Ocekujem da Bukvic kroz koju deceniju postane "simbol otpora" i ikona kluba.

Vi iz Mostara niste baš najbolji s mozgom. Sunce, sparina ili šta već. Vidim ovaj pastrmka bunca svako malo i njega mogu razumjeti ali stanje je kolektivno. . . .. Ciljate da nemamo navijača u Mostaru, pa vas pitamo šta vi imate u Mostaru. Može se zaključiti da ste neki novi klub iz Vrapčića koji se kiti sa slavom Veleža. Kakvi logori i kapijeshearer je napisao/la:Evo šta seljober napisa. I onda neke rasprave mi ovde vodimo, nešto se svađamo, dokazujemo. Pa sam je sebe predstavio ovim što je napisao. Mi nećemo kapiju spominjati i nikad je nismo spomenuli jer nismo seljoberi ko vi.Tuzlak04 je napisao/la:Nego ba, jesu li vam šta ostavili ovi iz Zrinjskog kad su vam ulazili u prostorijeCrvena1981Armija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na šta ste spali. Od gradskog pa do seoskog kluba iz Vrapčića![]()
FK Velež Vrapčići
Onaj sto nisu znali pravilno napisatidzelllo je napisao/la:Deder Pastrmka postavi sliku gostovanja osam Fukara 2008 kod nas kad su nosili nekakav transparent
Ja govorim konkretno za tebe,sigurno si dosao u tuzlu poslije rata iz nekih okolnih sela i gradova,pa si sad veci tuzlak od meše selimovićaSkver je napisao/la:Ma ja, Tuzla nije postojala prije rata, svi smo dosli poslije rata...koji si ti delegat...i to iz malog sela Gabele....iskreno i ne znam gdje je to, da me yebes.GoskGabela je napisao/la: skutor iz gabele![]()
ako objasnis sta znaci ta rijec dat cu sta hoces![]()
javlja se doslo u tuzlu,zna se odakle ste dosli poslije rata
Realno opalo je i ono dole, da bar rebra iznoserodjenizavjecnost je napisao/la:Nemoj te mi Tuzlake,pa oni su nam najdrazi kad dodju na pecenje u Jablanicu pa hoce kilo rebara bez kostiju
Hebe te geografijatuzlak1987 je napisao/la:Realno opalo je i ono dole, da bar rebra iznoserodjenizavjecnost je napisao/la:Nemoj te mi Tuzlake,pa oni su nam najdrazi kad dodju na pecenje u Jablanicu pa hoce kilo rebara bez kostiju
I Jablanica je Bosna![]()
Ma kako da ne... Jedino vas Chuck Norris moze zaustaviti... E moj VirtoVirtu4l je napisao/la:Jasta neg je dokazano, kadija te tuzi, kadija ti sudi. Zar taj Zeljo nije fenomen, toliko podmetanja, terora, spletki... a opet najbolji.Sabinho je napisao/la:@faraon dokazano je sve, ja tu ne mogu nista. Moralo vas se sa vremena na vrijeme drzati u drugoj ligi da prva bude regularna.
Ne mrze Tuzlaci ljude u Sarajevu vec politiku iz Sarajevatepsija je napisao/la:Jedno mi nije jasno.Tuzla se tu predstavlja kao neki grad,imaju fontane,mostove,ekonomiju...ma sve.E sad me zanima otkud tolka zavist u prijezir prema Sarajevu sto je vise nego ocigledno?Frustriranost,opterecenost,osjecaj manje vrijednosti?Ako ste tako savrseni cemu opterecenost?
Ako bi iko trebao mrziti Sarajevo,to smo mi...mi znamo koji su to razlozi.I gle cuda,mi ne mrzimo.Jer mi nismo optereceni,mi mozemo mrziti pojedince i neku frakciju ali da zbog toga mrzimo cijeli grad i njegove stanovnike...ne vidim razlog.
Vi ste jedna obicna opterecena skupina k.arinasa sa losim smisao za humor.Ehaaaaaaaa
Vecina je sa politicke strane. Sve pare idu u Sarajevo, u Tuzli TE ( jedna od najvecih snaga na ovom prostoru ) a u Sarajevu sjediste EP ( LOGIKA ). Ostavljas pare na univerzitetu u Tuzli, te pare idu u Sarajevo na razvoj obrazovnog kadra. Kanton sa najvise stanovnika i najvecom privredom, sve pare idu u Sarajevo.tepsija je napisao/la:Jedno mi nije jasno.Tuzla se tu predstavlja kao neki grad,imaju fontane,mostove,ekonomiju...ma sve.E sad me zanima otkud tolka zavist u prijezir prema Sarajevu sto je vise nego ocigledno?Frustriranost,opterecenost,osjecaj manje vrijednosti?Ako ste tako savrseni cemu opterecenost?
Ako bi iko trebao mrziti Sarajevo,to smo mi...mi znamo koji su to razlozi.I gle cuda,mi ne mrzimo.Jer mi nismo optereceni,mi mozemo mrziti pojedince i neku frakciju ali da zbog toga mrzimo cijeli grad i njegove stanovnike...ne vidim razlog.
Vi ste jedna obicna opterecena skupina k.arinasa sa losim smisao za humor.Ehaaaaaaaa
Idi umiri od smijeha na foru odo ja do Makarske i nabaci jedno trideset smajlija.tepsija je napisao/la: Vi ste jedna obicna opterecena skupina k.arinasa sa losim smisao za humor.Ehaaaaaaaa
Tuzla i Mostar su u nekoj istoj poziciji, izguglaj TZ Inicijativa koju su potpisali i Mostarci i Biscani, al Mostar barem ima nekih drzavnih institucija dole koje dizu prosjek, jos je Federalno Ministarstvo Energetike, Industrije i Rudarstva u Mostaru po kojem osnovu? Hajde sad reci ko je ****?tepsija je napisao/la:Ta ista politika je nas kostala puno krvi...ali to je politika.Ne vidim razlog zasto bi na utakmici protiv Celika npr. Yebavao Sarajevo ili na utakmici reprezentacije(jos gore).Ne razumijem.
Sto se tice politickog stava Sarajeva prema Mostaru,mi smo ruzno pace,mi smo odbaceni,zrtveni janci.Ali da zbog toga mrzim Sarajevo,Zelju,grad Sarajevo...ma kakvi.I onda mi neko prica o Vrapcicima,BB...u Konjicu smo mi trebali zavrsiti.Ali gle cuda,mi smo tu.Zahvaljuci sebi.
Nije to zakonski nigdje dokazano, niti takve stvari mogu biti zakonski dokazane. Znaš ti to sve, od vašeg nastanka na silu, oduzimanja igrača, raznoraznih spletki vlasti prema Želji (o tome više mogu stariji navijači koji se dobro sjećaju Ex-Yu), proširivanje lige da ne bi ispali, pa širenje istine o Bosni u ratu itd itd ima toga koliko hoćeš.Sabinho je napisao/la:Daj stavi gdje je dokazano i za sta nas se teretilo? Ili ces mi reci "rek'o taj i taj" a taj isti i njemu slicni imali zabranu da igraju fudbal zbog lopovluka.FaraonTM je napisao/la:Željo nije izbačen u drugu ligu al' dobro na stranu to, kažem ti neukusno je upirati prstom u jedan djelo a tvoji imaju djela ko Branko Ćopić.Sabinho je napisao/la:@faraon dokazano je sve, ja tu ne mogu nista. Moralo vas se sa vremena na vrijeme drzati u drugoj ligi da prva bude regularna.
Necemo se lagati. Mrzite Sarajevo i sve što dolazi iz Sarajeva.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mrze Tuzlaci ljude u Sarajevu vec politiku iz Sarajevatepsija je napisao/la:Jedno mi nije jasno.Tuzla se tu predstavlja kao neki grad,imaju fontane,mostove,ekonomiju...ma sve.E sad me zanima otkud tolka zavist u prijezir prema Sarajevu sto je vise nego ocigledno?Frustriranost,opterecenost,osjecaj manje vrijednosti?Ako ste tako savrseni cemu opterecenost?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, Lavcina i 27 gostiju.