Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da li će Mirza u 35-oj moći sa parkinga? 
Mirza Teletovic @Teletovic33 Sep 26
13 dužina za 1 i 20 sekundi pa onda 26 dužina za 3 minuta pa kada neko kaze lako je tebi košarka jeste ali malo sutra
[youtube][/youtube]
"Ovog ljeta sam odlučio da ne igram za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje", rekao je Mirza.
Povreda?
Povreda?
"Iako sam imao veliku želju i radio na tome da dođemo do ovdje, tražili su od mene da ne igram. I kada sam bio u Brooklyn Netsima, prije povrede, rekli su mi da imam male šanse da igram za reprezentaciju. Povreda je doprinijela tome i žele da budem pod kontrolom kako bi ova godina prošla dobro i uspješno. Ali iduće godine, ako Bog da, vraćam se u reprezentaciju 99 posto",Olympique je napisao/la:"Ovog ljeta sam odlučio da ne igram za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje", rekao je Mirza.
Povreda?
ne trebamo spekulisat, sam je lan´o.Olympique je napisao/la:"Ovog ljeta sam odlučio da ne igram za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje", rekao je Mirza.
Povreda?
kako je ono reko... dok ga noge budu nosile ili tako nesto?
iskreno, ne zamjeravam mu sto nije igro, nego sto prodaje suplju da mu ne bi doso pod znak pitanja status idola/ponosa nacije
PS: vidite sta je dobar PR?
Iskreno ni ja mu ne zamjeram,ali me iz cipela izbaci ovo zamazivanje ociju i laganje.Kao da smo od jucer poceli pratiti kosarku,pa sta god da se kaze povjerovacemo.Sapce je napisao/la:ne trebamo spekulisat, sam je lan´o.Olympique je napisao/la:"Ovog ljeta sam odlučio da ne igram za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje", rekao je Mirza.
Povreda?
iskreno, ne zamjeravam mu sto nije igro, nego sto prodaje suplju da mu ne bi doso pod znak pitanja status idola/ponosa nacije
Hvala bogu nismo svi naivni.
nazalost ogromna vecina jeste..Olympique je napisao/la:Iskreno ni ja mu ne zamjeram,ali me iz cipela izbaci ovo zamazivanje ociju i laganje.Kao da smo od jucer poceli pratiti kosarku,pa sta god da se kaze povjerovacemo.Sapce je napisao/la:ne trebamo spekulisat, sam je lan´o.Olympique je napisao/la:"Ovog ljeta sam odlučio da ne igram za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje", rekao je Mirza.
Povreda?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mirza Teletović
Ja sam uvjek uz njega jer nas je zadužio, ali nakon onog pisma sam bio siguran da je to samo njegova odluka bila da ne igra. Njegova Maja je zgrabila njegova muda i objasnila kako stvari stoje. Ali neka je on zdrav i živ biće drugih ljudi kome će repka biti bitna i onda kada napravi karieru.Sapce je napisao/la:nazalost ogromna vecina jeste..Olympique je napisao/la:Iskreno ni ja mu ne zamjeram,ali me iz cipela izbaci ovo zamazivanje ociju i laganje.Kao da smo od jucer poceli pratiti kosarku,pa sta god da se kaze povjerovacemo.Sapce je napisao/la: ne trebamo spekulisat, sam je lan´o.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Razlog je jasan,Savez nije mogao platiti osiguranje,a Mirza nije blesav da ga sam plati.
Opet mu trazite opravdanja.To osiguranje je bila sica.
Jos je sam izjavio koji je pravi razlog odsustva,ali eto...
Jos je sam izjavio koji je pravi razlog odsustva,ali eto...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu vi likovi polemisete??
Pa normalno da ce za americke medije izjaviti da nije igrao za repku ,kako bi se bolje spremio za novi tim bla bla bla.To se zove pametna izjava! Nece reci,jedini razlog sto sam dosao u PHX da treniram prije zvanicnog pocetka kampa je zato sto nisam mogao igrati za repku zbog mog ugovora,povrede,osiguranja,presutnog dogovora sa celnicima PHX i sl.! I onda nekog nazivate naivcinama jos,a ne znate zbrojiti 2 i 2!

lumani je napisao/la:Razlog je jasan,Savez nije mogao platiti osiguranje,a Mirza nije blesav da ga sam plati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A šta mu fali i platit? Igrači Argentine su znali sami finansirat cijele pripreme, odlazak, platu selektoru i pomoćnicima.lumani je napisao/la:Razlog je jasan,Savez nije mogao platiti osiguranje,a Mirza nije blesav da ga sam plati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
NEZALAGANJE je napisao/la:O cemu vi likovi polemisete??![]()
Pa normalno da ce za americke medije izjaviti da nije igrao za repku ,kako bi se bolje spremio za novi tim bla bla bla.To se zove pametna izjava! Nece reci,jedini razlog sto sam dosao u PHX da treniram prije zvanicnog pocetka kampa je zato sto nisam mogao igrati za repku zbog mog ugovora,povrede,osiguranja,presutnog dogovora sa celnicima PHX i sl.! I onda nekog nazivate naivcinama jos,a ne znate zbrojiti 2 i 2!
![]()
nije ga niko ni pitao za razlog, sam ga je naveo.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
"Mi nismo nikada dobili zahtjev od NBA organizacije za odštetu. Mirza Teletović je u razgovoru s klubom odlučio preskočiti Eurobasket, tako da nikada nije ni bilo riječi o tom zahtjevu. Za NBA igrače se uvijek plaća osiguranje. Sve zavisi od vrijednosti ugovora. Nije neka ogromna suma za Teletovića, recimo riječ je o 15-20 hiljada eura", kaže Mahmutović.lumani je napisao/la:Razlog je jasan,Savez nije mogao platiti osiguranje,a Mirza nije blesav da ga sam plati.
Sta se odmah bunite,covjek je upoznav'o grad 
Vidim napokon me sve više ljudi shvaća, Mirza je naš najbolji igrač niti mu sekunde ne prebacujem što je izabrao karijeru, ali tako je izgubio mitski status u reprezentaciji jednostavno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
E jesi smotan ne znas sabrati 2 i 2stolica je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:O cemu vi likovi polemisete??![]()
![]()
nije ga niko ni pitao za razlog, sam ga je naveo.
Sta sve nece skontati ne bi li ga kako opravdali,a sto je najgore on sam priznao.
semir01 je napisao/la:"Mi nismo nikada dobili zahtjev od NBA organizacije za odštetu. Mirza Teletović je u razgovoru s klubom odlučio preskočiti Eurobasket, tako da nikada nije ni bilo riječi o tom zahtjevu. Za NBA igrače se uvijek plaća osiguranje. Sve zavisi od vrijednosti ugovora. Nije neka ogromna suma za Teletovića, recimo riječ je o 15-20 hiljada eura", kaže Mahmutović.lumani je napisao/la:Razlog je jasan,Savez nije mogao platiti osiguranje,a Mirza nije blesav da ga sam plati.
Harun kao obicno trazi izgovore.novac je bio razlog to sam davno pisao a gospoda teletovic samo potvrdila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.