50 KM mjesec, ( 5 KM terminGunnerS je napisao/la:Da ja tebi kontra pitanje, koliko košta mjesečno ?!OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ima li neko da ide u PRO GYM, teretanu na Koševu? Pa da me obavijesti kada otprilike nema gužve.
Unaprijed zahvalan.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
50 KM mjesec, ( 5 KM terminGunnerS je napisao/la:Da ja tebi kontra pitanje, koliko košta mjesečno ?!OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ima li neko da ide u PRO GYM, teretanu na Koševu? Pa da me obavijesti kada otprilike nema gužve.
Unaprijed zahvalan.
Evo ti tetka i on se aktiviro ponovo maliSarajlijica došljo iz Žepe je napisao/la:Treba ovu temu preimenovat u "ljubavni jadi Zoleta,Huse,Bjelancevine i Gunnersa "
I ti ćeš se jednog dana skontat s nekom, lahko je glumiti sad frajera i neosvojivog muškarčinu, ali kad umočiš koji put pa ti se prohtije, nećeš ti više tako razmišljatiSarajlijc@ je napisao/la:Treba ovu temu preimenovat u "ljubavni jadi Zoleta,Huse,Bjelancevine i Gunnersa "
Meni je tako bilo s ovom bivšom tako da ti je kod mene sad kad je u pitanju ljubav raspad sistemaGunnerS je napisao/la:doduše ja sam prestao ganjat malo poslije toga, uhvati me jedna mamicu joj
Evo i ne pušta, a meni godra
Ja da sam na tvom mjestu prekinuo bih i sa te dvije al et... Mogu ti ja naći jednu dobru, iskrenu ljubav, do sada mene nikad prevarila nije.Bianconeri1988 je napisao/la: Skoncentrisan sam samo na Juve i Želju, ostalo je samo flert
Pošto ja i ti uvjek prvi skontamo kad neko napravi novi profil (pa sam tako i tebe skonto) jesi ikad i pomislio na OTNYSA jbt meni ni na kraj pameti .Monolog je napisao/la:Gdje si @Jimmy?Il' da te sad oslovljavamo sa "Otnys"?
Nekako mi je draže Jimmy. <3Monolog je napisao/la:Gdje si @Jimmy?Il' da te sad oslovljavamo sa "Otnys"?
Hvala ti, zadrži je ti za sebe! :GunnerS je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu prekinuo bih i sa te dvije al et... Mogu ti ja naći jednu dobru, iskrenu ljubav, do sada mene nikad prevarila nije.Bianconeri1988 je napisao/la: Skoncentrisan sam samo na Juve i Želju, ostalo je samo flert