FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la storm_raider » 09 maj 2012, 10:53

kanarinac je napisao/la:
nidi je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:ta cijena od 15km je los potez koji vama ne ide u korist a ne nama ,malo skontajte. Vasi u svakom slucaju nece na zapad nasi nece jer je preskupo i ko tu gubi u konacnici? Plus ima tv prenos (pare vam trebaju mogli ste zaradit da ste znali ali eto vasa uprava zna najbolje)
vide se po licenci koliko znaju :cry: :cry:
a ovih manijaka su dosadni ko skupo im 15 km a nema ih na sugavici da prate utakmicu a sad bi kao dosli na kosevo...a iskreno iako navijam za sarejvo zao mi sto zeljo nema navijaca prvaci a prazne tribine nidje tih famoznih manijaka zao mi stvarno zelje i olimpika fine ekipe a nemaju navijaca :cry:....a ta lincenca imali bi je i vi da nije osima aha al malo sutra vidi se jelde koko znamo....i jos
:cry:
slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 09 maj 2012, 10:56

a ja štrumfova, pa više se bave i pišu na našoj temi nego na svojoj :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2012, 11:00

.
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 09 maj 2012, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2012, 11:05

Sjever na Grbavici inače košta 8 km,za prošli derbi je bio 10 km.Koševski zapad inače košta 8 km,za predstojeći derbi če koštati 15 km.Donekle razumijem upravu Sarajeva.Ipak dolazi velikan i svaka čast Sarajevu na cijenama jer su ovim gestom pokazali koliko respektuju gradskog Velikana.Jer nije šala ipak dolazi budući Šampion države,koji ruši sve rekorde.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 09 maj 2012, 11:14

Juce isto slusam u jednom kaficu aa kako su skupe cijene karata necemo doc hocemo doc ima na televiziji ovo ono .. aa isto ti momci ne znaju da je njihov velikan osim rekao khaj phice toliki i toliki dio ce se dati navijacima Sarajeva i kraj .. kada smo mi igrali na grbavici . Isto tako navijaci zelje ne znaju da se godinu prije toga kad smo cupali stolice i kad je bio onaj belaj nama za onaj cemer smo morali dati 15 KM .. :? zar to nije sramota . A vi gospodo sto se dicite sampioni ovo ono vi ste JADNI , vi ste DNO DNA znate drugima traziti mane a kad ste vi u pitanju samo filozofirate i trazite neke alibije . Ko hoce da dodje bujrum , ko nema love ima na televiziji pa uzivajte .. i pojacajte do daske tv prijemnike kad ne mozete da dodjete da slikate ;)

Pozdrav za sve navijace SARAJEVA , ZGAZIT CEMO IH U SUBOTU !

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 09 maj 2012, 11:25

Colorado je napisao/la:Juce isto slusam u jednom kaficu aa kako su skupe cijene karata necemo doc hocemo doc ima na televiziji ovo ono .. aa isto ti momci ne znaju da je njihov velikan osim rekao khaj phice toliki i toliki dio ce se dati navijacima Sarajeva i kraj .. kada smo mi igrali na grbavici . Isto tako navijaci zelje ne znaju da se godinu prije toga kad smo cupali stolice i kad je bio onaj belaj nama za onaj cemer smo morali dati 15 KM .. :? zar to nije sramota . A vi gospodo sto se dicite sampioni ovo ono vi ste JADNI , vi ste DNO DNA znate drugima traziti mane a kad ste vi u pitanju samo filozofirate i trazite neke alibije . Ko hoce da dodje bujrum , ko nema love ima na televiziji pa uzivajte .. i pojacajte do daske tv prijemnike kad ne mozete da dodjete da slikate ;)

Razmisljaj kao mudar i poslovan čovjek, pogotovo u situaciji kad vam je potreban novac da bi otplatili dugove, u utakmici koja nema nikakav rezultatski znacaj, ne samo zbog nasih navijaca, nego i zbog onih pitara koji bi isli na zapad.
Fudbal je biznis a u biznisu ne postoji ko hoce hoce, nego ucini sve da sto vise karata prodas, da sto vise kupaca (gledalaca) privuces, da sto vise zaradis, jer od zarade zavisi mnogo toga, nismo mi (općenito) u situaciji da se bas tako lako odricemo eventualnog profita. Ovo vazi za sve klubove.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 maj 2012, 12:12

Colorado je napisao/la:Juce isto slusam u jednom kaficu aa kako su skupe cijene karata necemo doc hocemo doc ima na televiziji ovo ono .. aa isto ti momci ne znaju da je njihov velikan osim rekao khaj phice toliki i toliki dio ce se dati navijacima Sarajeva i kraj .. kada smo mi igrali na grbavici . Isto tako navijaci zelje ne znaju da se godinu prije toga kad smo cupali stolice i kad je bio onaj belaj nama za onaj cemer smo morali dati 15 KM .. :? zar to nije sramota . A vi gospodo sto se dicite sampioni ovo ono vi ste JADNI , vi ste DNO DNA znate drugima traziti mane a kad ste vi u pitanju samo filozofirate i trazite neke alibije . Ko hoce da dodje bujrum , ko nema love ima na televiziji pa uzivajte .. i pojacajte do daske tv prijemnike kad ne mozete da dodjete da slikate ;)

delegat kad pricas nesto pricaj razumljivo i argumentirano ,grbavica ima 2 tribine i trecu koja moze posluziti za gostujuce navijace u nekim slucajevima ,to sto je stadio prosao ruzan ratni period i nije jos ozbiljnije rekonstruisan je druga stvar ,u toj situaciji i svim desavanjima iz prethodnih derbija kad znamo kakve ste ultrase izigravali vi TRAZITE NEKE USLOVE iako oni svi sto ste bili na kosevu ste mogli stati na dio sjevera i istocni dio ,sramota je kad stavis karte 3 i 20 km za istu tribinu ,15 sjever je bio samo jednom i to kad je cijena juga na grbavici povecana na 10 km u svim ostalim situacijama placali ste kao i mi karte najcesce po 10 ,sto se tice ovog derbija ko je kontao platiti 8 km i doci moze i 15 ,vi kad bude igrali na svom terenu (npr u vogosci hakiji mrso stadionu ) vi nam odredzujte uslove a ne mozete vi na kosevu stadionu od 37 000 mjesta pokusavati odredzivati uslove i slati nas po svojim zeljama ,sto se tice nas i vas i nekakvi alibija svaki dan kukate svi su protiv vas ,pokradeni ste ,i slicno a mi kao gospoda rijesimo i prihvatimo neke stvari ,ali vi ste ipak jedan klub koji imenom grada pokusao kroz historiju da bude neko i nesto inace bi sa vratnikom i vrbanjusom ganjali po mahalskim ligama ;)

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 09 maj 2012, 12:25

Ma **** kone ionako su postali ne bitni da im nije derbija I cijena,o njima niko ne bi ni pisao.Nego Vucice spremaju spektakl veceras na Otoci,treba to otici pogledati. ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 maj 2012, 12:28

Svi na gay park 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 09 maj 2012, 12:31

Cuspajz je napisao/la:

delegat kad pricas nesto pricaj razumljivo i argumentirano ,grbavica ima 2 tribine i trecu koja moze posluziti za gostujuce navijace u nekim slucajevima ,to sto je stadio prosao ruzan ratni period i nije jos ozbiljnije rekonstruisan je druga stvar ,u toj situaciji i svim desavanjima iz prethodnih derbija kad znamo kakve ste ultrase izigravali vi TRAZITE NEKE USLOVE iako oni svi sto ste bili na kosevu ste mogli stati na dio sjevera i istocni dio ,sramota je kad stavis karte 3 i 20 km za istu tribinu ,15 sjever je bio samo jednom i to kad je cijena juga na grbavici povecana na 10 km u svim ostalim situacijama placali ste kao i mi karte najcesce po 10 ,sto se tice ovog derbija ko je kontao platiti 8 km i doci moze i 15 ,vi kad bude igrali na svom terenu (npr u vogosci hakiji mrso stadionu ) vi nam odredzujte uslove a ne mozete vi na kosevu stadionu od 37 000 mjesta pokusavati odredzivati uslove i slati nas po svojim zeljama ,sto se tice nas i vas i nekakvi alibija svaki dan kukate svi su protiv vas ,pokradeni ste ,i slicno a mi kao gospoda rijesimo i prihvatimo neke stvari ,ali vi ste ipak jedan klub koji imenom grada pokusao kroz historiju da bude neko i nesto inace bi sa vratnikom i vrbanjusom ganjali po mahalskim ligama ;)
Tako je. Khaj phice!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2012, 12:32

kao sto amar osim rece pred onaj derby kad je bio spor koliko horde mogu dobiti sjevera na grbavici.rece ovo je nas stadion mi odlucujemo kolika je cijena i koliko ce te dobiti mjesta,a sad se nas pita tako da bezz pricate

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 09 maj 2012, 12:56

bordobijeli je napisao/la:kao sto amar osim rece pred onaj derby kad je bio spor koliko horde mogu dobiti sjevera na grbavici.rece ovo je nas stadion mi odlucujemo kolika je cijena i koliko ce te dobiti mjesta,a sad se nas pita tako da bezz pricate
Problem je sto stadion nije vas ;)

Vas je koliko i nas, koliko i olimpicov zato nemate pravo glasa, Grad vam moze uzeti stadion kad' god oce zato nemojte se previse *urcit
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 maj 2012, 13:06

The Maniacs '87 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kao sto amar osim rece pred onaj derby kad je bio spor koliko horde mogu dobiti sjevera na grbavici.rece ovo je nas stadion mi odlucujemo kolika je cijena i koliko ce te dobiti mjesta,a sad se nas pita tako da bezz pricate

Vas je koliko i nas, koliko i olimpicov zato nemate pravo glasa
, Grad vam moze uzeti stadion kad' god oce zato nemojte se previse *urcit
Cestitam manijace '87
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2012, 13:15

Dobro ,stadion nije nas..ok sve to stoji...
i sta sada s tim...karte su vam 15 km i dobicete zapad ..to smo MI odlucili,a ti ako je vas stadion koliko i nas promjeni cjenu ulaznica i tribinu na kojoj ce te biti...
ako to ne mozes onda suti i ne s e r i vise.. ;) nase cjena,nasa pravila..jbt sve isto odlucujemo kao da je stadion nas.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 maj 2012, 13:25

Vas je koliko i nas, koliko i olimpicov zato nemate pravo glasa, Grad vam moze uzeti stadion kad' god oce zato nemojte se previse *urcit
Moram se malo umjesat u raspravu, hm jel ti ne razmisljas ili ?...
Ko je domacin ove utakmice mi ili Sarajevo, sta hocu reci - na ovoj utakmici je stadion njihov i vaze njihova pravila tj . cjene karti.
Da su presrali jesu, znaci ja prvi a i dosta ljudi ce radije ostat kuci raspalit rostilj i uzet par pivki za istih tih 15KM.
Ocito im nije u interesu da napune te 3 tribine koje ce biti otvorene . Sto bi reko nas Amrat kraj price. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2012, 13:29

Ko voli Zelju doci ce,ko ne voli ..raspalice rostilj i uzeti par pivki..sto bi reko Amar "hafifni ste vi ".. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 09 maj 2012, 13:33

propuh je napisao/la:

Moram se malo umjesat u raspravu, hm jel ti ne razmisljas ili ?...
Ko je domacin ove utakmice mi ili Sarajevo, sta hocu reci - na ovoj utakmici je stadion njihov i vaze njihova pravila tj . cjene karti.
Da su presrali jesu, znaci ja prvi a i dosta ljudi ce radije ostat kuci raspalit rostilj i uzet par pivki za istih tih 15KM.
Ocito im nije u interesu da napune te 3 tribine koje ce biti otvorene . Sto bi reko nas Amrat kraj price. ;)
Vidis da ljudi ne znaju sta ce od para, pa ce sve uciniti da bude sto manje gledalaca, aferim, cista ekonomska racunica.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 09 maj 2012, 14:02

Dobro je vise te djecije price stadion nije vas.Bitno je da smo mi domacini I mi se o svemu odlucujemo.Na kraju nije stadion ni Manchester Sit.njegovo vlasnistvo,kao I mnogo drugih velikana ,koji su vrhu svijetskog fudbala,I u tome ne vidim problem,osim bolesne ljubomore. :oops:

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 09 maj 2012, 14:03

ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu dat pitarima onaj mali prostor kad su bojkotovali nije bilo u redu dizat karte ni na jednom derbiju na Grbavici(zadnjih par godina)
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2012, 14:09

Ma za sve je kriv Ivica Osim i komitet...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.