Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
To je to,to smo znali i prije.Covjek da je zelio igrao bi,tu sva prica staje.
nerminh74 je napisao/la:E vidiš tu je razlika između mene i tebe, ja se dobro sjećam Kinđeta, primorca, rahmetli Bilalovića, i NeneChinaglia je napisao/la:dođe jedan forumaš, mislim na ovog moda i priča kako Tele više nema status među navijačima kao što je imao, a recimo sada dođem ja i kažem da ima, šta ćemo sadmalo glupa priča, Tele nije neko koga naš narod voli, pa da ta ljubav opadne ili da ga skroz prestanu voljeti, kao što recimo ima slučajeva širom planete i u svim sportovima
Tele je neko ko ima status božanstva kod našeg naroda, znači, veći je i od samog Allaha dž.š. i ta priča vam je šuplja
stariji raja je imala heroja u vidu rahmetli Delibašića, poslije njih su imali heroja u vidu Markovića, a ova raja sada ima heroja u vidu Teletovićarahmetli Mirze se ne sjećam, Nene se sjećam, ali moj heroj je Mirza Teletović i najveći naš košarkaš ikada, a da me neko ne shvati pogrešno, to je moje mišljenje i subjektivni stav, a ne opća tvrdnja
nermine, ti kao i ostali možete Teletu zamjerat' koliko želite, možete ga manje voljeti, umanjivat' njegov status među navijačima, ali i historijski u našoj repki, al' neće proći ta priča, valjda si dovoljno inteligentan da to znaš i sam
Kao igrač on je tu negdje sa Kinđetom i ponavljam meni je pravo drag, ali što se tiče reprezentacije ne može sa gore navedenim
Kada je to Delibasic igrao za Repku
el-fighter je napisao/la:Mirza i Jusuf se ne mogu porediti, nikako. Mirza ce i dalje igrati za reprezentaciju i biti idol mladjim uzrastima, ali ovo sto je uradio mu nece biti zaboravljeno. Nekad kasnije, kad se bude raspravljalo o njemu, neko ce uvijek moci reci pa taj nije htio igrati za nas jedno vrijeme zbog ekipe i grada. Dao je dvije kontradiktorne izjave i to nece proci neprimjeceno u narodu.
A to hoces da kazes da Jusuf nece igrati za repku ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Delibašić je donio prvu titulu europe u Sarajevo i tada prvu u jugi i njegovo ponašanje prema navijačima i tadašnjim vrijednostima bilo je besprijekorno, primorac je na najbukvalniji način stavio sebe i porodicu u životnu opasnost kada je 1993 u sred bošnjačko-hrvatskog sukoba izabrao igrati za BiH, Bilalović je na EP koje je tada bilo neuporedivo jače jer je igralo 16 najboljih ekipa bio najbolji strijelac i na osnovu toga BiH je ostvarila do sada najbolji rezultatlumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:E vidiš tu je razlika između mene i tebe, ja se dobro sjećam Kinđeta, primorca, rahmetli Bilalovića, i NeneChinaglia je napisao/la:dođe jedan forumaš, mislim na ovog moda i priča kako Tele više nema status među navijačima kao što je imao, a recimo sada dođem ja i kažem da ima, šta ćemo sadmalo glupa priča, Tele nije neko koga naš narod voli, pa da ta ljubav opadne ili da ga skroz prestanu voljeti, kao što recimo ima slučajeva širom planete i u svim sportovima
Tele je neko ko ima status božanstva kod našeg naroda, znači, veći je i od samog Allaha dž.š. i ta priča vam je šuplja
stariji raja je imala heroja u vidu rahmetli Delibašića, poslije njih su imali heroja u vidu Markovića, a ova raja sada ima heroja u vidu Teletovićarahmetli Mirze se ne sjećam, Nene se sjećam, ali moj heroj je Mirza Teletović i najveći naš košarkaš ikada, a da me neko ne shvati pogrešno, to je moje mišljenje i subjektivni stav, a ne opća tvrdnja
nermine, ti kao i ostali možete Teletu zamjerat' koliko želite, možete ga manje voljeti, umanjivat' njegov status među navijačima, ali i historijski u našoj repki, al' neće proći ta priča, valjda si dovoljno inteligentan da to znaš i sam
Kao igrač on je tu negdje sa Kinđetom i ponavljam meni je pravo drag, ali što se tiče reprezentacije ne može sa gore navedenim
Kada je to Delibasic igrao za RepkuBilalovic,Promorac odigrali jedan E.B i imaju veci status,bravo
Ocigledno vam Harun prica price,kako nije mnogo 25 hiljada eura za osiguranje,a ne moze da skupi 50 za pripreme.
Molim prestanite vaditi tezu osiguranja jer nije traženo i da jeste iznos bi bio između 10 i maksimalno 20 000 što bi se moglo i skupiti, a kao što neko reče argentinci to sebi redovno sami plaćaju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nermine,raspitaj se dobro koji je razlog,nemoj citati neke izjave u novinama.Pusti Argenticne ,Francuze i ostale nacije,nasi igraci godinama sami sebi financiraju mnogo stvari..Zasto su patrioti samo Kosarkasi,Fudbaleri kada nas politicari jebu godinama,a mi ih biramo...
Znam ja koji je razlog, ali brate onda nemoj pisati ove gluposti nego budi konkretan i napiši pa da mnogi napokon progledajulumani je napisao/la:Nermine,raspitaj se dobro koji je razlog,nemoj citati neke izjave u novinama.Pusti Argenticne ,Francuze i ostale nacije,nasi igraci godinama sami sebi financiraju mnogo stvari..Zasto su patrioti samo Kosarkasi,Fudbaleri kada nas politicari jebu godinama,a mi ih biramo...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Znam ja koji je razlog, ali brate onda nemoj pisati ove gluposti nego budi konkretan i napiši pa da mnogi napokon progledajulumani je napisao/la:Nermine,raspitaj se dobro koji je razlog,nemoj citati neke izjave u novinama.Pusti Argenticne ,Francuze i ostale nacije,nasi igraci godinama sami sebi financiraju mnogo stvari..Zasto su patrioti samo Kosarkasi,Fudbaleri kada nas politicari jebu godinama,a mi ih biramo...
ja tvrdim da je do osiguranja,a ti tvrdis da Mirza nece da igra
Nije osiguranje nego nešto malo dublje, a kako svi znaju oplesti po Jusufu a ni njemu nisu htjeli plaćati osiguranjelumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Znam ja koji je razlog, ali brate onda nemoj pisati ove gluposti nego budi konkretan i napiši pa da mnogi napokon progledajulumani je napisao/la:Nermine,raspitaj se dobro koji je razlog,nemoj citati neke izjave u novinama.Pusti Argenticne ,Francuze i ostale nacije,nasi igraci godinama sami sebi financiraju mnogo stvari..Zasto su patrioti samo Kosarkasi,Fudbaleri kada nas politicari jebu godinama,a mi ih biramo...
ja tvrdim da je do osiguranja,a ti tvrdis da Mirza nece da igra![]()
a to je?ja Jusufa nikada nisam napadao,momak je bio tu do povrede.
Hajde ba ne sikirajte se vise.Jos koji dan pa ce Brane Covickovic preuzet funkciju generalnog sekretara KSBIH.Covjek je veliki patriota i domoljub samo druge drzave,tako da ce sve krenut uzlaznom putanjom.Ispisnice,placanje osiguranja ma sve ce bit super 
Stvarno se nadam da su ovi tvoji komentari izraz cinizma.lumani je napisao/la:a to je?ja Jusufa nikada nisam napadao,momak je bio tu do povrede.
Ako nije tako, onda stvarno ne znam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sapce je napisao/la:Stvarno se nadam da su ovi tvoji komentari izraz cinizma.lumani je napisao/la:a to je?ja Jusufa nikada nisam napadao,momak je bio tu do povrede.
ako imas nesto napisati,slobodno.inace,
Lotus je napisao/la:Hajde ba ne sikirajte se vise.Jos koji dan pa ce Brane Covickovic preuzet funkciju generalnog sekretara KSBIH.Covjek je veliki patriota i domoljub samo druge drzave,tako da ce sve krenut uzlaznom putanjom.Ispisnice,placanje osiguranja ma sve ce bit super
Nadam se da nije istina, jer znam da Haruna podrzavaju nasi i KSHB a da bi neko bio generalni mora imati podrsku vecine. Ako Brane dodje mozemo komotno savez zatvoriti, pa pogledaj samo sta je uradio od Mladog Krajsnika nekada velikog kluba , jedan podatak vec 7 godina skupstina tog kluba nije odrzana a finansijsko stanje ja mislim ni njegov SNSD ne zna
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Pa naravno da sam napiso i to vise puta.lumani je napisao/la:Sapce je napisao/la:Stvarno se nadam da su ovi tvoji komentari izraz cinizma.lumani je napisao/la:a to je?ja Jusufa nikada nisam napadao,momak je bio tu do povrede.
I mislim da je i malom djetetu u medjuvremenu **** da nije bilo do osiguranja.
I da je to sve fino spakovo u konferenciju za stampu, da ne bi ispo supak, da ne bi izgubio status.
I naravno vecina to povjeruje.
I nema potrebe da ga ko brani jer ga niko ne napada.. Ispo supak, zivot ide dalje. Ako dogodine dodje, nek dodje, ako nece i ne mora
Sapce je napisao/la:Pa naravno da sam napiso i to vise puta.lumani je napisao/la:Sapce je napisao/la: Stvarno se nadam da su ovi tvoji komentari izraz cinizma.
I da je to sve fino spakovo u konferenciju za stampu, da ne bi ispo supak, da ne bi izgubio status.
I nema potrebe da ga ko brani jer ga niko ne napada.. Ispo supak, zivot ide dalje. Ako dogodine dodje, nek dodje, ako nece i ne mora
to je tvoj stav
- el-fighter
- Kontakt:
Nee, samo sam htio reci da se Mirza i Jusuf trenutno ne mogu porediti po popularnosti medju navijacima, kao ni po onome sto je Mirza do sada uradio u seniorskoj reprezentaciji.TaRgEt_ je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Mirza i Jusuf se ne mogu porediti, nikako. Mirza ce i dalje igrati za reprezentaciju i biti idol mladjim uzrastima, ali ovo sto je uradio mu nece biti zaboravljeno. Nekad kasnije, kad se bude raspravljalo o njemu, neko ce uvijek moci reci pa taj nije htio igrati za nas jedno vrijeme zbog ekipe i grada. Dao je dvije kontradiktorne izjave i to nece proci neprimjeceno u narodu.
A to hoces da kazes da Jusuf nece igrati za repku ?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Imo sam tu istu bolest! Koja je u stvari posljedica oboljenja a ne oboljenje kao takvo.lumani je napisao/la:Sapce je napisao/la:Pa naravno da sam napiso i to vise puta.lumani je napisao/la:
to je tvoj stavvama nije jasno kakvu je bolest imao,i kakvo osiguranje njegov novi tim zahtjeva zbog te bolesti
P.s ko vjeruje Harunu da je 25 hiljada ,taj slabo prati nba i pravila.
Mirza je imao povredu kuka a sa kuka otislo dalje....ipak,svako ima pravo na svoj stav,za mene je ostao kapiten.
To sto je on za tebe osto kapiten, to je naravno tvoj stav koji treba postovat.
Al ovdje se raspravljalo manje vise o "cinjenicama" i opravdanjima njegovog izostanka
Al ovdje se raspravljalo manje vise o "cinjenicama" i opravdanjima njegovog izostanka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.