Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Vrijeme je da se udari jako po bezmozgoviću.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Procitah negdje na fejsbuku ovu izjavu Senada Lulica, ali nisam mogao naci gdje je on to izjavio. Pa pitam se da li je istina?
"Senad Lulić "Trebamo se svi zapitati, mi igrači kako smo odigrali, ali i selektor da li je ovo prava postava koja treba da igra. Malo smo se previše digli, trebamo se spustiti, to što smo igrali na Svjetskom prvenstvu ne znači da ćemo automatski i na Euro".
ako jeste onda
"Senad Lulić "Trebamo se svi zapitati, mi igrači kako smo odigrali, ali i selektor da li je ovo prava postava koja treba da igra. Malo smo se previše digli, trebamo se spustiti, to što smo igrali na Svjetskom prvenstvu ne znači da ćemo automatski i na Euro".
ako jeste onda

let3 je napisao/la:

[youtube][/youtube]Amarkony je napisao/la:Zao mi je ovih sto su jedva cekali ovaj poraz zbog njihovih frustracija, ali morat cete jos gledati Safeta na klupi jer je uradio mnogo dobrih stvari da bi ga jedan poraz u kvalifikacijama udaljio sa mjesta selektora. Na svu srecu primitivni ljudi nisu na pozicijama koje odlucuju o bitnim stvarima (pa ni o ostanku Safeta). A da se to desi, ovaj svijet bi skoncao za sekund...

NAPRIJED NARODE!
Ne pisi gluposti i ne siri dezinformacije. Nikome ne ide u korist.Rusilac je napisao/la:Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Safete majke ti je li vrijeme za eksperimentisanje? Jadan ne bio da li ti znaš da tek moramo igrati kući kontra Belgije, Izraela, Waelsa...i još jedan kiks kući, i ćao EURO, a kako stvari stoje ovo je tek početak cirkusa u režiji Saje veličanstvenog...
EDIT: Zaboravite na Duška Bjevića. Čovjeka su ponizili kada ga nisu konsultovali po pitanju izbora selektora, niti su ga zvali, sramota. Skontao je Princ s kim bi imao posla.

EDIT: Zaboravite na Duška Bjevića. Čovjeka su ponizili kada ga nisu konsultovali po pitanju izbora selektora, niti su ga zvali, sramota. Skontao je Princ s kim bi imao posla.
Zasto gluposti,iznosim svoje misljene jer svako normalan je davno vidio da je vrijeme za akciju.Adinjo je napisao/la:Ne pisi gluposti i ne siri dezinformacije. Nikome ne ide u korist.Rusilac je napisao/la:Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Zasto je ta akcija izostala to je tajna, ja mislim da je moguce i ovo sto sam napisao,ako ti ne mislis tako ok.
JE.BE.MO TI MATER SAFETE
lijepo mu stoji odijelo, fali mu samo šešir da bi bio identičan kao Bili piton iz Maratonaca 

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dosta igrača jeste podbacilo, ali ovo je prije svega Papetov poraz.
Prvo poluvrijeme je bilo ok, mada je taktička postavka bila ona klasična Papetova, boli nas kur.ac kako protivnik igra, mi ćemo da se nametnemo. Ima li Kipar kakvih dobrih strana? Imaju solidnu kontru jedino, kažu, istrčali su ponešto i Hrvatskoj. Ma je.bo to, kaže Pape, ne trebaju nam krila, stavit ću bekove da trče od šesnaest do šesnaest. Dobro, izgledalo je to ok u prvom poluvremenu, igra nije bila ništa posebno, ali nametnuli smo se, imali smo nekoliko odličnih šansi i trebali smo voditi bar dva razlike. Puno smo bolji od Kipra, to je svima jasno. Ali ljudi nam na kraju poluvremena zabijaju gol, i šta ćemo sad? Šta ćemo kad te ne ide, kad ne daš golove na vrijeme? E tu je Pape potpuno zakazao.
Drugo poluvrijeme je bilo katastrofa. Prije izmjena hoćemo na silu nešto, bez smirenosti, bez ideje, gubimo prelako lopte. Pa, ljudi, 1:1 je, imamo 45 minuta, jedan gol je dovoljan za pobjedu. A mi se potpuno raspali. Poslije izmjena više nemamo nikakve koncepcije, haos. I dalje ignorišemo mogućnost kontre, konta Pape sad će se Kiprani skupiti u šesnaesterac i izbijati loptu u aut.
Mogli smo na kraju i do remija iz penala, ali neka ovako, ova šamarčina je došla u pravo vrijeme. I to šamar Papetu prije svih. Potcjenjivanje protivnika, loša postavka u startu, još gore izmjene. Trener svoje znanje treba da pokaže u utakmicama kad ekipu ne ide, kad ne krene sve onako kako bismo htjeli. Jah, da smo poveli 2:0, to bi bilo to. Ali nismo, nego smo ga čak i primili, e šta ćemo sad? Ima li kakvog "plana B"? Tu se trener pokazuje, a tu se Pape izofirao večeras, samo tako.
Prvo poluvrijeme je bilo ok, mada je taktička postavka bila ona klasična Papetova, boli nas kur.ac kako protivnik igra, mi ćemo da se nametnemo. Ima li Kipar kakvih dobrih strana? Imaju solidnu kontru jedino, kažu, istrčali su ponešto i Hrvatskoj. Ma je.bo to, kaže Pape, ne trebaju nam krila, stavit ću bekove da trče od šesnaest do šesnaest. Dobro, izgledalo je to ok u prvom poluvremenu, igra nije bila ništa posebno, ali nametnuli smo se, imali smo nekoliko odličnih šansi i trebali smo voditi bar dva razlike. Puno smo bolji od Kipra, to je svima jasno. Ali ljudi nam na kraju poluvremena zabijaju gol, i šta ćemo sad? Šta ćemo kad te ne ide, kad ne daš golove na vrijeme? E tu je Pape potpuno zakazao.
Drugo poluvrijeme je bilo katastrofa. Prije izmjena hoćemo na silu nešto, bez smirenosti, bez ideje, gubimo prelako lopte. Pa, ljudi, 1:1 je, imamo 45 minuta, jedan gol je dovoljan za pobjedu. A mi se potpuno raspali. Poslije izmjena više nemamo nikakve koncepcije, haos. I dalje ignorišemo mogućnost kontre, konta Pape sad će se Kiprani skupiti u šesnaesterac i izbijati loptu u aut.
Mogli smo na kraju i do remija iz penala, ali neka ovako, ova šamarčina je došla u pravo vrijeme. I to šamar Papetu prije svih. Potcjenjivanje protivnika, loša postavka u startu, još gore izmjene. Trener svoje znanje treba da pokaže u utakmicama kad ekipu ne ide, kad ne krene sve onako kako bismo htjeli. Jah, da smo poveli 2:0, to bi bilo to. Ali nismo, nego smo ga čak i primili, e šta ćemo sad? Ima li kakvog "plana B"? Tu se trener pokazuje, a tu se Pape izofirao večeras, samo tako.
FK Željezničar 1921
Ok, pošto si se javio na ovu tešku optužbu, kontam da imaš neke dodatne, podrobnije informacije. Zašto BHF šuti?Adinjo je napisao/la:Ne pisi gluposti i ne siri dezinformacije. Nikome ne ide u korist.Rusilac je napisao/la:Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Čekam da novinari sa Indexa upute par pitanja za Safeta jer od naših medija nema koristi. Kad vidiš kako oni ribaju Kovača, koji nije neki trenerski znalac ali je Sir Alex Ferguson za ovog našeg maga, smuči ti se na naše nazovi novinare.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- undefined007
- Kontakt:
VOLEEEEEEW RECI BAR MUUU KAD STOJIS KOD AUT LINIJEEE MOZDA CES IH PEEPASTII DA IGRAJUUU VOLEEE
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
I ja čekam neki dobri tekst od onog našeg sa Index-a.
Naši novinari su obični plaćenici, a "nezavisni" portali ne smiju ništa protiv selektora ili nekih igrača jer bi odmah dobili jedan veliki IGNORE.
Odlazi Pape, sramotiš nas na sve strane. Izbacio si nas sa Svjetskog, radi tebe nećemo ni na Evropsko u lahkoj grupi i pored činjenice da idu prve dvije ekipe direktno.
Naši novinari su obični plaćenici, a "nezavisni" portali ne smiju ništa protiv selektora ili nekih igrača jer bi odmah dobili jedan veliki IGNORE.
Odlazi Pape, sramotiš nas na sve strane. Izbacio si nas sa Svjetskog, radi tebe nećemo ni na Evropsko u lahkoj grupi i pored činjenice da idu prve dvije ekipe direktno.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekujem sutra da objavi svoj odlazak sa klupe reprezentacije. 

[youtube][/youtube]

I mene cudi zasto BHF ne reaguje.Adinjo je napisao/la:Ne pisi gluposti i ne siri dezinformacije. Nikome ne ide u korist.Rusilac je napisao/la:Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Ne mogu da vjerujem da je ovakvo razmisljanje kod vecine sto se tice ovog nesposobnjakovica na klupi, a na stadionu niko nista da kaze. Ne samo BHF, nego obicni navijaci.
Pa onda na pres konferenciji, novinari niko nista
@rusilac...pa fino gluposti da ne mogu biti vece. Znas dobro sta je BHF i njihov stav. To je jasno svima. Onda me cudi kako mozes tako nesto napisati. Vrijeme je za akciju, jeste vrijeme ali sta moze pojedinac, nista.
BIlo je akcija gdje je BHF poturao ledja dok su ostali uzivali, i sta su dobili od toga, samo to da im se psuje dijasporska majka. Mi, kao narod trebamo da rascistimo sami sa sobom neke stvari, pa tek onda se mozes nadati necemu boljem.
BIlo je akcija gdje je BHF poturao ledja dok su ostali uzivali, i sta su dobili od toga, samo to da im se psuje dijasporska majka. Mi, kao narod trebamo da rascistimo sami sa sobom neke stvari, pa tek onda se mozes nadati necemu boljem.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Kad bi se Senad znao pos.rat po repki i savezu ko sto zna po politici.. puno bi nam ljepse bilom. Ja ne iskljucujem da nece
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.