Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ljudi lete na Mjesec, skaču sa ruba atmosfere, operišu fetus u majčinoj utrobi, igraju europska takmičenja... samo se ovdje pale na komade obojene tkanine. Užasi ropskog naslijeđa.
Bekric 38
Stilic 35
Kosoric 35
Cocalic 35
Zukanovic 35
Totalno pogresan kurs na Grbavici kad im je svaka marka bitno. Sigurno ce nekoga prodati od ove gerijatrije.
Stilic 35
Kosoric 35
Cocalic 35
Zukanovic 35
Totalno pogresan kurs na Grbavici kad im je svaka marka bitno. Sigurno ce nekoga prodati od ove gerijatrije.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jedini smo klub u koji se hoce vratit takve velicine od nogometasa-fudbalera sa takvim CV
Hvala im na tome
GOLEM SI ZELJO
Hvala im na tome
GOLEM SI ZELJO
Ovo je bila agentura... HZ tad nisu bile na sjeveru.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:00joker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 22:58Nevjerovatno čime se sve bave i šta pokušavaju, samo jer im se ne sviđa jedna obična konstatacija, da su prelivode. Nikakva uvreda, nikakva provokacija, samo faktičko stanje na kojem se može poraditi i koje se može ispraviti, ali prvo treba sebi priznati da je tako. Ali neka, ispucajte se do petka, a onda ćete opet u rupice kad vas u Gabeli Sablja pokosi.
Tužno, da tužnije biti ne može...
Haj sad zibje klosarcino da te ne udaram vise kurcem.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ima svugdje ratarda, u svakoj grupi. Ali je rijetkost da ih toliko ima kao kod vas. Valjda ste bili nebitni 20 godina pa iskacete ko iz pastete. Balorda, only, rodjeni81, ti itd. Pa ne zna se koji je gori?! Nosite se sa cinjenicama i diskutujte normalno, civilizovano!opalaopala je napisao/la: ↑01 avg 2022, 22:08A kod većine navijača Sarajeva kad udjes u kuću na svakom zidu druga zastava na jednoj Američka zastava , na drugom Malezija , na trećem Turska , na četvrtom psihologa vam zločinca Itd .
Prvo pogledaš svoje dvorište pa onda shitopitaru gledaj druge , previše se bahati za klub koji je kao ravaKu , ko je htjeo imao ga je i karindzao .
Radi takvih likova kao ti i Zagor , čovjek vam mora reci i ulazit u raspravu sa normalnim navijačima Sarajeva , al svugdje ima kukolja tako da ste ti i on klasicni primjeri retarda i izroda
- LovacnaJelene
- Kontakt:
S obzirom da znam Gojaka licno, lik je rekao ako ga zeljo bude zvao da ce i djaba igrati.
Ostala mu je ta neispunjena zelja, da igra pred punom grbavicom i da pred pocetak utakmice cuje "Sanju".
Mislim da bi ga trebali kontaktirati.
Ostala mu je ta neispunjena zelja, da igra pred punom grbavicom i da pred pocetak utakmice cuje "Sanju".
- NerminFatic
- Kontakt:
Ljudi, otkad je to pravilo da ima “tri stajanja” za izmjene? Je li to doslo iz Evrope, nepoznato mi?
Pošto ga i ja znam lično, on insistira na Koketovoj verziji pjesme. To je crvena linija ispod koje neće ići.LovacnaJelene je napisao/la: ↑02 avg 2022, 08:26S obzirom da znam Gojaka licno, lik je rekao ako ga zeljo bude zvao da ce i djaba igrati.
Alisa je kaže četnička grupa.

A Koke stari željkanovac.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Shategabri
- Kontakt:
Uprkos tome što su odigrane samo četiri utakmice, ukupno je na tribinama bilo 19.250 navijača!
Najviše ih se skupilo na Koševu, gdje je Sarajevo pred 8.500 navijača sa 4:2 savladalo Slogu iz Doboja. Na Grbavici je remi Želje i Širokog (1:1) pratilo 7.600 gledalaca.
Kao i obično, jako dobra posjeta zabilježena je na Mokrom Docu, gdje je 3.000 gledalaca posmatralo pobjedu Borca od 2:0 nad Posušjem, a pomalo razočaravajući broj navijača gledao je trijumf prvaka Zrinjskog nad Leotarom od 4:1.
Na tribinama stadiona Pod Bijelim brijegom sakupilo se tek 1.500 gledalaca.
Posjeta u 3. kolu PLBiH:
Željezničar – Široki Brijeg 1:1 (7.600 gledalaca)
Sarajevo – Sloga 4:2 (8.500 gledalaca)
Zrinjski – Leotar 4:1 (1.500 gledalaca)
Posušje – Borac 0:2 (3.000 gledalaca)
Koševo Zapad
Znam i ja Gojaka i nije tačno da insistira na pjesmi nego na recitaciji u interpretaciji Bože Vreće. Ostalo je sve tačno. Javio se da je krenuo jutros pješke iz Zagreba prije vrućina, radi potpisivanja volonterskog ugovora i da mu javim kakvo je stanje na graničnim prelazima. Ako nastavi ovim tempom, eto ga za derbi. Mole se žitelji usputnih sela i gradova da mu ne daju hranu, jer neće da pokvari grah što ga čeka u Zvorničkoj. Navodno je i korištenje Macron helanki na godinu dana u izgledu, ali se nešto zateže zbog dužine nogavica. Izgleda da je i uplaćeno 1.60BAM za trolejbusku kartu Pionirska - grbavica. To je neprovjerena info. Ostalo je sve dogovorenoSky9 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 08:38Pošto ga i ja znam lično, on insistira na Koketovoj verziji pjesme. To je crvena linija ispod koje neće ići.LovacnaJelene je napisao/la: ↑02 avg 2022, 08:26S obzirom da znam Gojaka licno, lik je rekao ako ga zeljo bude zvao da ce i djaba igrati.
Alisa je kaže četnička grupa.
A Koke stari željkanovac.![]()
Ja ne znam Gojaka, i nije mi nista rekao. Sta cemo sad?
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je za mog brata @Only-a
Ljubi brat
- svrakino1921
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Od kako je korona koliko znam i kad su uveli 5 izmjena pravilo je bilo u 3 roka, s tim da se poluvrijeme ne racuna u te rokoveNerminFatic je napisao/la: ↑02 avg 2022, 08:30Ljudi, otkad je to pravilo da ima “tri stajanja” za izmjene? Je li to doslo iz Evrope, nepoznato mi?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
3:20
Golemo
Gledaj atmosferu
Kako je lijepa ova Grbavica

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Dobijamo još jedan teren za trening, karat ćemo vas sve:

Fudbalski klub "Sloboda" u saradnji sa Fakultetom za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli je krenuo u sanaciju travnjaka unutar kampusa koje će biti trening kamp za potrebe FK Sloboda.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa kaže:
Dunavom leševi plove, da li se bar jedan zove željkaaaaaaaan, željkaaaaaaaan, željkaaaaaaaan?
Dunavom leševi plove, da li se bar jedan zove željkaaaaaaaan, željkaaaaaaaan, željkaaaaaaaan?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Izvuci godine sad za Armina Hodzica, Santosa, Amoaha, Malica, Becu, Subasica, Gasala. Spoj bas kakav i treba da bude, mladost i iskustvo sa ovima koji su u najboljim igrackim godinama kao sto su Mekic, Galic i Haracic recimo.
Obzirom na nase trenutne mogucnosti, niko se nije nadao ovakvoj ekipi.
Samo nas Sablja moze pokositi na putu za Evropu
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Burberry46, gh0stHZ, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, leo1946, PeppermintSA, rishovski, Rodman, Rule_hz, worchester i 95 gostiju.