Safet Sušić - Pape

MoR
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MoR » 10 sep 2014, 00:47

Opet ću ponoviti:

Safet Sušić je slika i prilika BH političara:

nesposoban, bezobrazan, glup, nemoralan, nepotista, lažov, manipulator i kukavica.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 10 sep 2014, 00:49

slika
FORZA MARŠAL !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 00:50

MoR je napisao/la:Opet ću ponoviti:

nesposoban, bezobrazan, glup, nemoralan, nepotista, lažov, manipulator i kukavica.
:thumbup:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2014, 00:51

Teletino odlazi vise molim te,ponestalo mi je rijeci vise za ovog monstruma..

U nas novinari najvece ckepi,ne smiju mu postaviti pitanja koja trebaju,jbg izgubice mjesto u avionu za Vels,Belgiju,Kipar itd.. :lol:

Ima li bekova gdje ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 sep 2014, 00:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma odbrana katastrofa dok lik iz Serije A nije ni na spisku...uh kakvih ce tek problema bit protiv ozbiljnih ekipa bez Spahe..

a sto se tice igre i dalje nikakve vizije, ako naletimo na ekipu koja ima iole kvalitetne stopere mi smo donji jer kod nas je sve "dovuci loptu do linije nekako i centriraj"...maksimalno predvidiva igra.

a ovo oko forsiranja igraca da se prodaju iz HNL-a pored igraca iz lige 5 na klupi i to standardnih, dokazanih vise je preslo sve granice ukusa..nema smisla ni komentarisati to, to je vec karakterno pitanje..

kad sam vidio 2 igraca iz Hajduka rekao sam nas bi i Dinamo pobijedio vcrs :mrgreen:
Samo cekam tekme protiv Velsa kada krene Bejl da ofira nase bekove i kada se Hazard bude sprdao sa nasom odbranom i sve zato sto Susic ima neke svoje planove.Zeli da proda Vrsajevica i Tinu i to je to.Jedan Zukanovic nije pozvan a momak igra u Seriji A ko sto si rekao a neke prevare igraju.Bit ce milina gledati tekmu protiv Belgije jer ce Safet narediti napad a onda ce da nam puse u odbrani a oni imaju Edena i Lukakua,da ne spominjem ostale.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 00:52

Bez zayebancije: od 10 igraca u polju na svojoj je prirodnoj poziciji igralo samo 5: Sunjic, Bicakcic, Besic, Dzeko i Ibisevic. Dakle, pet ostalih igraca nije moglo pruziti maksimum na terenu zbog sastava i formacije :| I kako tu pobjediti :|
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2014, 00:52

U junu napisano:
Safet Susic Waits for Contract Extension but Time Is Right for a Change
http://bleacherreport.com/articles/2115 ... r-a-change" onclick="window.open(this.href);return false;

Pjanic: Moja najgora utakmica u karijeri
Begovic: Mogao sam bolje
Lulic: Bio sam los
Dzeko: Razocaran sam

Safet Susic: Igraci su podbacili.

:wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 sep 2014, 00:53

:thumbup:

ključaj temu, On više nije vrijedan pomena...

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 10 sep 2014, 00:55

ma nije niko kriv samo je kriv smoking safetov :rol: :rol: :rol:

dok god ne bude novinara sto ce sve zivo pitat zasto ovo zasto ono nema od nas nista ...

ipak je ovo mal te ne novi pocetak nema vise onih igraca koji su bili najbitniji

nije lako da njih neko naslijedi ...spahic je spahic i misimovic je misimovic ....

niko nije preuzimo odgovornost za greske osim sto sajo krivi igrace ja koga ce nece sebe ebga ne igra on ...tako on to vidi ili nevidi .... sajo je isto trener kao i mi svi ...sto gledamo preko tv ili u stadionu ...nema jednostavno pojma samo se nada u sposobnosti svakog ...a da ima nesto u glavi da u toku utakmice nesto promijeni nema sanse to jos u njega nisam vidio i necu ni vidjet izgleda.

gledam utakmicu i ne vidim nikakvog plana .... uvijek isto sranje nema ideja. pjanic je nosio 10 al nije bio 10 nikako on je trebao da bude najvazniji igrac da dijeli lopte da nesto nepredvidjeno ucini, ali jok nista od toga samo centar sutevi avdije i ako ubode neko ubode a pozadi smo ko svajcarski sir, sa jednim pasom raspada se odbrana, bicakcic ko maneken dupe okrenuo pa ko to tako radi neznam stvarno, umjesto da ide na covjeka na loptu on stao i gleda.

za mene trebamo da igramo sa jednim napadacem i da stojimo bolje pozadi a ne mi neznamo drugacije mi igramo samo ofanzivno ...**** ja te strucnjake .... bez odbrane se danas ne pobjedjuje

al **** ga kad je sajo tamo u nekim 70im 80im godinama proslog vijeka, ako se mi ne prilagodimo vremenu taktikci i fizicki i psihicki ...izgubit cemo mi i od andorre ... a o drugim i da ne pisem. svako danas zna da igra fudbal . ebo li ga kasete ga ebale.

formaciju nisam nikakvu vidio veceras, jedino su se prepoznali begovic dzeko i ibisevic ostalo nista, radio je ko je sta htjeo .... stavljat neke nove i losije ljude spram nase klupe pa to nisam jos vidio, a samo 2 izmjene u utakmici a ima ih 3 kao da vodimo 5:0, pa to moze samo nas sajo.

nadao sam se da ce to sada biti profesionalno kako treba pristup ovim utakmicama ...al eto opet smo popusili. umjesto da analiziraju utakmice protivnika oni nista ne rade, niti nesto uigravaju ama nista. pa neznam vala sta misle tako postici. treba nam covjek takticar, a ne ho ruk strucnjak. ne pali to vise danas.

nezna sajo motivirat igrace tu je najveci problem ....za mene nije motivacija , ja vjerujem u vase sposobnosti lahko cete do 30 metara i kreirat sanse i dati golove .... to treba neko da ih nabrije kao da se radi o zivotu ili smrti .... a ne ovako ko popisani smo sada.

nismo imali ni srece, pokusavali su nasi sve sto su mogli al jednostavno nije islo ....

na ovom trebaju da nauce da li ce vidjecemo protiv walesa

ako i tu budemo igrali sa 2 napadaca bale ce nas **** non stop da izvines ... covjek je najmanje 10 puta brzi od ovog sto nam je danas zabio golove, sta ce tu nasa odbrana ako bude igrali na ofsajd, ne stigo ga niko, i ako budemo mislili samo ofanziva je fudbal **** defanzivu, biti cemo opet sredina ili jos gori ako se iz ovog ne probudimo.

onda treba da se sajo fino oprosti i da uvidi da jednostavno nemoze on odgovorit po nasem pitanju reprezentacije i podmladjivanja .... mora da dodje neki novi inace smo ga najebali posteno.

i zadnje naravno ...nemogu dzeko i ibisevic sve sami, nama treba napadaca, treba neko frisak, koji moze da zamijeni jednog od njih, da je neznam kakav razlika je ako udje neko ko moze da trci a svi znamo kako nasi dzeko i ibisevic trce ... pogotovo kroz cijelu utakmicu ...nisu nikad bili neki trkaci ...

nemogu vise ni pisat nadajmo se poboljsanju u oktobru pa cemo da vidimo sta ce vrijeme donijeti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 sep 2014, 00:56

slika

bice to dobro, samo da se bratovi puleni iz Germanije prodaju...ali treba izdržati do tad :cool:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 00:56

Sušić: "Podcijenili smo protivnika"
"Nemam opravdanje, iznenadili su me moji igrači"

Nemoj te price, nemoj množine :kafa: nemoj biti kuja tolika...nemoj mi SMO :kafa: puuu, nemoj uvaljivanja igraca, taman da su šetali i ležali na terenu :kafa: :kafa:
Zadnja izmjena: AhmetNY, dana/u 10 sep 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2014, 00:57

Pirke je napisao/la:U junu napisano:
Safet Susic Waits for Contract Extension but Time Is Right for a Change
http://bleacherreport.com/articles/2115 ... r-a-change" onclick="window.open(this.href);return false;

Pjanic: Moja najgora utakmica u karijeri
Begovic: Mogao sam bolje
Lulic: Bio sam los
Dzeko: Razocaran sam

Safet Susic: Igraci su podbacili.

:wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
pa on nikad nije pogrijesio..svi ti momci su karakterne gromade za Safeta ..ali nema smisla vise komentarisati njegove odluke sa moralne strane..samo mi zao nekih momaka tipa Mujdze, Medunjanina, Zukanovica pa i Hajrovica donekle
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2014, 01:00

VAHA: "Šest mjeseci sam analizirao igru Južne Koreje."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 10 sep 2014, 01:01

wobly92 je napisao/la:
Pape: "Zapalio sam VHS snimak utakmice Kipra sa Hrvatskom, ko ga yebe"
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 sep 2014, 01:02

Covjek jednostavno nastavlja tamo gdje je stao na SP, da ne spominjem ludu srecu protiv Slovacke, i ispoljava svoje 'znanje'. Nije on kriv sto su mu ponudili produzenje ugovora i extra platu za njegove mogucnosti jer je i sam svjestan da ga niko nece. Nama navijacima je nastaviti trpiti njegove gluposti koje polako citaju i treneri ekipa koje nisu ni blizu naseg ranga. Zato samo naprijed Safete i unisti i ovu jedinu pozitivnu stvar u ovoj katastrofalnoj drzavi. Kao sto neko rece, on je klasicni primjer politicara u ovoj 'drzavi'. Mi (ovce) cemo nastaviti ispastati, nije problem :kafa:
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 10 sep 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 sep 2014, 01:02

wobly92 je napisao/la:
Ne treba to Safetu, isto kao što nije analizirao Nigeriju, Argentinu on sve zna! ;)

Možda mu je snimak utakmice sa Kiprom protiv Hrvata zakasnio avionom, znaš da on nije na ti sa tim prevoznim sredstvom. :P

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 sep 2014, 01:03

wobly92 je napisao/la:
Ma drazi mi je bolan iskreni Safet, nego taj premazani mangup. Al tebe mi je zao, sto vjerujes u te lozione. :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 sep 2014, 01:04

da on preuzme Real bog me ne ubio ako ne bi ispali iz Primere i to prvi put u historiji. I taj rekord bi bio srušen... :lol:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 sep 2014, 01:04

+1.000.000

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 01:05

Odavno su kola krenula nizbrdo, a zna se kako ih je tesko zaustaviti kada se to desi.
U kratkom vremenskom periodu desila se i Nigerija i Kipar, i tesko je vjerovati da se uskoro nece desiti neko drugi. Suskurac nece dati ostavku. I poslije ove utakmice je izjavio da su igrači razocarali, isto kao i poslije SP. :kafa:
Zadnja izmjena: AhmetNY, dana/u 10 sep 2014, 01:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.