BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Aje ovako, da budem sad neki tamo Nizozemac. Pobijedi 68 i 14 i sad se muči sa 77 na listipaulus je napisao/la:Jasta je zato damir ne moze do polufinala da ga na **** nabijes sto je sve isto , daj ba , da je sve isto nije pogotov kakvo je bodovanje u tenisu. JA BI VOLIO DA SE VARAM DA SAD ODERE GA U OVOM SETU AL KAZEM TI GLEDO SAM ISTU PRICU NEKOLIKO PUTAGalion je napisao/la:Pusti bolan te brojeve, sve je to u top 100 isti ku.r.ac izuzev prvih 15-20.paulus je napisao/la:Upravo sto sam govorio , covjek nema mentalitet da ostane miran kad treba , pobjedi 3 pa 36 i kad treba u polufinale raspada se protiv 60 nekog na listi
-
risingforce
- Kontakt:
kakav amaterski mec s obje strane 
Ma goni se vise ba!! Koji ti je qurac Damire. Bjezi

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja pricam o Damirovoj konstantnoj boljci , , ne moze progulit. jer je mentalno slab
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kako si dosadan.paulus je napisao/la:Ja pricam o Damirovoj konstantnoj boljci , , ne moze progulit. jer je mentalno slab
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smjesno , ne znam koji put gledam ovo dobijes Nadala i onda izgledas ko pajac , i tako skoro svaki 2 3 turnir . Jel ikad igro polufinale on na nekom jacem turniru?. Koliko znam nije. Servis on dobit ne moze
Sad ovisi šta smatraš jačim turnirom, igrao je u Casablanci prije 2 godine, ATP 250paulus je napisao/la:Smjesno , ne znam koji put gledam ovo dobijes Nadala i onda izgledas ko pajac , i tako skoro svaki 2 3 turnir . Jel ikad igro polufinale on na nekom jacem turniru?. Koliko znam nije. Servis on dobit ne moze
A samo dođu komentarisati kada gubi, a kad dobija nigdje ih nema.
Ovo je forum ako sam dosadan , preskocis svoji zabavnim okicama moj post , ne glumis frajera iza ekrana u sigurnosti svoje sobeVirtu4l je napisao/la:Kako si dosadan.paulus je napisao/la:Ja pricam o Damirovoj konstantnoj boljci , , ne moze progulit. jer je mentalno slab
Ja poznajem paulusa lično, i garantujem da je veći poznavalac tenisa od svih zajedno na ovom forumu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pobijedi Damire za sebe ovaj mec, i svaki sledeci. Mi navijaci smo pobornici neka komsiji crkne krava pa nek i meni crknu dvije .
BosnaE
SemirSema je napisao/la:Ja poznajem paulusa lično, i garantujem da je veći poznavalac tenisa od svih zajedno na ovom forumu
Eto , Damire dragi radi na svojim zivcima i psiholoskom pristupu , Ocigledno je da imas igru al neprisiljenih gresaka pravis more
na pdf tenis sigurno neSemirSema je napisao/la:Ja poznajem paulusa lično, i garantujem da je veći poznavalac tenisa od svih zajedno na ovom forumu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
Da se nadovežem.Galion je napisao/la:SemirSema je napisao/la:Ja poznajem paulusa lično, i garantujem da je veći poznavalac tenisa od svih zajedno na ovom forumu
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- JohnCleese
- Kontakt:
Posaljite ih u svlacionicu 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
Samo se vi nadovezujte, ali otkrit cu vam tajnuAnkleBreaker je napisao/la:Da se nadovežem.Galion je napisao/la:SemirSema je napisao/la:Ja poznajem paulusa lično, i garantujem da je veći poznavalac tenisa od svih zajedno na ovom forumu![]()
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.