Bajram Mubarek Olsun i od mene!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Vjerovatno dolazi na bajramski rucak 
Il Club più titolato al mondo!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO MILANISTI DA BUDETE ZIVI I ZDRAVI
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
joj ono sto su nas zapalili da je za petak rezervisan neciji ljekarski i da je veznjak u pitanju, to je ustvari onaj brat od maurija iz trece argentinske lige ahahahahahahahahaha
e jesmo i mi paljevine
sretan praznik i vama.
e jesmo i mi paljevine
sretan praznik i vama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Juan Alberto Mauri na medicinskim pregledima.

Luiz Adriano je stigao u Milano

Adriano: "Mnogi klubovi su bili zainteresovani za mene, ali ja sam odabrao Milan. Igrati sa Baccom i Ibrom? To su veliki igrači, zadovoljstvo će mi biti".
Prema njegovoj izjavi Ibra je nas
Genoa are interested in Cerci and Suso, according to Corriere della Sera.

Luiz Adriano je stigao u Milano

Adriano: "Mnogi klubovi su bili zainteresovani za mene, ali ja sam odabrao Milan. Igrati sa Baccom i Ibrom? To su veliki igrači, zadovoljstvo će mi biti".
Prema njegovoj izjavi Ibra je nas
Genoa are interested in Cerci and Suso, according to Corriere della Sera.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- IlPrincipino
- Kontakt:
AC Milan 1995.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
saravi dao svoj prvijenac protiv PSV-a 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sky reports that Niang could return to Genoa on loan. Genoa are also interested in Suso.
Galliani met with Genoa president Preziosi earlier today in Forte dei Marmi.
Ne bi ja rekao da je ovo samo oko Nianga ili eventualno Susa sastanak, ima tu nesto mnogo vise
Ali i da je samo do toga ja sam vise za ostanak ove dvojice, pogotovo Nianga, mogao bi on eksplodirati ove sezone.
Galliani met with Genoa president Preziosi earlier today in Forte dei Marmi.
Ne bi ja rekao da je ovo samo oko Nianga ili eventualno Susa sastanak, ima tu nesto mnogo vise
Ali i da je samo do toga ja sam vise za ostanak ove dvojice, pogotovo Nianga, mogao bi on eksplodirati ove sezone.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Romanjolija nije danas bilo u pobjedi Rome nad Realom. I kad vidim njihove odbrambene, nit Romanjoli ima mjesta u Romi, a pogotovo ne vrijedi cak ni 20mil, ali to bi bila neka maksimalna granica da se plati taj igrac.
Nadam se da necemo nasjesti na tu cifru od 30mil.
Nadam se da necemo nasjesti na tu cifru od 30mil.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
momci citam mihajlovic dobio na raspolaganje 100 miliona eura za transfere.Nisam bas u toku u vezi vas ,ali odakle vam pare
,stvarno ,sta je sa ustedama i slicnim stvarima. 
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Lyon 1,Milan 0.
Prestrogo dosudjen prekrsaj u zoni suta,mislim da je Nigel ono cisto iznio prvo loptu.Elem,Fekir iz slobodnjaka fenomenalno pogadja.
Prestrogo dosudjen prekrsaj u zoni suta,mislim da je Nigel ono cisto iznio prvo loptu.Elem,Fekir iz slobodnjaka fenomenalno pogadja.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Ma imamo para I za bacat, pa sta si mislio da smo VrbanjusaKufur je napisao/la:momci citam mihajlovic dobio na raspolaganje 100 miliona eura za transfere.Nisam bas u toku u vezi vas ,ali odakle vam pare,stvarno ,sta je sa ustedama i slicnim stvarima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
DarioTZ je napisao/la:http://www.acmilan-serbia.com/2015/07/l ... 2045h.html
milanist je napisao/la:Ma imamo para I za bacat, pa sta si mislio da smo VrbanjusaKufur je napisao/la:momci citam mihajlovic dobio na raspolaganje 100 miliona eura za transfere.Nisam bas u toku u vezi vas ,ali odakle vam pare,stvarno ,sta je sa ustedama i slicnim stvarima.
![]()
ma kaki
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
mali rezime prvog pol (od 20 min pa nadalje)
lopez standardno (bez sansi kod gola)
odbrana (calabria odusevljen sam mnogo zelje i znanja nadam se da ce dobit pravu sansu , alexu treba kupiti kartu za brazil , ovaj drugi mladic par dobrih startova moglo bi biti sta od njega , de siljo prevara od igraca defanzivno i nekako al ofanzivno kita , )
vezni ( de jong pit bul za odbranu napad bez ucinka , bertolaci imam dobar osjecaj za nejga svidja mi se sto je lijevak milism da brzo razmislja sa loptom ima fine pasove , nocerino igrac manje na terenu , )
napad ( niang trci se bori ima zelje za igrom al nema lopti , bonaventrua igrac sa klupe ili atalante , suso bez utiska na mene al mislim da ima potencijala u njemu )
lopez standardno (bez sansi kod gola)
odbrana (calabria odusevljen sam mnogo zelje i znanja nadam se da ce dobit pravu sansu , alexu treba kupiti kartu za brazil , ovaj drugi mladic par dobrih startova moglo bi biti sta od njega , de siljo prevara od igraca defanzivno i nekako al ofanzivno kita , )
vezni ( de jong pit bul za odbranu napad bez ucinka , bertolaci imam dobar osjecaj za nejga svidja mi se sto je lijevak milism da brzo razmislja sa loptom ima fine pasove , nocerino igrac manje na terenu , )
napad ( niang trci se bori ima zelje za igrom al nema lopti , bonaventrua igrac sa klupe ili atalante , suso bez utiska na mene al mislim da ima potencijala u njemu )
i jos da dodam gledano ukupno , odbrana losa dosta nam prave problema , kreativnos u veznom redu nikakva , isti milan s kraja sezone , bez posebnog poboljsanja za sada , ( ma da na pocetku i ne treba ocekivati nesto specijalno , pripreme skoro pocele , teske noge , iskreno se nadam jos nekkom pojacanju , pa da udjemo u borbu za poziciju u LP )
vidjet cemo sta donese izmjene
vidjet cemo sta donese izmjene
Ne valja ovo ništa i teško nama ako mihajlović ozbiljno razmišlja sa De Jongom na registi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tek se ukljuci i Poli ga zakuca,licimo li na sta ljudi ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.