Bila je situacija na utakmici Arsenal Real, 2.27 na videu ispod.godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:12Da me ubijes ne mogu se sjetit protiv koga je bilo. Znam da mi je neko od momaka koji navijaju za Barsu odgovorio da je bilo previse blizu da bi se sviralo. U sustini mislim da je trebalo bit penal (za Madrid) ali nije jer je kao i danas lopta brzo promjenila smjer, previse blizu ruka bila da bi se moglo reagovat. I to je meni ok.
Po meni je skroz bezveze i ponisten zadnji gol Braseloni jer je ista stvar u pitanju.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Brutalna je kradja bila u korist reala danas i to u 4 situacoje, prva dva gola reala su morala biti ponistena, cist penal nine sviran i cist gol je ponisten barci
Faul i ofsajd su bili ocigledni kod prva dva gola rela, cubarsi sto je promijenio smijer lopti ne igra ulogu jer nije imao punu kontrolo,on da ju je duze drzao pa greskom dodao mbapeu
Nedosudjen penal je najbrutalnija greska, bez obzira sto je bilo blizu i nije bilo namjere igranja rukom, ona je bila poprilicno odvojena od tijela, ocigledno je cinila tijelo vecim i sto je najvaznije, lopta je isla prema golu i vrlo moguce da bi bio gol, znaci penal ko dzamija i idiotski bi bilo opravdavati tu situaciju jasnu na bilo koji nacin
Kod gola fermina, nakon njegovog igranja rukom nenamjernog i daleko od gola i prilike, igrac rela jem imo kontrolu nad loptom,fermin je kasnije opet otima i po svim pravilima var se tu ne oglasava
Ocigledno je i brutalno barca pokraden i to vise od var sudija nego od glavnog, ugao koji su pustili glavnom da gleda kod penala za barcu je najslikovitiji primjer te kradje jer najnepreglednije uglove su pustali, dok se iz drugih uglova situacija vidjela bolje deset puta
Faul i ofsajd su bili ocigledni kod prva dva gola rela, cubarsi sto je promijenio smijer lopti ne igra ulogu jer nije imao punu kontrolo,on da ju je duze drzao pa greskom dodao mbapeu
Nedosudjen penal je najbrutalnija greska, bez obzira sto je bilo blizu i nije bilo namjere igranja rukom, ona je bila poprilicno odvojena od tijela, ocigledno je cinila tijelo vecim i sto je najvaznije, lopta je isla prema golu i vrlo moguce da bi bio gol, znaci penal ko dzamija i idiotski bi bilo opravdavati tu situaciju jasnu na bilo koji nacin
Kod gola fermina, nakon njegovog igranja rukom nenamjernog i daleko od gola i prilike, igrac rela jem imo kontrolu nad loptom,fermin je kasnije opet otima i po svim pravilima var se tu ne oglasava
Ocigledno je i brutalno barca pokraden i to vise od var sudija nego od glavnog, ugao koji su pustili glavnom da gleda kod penala za barcu je najslikovitiji primjer te kradje jer najnepreglednije uglove su pustali, dok se iz drugih uglova situacija vidjela bolje deset puta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ni u finalu kupa nije bilo puno drugacije. Samo sto je i tu Barca pobjedila pa se nije spominjalo. Nevjerovatno je koliko se Realu i dalje ocigledno pomaze iako ima VARANamelessGhoul je napisao/la: ↑11 maj 2025, 18:25Ovo je mozda najveca pljacka na nekoj tekmi u eri vara

- luckystrike
- Kontakt:
Nije toliko stvar položaja, koji je istini za volju bio više prirodan nego što nije, već je u obzir ovdje uzeta udaljenost.
Prema pravilima fudbalske igre, pri ocjeni prekršaja igranja lopte rukom kriteriji su redom 1) da li je bilo namjernog pokreta ruke prema lopti 2) udaljenost iz koje je lopta napucana u ruku 3) položaj ruke.
Ma nije to, u korist Reala nije dosudjen (vjerovao ili neMokes je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:25Bila je situacija na utakmici Arsenal Real, 2.27 na videu ispod.godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:12Da me ubijes ne mogu se sjetit protiv koga je bilo. Znam da mi je neko od momaka koji navijaju za Barsu odgovorio da je bilo previse blizu da bi se sviralo. U sustini mislim da je trebalo bit penal (za Madrid) ali nije jer je kao i danas lopta brzo promjenila smjer, previse blizu ruka bila da bi se moglo reagovat. I to je meni ok.
Po meni je skroz bezveze i ponisten zadnji gol Braseloni jer je ista stvar u pitanju.

Evo let je postavio sliku, ko ce ondje sklonit ruku, na koji nacin ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma danas nije problem sto nije sviran penal, vec je problem dupli arsini uz var. Pregleda situaciju za penal i kaze napucana lopta, pregleda situaciju kod Ferminovog gola i kaze ruka, a bukvalno iste situacije, a ne ponavljanje situacije kod prvog gola je sramno i za organizatore prenosa, i za La ligu i za Madrid, jesnako sramno ko simuliranje Mbape za penal za koje btw nije dobio zuti karton (kad su svirali neki offside, frajer stoji na pola metra od mjesta dogadjaja Mbabe izvodi sramnu simulaciju i brze bolje na krec pokazuje umjest zutig)godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:12Da me ubijes ne mogu se sjetit protiv koga je bilo. Znam da mi je neko od momaka koji navijaju za Barsu odgovorio da je bilo previse blizu da bi se sviralo. U sustini mislim da je trebalo bit penal (za Madrid) ali nije jer je kao i danas lopta brzo promjenila smjer, previse blizu ruka bila da bi se moglo reagovat. I to je meni ok.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 12 maj 2025, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
"We don’t have any more clear angles."
[Toni Juanmartí]
Protiv kakve mafije se Barca bori. Dabogda se sutra ugasila suga madridska.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Objavljeni snimci iz VAR sobe. Za onaj gol Fermina kada su vidjeli ruku rekli hvala Bogu. Kod igranja rukom Cuamenija kazali stakoru stakoru da nemaju bolji snimak od onog jednog neupotrebljivog.
Očekujem izvinjenje za svaki post o Negreiri. Valjda je svima jasno ko delegira i diriguje sudije. Smeće od kluba.
Očekujem izvinjenje za svaki post o Negreiri. Valjda je svima jasno ko delegira i diriguje sudije. Smeće od kluba.
VAR sudije su bile gore od glavnog.
Sav jad Reala u zadnjih 120 godina dokazan u 2 utakmice. Kako jadan klub, kakva medijska masinerija. I onaj cirkus Negreira 
4 Madre mia
4 Madre mia
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Hajde penal razumijem i nekako, bila je sliĉna situacija na euru kad sudija nije svirao igranje rukom Cucurelle. To ima rezona, ali ponovo gledam ovaj poništeni gol. Prvo, Fermin nije osvojio loptu tim potezom, drugo, Valverde je imao kontrolu nad loptom. Treće, promjenjen je posjed. Dakle, prekršen je VAR protokol. Ono nije smio poništiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Druze jesu ti javili da je Barselona pobjedila ?Mokes je napisao/la: ↑12 maj 2025, 01:02Hajde penal razumijem i nekako, bila je sliĉna situacija na euru kad sudija nije svirao igranje rukom Cucurelle. To ima rezona, ali ponovo gledam ovaj poništeni gol. Prvo, Fermin nije osvojio loptu tim potezom, drugo, Valverde je imao kontrolu nad loptom. Treće, promjenjen je posjed. Dakle, prekršen je VAR protokol. Ono nije smio poništiti.
De malo sta analizirajte, ne samo o sudijama. Dobra utakmica bila, klali se za prvo mjesto. Jedna ekipa bolja druga pokusavala koliko je moglo.
Pa ljudi ovdje uz sve to cjelu utakmicu stignu pisat i brojat greske. Bukvalno od druge minute se yebe sudiji mater na temi

Kad se desi greska na kontra strani, nemoguce je i ismijava se a gledaj sad.
Previse vi to srcano i subjektivno. Mislim imate pravo ali nije to ba dobro ni za zdravlje vjeruj mi.
Nismo mogli ostati od trolera prošle sezone kada je sudija povredama devastiranu ekipu Barcelone častio smiješnim odlukama iz kola u kolo. Nisi se nesto tad bunio i govorio im da stanu.
Kako ne pricati o sudjenju kad smo i u ligi prvaka i el clasicu brutalno pokradeni, sistemska pljacka se dogadja a mi treba da pricamo o igri,taktici itd.godrina je napisao/la: ↑12 maj 2025, 06:46Druze jesu ti javili da je Barselona pobjedila ?Mokes je napisao/la: ↑12 maj 2025, 01:02Hajde penal razumijem i nekako, bila je sliĉna situacija na euru kad sudija nije svirao igranje rukom Cucurelle. To ima rezona, ali ponovo gledam ovaj poništeni gol. Prvo, Fermin nije osvojio loptu tim potezom, drugo, Valverde je imao kontrolu nad loptom. Treće, promjenjen je posjed. Dakle, prekršen je VAR protokol. Ono nije smio poništiti.
De malo sta analizirajte, ne samo o sudijama. Dobra utakmica bila, klali se za prvo mjesto. Jedna ekipa bolja druga pokusavala koliko je moglo.
Pa ljudi ovdje uz sve to cjelu utakmicu stignu pisat i brojat greske. Bukvalno od druge minute se yebe sudiji mater na temi![]()
Previse vi to srcano i subjektivno. Mislim imate pravo ali nije to ba dobro ni za zdravlje vjeruj mi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma ovaj je najveci licemjer na ovoj temi.
Prvi pise o ruci De Jonga, ali avajjj gdje ce neko pomenuti ocitu kradju u korist Reala, ne samo danas nego i u finalu kupa.
Prvi pise o ruci De Jonga, ali avajjj gdje ce neko pomenuti ocitu kradju u korist Reala, ne samo danas nego i u finalu kupa.
Pa ovo je isključivo Realova krivica što se priča o sudijama. Jesu li bila normalna prva dva Clasica - jesu. Jel sve počelo kako su sudijama počeli brojati krvna zrnca preko rmtv-a - jeste. Na generalno loše španske sudije kad dodaš ogroman pritisak dobiješ opći haos.godrina je napisao/la: ↑12 maj 2025, 06:46Druze jesu ti javili da je Barselona pobjedila ?
Pa ljudi ovdje uz sve to cjelu utakmicu stignu pisat i brojat greske. Bukvalno od druge minute se yebe sudiji mater na temi![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lik pisao kako su rafinju protiv borusie pomjerili u var sobi da ne bude ofsajd, i sad on kao nesto pametuje 
Sta 4 poraza urade, sve vise sizofrenicara na temi

Sta 4 poraza urade, sve vise sizofrenicara na temi
Yebo majku pa samo se Barselona krade. Otimaju im i rukama i nogama a oni nevini jadnici.
Liga prvaka, la liga, kup, super kup svi protiv njih.
Samo kad pobjede 4:0 ne kradu ih puno.
Bas ne znate uzivat u ovoj igri zvanoj fudbal.
Liga prvaka, la liga, kup, super kup svi protiv njih.
Samo kad pobjede 4:0 ne kradu ih puno.
Bas ne znate uzivat u ovoj igri zvanoj fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.