Ne mislim samo na igracke kvalitete, vec i na ego u svlacionici.godrina je napisao/la: ↑13 maj 2025, 20:41Ma daleko od toga da je Vini los igrac. Njegov glavni problem je sto ga prati taj glas "loseg momka" cemu on ruku na srce dobro doprinosi . Pa eto i u zadnjem klasiku je povrijedjen imao 2 asistencije.let3 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:54Da se ponovim od prije 15-tak dana
Real ce morati odluciti koga se rijesiti. Mislim da je zadnji Clasico pokazao ko je ozbiljniji igrac i ko ostaje.Postao/la let3 » 27 apr 2025, 01:24
Vinicius ili Mbappe, jedan mora otici.
Mbappe je ipak svjetska klasa i nesto ozbiljniji covjek, za razliku od one budale.
Kad bi se njegove bube smirile bio bi on paklen igrac a ni sad nema na svijetu puno boljih koliko god bio na losem glasu.
Otezavajuca okolnost je imat u timu njih dvojicu jer su ista pozicija ali kad bi se ukomponovali bilo bi to bas yebeno za cuvat. Do trenera je.
Mbappe, Vinicius, Jude. Previse je tamo likova koji bi htjeli biti alfa muzijaci, ti znas o cemu pricam. Vidis i sam sta se desava sa Rodrygom, momak odbija da igra

Morat ce se negdje otvoriti ventil i ispuhati, to jest nekoga prodati.