Lule, igraca koji nas je donio do baraza i igraca koji je odradio 40 % posto gola u petak, koji bi mogao biti Eura vrijedanCaptain4 je napisao/la:Ja Senada Lulića!JohnCleese je napisao/la:Istina! Ja se najvise bojim BegovicaCaptain4 je napisao/la:" Bojim se više nas nego drugih . "- Ivica Osim![]()
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Te pare su namjenjene pracenju nase repke na prvenstvu. Odvajao mozda 40-60 feninga dnevno, nisam ni osjetio. Ako ne odemo na prvenstvo, koji ce mi qurac... Potrosicu ga na gorivo i slicne gluposti. Zato, kad prodjemo, kladionica mi placa put u Francuskuakisarajevo92 je napisao/la:
odlican nacin da se dodatno sjebes ako ne prodjemo, neka bar pare ostanu
Evo ga od potpunog pesimizma krenuli su postovi da cemo im yebat mater
idemoooo
Nad tobom sunce najljepše sja
- bianconeros
- Kontakt:
Ma ko njih hebeJohnCleese je napisao/la:..a Irci su debitanti sto se tice barazabianconeros je napisao/la:Sve ste vec napisali..
Al ja sam nekako uvjeren da mi sutra prolazimo..Vec se vidjelo u zenici koliko smok kvalitetnji od njih, i samo ako Pjana bude bolji za 40% sutra abd prolazimo. Ma neka oni budu imali publiku i to sve al imamo mi iskustvo iz ovakvi tekmi... 3 put u barazu i sad nas mora sreca pogledati.![]()
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Principatus
- Kontakt:
Mi optimisti, Irci optimisti.
E neko ce se zahebati kao sto Ciro jednom rece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Jesil ozbiljan to za spahu??GabrielBatistuta je napisao/la:Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.
Ma promjenljiv je skroz , zna odigrat perfektno zna usrat sve živoCaptain4 je napisao/la:Lule, igraca koji nas je donio do baraza i igraca koji je odradio 40 % posto gola u petak, koji bi mogao biti Eura vrijedanJohnCleese je napisao/la:Ja Senada Lulića!Captain4 je napisao/la:" Bojim se više nas nego drugih . "- Ivica Osim![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Sto? Jednostavno mu ne vjerujem u ovim biti ne biti situacijama. Da je najkvalitetniji to stoji,da je nesiguran i da je glup ko tocak,te da njegova greska visi u zraku to takodjer stoji...xaves je napisao/la:Jesil ozbiljan to za spahu??GabrielBatistuta je napisao/la:Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.
Nadam se nekom tandemu Zukanovic-Sunjic iako nece biti tako.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Dobro reče Ivica Osim : "Ne bojim se njih, bojim se nas" , i fakat je to tako. Ja sam bio ubjeđen da ćemo mi pobjediti na Bilinom, jednostavno previše je faktora išlo u našu korist.Sutra im se vraćaju bitni igrači, doduše i nama se vraća Bešić.Mi u petak jednostavno nismo znali iskoristiti njihove mane.
Meša se po meni u dosta situacija ponaša ziherski, mi smo se njima trebali suprostaviti našim najjačim oružjem -tehnikom, onim što oni najviše mrze, spustiti loptu, igrati po zemlji od noge do noge , apsurd je i pokušati njima parirati trkački jer mi nikad nismo bili takva reprezentacija.Ljudi imaju jednu od boljih odbrana i mi u takvim situacijama igramo faktički bez sredine terena koja je realno mogla naparaviti nešto vise u napadu, a istovremeno igramo sa petoricom nazad a znamo da su oni loši u napadu.Meni se jednostavno čini da bi Meša rezultatom O:O bio i više nego zadovoljan.
Već sam jednom rekao da je ovo selektorov remi jer u situaciji kad su ti svi igrači (osim Besica) na raspolaganju, zdravstveni bilten bolji nego ikad, skoro svi igrači (osim Izeta i Harisa) igraju u svojim klubovima, onda je jasno da je selektor najodgovorniji za rezultat.
Siguran sam da je Meša svjestan svojih grešaka i da će to sutra ispraviti.
Meša se po meni u dosta situacija ponaša ziherski, mi smo se njima trebali suprostaviti našim najjačim oružjem -tehnikom, onim što oni najviše mrze, spustiti loptu, igrati po zemlji od noge do noge , apsurd je i pokušati njima parirati trkački jer mi nikad nismo bili takva reprezentacija.Ljudi imaju jednu od boljih odbrana i mi u takvim situacijama igramo faktički bez sredine terena koja je realno mogla naparaviti nešto vise u napadu, a istovremeno igramo sa petoricom nazad a znamo da su oni loši u napadu.Meni se jednostavno čini da bi Meša rezultatom O:O bio i više nego zadovoljan.
Već sam jednom rekao da je ovo selektorov remi jer u situaciji kad su ti svi igrači (osim Besica) na raspolaganju, zdravstveni bilten bolji nego ikad, skoro svi igrači (osim Izeta i Harisa) igraju u svojim klubovima, onda je jasno da je selektor najodgovorniji za rezultat.
Siguran sam da je Meša svjestan svojih grešaka i da će to sutra ispraviti.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
U utorak neće biti kod nas dan žalosti zbog tekmePrincipatus je napisao/la:Mi optimisti, Irci optimisti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to

Jesu navijaci nasjeli a da li je onilMP8 je napisao/la:Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to![]()
Mi u petak nismo znali iskoristiti njihovu igru. Sutra će drugačije igrati, više se neće braniti kao u prvom poluvremenu već će ići naprijed i napadati a to će već druga priča biti jer smo vidjeli da mogu ni iz čega da naprave akciju i da nam zabiju gol. Uz onakvog Begovića, siguran sam da ćemo primiti bar jedan gol, da li ćemo dati - to još ostaje za vidjeti.edoo3 je napisao/la:Dobro reče Ivica Osim : "Ne bojim se njih, bojim se nas" , i fakat je to tako. Ja sam bio ubjeđen da ćemo mi pobjediti na Bilinom, jednostavno previše je faktora išlo u našu korist.Sutra im se vraćaju bitni igrači, doduše i nama se vraća Bešić.Mi u petak jednostavno nismo znali iskoristiti njihove mane.
koja nevolja bi ih sutra mogla natjerati da nas napadnu ? - jednostavno ne postoji razlog da to rade, imaju rezultat koji im ide na ruku i mislim da uopste nece ici nesto previse naprijed nego da ce nama dati loptu i igrati na kontre
Pyro is not a crime !
Ako se BiH vrati onome u čemu su ponajbolji na svijetu, pas igri, onda će u Dublinu slaviti odlazak na Euro, tvrdi Zlatan Nalić
Na Bilinom polju je sve bilo spremno za spektakl. BiH je u baražu dočekala Irsku kao blagi favorit, ali to nije pokazala na travnjaku. Štoviše, Robbie Brady je golom u 83. minuti šokirao stadion u Zenici. Na svu sreću, dvije minute kasnije ukazao se Edin Džeko i vratio utakmicu u egal. Prolaz na Euro traži se u ponedjeljak u Dublinu...
Koliko to čudno zvuči, ali BiH više odgovaraju jake reprezentacije jer se s njima mogu nadigravati. I zato mi se ne sviđa ždrijeb s Irskom - rekao nam je prije nekoliko dana Zlatan Nalić, savjetnik i član stručnog stožera U-21 reprezentacije Švedske, inače prvaka Europe. Nakon prve utakmice ponovno smo okrenuli njegov broj...
- Kada nisi 'insajder', onda ti je teško komentirati jer nisi upoznat s namjerama koje je izbornik imao u pripremi utakmice. Ono što sam vidio u Zenici isključivo je iz mojeg kuta - odmah se ogradio Zlatan Nalić koji priznaje kako ga je utakmica ipak malo razočarala.
- Iz perspektive obje reprezentacije, to je bilo ispod očekivanja. Prema posljednjim utakmicama, jasno je da BiH ima krizu igre. No, rezultat je bolji od igre i to je sreća u nesreći - priča Nalić koji smatra kako je BiH protiv Irske odustala od onog što je njihov forte - pas igre.
- A u tome su među najboljim reprezentacijama na svijetu. Neka osnovna ideja bila je da Pjanić 'pada' između centralnih bekova i traži dugu loptu na glavu Edina Džeke. To je bila greška jer taj posao je mogao odraditi i Spahić, a na ovaj način se poklonilo dva najbolja igrača Ircima. Pjanić je naš najkreativniji igrač, a Irci su ga držali 70 metara od svog gola, dok se Džeko trošio na 40 metara. Nažalost, to je scenarij koji bi svaki protivnički izbornik poželio u utakmicama protiv BiH, a ne samo Irci koji su najbolji u zraku i duel igri - zaključak je koji iz Zenice nosi Nalić koji je argumente za odustajanje od pas igre pronašao u činjenici da je branič Edin Cocalić stavljen u vezni red. To je bio znak da domaćin neće tražiti brz protok lopte dodavanjem kroz sredinu terena, gdje bi BiH trebala biti dominantna nad Irskom.
Čovjek objasnio!
Na Bilinom polju je sve bilo spremno za spektakl. BiH je u baražu dočekala Irsku kao blagi favorit, ali to nije pokazala na travnjaku. Štoviše, Robbie Brady je golom u 83. minuti šokirao stadion u Zenici. Na svu sreću, dvije minute kasnije ukazao se Edin Džeko i vratio utakmicu u egal. Prolaz na Euro traži se u ponedjeljak u Dublinu...
Koliko to čudno zvuči, ali BiH više odgovaraju jake reprezentacije jer se s njima mogu nadigravati. I zato mi se ne sviđa ždrijeb s Irskom - rekao nam je prije nekoliko dana Zlatan Nalić, savjetnik i član stručnog stožera U-21 reprezentacije Švedske, inače prvaka Europe. Nakon prve utakmice ponovno smo okrenuli njegov broj...
- Kada nisi 'insajder', onda ti je teško komentirati jer nisi upoznat s namjerama koje je izbornik imao u pripremi utakmice. Ono što sam vidio u Zenici isključivo je iz mojeg kuta - odmah se ogradio Zlatan Nalić koji priznaje kako ga je utakmica ipak malo razočarala.
- Iz perspektive obje reprezentacije, to je bilo ispod očekivanja. Prema posljednjim utakmicama, jasno je da BiH ima krizu igre. No, rezultat je bolji od igre i to je sreća u nesreći - priča Nalić koji smatra kako je BiH protiv Irske odustala od onog što je njihov forte - pas igre.
- A u tome su među najboljim reprezentacijama na svijetu. Neka osnovna ideja bila je da Pjanić 'pada' između centralnih bekova i traži dugu loptu na glavu Edina Džeke. To je bila greška jer taj posao je mogao odraditi i Spahić, a na ovaj način se poklonilo dva najbolja igrača Ircima. Pjanić je naš najkreativniji igrač, a Irci su ga držali 70 metara od svog gola, dok se Džeko trošio na 40 metara. Nažalost, to je scenarij koji bi svaki protivnički izbornik poželio u utakmicama protiv BiH, a ne samo Irci koji su najbolji u zraku i duel igri - zaključak je koji iz Zenice nosi Nalić koji je argumente za odustajanje od pas igre pronašao u činjenici da je branič Edin Cocalić stavljen u vezni red. To je bio znak da domaćin neće tražiti brz protok lopte dodavanjem kroz sredinu terena, gdje bi BiH trebala biti dominantna nad Irskom.
Čovjek objasnio!
#15.10.2013 !!!
Sutra je dan žalostiCaptain4 je napisao/la:U utorak neće biti kod nas dan žalosti zbog tekmePrincipatus je napisao/la:Mi optimisti, Irci optimisti.
Zamisli slavlje ako prođemo, ima danas EU instant kazni
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ma ne zna irska napasti. Gledo sam ih protiv poljaka kad su 2:1 izgubili. Ko napadaju al ne znaju sve jalovo samo da nas ne zajebe neki nas nekom glupom greskom.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ključaj temuedoo3 je napisao/la:/cut
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Mostarska i 11 gostiju.