BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

JohnCleese
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la JohnCleese » 15 nov 2015, 16:56

Captain4 je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:" Bojim se više nas nego drugih . "- Ivica Osim
Istina! Ja se najvise bojim Begovica
Ja Senada Lulića! :rol: :rol:
Lule, igraca koji nas je donio do baraza i igraca koji je odradio 40 % posto gola u petak, koji bi mogao biti Eura vrijedan :yawn:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 nov 2015, 16:58

Izgleda da Mujdza otpada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 nov 2015, 17:01

akisarajevo92 je napisao/la:
odlican nacin da se dodatno sjebes ako ne prodjemo, neka bar pare ostanu :mrgreen:
Te pare su namjenjene pracenju nase repke na prvenstvu. Odvajao mozda 40-60 feninga dnevno, nisam ni osjetio. Ako ne odemo na prvenstvo, koji ce mi qurac... Potrosicu ga na gorivo i slicne gluposti. Zato, kad prodjemo, kladionica mi placa put u Francusku :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 nov 2015, 17:02

Evo ga od potpunog pesimizma krenuli su postovi da cemo im yebat mater :D idemoooo
Nad tobom sunce najljepše sja

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 15 nov 2015, 17:10

bianconeros je napisao/la:Sve ste vec napisali..

Al ja sam nekako uvjeren da mi sutra prolazimo..Vec se vidjelo u zenici koliko smok kvalitetnji od njih, i samo ako Pjana bude bolji za 40% sutra abd prolazimo. Ma neka oni budu imali publiku i to sve al imamo mi iskustvo iz ovakvi tekmi... 3 put u barazu i sad nas mora sreca pogledati.
..a Irci su debitanti sto se tice baraza :?: :?:
Ma ko njih hebe :mrgreen: .. Jbg realno bolji smo i vec smo trebali ovo osigurati proslu tekmu da su nasi bili malo vise precizni pored gola.,,
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2015, 17:13

Mi optimisti, Irci optimisti.
E neko ce se zahebati kao sto Ciro jednom rece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 15 nov 2015, 17:16

Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

xaves
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la xaves » 15 nov 2015, 17:19

GabrielBatistuta je napisao/la:Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.

Jesil ozbiljan to za spahu??

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 17:21

Captain4 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:" Bojim se više nas nego drugih . "- Ivica Osim
Ja Senada Lulića! :rol: :rol:
Lule, igraca koji nas je donio do baraza i igraca koji je odradio 40 % posto gola u petak, koji bi mogao biti Eura vrijedan :yawn:
Ma promjenljiv je skroz , zna odigrat perfektno zna usrat sve živo
"We need to suffer. And we need to fight."

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la GabrielBatistuta » 15 nov 2015, 17:22

xaves je napisao/la:
GabrielBatistuta je napisao/la:Ja nisam optimista. Mislim da ce nas uzeti 2-0 hladno nadam se da grijesim. Samo kad spaha ne bi igrao nekako bio ni sigurniji.

Jesil ozbiljan to za spahu??
Sto? Jednostavno mu ne vjerujem u ovim biti ne biti situacijama. Da je najkvalitetniji to stoji,da je nesiguran i da je glup ko tocak,te da njegova greska visi u zraku to takodjer stoji...
Nadam se nekom tandemu Zukanovic-Sunjic iako nece biti tako.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 nov 2015, 17:26

Dobro reče Ivica Osim : "Ne bojim se njih, bojim se nas" , i fakat je to tako. Ja sam bio ubjeđen da ćemo mi pobjediti na Bilinom, jednostavno previše je faktora išlo u našu korist.Sutra im se vraćaju bitni igrači, doduše i nama se vraća Bešić.Mi u petak jednostavno nismo znali iskoristiti njihove mane.
Meša se po meni u dosta situacija ponaša ziherski, mi smo se njima trebali suprostaviti našim najjačim oružjem -tehnikom, onim što oni najviše mrze, spustiti loptu, igrati po zemlji od noge do noge , apsurd je i pokušati njima parirati trkački jer mi nikad nismo bili takva reprezentacija.Ljudi imaju jednu od boljih odbrana i mi u takvim situacijama igramo faktički bez sredine terena koja je realno mogla naparaviti nešto vise u napadu, a istovremeno igramo sa petoricom nazad a znamo da su oni loši u napadu.Meni se jednostavno čini da bi Meša rezultatom O:O bio i više nego zadovoljan.
Već sam jednom rekao da je ovo selektorov remi jer u situaciji kad su ti svi igrači (osim Besica) na raspolaganju, zdravstveni bilten bolji nego ikad, skoro svi igrači (osim Izeta i Harisa) igraju u svojim klubovima, onda je jasno da je selektor najodgovorniji za rezultat.
Siguran sam da je Meša svjestan svojih grešaka i da će to sutra ispraviti.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 17:27

Principatus je napisao/la:Mi optimisti, Irci optimisti.
U utorak neće biti kod nas dan žalosti zbog tekme :P
"We need to suffer. And we need to fight."

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 15 nov 2015, 17:29

Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to :lol: :lol:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 15 nov 2015, 17:33

MP8 je napisao/la:Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to :lol: :lol:
Jesu navijaci nasjeli a da li je onil :D

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 15 nov 2015, 17:39

edoo3 je napisao/la:Dobro reče Ivica Osim : "Ne bojim se njih, bojim se nas" , i fakat je to tako. Ja sam bio ubjeđen da ćemo mi pobjediti na Bilinom, jednostavno previše je faktora išlo u našu korist.Sutra im se vraćaju bitni igrači, doduše i nama se vraća Bešić.Mi u petak jednostavno nismo znali iskoristiti njihove mane.
Mi u petak nismo znali iskoristiti njihovu igru. Sutra će drugačije igrati, više se neće braniti kao u prvom poluvremenu već će ići naprijed i napadati a to će već druga priča biti jer smo vidjeli da mogu ni iz čega da naprave akciju i da nam zabiju gol. Uz onakvog Begovića, siguran sam da ćemo primiti bar jedan gol, da li ćemo dati - to još ostaje za vidjeti.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 nov 2015, 17:43

koja nevolja bi ih sutra mogla natjerati da nas napadnu ? - jednostavno ne postoji razlog da to rade, imaju rezultat koji im ide na ruku i mislim da uopste nece ici nesto previse naprijed nego da ce nama dati loptu i igrati na kontre
Pyro is not a crime !

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 nov 2015, 17:44

Ako se BiH vrati onome u čemu su ponajbolji na svijetu, pas igri, onda će u Dublinu slaviti odlazak na Euro, tvrdi Zlatan Nalić

Na Bilinom polju je sve bilo spremno za spektakl. BiH je u baražu dočekala Irsku kao blagi favorit, ali to nije pokazala na travnjaku. Štoviše, Robbie Brady je golom u 83. minuti šokirao stadion u Zenici. Na svu sreću, dvije minute kasnije ukazao se Edin Džeko i vratio utakmicu u egal. Prolaz na Euro traži se u ponedjeljak u Dublinu...

Koliko to čudno zvuči, ali BiH više odgovaraju jake reprezentacije jer se s njima mogu nadigravati. I zato mi se ne sviđa ždrijeb s Irskom - rekao nam je prije nekoliko dana Zlatan Nalić, savjetnik i član stručnog stožera U-21 reprezentacije Švedske, inače prvaka Europe. Nakon prve utakmice ponovno smo okrenuli njegov broj...

- Kada nisi 'insajder', onda ti je teško komentirati jer nisi upoznat s namjerama koje je izbornik imao u pripremi utakmice. Ono što sam vidio u Zenici isključivo je iz mojeg kuta - odmah se ogradio Zlatan Nalić koji priznaje kako ga je utakmica ipak malo razočarala.

- Iz perspektive obje reprezentacije, to je bilo ispod očekivanja. Prema posljednjim utakmicama, jasno je da BiH ima krizu igre. No, rezultat je bolji od igre i to je sreća u nesreći - priča Nalić koji smatra kako je BiH protiv Irske odustala od onog što je njihov forte - pas igre.

- A u tome su među najboljim reprezentacijama na svijetu. Neka osnovna ideja bila je da Pjanić 'pada' između centralnih bekova i traži dugu loptu na glavu Edina Džeke. To je bila greška jer taj posao je mogao odraditi i Spahić, a na ovaj način se poklonilo dva najbolja igrača Ircima. Pjanić je naš najkreativniji igrač, a Irci su ga držali 70 metara od svog gola, dok se Džeko trošio na 40 metara. Nažalost, to je scenarij koji bi svaki protivnički izbornik poželio u utakmicama protiv BiH, a ne samo Irci koji su najbolji u zraku i duel igri - zaključak je koji iz Zenice nosi Nalić koji je argumente za odustajanje od pas igre pronašao u činjenici da je branič Edin Cocalić stavljen u vezni red. To je bio znak da domaćin neće tražiti brz protok lopte dodavanjem kroz sredinu terena, gdje bi BiH trebala biti dominantna nad Irskom.

Čovjek objasnio!
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 nov 2015, 17:44

Captain4 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mi optimisti, Irci optimisti.
U utorak neće biti kod nas dan žalosti zbog tekme :P
Sutra je dan žalosti :mrgreen:

Zamisli slavlje ako prođemo, ima danas EU instant kazni :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 15 nov 2015, 17:45

Ma ne zna irska napasti. Gledo sam ih protiv poljaka kad su 2:1 izgubili. Ko napadaju al ne znaju sve jalovo samo da nas ne zajebe neki nas nekom glupom greskom.

Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 15 nov 2015, 17:46

edoo3 je napisao/la:/cut
Ključaj temu :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Mostarska i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []