cunami je napisao/la:Zao mi je sto cu te razocarat ali nisam se pomako iz Mostara od kako sam se rodio i znam vrlo dobro sta se desava u Mostaru tako da ove price mozete objesit macku o rep.Ali svak ima svoje misljenje pa i vi.
Ali reci da neko sa Carine,Luke,Mahale,Tekije,Zalika,Cernice,Vrapcica,Bijelo polja navija za Zrinjski je smijesno i ne treba vise kometarisat o ovoj temi...
e decko kad se vec dotices takvih tema da ti nesto kazem....
mozda niko ne navija za zrinjski iz mahale,carine,tekije idt...(iako osobno znam par likova oni se ne mogu tretirati kao da se na istocnoj strani navija za zrinjski)
sad u tvom postu se vidi da hoces da kazes da se u zapadnom dijelu navija za velež! navija se i tu si u pravu al zasto. e sad ce ti čiko opet pojasnit, dragi sine u z.mostaru zivi 9.000 tisuća bošnjaka a u istocnom nema 7 hrvatskih obitelji.
rodjen sam u istocnom dijelu i znam vrlo dobro koliko je grad "izmiksan" bio tako da sve tvoje eventualne priče da je vazda na istočnoj bilo malo hrvata padaju u vodu.
hocu samo da pokazem sitvaciju kako smo boze moj dragi mi "fasisti" pa 9.000 tisuća bošnjaka nemoze da zivi na zapadnoj... dok na "antifa" strani grada moze zivit svatko.....još da nadodam da u veležu nije igrao hrvat od 92 godine
i kome onda pričas i sta hoces da dokazes sa ovom pricom?
opet vidim da se neki stadiona doticu......ETO VAM STADION.....NEKA NORMALNA POJAVA BUDE DRES VELEŽA POD BB-OM ALI I DRES ZRINJSKOG U STAROM GRADU.
tjekom posjeta u sarajevu na baščaršiji se prodaju dresovi sarajeva,želje i veleža....ja doso da kupim tu dres od zrinjskog kazu mi prodali se svi...toliko o svemu ravnopravnom....
p.s babilone ti stvarno trebaš otic na CT snjimak ja neznam koji je tebi al nisi svezo s glavom i bogami me zivciras. prijateljski savijet ti je da se pripazis i da pises malo realnije a ne da ti je stalo da te neko od njim pohvali