E moj Rokice, sanjaces ti Modrica i Kroosa....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

a vala ako ovaj Atleti dobiju 3 razlike najbolji su tim ikadlet3 je napisao/la:Juve ne može dva puta ponoviti ovako metiljavu utakmicu ,tako da još nije sve gotovo. Preozbiljna je to ekipa da bi se olako otpisivala !
Naravno da ce im biti teško u revanšu, pošto Atletico ima vrhunsku odbranu i dobru zalihu iz prvog meča , al ovo je LP, ludacko takmicenje, sjetite se PSG -Barca, jedan rani gol u revanšu može okrenuti pricu.
dva puta mislim i jednom od borusije dortmundEnricoDandolo je napisao/la:Pretpostavljam sva tri puta od drugog madridskog kluba.jestamaji je napisao/la:atletiko je otkako je simeone trener samo 3 puta izgubio sa tri ili više razlike ... elem situacija je manje više jasna.leorey je napisao/la:
Koga bolan? Pogledati utakmicu Atletica nekad. Pa ako ovima dadnu 3 komada, nek slobodno osvoje i dva puta zaredom sto se mene tice.
osim toga oni ove godine imaju samo jdan cilj, to finale lige šampiona kući!
Ma daj ba, zabit ce jedan krompir tamo i dovidjenja. Isto k'o sto su na Allianzu. Atletico je za klasu ozbiljnija ekipa od tog PSG-a kojem smo mi dali 6 komada sto se nece ponovit u sljedecih 100 godina.let3 je napisao/la:Juve ne može dva puta ponoviti ovako metiljavu utakmicu ,tako da još nije sve gotovo. Preozbiljna je to ekipa da bi se olako otpisivala !
Naravno da ce im biti teško u revanšu, pošto Atletico ima vrhunsku odbranu i dobru zalihu iz prvog meča , al ovo je LP, ludacko takmicenje, sjetite se PSG -Barca, jedan rani gol u revanšu može okrenuti pricu.
Iskreno, vrlo rijetkoMElloo je napisao/la:a vala ako ovaj Atleti dobiju 3 razlike najbolji su tim ikadlet3 je napisao/la:Juve ne može dva puta ponoviti ovako metiljavu utakmicu ,tako da još nije sve gotovo. Preozbiljna je to ekipa da bi se olako otpisivala !
Naravno da ce im biti teško u revanšu, pošto Atletico ima vrhunsku odbranu i dobru zalihu iz prvog meča , al ovo je LP, ludacko takmicenje, sjetite se PSG -Barca, jedan rani gol u revanšu može okrenuti pricu.KAd si vidio cholomajmune da primaju 3 gola
noćna mora što bi reko dani alvesleorey je napisao/la: Da ih hoce neko izbacit iz LP, ne zelim ih protiv Barcelone nikako, tim vise sto je svaka tekma s njima ista
Pateticno likovi izgledaju dok pisu ove stvariLillard je napisao/la:Pa ajde da likovi nisu smarali o Ronaldu i da je bolji od Messija, znaju oni koji su, sad obrnuta priča, Modrić i Kroos glavni. E jbem te živote
Nije on nista planirao pred Torino. Dosao,vidio,izgubio.tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobiti ce Juventus u Torinu. To ce biti druga prica. Mora sada Allegri da im skine omcu oko vrata, na njegovu zalost. To je nesto slicna situacija kao kod Mourinha. Narednu utakmicu pusta sve niz vodu, radi stvari koje nikada ne radi jer nije planirao da izgubi 2:0 pred Torino.
pa sigurno bolje sa njima izgleda nego da smo ti i ja igraliJack je napisao/la:Grob te ne yebo ovaj forum uvijek dostigne neke nove visine
Sad odjednom jednog od najboljig igraca svih vremena boljim pravili Modric i Kroos![]()
Pa nije bas tako, ali da su Ronaldo i Rejal bili jedno za drugo- vala jesu. Sve ostalo su gluposti. Otici iz Madrida ili Barcelone- to jednostavno znaci igrati na nizem nivou.Jack je napisao/la:Grob te ne yebo ovaj forum uvijek dostigne neke nove visine
Sad odjednom jednog od najboljig igraca svih vremena boljim pravili Modric i Kroos![]()
da, a reče komentator da su to jedina tri puta uopšte da je simeonov atletiko izgubio tri razlikeleorey je napisao/la:Real 16/17, i u finalu tek u produzetcima 2014 su izgubili 3 razlike. S Dortmundom nije bilo u knock-out fazi. Dakle samo jednom su dobili u knock-out fazi 3 komada ako me sjecanje dobro sluzi.
Vidjeti ces druge price u Torinu. Problem je nastao oko 70" minute kada je pomislio da je ok da se vraca sa 0:0 nazad.Marvin je napisao/la:Nije on nista planirao pred Torino. Dosao,vidio,izgubio.tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobiti ce Juventus u Torinu. To ce biti druga prica. Mora sada Allegri da im skine omcu oko vrata, na njegovu zalost. To je nesto slicna situacija kao kod Mourinha. Narednu utakmicu pusta sve niz vodu, radi stvari koje nikada ne radi jer nije planirao da izgubi 2:0 pred Torino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.