FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 31 jul 2021, 00:09

Samo da pitam ove "intelektualce" koji amnestiraju upravu za njijov apsolutni nerad, boliku.rac prema navijacima i sl.

Sto li svi klubovi svijeta imaju cijele ekipe PR eksperata i strucnjaka. Marketinske agencije koje im rade kampanje na mjesecnoj, polugodisnjoj, godisnjoj bazi...itd.

Svi ludi, samo Sabrina i ekipa oko nje pametni. Pod parolom - Eto dodzi na utakmicu, sta je?
- FKS -

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 31 jul 2021, 00:17

Manje od 24 sata do derbi utakmice, ovdje haman ni rijeci o tome, bas su nam se u cejf posrali proslom sezonom izgleda. Nadam se nekoj pobjedi, X djeluje kao realan

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 jul 2021, 00:22

PeakyBlinders je napisao/la:
30 jul 2021, 22:15
obiteljskicovjek je napisao/la:
30 jul 2021, 16:55

Ma sta kazes pametnice.
Prvo u postu je hipoteticki napisano, sta su u stanju uraditi od kluba, svi smo vidjeli sta su do sada uradili.
Da si pazljivo procitao, sada bi ti bilo jasno da je tvoje citiranje, nepotrebno ustvari samo sebi svrha.
U REKORDNOM ROKU od najperspektivnijeg kluba sa investitorom, novcem, svim preduslovima za dalje napredovanje rava nas je svela u ravan sa klubovima koji su duzni milione.
Ti znas koliko je ko duzan :rol:
Sta rece, Zvezda 50 miliona - znaci moze Sabra jos, ima fore Vucic ce namaknut pare :rol:
Kad mogu kone sa 12 mozemo i mi, nema veze :rol:
Yebes 4 milke, udri Sabro!
Super ti je rezonovanje, :urnebes:
Zvezda bila dužna 50 miliona pa se nije ugasila, to je poenta posta, ne znači da može Sabra još. Ko spominje Vučića i njegove pare, kad sam rekao bila dužna 50 miliona. :damn:
Kone su dužne preko 12 miliona i sve pare kojim se nadaju od stadiona Badžak stavlja na svoj račun. :hmmmmm: Kone se neće ugasiti jer su kao mi simbol ovog grada. Državne pare će se uzimati da se spase ova dva kluba, ako treba. Politika druže.

4 miliona smo bili dužni, pa se nismo ugasili, a ne 1 milion koliko smo sada dužni.

Za tvoju informaciju, pošto vidim da nisi nešto upučen u klub, kao neki ovjde. Nam je zavlačio naše 6 mjeseci, pa i više sa parama. Te danas će te sutra će, a on je aminovo ogromne plate igračima i on je stajao iza njihovih ugovora. Sumnjam da bi ostao i da smo uzeli titulu, jer pare nije planirao više upumpati u naš klub. Planirao je grupne faze Evropa lige, gdje bi uzeo ogromne pare, tj, vratio svoje uloženo i još omastio brk. Nije ispao fer prema našim ljudima i zavalio ih je bukvalno. Ostavio dug koji je on napravio. Priznao javno krivicu.
Jedina zaslužna za vračanje Tana je dotična osoba koju svi pljujemo. Ne kažem da ne treba, ali ne treba ni pretjerivati. Skakali ste po autima dotićne kad se uzela dupla... puno lijepih trenutaka je donijela u naš život. Kome nije, LAŽE. Kako tako malo treba da se ispljuje ista.

Budi pozdravljen, nema potrebe za nekim tonovima. Ista nas bolest jede. :salut:
Pozdravljam i ja tebe, nema potrebe se svađati naravno, nije mi bila namjera.
Na moj post (kojim sam rekao svoje misljenje) bespotrebno si citirao, stavio par smajlija i kao " ja cu navijati i u kantonalnoj a ne znas za mene"
Odavno ja navijam i dolazim na utakmice, nebitno.
Pomalo me to isprovociralo jer je konstatacija da nas ne bilo, u mom postu, bila ocigledno hipoteticki navedena.
Pomislio sam da si to skonto na prvu i svejedno citirao i okacio smajlije, pa me to jos vise upalilo.
Sad o ovom drugom dijelu posta.
To sto ti vidis, da ja nisam upucen u rad u klubu, si mozda upravu a mozda i nisi, iz mog pisanja ovdje to sigurno nisi I neces moci vidjeti.
Za krajnje namjere gospodina Nama ne znam.
Ti tvrdis da znas i postujem to, iako nisam siguran da ih je on osobno znao, tako je izgledalo.
Gospodin Nam je priznao krivicu I tu se slazem, bilo je javno, jasno i glasno receno.
Njegova ocekivanja nisu bila ispunjena (iako su bila mozda prevelika) upravo zahvaljujuci neznanju, nestrucnosti i cemu sve ne, uprave na celu sa direktoricom.
Ne samo da nisu ispunjena nego je klub u cjelosti vracen godinama unazad u svim segmentima unatoc ulaganjima.
Zapostavljeno je sve sto se moglo zapostaviti.
Nam je mozda malo pretjerao u ocekivanjima ali je slao novac. Kazes da nije bio fer prema ljudima u upravi a ja sam misljenja da oni nisu bili fer prema njemu a narocito prema nama.
Dok salje super, trosit cemo, uvaljivati igrace raznih agencija i skrhat' pare a rezultati ce valjda doci.
Tako se ne vodi klub, ne klub, nego ni tezga pijaci.
Nije Nam napravio dug, bez obzira sto je on aminovao seate, igrace, plate, itd. To je morala vidjeti, vidjela je i druge stvari a nije reagovala, naprotiv.
Tako se ne vodi klub, ne vodi se klub tako sto se kaze "nisam ja znala nista, nista ja nisam kriva, to je celo sam, to je rumeni ukrao itd"
Jedina zasluzna za vracanje Tana al u qrcu.
Ne bi ona Tana na slici vidjela da ga Feđa nije doveo.
Proklinjem dan kad je ona dovedena na inicijativu onog derpasa (znas ti o kome pisem) jeste derpas provjereno ali nebitno.
Da je on nije doveo i igrom slucaja postala direktorica mi bi sada pisali o sasvim drugim stvarima.
Radovao sam se duploj naravno, meni u sestoj deceniji zivota ne prilici skakati po autima i nisam (po autima)
Doticna je bila direktorica u tom periodu I ogromna sramota bi bila da nije stvorila preduslove za osvajanje iste.
Sa tada raspolozivim sredstvima i uslovima, prosjecna ucenica sedmog razreda osnovne skole bi to odradila isto ili mozda bolje od nje.
Ogromna sramota je, sta je nastavila raditi od kluba.
Da budem precizniji, nije ona sama kriva, ipak, bila je direktorica, Nam priznao krivicu, cini mi se i Kasum koji je tek dosao ali ona NE.
Cini mi se, da je bar nagovijestila dio svoje krivice, halalio bih I pripisao to neiskustvu i nemogucnoscu borbe sa seoskim varalicama u klubu.
Ovako nikad, mnogo, mnogo smo nazadovali i premise toga nacrtanog smo propustili, nazalost.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 jul 2021, 00:24

Hajdeee je napisao/la:
31 jul 2021, 00:09
Samo da pitam ove "intelektualce" koji amnestiraju upravu za njijov apsolutni nerad, boliku.rac prema navijacima i sl.

Sto li svi klubovi svijeta imaju cijele ekipe PR eksperata i strucnjaka. Marketinske agencije koje im rade kampanje na mjesecnoj, polugodisnjoj, godisnjoj bazi...itd.

Svi ludi, samo Sabrina i ekipa oko nje pametni. Pod parolom - Eto dodzi na utakmicu, sta je?
Buraz, ne treba meni ni Sabrina, ni hajp, ni peto-deseto koje će me kao ubijediti da trebam ići na utakmicu. Išlo se prije, za vrijeme i poslije njih aBd. Treba otkriti razlog sramne posjete na AFH i u momentima kad smo bili beton, Rahmanović sa svojim potezima itd. Ili je jednostavno neka smjena generacija, koja misli da je klikom follow na FB i IG obavila svoju dužnost.

Danas se vodila polemika po pitanju dječjih karata. Evo tu bi mogli ispasti fer i objaviti trebaju li djeci karte ili ne. Ja da ne bih eventualno doživio neke neugodnosti na ulazu sa svojim djetetom od 10 god, kupim i njemu kartu ali realno, je li ok da dijete plaća punu cijenu karte?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 31 jul 2021, 00:30

Hajdeee je napisao/la:
31 jul 2021, 00:09

Za neznanje je izgovor "ma hajde ko voli doci ce" :rol: znaci nedaj boze da namamis neke nove klince na stadion,gdje ces to,mada donekle sabra ima pravo,i ovo malo raje sto dodje skandira joj da ide,znaci ne ide joj u prilog da dodje vise ljudi :) e sad necemo o tome sto se pravi gluha na to skandiranje,to je vec do obraza i karaktera.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 jul 2021, 00:37

Pa poenta i jeste da nama, koji smo zagrizeni, ne treba ni R od reklame ni P od PR, nirezultat cak. Ja cu pratiti Sarajevo jer je to moj zivotni stil.

Poenta je da se privuku "ovi drugi". Simpatizeri, povremeni posjetioci, dijaspora.. da se stvore novi neki zagrizeni ko mi.
To nije izmisljanje tople vode. To rade svi iole poluozbiljni na planeti zemlji.

Od fast fuda do sportskog kluba. Svi!

Ja ne znam sta tu nije jasno. Sem sto nije jasno zasto degenerici iz kluba nista ne rade po tom pitanju.

E to je ta razlika izmedju 1500 - 3000 - 5000 ili cak 10 000.
- FKS -

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 jul 2021, 00:43

Pa Sabra & Co da imaju obraza k'o što nemaju podnijeli bi neopozivu ostavku, koju ni stotinu amidža, ni Vijetnamskih qurčeva ne bi mogli neprihvatiti. Al' valja se odvojiti od para od kojih se može priuštiti i CLS, zar ne?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 jul 2021, 00:52

MaroonBjelave je napisao/la:
31 jul 2021, 00:43
Pa Sabra & Co da imaju obraza k'o što nemaju podnijeli bi neopozivu ostavku, koju ni stotinu amidža, ni Vijetnamskih qurčeva ne bi mogli neprihvatiti. Al' valja se odvojiti od para od kojih se može priuštiti i CLS, zar ne?
Osam milja ona ima platu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 jul 2021, 01:03

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
31 jul 2021, 00:52
Baš opravdava tu platu.

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 31 jul 2021, 01:10

Nemoj da vam kone stvaraju neki vid kompleksa, njih vazda ima bruku, najbrojniji, hu ha, a 5000 puna Grbavica, nama 5000 prazan stadion. Onda dođe titula na Koševu i nakrca nas se bruku i poseremo se na njihovu brojnost koju cijelu sezonu nešto ubiru.

Meni je veča bruka što imamo 3000 članova. Bruka mi je što za žene i djecu nije besplatno. Bruka mi je što je sve manje porodičnih odlazaka na Koševo. Ja sutra sa porodicom lagano gore, nekima to truba, valja poslije sa rajom ostat na pivi. Gdje ću se peglat sa ženom i djecom. Bruka mi je što nema neki fan shop na Ilidži, Dobrinji ( gradovi u gradu bukvalno ), pa da ne mora raja cijeli grad obići da kupi dres. Jel problem da shop radi od 10h do 18h svaki dan, dva zaposlena. Poslovnih prostora nikad više nije bilo.
Jel problem zaposliti nekog fotografa iz hz koji profesionalno slikaju i snimaju navijače. Pa daj da odrade to momci kako treba. Momci puni ideja i ljubavi prema bordo boji. Jel problem sastaviti neki materijal od 15-20 min poslije svake tekme, malo raju snimati, zagrijavanja igrača, najbitnije detalje sa tekme, uzeti dvije izjave trenera i igrača. Odlazak raje sa Koševa. Okačiti sve na yt kanal, nabaciti pregleda, uzeti love i od yt-a.

Baciti nagradnu igru svaku tekmu, karta broj taj i taj osvaja dres. Pa zar je teško majku mu.

Imaš FB stranicu, okači dva tri dana prije tekme neki klip kako se igrači spremaju uz neku furačku muziku. Igra Sarajevo, svi na Koševo.

Jel problem majku mu. Ne trebaju plakati po gradu, eto trošak, ali daj ove besplatne reklame.
ORIGINAL 1987

Kesoljub
Kontakt:

Post Postao/la Kesoljub » 31 jul 2021, 01:16

31 jul 2021, 01:10
Nemoj da vam kone stvaraju neki vid kompleksa, njih vazda ima bruku, najbrojniji, hu ha, a 5000 puna Grbavica, nama 5000 prazan stadion. Onda dođe titula na Koševu i nakrca nas se bruku i poseremo se na njihovu brojnost koju cijelu sezonu nešto ubiru.

Meni je veča bruka što imamo 3000 članova. Bruka mi je što za žene i djecu nije besplatno. Bruka mi je što je sve manje porodičnih odlazaka na Koševo. Ja sutra sa porodicom lagano gore, nekima to truba, valja poslije sa rajom ostat na pivi. Gdje ću se peglat sa ženom i djecom. Bruka mi je što nema neki fan shop na Ilidži, Dobrinji ( gradovi u gradu bukvalno ), pa da ne mora raja cijeli grad obići da kupi dres. Jel problem da shop radi od 10h do 18h svaki dan, dva zaposlena. Poslovnih prostora nikad više nije bilo.
Jel problem zaposliti nekog fotografa iz hz koji profesionalno slikaju i snimaju navijače. Pa daj da odrade to momci kako treba. Momci puni ideja i ljubavi prema bordo boji. Jel problem sastaviti neki materijal od 15-20 min poslije svake tekme, malo raju snimati, zagrijavanja igrača, najbitnije detalje sa tekme, uzeti dvije izjave trenera i igrača. Odlazak raje sa Koševa. Okačiti sve na yt kanal, nabaciti pregleda, uzeti love i od yt-a.

Baciti nagradnu igru svaku tekmu, karta broj taj i taj osvaja dres. Pa zar je teško majku mu.

Imaš FB stranicu, okači dva tri dana prije tekme neki klip kako se igrači spremaju uz neku furačku muziku. Igra Sarajevo, svi na Koševo.

Jel problem majku mu. Ne trebaju plakati po gradu, eto trošak, ali daj ove besplatne reklame.
Nas stadion, odnosno 20-30% primitivaca na tribina i nije za porodicne atmosferw. Mrtvi klosari koji psuju na sve zivo....hajd ti odvedi curu/zenu ili dijete na stadion. Pises kao da nikad nisi bio na istoku ili zapadu (znam da jesi).

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 31 jul 2021, 01:46

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
31 jul 2021, 00:52
Zali boze para.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 31 jul 2021, 01:48

Hajdeee je napisao/la:
31 jul 2021, 00:37
Pa poenta i jeste da nama, koji smo zagrizeni, ne treba ni R od reklame ni P od PR, nirezultat cak. Ja cu pratiti Sarajevo jer je to moj zivotni stil.

Poenta je da se privuku "ovi drugi". Simpatizeri, povremeni posjetioci, dijaspora.. da se stvore novi neki zagrizeni ko mi.
To nije izmisljanje tople vode. To rade svi iole poluozbiljni na planeti zemlji.

Ja ne znam sta tu nije jasno. Sem sto nije jasno zasto degenerici iz kluba nista ne rade po tom pitanju.

+100 ovih dvije hiljade stalnih kad pomre,mogu samo uzorat stadion :rol:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2021, 03:18

Hajdeee je napisao/la:
31 jul 2021, 00:37

Ne mozes ti botovima pojasniti, kao da se zidu obracas. Sve covjek gleda da ne vrijedja, ali ne moze se kad je to glupo do iznemoglosti. Glupo i zatucano ko noc, nema drugog epiteta.
Pa klosari nisu u stanju zavrsiti nagradnu igru koju zapocnu, ljudi je zaborave, narod nam se smije, zamisli stampas 10k ulaznica, igras jednom godisnje u evropi i da niko ne baci oko na ulaznicu i sta to tamo pise, da nema slucajno kakva greska, da to niko ne prati, niko nije odgovoran, ne mozes vjerovati.
A da ne pricam kako pojma nemaju sta znaci pustiti djecu dzaba i dobiti navijaca za narednih 15 god, pozvati neku ekipu iz kantonalne da ti bude pocasni gost na zapadu, da im podijelis barem po privjesak, pa neka dvojicu zainteresuje utakmica, doci ce ti opet, pozvat ce nekoga, dovuci nekog iz trenda na kosevo lupam npr lanu pudar ili bilo ko drugi, dat mu sal i majicu i tako jos milion ideja za privyci publiku, ali hej, sto bismo mi nekome dali sal? Bit cemo 10km u minusu pa cemo morati kontaktirati gospodina Tana za nekih 5000km da to nadoknadimo
NEMA NAZAD

BjelasnicaSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BjelasnicaSarajevo » 31 jul 2021, 08:26

AlfredNobel je napisao/la:
30 jul 2021, 22:00
BjelasnicaSarajevo je napisao/la:
30 jul 2021, 21:43
Sad prica da bi nas na Kosevu bilo 15 milja svaku utakmicu, ali eto uprava to ne zeli.
Stavili cijene karti...
Nekad je zapad bio 12, pa 15 km... Sada 10 i eto, uprava ne zeli navijace.

Nekad je istok bio 10, 12 km, sada 8... Itd...

Preyebali ste srbe i njihovu mitomaniju :rol:

Ko to brani ikome da dodje na utakmicu?
Doci ce ko je navikao da dolazi, a shupci ce traziti izgovor da ne dodju na stadion.
Oni ovo sve rade da bi otjerali navijače.. Cijene su trebale biti 2 KM, 4 KM i 6 KM, a forumaši 1,50 KM. Nema veze, kako god, otiće jedan po jedan! :kafa:
Oni hoce prazan stadiom, da mogu pokrasti sveee... A da ih niko ne pita nista.

I nike tacno da klub nema para, klub ima para al je to sve kod Sabre na racunu. 100%.
Do jucer je imala 4 milje platu, pa 5 milja, pa 6 miljs pa sad ima 8 milja... I lafo nema para, sta imaa inace :tokralju:

Pa to valjda i lud vidi.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jul 2021, 08:51

Vidi ova dva šatro nešto računaju još hahahahahahahahah

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2021, 09:06

Kesoljub je napisao/la:
31 jul 2021, 01:16
31 jul 2021, 01:10

Nas stadion, odnosno 20-30% primitivaca na tribina i nije za porodicne atmosferw. Mrtvi klosari koji psuju na sve zivo....hajd ti odvedi curu/zenu ili dijete na stadion. Pises kao da nikad nisi bio na istoku ili zapadu (znam da jesi).
to je sve zato sto u klubu nema odgovornosti,prvi leti trener i tu se sve zavrsi,nisam zadovoljan nijednim segmentom upravljanja kluba.Kad je zadnji put neki igrac dao interviju za klub da ga raja malo vise upozna.Dodju ljudi znamo samo u kojim je ekipama igrao bude sezonu i ode.
zasto se ne potenciraju najbolji juniori,juniorske tekme da raja ima u vidu ko bi to mogao obuci dres prvog tima i da nam bude drago kad znamo da junior zabije 20 komada u ligi pa ga klub prekomanduje a mi vec upratili tog igraca svi.

to su sitnice al te sitnice dijele amaterske klubove od profesionalnih,ej ba oni objave na stranici danas igra sarajevo i najubolje kvote su u lutriji BiH.Nit da stave da su to najbolja dva kluba zadnjih godina nit omjere klubova nit koji igraci nisu nikada igrali ovaj derbi ni koji igrac je najuspjesniji,a da ne pricamo daq izvade statistiku koji igrac je najvise dao golova glavom,desnom nogom,prekidima,koliko prekida izvedemo a koliko ih ode u okvir gola itd itd.

jedina statistika im je ko je pretrcao koliko,sto mozes nac i na teletekstu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 31 jul 2021, 09:16

Pobjedu daj nam ti!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2021, 09:18

SARAJEVO NAPADAJ!

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2021, 09:33

Sretno momci danas,SAMO JAKO!!
3-1 aBd (D.B 2x,Cmilja)

P.S Zao mi unaprijed igraca Zrinjskog sa brojem 99 :urnebes:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, gh0stHZ, juka55, Posejdon i 69 gostiju.