Od trenutka kad je dobio kapitensku traku nije odigrao 3 utakmice dobre u reprezentaciji, Spahić je za njega Ramos sto se tice doprinosa i liderstva. I večeras sklanja loptu Kolašincu s lijeve noge i on se ko na njega nešto ljuti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mi smo davno dotakli moralno dno i nista svoje ne cijenimo.MostarskiSin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:24Zamisli kakav debil moras biti da Dzeku nazivas pogrdnim imenima i da mu psujes razne gluposti. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
To svakako, ili da se oprosti ili da ulazi s klupe 15ak minuta i to je to.Beduin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:27Mi smo davno dotakli moralno dno i nista svoje ne cijenimo.MostarskiSin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:24Zamisli kakav debil moras biti da Dzeku nazivas pogrdnim imenima i da mu psujes razne gluposti. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Ovakvu velicinu pljuvati ne mozes pa makar nas sam kostao odlaska na EP.
Ali jednostavno red je da povuce rucnu.
Koji to mladi i potentni napadac ima u reprezentaciji? Evo ja stvarno ne znam nijednog. Nemoj samo Bristrica spomenuti
Beduin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:27Mi smo davno dotakli moralno dno i nista svoje ne cijenimo.MostarskiSin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:24Zamisli kakav debil moras biti da Dzeku nazivas pogrdnim imenima i da mu psujes razne gluposti. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Ovakvu velicinu pljuvati ne mozes pa makar nas sam kostao odlaska na EP.
Ali jednostavno red je da povuce rucnu.
Nisam ni spomenuo striktno napadaca, ali cak i Tabakovic sigurno ne bi manje trcao, a silom prilika si prinudjen da trazis alternative, da ih uigravas u svom sistemu gdje ne moras na svakoj poziciji imati klasnog igraca, nego posredjen sistemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:38Koji to mladi i potentni napadac ima u reprezentaciji? Evo ja stvarno ne znam nijednog. Nemoj samo Bristrica spomenuti
Potpisujem sveforgempp je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:43Titan!!!
Odlicna tekma, borio se do posljednje minute.
Zao mi je sto nije otisao na jos jedno veliko takmicenje jer je to 100% zasluzio.
Ako je ovo kraj u reprezentaciji, hvala ti za sve lijepe trenutke i za svaki osmijeh i srecu na mom, a i na desetinama hiljada drugih lica.
EDIN DZEKO.![]()
aBd. Ako je iko zasluzio, to je ova gromada od osobe
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, JackW, TefalTava, zikerrz21 i 42 gosta.