NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA draft
Eto njega u Denver, samo mi takve uzimamo 

- Shategabri
- Kontakt:
Meni se čini da će ovo biti jedan od slabijih draftova zadnjih 20 godina.
Koševo Zapad
Ma nije se NCAA zavrsio.Morant bez NCAA prosle godine ide u druoj rundi.Bice dobrih igraca, mozda ne medju top pikovima
Kako ovo danas ide, hoce li se moci gdje pratiti live ili samo preko twittera a ovi ce preko zooma draft raditi?
Pa imas na areni.
Bit ce live,vjerovatno kao NFL.Komesar iz svoje sobe ce prozivati igrace i ovi fino obuceni u svojim kucama davati intervju.
Pa prebacis na Woju da vidis ko je trejdao koji pik u medjuvremenu.
Bit ce live,vjerovatno kao NFL.Komesar iz svoje sobe ce prozivati igrace i ovi fino obuceni u svojim kucama davati intervju.
Pa prebacis na Woju da vidis ko je trejdao koji pik u medjuvremenu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ahaa, ne pratim NFL tako da ne znam kako je bilo

- OldFashioned
- Kontakt:
Je li moguće da je ono izjavio Edwards...
Ne bi me čudilo da sad padne na 4-5 pick...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Novi Wiggins u najavi.Zbog ovakvih stvari je na kraju i pao sa prvog picka gdje je konzenzusom bio mjesecima projiciran.
Kazu da nije nista ozbiljno,par sedmica.Mada sa stopalom i visokom se uvijek bojis.
Al tesko ce van 5 svakako.
Al tesko ce van 5 svakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ili je ovo neka njegova igra gdje nece da ide u minesotu, pa da sebi spusti vrijednostOldFashioned je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:22Je li moguće da je ono izjavio Edwards...
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izjavio je da bi volio biti prvi pick.Azpi je napisao/la: ↑18 nov 2020, 19:19Ili je ovo neka njegova igra gdje nece da ide u minesotu, pa da sebi spusti vrijednostOldFashioned je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:22Je li moguće da je ono izjavio Edwards...
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel ko prenosi ovaj draft
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Arena Sport 1, 02:00.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hvala
#Punoljetstvo
uvijek je zabavno pritiskati f5 na woj-ovom twitteru tokom drafta :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.