BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Juce sam nakon prvog gema odustao, kada je prokocko 0-40 i otisao vani prosetati. Pratio malo rezultat preko foruma. Previse smo ocekivali jer Mirza jos uvijek nije zreo da pobjedjuje u kontinuitetu, onaj bljesak protiv Janovicza je dokaz da se moze kad se hoce, ali ima problem u glavi kao i Damir i kao vecina nasih tenisera.
On je ove godine vec uradio napredak samim tim sto je poceo igrati meceve, ostvario je par finih rezultata uzeo turnire u italiji i francuskoj, prosao u Halle prvo kolo, i bit ce zanimljivo pratiti dalji razvoj i rezultate i njega i Dzumhura.
Naravno za obojicu vazi pravilo da trebaju imati pravog trenera za nesto ozbiljnije, inace je ovo njihov plafon.
On je ove godine vec uradio napredak samim tim sto je poceo igrati meceve, ostvario je par finih rezultata uzeo turnire u italiji i francuskoj, prosao u Halle prvo kolo, i bit ce zanimljivo pratiti dalji razvoj i rezultate i njega i Dzumhura.
Naravno za obojicu vazi pravilo da trebaju imati pravog trenera za nesto ozbiljnije, inace je ovo njihov plafon.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza ima igru za TOP 20 u to sam siguran. Ali nema glavu za to, zar je problem otici psihijatru? Valjda postoji neki teniski ili bolje receno sportski psihijatar. I on i Damir moraju ici. Nisam pratio rezultat jer nisam imao neta 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]Unofficialpage je napisao/la:Mirza ima igru za TOP 20 u to sam siguran.
Ma naš Mirza je, ma yebo Federera on bi to prekucao samo da mu se nađe fin trener.

Pojma vi nemate

Pa kako ga napumpa teniser iz četvrte lige

Zverev izlazio na mrežu bez napada, ni duboke niti teške lopte, ali Mirzo fis u aut, fis ravno u Mišu.

Kakav je kvalitet Zverev dokazuje i čistka protiv Federera za vrtoglavih 40 minuta

Pričajte šta hoćete, ali nas u tenisu nema,
Mirzo i ostali mogu pukom srećom da liznu šlag 150-200,
ali nešto više je u domenu naučne fantastike.

Klare, hajde ti budi pionir koji ce probiti BH tenis na visoke grane.
Sta je bio srpski tenis do pojave Novaka, Troickog i Tipsarevica?
Neko mora probiti led i kod nas a to su Mirza i Damir.
Covjek je rekao surovu istinu.bhsport je napisao/la:Klare, hajde ti budi pionir koji ce probiti BH tenis na visoke grane.
SAMO ČELIK !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima igru ali ne psihu i u tome cijela poenta. I zato je i izgubio jer nema psihu, ne moze se skocentrisati dugo. Kao sto sam i napisao.Klare je napisao/la:[youtube][/youtube]Unofficialpage je napisao/la:Mirza ima igru za TOP 20 u to sam siguran.
Ma naš Mirza je, ma yebo Federera on bi to prekucao samo da mu se nađe fin trener.![]()
Pojma vi nemate,
Pa kako ga napumpa teniser iz četvrte lige, Zverev koji apsolutno blage nema,
Zverev izlazio na mrežu bez napada, ni duboke niti teške lopte, ali Mirzo fis u aut, fis ravno u Mišu.![]()
Kakav je kvalitet Zverev dokazuje i čistka protiv Federera za vrtoglavih 40 minuta, minuta u kojima je mogao slaviti poen kao nekadašnji zlatni gol u fudbalu!
Pričajte šta hoćete, ali nas u tenisu nema,
Mirzo i ostali mogu pukom srećom da liznu šlag 150-200,
ali nešto više je u domenu naučne fantastike.
Pobjedom nad Janowichem se istrosio i fizicki i psihicski.
Vidjet cemo sta ce biti sa nasima, niko od njih neocekuje da budu novi Djokovic(i), u TOP 100 mogu uci. Mladi su obojica, pred njima je buducnost, Tsonga je sa 22. godine bio 220-i neki a gdje je sad? Ne treba nikog otpisicst bez ispaljenog metka

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Reid izbacio Smiceka i otisao u 1. kolo Wimbledona
Najgori igrac u cetvrtini napravi cudo, previse napumpavate Mirzu, a porediti ga s Tsongom
To je nemoguce.
Od TOP 50 igraca Janowicz mu je bio najbolji match up iz vise razloga, prvi mec na travi ove godine, a Janowicz je svakako glup u glavu i pada vrlo lahko, poklopilo mu se i posrecilo i izbacio ga je, od tad igra katastrofalno sto znaci da je to bio manji bljesak i tesko da ce se ponoviti, a kamoli top 20

Od TOP 50 igraca Janowicz mu je bio najbolji match up iz vise razloga, prvi mec na travi ove godine, a Janowicz je svakako glup u glavu i pada vrlo lahko, poklopilo mu se i posrecilo i izbacio ga je, od tad igra katastrofalno sto znaci da je to bio manji bljesak i tesko da ce se ponoviti, a kamoli top 20

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nek' je Smicek ispo
Kazem da ima igru za to ali da li ce uspiet, vidjet cemo. Tesko da hoce ali mi cemo se nadat'
'ta ce Tsonga.
Damir uzeo 1. Set, 6-2 protov nekog, tesko mu ime napsat

EDIT Damir pobjedio, 6-2/6-2

Kazem da ima igru za to ali da li ce uspiet, vidjet cemo. Tesko da hoce ali mi cemo se nadat'

'ta ce Tsonga.

Damir uzeo 1. Set, 6-2 protov nekog, tesko mu ime napsat

EDIT Damir pobjedio, 6-2/6-2
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sjetite se da ni sam Janowicz nije imao sponzora, ni trenera do turnira u Warszawi kada je izbacivao sve redom zvijezde do finala. Nije to tako davno bilo, godina plafon! Mislim da je on čisti primjer kako neko moža uspjet "preko noći".
S obzirom da je stariji od Mirze samo godinu a ako uzmemo u obzir da je bljesno prošle godine imamo se čemu nadati i mi, itekako. Janowicz je bio onako solidan juniorski teniser, nije osvajao juniorske GS i ta sranja ali je ipak napravio odskok u svojoj karijeri i to u 21.- 22. godini, godini u kojoj se igrač uopšte ne može nazvat talentom više.
Ja vjerujem da Mirza može napravit neku solidnu karijeru samo da se riješi taj problem u glavi i naravno problem finansija.
S obzirom da je stariji od Mirze samo godinu a ako uzmemo u obzir da je bljesno prošle godine imamo se čemu nadati i mi, itekako. Janowicz je bio onako solidan juniorski teniser, nije osvajao juniorske GS i ta sranja ali je ipak napravio odskok u svojoj karijeri i to u 21.- 22. godini, godini u kojoj se igrač uopšte ne može nazvat talentom više.
Ja vjerujem da Mirza može napravit neku solidnu karijeru samo da se riješi taj problem u glavi i naravno problem finansija.

075
Cestitke Katarini Jokic koja je danas na svom "debiju" u Nisu savladala tri godine stariju bugarginju inace ranking oko 450, ne mogu da se sjetim. Velike uspjeh mlade banja lucanke koja je isto tako osvojila svoj prvi WTAbod. Rodjena 1998. Za svaku pohvalu!
Takodjer i Dea je prosla prvo kolo u Nisu. Anita i Melissa takodjer prosli prva kola Egiptu ja mislim. Sve u svemu ljep pocetak za nase mlade djevojke na turnirima.
Takodjer i Dea je prosla prvo kolo u Nisu. Anita i Melissa takodjer prosli prva kola Egiptu ja mislim. Sve u svemu ljep pocetak za nase mlade djevojke na turnirima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Legendarni, ima ovaj mali znanja. Ne znam sto ga zezas ti?Edin TM87 je napisao/la:Reid izbacio Smiceka i otisao u 1. kolo WimbledonaNajgori igrac u cetvrtini napravi cudo, previse napumpavate Mirzu, a porediti ga s Tsongom
![]()
![]()
To je nemoguce.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zar ona nije prešla da igra za Srbiju prije par mjeseci ?sajo10 je napisao/la:Cestitke Katarini Jokic koja je danas na svom "debiju" u Nisu savladala tri godine stariju bugarginju inace ranking oko 450, ne mogu da se sjetim. Velike uspjeh mlade banja lucanke koja je isto tako osvojila svoj prvi WTAbod. Rodjena 1998. Za svaku pohvalu!
ZELJEZNICAR 1921!
Hmm izgleda da nije eto. No nikad se nezna, nije ne moguce ako je velika "patriotkinja" naravno kao i Dodig, Cilic etc kod zapadnih komsija.. Steta kad bi i nju izgubili jer izgleda da se radi o dosta dobroj teniserki, tako mlada a vec na pragu WTA-liste. Takodjer tu je i Melissa Sehovic koja je godinu starija samo.hamzaTM87 je napisao/la:Zar ona nije prešla da igra za Srbiju prije par mjeseci ?sajo10 je napisao/la:Cestitke Katarini Jokic koja je danas na svom "debiju" u Nisu savladala tri godine stariju bugarginju inace ranking oko 450, ne mogu da se sjetim. Velike uspjeh mlade banja lucanke koja je isto tako osvojila svoj prvi WTAbod. Rodjena 1998. Za svaku pohvalu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sto sam legendaran?Greivis je napisao/la:Legendarni, ima ovaj mali znanja. Ne znam sto ga zezas ti?Edin TM87 je napisao/la:Reid izbacio Smiceka i otisao u 1. kolo WimbledonaNajgori igrac u cetvrtini napravi cudo, previse napumpavate Mirzu, a porediti ga s Tsongom
![]()
![]()
To je nemoguce.

Ne zezam, ne kazem da nema, samo kazem da nismo prvaci svijeta u tenisu majku mu

Ma nisi ti mene shvatio. Obracao sam se @legendi reala, i rekao da ti imas znanja. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma papak zna da sam najveci strucnjak u teniskim vodama, nego ne zeli da prizna 

Cut cemo se za dvije godine, ovi momci uz kvalitetne trenere idu u TOP 100 a ti sa njim furaj istinu koja ti odgovara.Viper je napisao/la:Covjek je rekao surovu istinu.bhsport je napisao/la:Klare, hajde ti budi pionir koji ce probiti BH tenis na visoke grane.
Dzumhur ce ti sam ove godine uci u 160, 170.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Edo je veliki strucnjak, ne zezam se. Vse je od Matsa pogodio rezultata
Damir tek sad pocinje igrati "prave" turnire, sad, uskoro, krecu ATP turniri. Tu moze nesto vise naravit, igra u Umagu i Kitzbühel, vjerovatno ce na oa dobit WC za glavni zdrijeb.

Damir tek sad pocinje igrati "prave" turnire, sad, uskoro, krecu ATP turniri. Tu moze nesto vise naravit, igra u Umagu i Kitzbühel, vjerovatno ce na oa dobit WC za glavni zdrijeb.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prosle godine je u od Juna bio fijasko, nadam se da ce sada biti obratno i da izbori kvale US Opena.Unofficialpage je napisao/la:Edo je veliki strucnjak, ne zezam se. Vse je od Matsa pogodio rezultata![]()
Do sada jedino Damir ima 2 pobjede na kvalama jednu nad Lojdom u wimbledonu prosle godine, na US Openu je dobio Van Merve-a i ne znam jel prosao prvo kolo kvala US Opena?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na AO dobio Van Mervea, nije prosao. Izgubio z 3 setabhsport je napisao/la:Prosle godine je u od Juna bio fijasko, nadam se da ce sada biti obratno i da izbori kvale US Opena.Unofficialpage je napisao/la:Edo je veliki strucnjak, ne zezam se. Vse je od Matsa pogodio rezultata![]()
Do sada jedino Damir ima 2 pobjede na kvalama jednu nad Lojdom u wimbledonu prosle godine, na US Openu je dobio Van Merve-a i ne znam jel prosao prvo kolo kvala US Opena?

Od prve polovine ove godine, ne znam da moze gore igrat. Valjda sad bude bolja igra.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.