Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

dzenidm
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la dzenidm » 02 apr 2009, 21:57

bh hrvat je napisao/la:do sledece utakmice ce se opet neko povrijediti, tako to ide u profesionalnome nogometu. pa i ako dodje do toga neka bude u ofanzivi, tamo imamo solidnih zamjena
NE SLUTI :) neka nam njih svih pa nek ciro odabere

srebreniktrans
Kontakt:

Post Postao/la srebreniktrans » 02 apr 2009, 22:01

xyzhb je napisao/la:Ko hoce da downloaduje utakmicu BiH 2:1 Belgija ima na www.****.co.cc
moze se downloadat al je snimak uzasan, imal gdje bolje?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 apr 2009, 22:10

srebreniktrans je napisao/la:
xyzhb je napisao/la:Ko hoce da downloaduje utakmicu BiH 2:1 Belgija ima na www.****.co.cc
moze se downloadat al je snimak uzasan, imal gdje bolje?
http://www.zshare.net/video/58061228ffed15e4/ prvo poluvrijeme 700mb
http://www.zshare.net/video/580744438f5e3460/ drugo poluvrijeme 700mb
nemoras downloadovat,mozes gledat na netu kao video

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 apr 2009, 22:11

mislim da sad u pocetkom juna treba izkoristiti i igrati dva prijateljska meca nasa BiH repka. ;)

imaju dva termnina a mi smo slobodni sto se tice kvalifikacija, i volio da Stilic i Pjanic dobiju vecu minutazu i da Ciro pozove mladog Admira Aganovica iz Dendera (Belgija) i Ermina Zeca iz Sibenika.

nadam se da nece opet biti prijateljski mec protiv HNK Rijeke. :evil:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2009, 22:14

u nedelju ce biti repriza utakmice na bht 1..nisam siguran ali mislim u 14 i 30h
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 02 apr 2009, 22:15

zakljucajte vise ovu temu :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 02 apr 2009, 22:25

Željoman je napisao/la:zakljucajte vise ovu temu :D
nova treba biti "turska NE spanija DA na kosevu"

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 02 apr 2009, 23:00

Which of the following teams impressed you most during the recent round of qualifiers?

Results

1) Bosnia-Herzegovina41.86%
2) Bolivia33.49%
3) Saudi Arabia9.63%
4) Honduras8.23%
5) Gabon3.88%
6) Togo2.91% rezultati ankete KO JE NAJVECE IZNENADENJE DO SADA U KVALIFIKACIJAMA ZA SP

al'pashino
Kontakt:

Post Postao/la al'pashino » 02 apr 2009, 23:27

slika

DOWNLOAD:

Kod: Označi sve

http://rapidshare.com/files/216588534/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/216600399/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/216613544/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/216638762/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/216650089/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/216662486/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/216673288/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part7.rar
http://rapidshare.com/files/216673971/BiH_-_Belgija__01.04.2009_.part8.rar

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 02 apr 2009, 23:47

Sta je decki sta ono rekoste za ciru sunce vam ljubim!!!!!!!! hahahhahahhahahhahhahahhahahahhahahha
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 02 apr 2009, 23:50

dzenidm je napisao/la:ko god da dode imati ce posle protiv ovakve postave

.................................................................hasagic

...........................pandza........................nadarevic.........................spahic..................................

....berberovic..........................................................................................................salihovi

..............................................rahimic.......................bajramovic.....................

..............................................................misimovic

..........................................ibisevic..............................dzeko

NE BOJIM SE NIKOGA
Umjesto Berberovica Jahic- (na klupi- Pjanic -Stila-Vladavic -Topic-Supic-Mravac-Smajic-Muharemovic) i onda kazes HAJ SAD :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 02 apr 2009, 23:54

ST-57 Ciciban je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:ko god da dode imati ce posle protiv ovakve postave

.................................................................hasagic

...........................pandza........................nadarevic.........................spahic..................................

....berberovic..........................................................................................................salihovi

..............................................rahimic.......................bajramovic.....................

..............................................................misimovic

..........................................ibisevic..............................dzeko

NE BOJIM SE NIKOGA
Umjesto Berberovica Jahic- (na klupi- Pjanic -Stila-Vladavic -Topic-Supic-Mravac-Smajic-Muharemovic) i onda kazes HAJ SAD :mrgreen:
apsolutno se slazem
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 03 apr 2009, 00:20

Pauk je napisao/la:mislim da sad u pocetkom juna treba izkoristiti i igrati dva prijateljska meca nasa BiH repka. ;)

imaju dva termnina a mi smo slobodni sto se tice kvalifikacija, i volio da Stilic i Pjanic dobiju vecu minutazu i da Ciro pozove mladog Admira Aganovica iz Dendera (Belgija) i Ermina Zeca iz Sibenika.

nadam se da nece opet biti prijateljski mec protiv HNK Rijeke. :evil:
Apsolutno treba iskoristiti termine sa prikladnim protivnicima kako bi se isprobali neki novi igrači i kako bi se nekima pomoglo da nađu bolje klubove! Posebno zato što pored Sejinog povratka moramo ubacit pakera tj Pjanića ili Štilića na Misketovo mjesto zbog dva žuta, zato pamet u glavu gospodo, punite račun tako, napunićemo vam Koševo a s turcima igrajte u Zenici a Španija poslije na Koševu!

I hajde više utakmica u Mostaru za početak, Tuzla kad sred stadion...

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 00:45

Kad su Termini za Prijateljske ??

Koliko ih mozemo odirati do Armenije ??
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 00:48

Mislim da necemo igrati nijedni friendly game , zna se kako je nas savez sposoban ili mozemo jednu sa cakovecom LOL, bolje bi bilo da se igraci en zamaraju, i da cekamo lagano aremiju i napuniti im mrezu da se Turska prepadne, mislim da su Turci najjaci kada im gori, to su vec dokazali 100 puta, samo da ne kiksamo, ako Turska padne onda smo 2 10000000000000000000% aBd, uz Allahovu pomoc.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 03 apr 2009, 01:21

Northern Ireland and BOSNIA upset the odds

In Europe, the two surprise packages are most definitely Northern Ireland and Bosnia Herzegovina. Nigel Worthington's team are sitting pretty on top of Group 3 after a 3-2 win away to Poland and a 1-0 success at home to Slovenia. Bosnia, meanwhile, got the upper hand in both their home and away clashes with Belgium and now stand second behind Spain in Group 5, four points clear of Turkey. These two underdogs are currently bang on form and harbour legitimate hopes of making it to South Africa.

As well as Northern Ireland, Slovakia are also ahead of big guns Poland and Czech Republic in Group 3, while Denmark and Hungary are making all the running ahead of Portugal in Group 1. Those two sides, coached by Morten Olsen and Erwin Koeman respectively, are seven points clear of FIFA World Player of the Year Cristiano Ronaldo and his team-mates, and although the Hungarians have played one game more, nerves must be jangling in the Portuguese camp.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 apr 2009, 01:39

ST-57 Ciciban je napisao/la:Northern Ireland and BOSNIA upset the odds

In Europe, the two surprise packages are most definitely Northern Ireland and Bosnia Herzegovina. Nigel Worthington's team are sitting pretty on top of Group 3 after a 3-2 win away to Poland and a 1-0 success at home to Slovenia. Bosnia, meanwhile, got the upper hand in both their home and away clashes with Belgium and now stand second behind Spain in Group 5, four points clear of Turkey. These two underdogs are currently bang on form and harbour legitimate hopes of making it to South Africa.

As well as Northern Ireland, Slovakia are also ahead of big guns Poland and Czech Republic in Group 3, while Denmark and Hungary are making all the running ahead of Portugal in Group 1. Those two sides, coached by Morten Olsen and Erwin Koeman respectively, are seven points clear of FIFA World Player of the Year Cristiano Ronaldo and his team-mates, and although the Hungarians have played one game more, nerves must be jangling in the Portuguese camp.
Jel ovo na stranici FIFE? :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2009, 02:09

Rz88 je napisao/la:Mislim da necemo igrati nijedni friendly game , zna se kako je nas savez sposoban ili mozemo jednu sa cakovecom LOL, bolje bi bilo da se igraci en zamaraju, i da cekamo lagano aremiju i napuniti im mrezu da se Turska prepadne, mislim da su Turci najjaci kada im gori, to su vec dokazali 100 puta, samo da ne kiksamo, ako Turska padne onda smo 2 10000000000000000000% aBd, uz Allahovu pomoc.
Da bas tako Turci su uvijek najopasniji kad dodze minut do 12.
U ovim kvalifikacijama koliko su imali nafake i srece protiv nas toliko su naograsili u gubljenju bodova protiv drugi.
Nevijerovatno je koliko su imali sansi na tim tekmama ali lopta im nije htijela u gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 02:21

A ono sto je jos smijesniej odnosno zalosnije je da primaju u 90 min golove, ali siguran sam da ce oni dobiti sve ostale 4 tekme i cak da ce nas dobiti, sada ce ljudi pljuvati po meni, ali to je moje misljenje, neka mi dobijemo armeniju i estoiju i onda mozda uzmemo bod spaniji to je vise moguce nego turcima, imaju cudo igrace, nemaju srece podsjecaju me na nas, ali ono sto je ironija, koliko slavimo, koliko ovo cekamo, koliko se trudimo, koliko adrenalina, koliko bolova i svacega a odemo u baraz i ispadnemo jbg.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 03 apr 2009, 02:30

Rz88 je napisao/la:A ono sto je jos smijesniej odnosno zalosnije je da primaju u 90 min golove, ali siguran sam da ce oni dobiti sve ostale 4 tekme i cak da ce nas dobiti, sada ce ljudi pljuvati po meni, ali to je moje misljenje, neka mi dobijemo armeniju i estoiju i onda mozda uzmemo bod spaniji to je vise moguce nego turcima, imaju cudo igrace, nemaju srece podsjecaju me na nas, ali ono sto je ironija, koliko slavimo, koliko ovo cekamo, koliko se trudimo, koliko adrenalina, koliko bolova i svacega a odemo u baraz i ispadnemo jbg.
Turke cemo tuci 3:0

ubicemo ih u pojam

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.