Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
danas mi je rodjendan.. arrivederci Poulsen 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Edin Džeko je izjavio kako je "bijesan" na Wolfsburg jer njegov klub odbija da pregoavara sa Juventusom oko njegovog transfera, te zbog toga što Vukovi nisu ispunili obećanje da ga puste ovog ljeta.
Džeko je jedan od najtražnijih fudbalera na tržištu ove godine, a za njegove usluge najviše su zainteresovani Manchester City i Juventus. Međutim, wolfsburg odbija svaku mogućnost da pusti reprezentativca Bosne i Hercegovine.
"Bijesan sam na Wolfsburg. Prekršili su obećanja koja su dali prošlog ljeta. Zatražili su od mene da ostanem još godinu dana i u slučaju da Milan bude zainteresovan za mene, obećali su da će me pustiti", rekao je Džeko za njemačke medije.
"Ovog ljeta Milan se ponovo raspitivao za mene, ali ne samo oni. Juventus je učinio gotovo sve da me dovede, ali nijedna ponuda od strane Wolfsburga nije ozbiljno razmatrana. Hoeness mi je rekao da dogovori od prošle sezone više ne važe, jer su ih dogovorili bivši trener Armin Veh i menadžer Frank Aehlig. Ja želim igrati za veliki klub i direktori Wolfsburga to znaju", kaže ogorčeni Džeko.
"Jasno sam rekao da Juventus za mene predstavlja najbolju opciju. Moj agent mi je potvrdio da je ovog ljeta za mene bilo dosta ponuda iz Italije, Španije i Engleske. Imao sam priliku da odem koja mi je uskraćena. Nadam se da će do 31. avgusta sve to biti riješeno. Znam da je i Bayern pokazivao interes za mene, ali ja imam druge planove, vezane za druge lige, a to sigurno nije Bundesliga", dodao je Džeko.
- najbitnija recenica je zadnja.. tako, sukni ga braci.. i da, jel ovo Dzeko zeli igrai u Europa Ligi?
Džeko je jedan od najtražnijih fudbalera na tržištu ove godine, a za njegove usluge najviše su zainteresovani Manchester City i Juventus. Međutim, wolfsburg odbija svaku mogućnost da pusti reprezentativca Bosne i Hercegovine.
"Bijesan sam na Wolfsburg. Prekršili su obećanja koja su dali prošlog ljeta. Zatražili su od mene da ostanem još godinu dana i u slučaju da Milan bude zainteresovan za mene, obećali su da će me pustiti", rekao je Džeko za njemačke medije.
"Ovog ljeta Milan se ponovo raspitivao za mene, ali ne samo oni. Juventus je učinio gotovo sve da me dovede, ali nijedna ponuda od strane Wolfsburga nije ozbiljno razmatrana. Hoeness mi je rekao da dogovori od prošle sezone više ne važe, jer su ih dogovorili bivši trener Armin Veh i menadžer Frank Aehlig. Ja želim igrati za veliki klub i direktori Wolfsburga to znaju", kaže ogorčeni Džeko.
"Jasno sam rekao da Juventus za mene predstavlja najbolju opciju. Moj agent mi je potvrdio da je ovog ljeta za mene bilo dosta ponuda iz Italije, Španije i Engleske. Imao sam priliku da odem koja mi je uskraćena. Nadam se da će do 31. avgusta sve to biti riješeno. Znam da je i Bayern pokazivao interes za mene, ali ja imam druge planove, vezane za druge lige, a to sigurno nije Bundesliga", dodao je Džeko.
- najbitnija recenica je zadnja.. tako, sukni ga braci.. i da, jel ovo Dzeko zeli igrai u Europa Ligi?
eh ovako na taj tekst, sutra ce se pojaviti Dzeko sa izjavom da on to uopste nije rekao bas kao i onda kad su rekli nesto u smislu PUSTITE ME IZ WOLFSBURGA ILI CETE VIDJETI KAKO CU IGRATI sto naravno je cista laz da je to ikad rekao bas kao i ovaj tekst iznad,....pa zar treba stvarno neka pamet da bi se vidjelo sta je laz a sta ne.........fol za bild izjavio pa gdje je taj link sa bilda,.....strasno na sta su novinarii spremni
ediit daffy sretan rodjus
ediit daffy sretan rodjus

Zadnja izmjena: vuvu_zzz, dana/u 12 avg 2010, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Sretan rodjendan @daffy.
Napokon jedna radosna vijest, da je Poulsen otisao sretno mu bilo u Liverpool-u. A sad stara poznata prica Dzeko rekao da hoce kod nas, do veceras ce biti objavljeno da Dzeko demantira sve ovo sto je izneseno u Bild-u. Iako bi ja volio naravno da to nije istina i da on vec sutra bude nas igrac.
Sad treba da se nastavi ova zapoceta prodaja poslije poulsena treba da krenu i ostali Camoranesi, Grosso, Salihamidzic, Grygera, Zebina, Tiago i Jaquinta.
Napokon jedna radosna vijest, da je Poulsen otisao sretno mu bilo u Liverpool-u. A sad stara poznata prica Dzeko rekao da hoce kod nas, do veceras ce biti objavljeno da Dzeko demantira sve ovo sto je izneseno u Bild-u. Iako bi ja volio naravno da to nije istina i da on vec sutra bude nas igrac.

Sad treba da se nastavi ova zapoceta prodaja poslije poulsena treba da krenu i ostali Camoranesi, Grosso, Salihamidzic, Grygera, Zebina, Tiago i Jaquinta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina

ne znam bas za ovaj text.. jer ako se sjetis onog texta "ako me ne pustiti vidjet cete kako cu igrati" to je bas bilo ofirno.. jedna recenica obicna.. to mozda se derao u sobi pa ga cule komsije i tako vijest procurila.. ja mislim da je ovaj text fkt. oficijalan, a i na JB-u sam pitao koliko je tacan

Italia je napisao/la:rodjendan je zato sto je Poli otisao.. al u svakom slucaju hvala
![]()
![]()
ne znam bas za ovaj text.. jer ako se sjetis onog texta "ako me ne pustiti vidjet cete kako cu igrati" to je bas bilo ofirno.. jedna recenica obicna.. to mozda se derao u sobi pa ga cule komsije i tako vijest procurila.. ja mislim da je ovaj text fkt. oficijalan, a i na JB-u sam pitao koliko je tacan

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
predstavnici Schalkea u Torinu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
koje sljedeciJuveSissoko je napisao/la:predstavnici Schalkea u Torinu

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iaquinta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma koji je sljedeci klub zainteresovan za Diega. Ljudi samo gluposti pisu.Monolog je napisao/la:Iaquinta?

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
ee ovaj mercato je jedno veliko silovanje mozga a sve zbog 4-4-2 i "strucnjaka" 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Uprava ovog Juventusa radi bas na tome da club vrate u seriu B a ne medju najbolje ekipe Evrope gdje pripadaju:):):):)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Juventus danas od 20:45 igra na turniru pod nazivom Trofeo Tim (Juventus, Inter, Milan tri ekipe sa najvise titula Serie A)u Bariju na stadionu San Nicola. Igraju se tri meča po 45 minuta. U slučaju nerješenog rezultata u tih 45 minuta pobjednika utakmice će odlučivati penali. Pobjedom u regularnom vremenu timu donosi 3 boda a 2 i 1 bod bit će dodjeljeni timovima za poraz ili pobjedu ako utakmica ode na penale. U slučaju istog broja bodova na kraju turnira trofej će odnijeti onaj ko ima najviše pobjeda protiv direktnih konkurenata.
Ovaj turnir ce otvoriti Juventus i Inter, ona ekipa koja izgubi ostat će na terenu i igrati će protiv milana dok će pobjednik igrati protiv milana u posljednjem susretu. Juventus brani titulu od prosle godine iz Pescare kada su Interom igrali 1:1 (Amauri i pobjedili na penale), a Milanom 2:0 (Amauri, Jaquinta).
Del Neri je pozvao slijedece igrače za ovu utakmicu:
2 Mota
3 Chiellini
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero
Ovaj turnir ce otvoriti Juventus i Inter, ona ekipa koja izgubi ostat će na terenu i igrati će protiv milana dok će pobjednik igrati protiv milana u posljednjem susretu. Juventus brani titulu od prosle godine iz Pescare kada su Interom igrali 1:1 (Amauri i pobjedili na penale), a Milanom 2:0 (Amauri, Jaquinta).
Del Neri je pozvao slijedece igrače za ovu utakmicu:
2 Mota
3 Chiellini
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ja volim ovog amela, uvijek me slatko nasmije

Za Džeku želite 40 milliona?Onda Diego košta najmanje 20 milliona eura. Svaka čast Marotta ovako se to radi, napokon si se isprsio.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ljudi vratio se Amell..pardon Lesi kuci
...bice veselo!!!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Adinjo je napisao/la:Ljudi vratio se Amell..pardon Lesi kuci...bice veselo!!!

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
SLUŽBENO: Ekdal prešao u Bolognu
Sportski direktor Juventusa Beppe Marotta nastavlja sa prodajom igrača.
Nakon što se jučer rješio Cristiana Poulsena danas je Juventus napustio i mladi švedski veznjak Albin Ekdal. Albin Ekdal je prešao u Bolognu i Juventus i Bologna imat će zajedničko vlastištvo nad ovim igračem.
Kako je i najavljeno danas je Ekdal bio na službenom medicinskom pregledu u Bologni.Kasnije tokom danas pridružit će se svojim novim kolegama. Bologna će Juventus platiti 2,4 milliona eura za pola ugovora ovog igrača.
Sportski direktor Juventusa Beppe Marotta nastavlja sa prodajom igrača.
Nakon što se jučer rješio Cristiana Poulsena danas je Juventus napustio i mladi švedski veznjak Albin Ekdal. Albin Ekdal je prešao u Bolognu i Juventus i Bologna imat će zajedničko vlastištvo nad ovim igračem.
Kako je i najavljeno danas je Ekdal bio na službenom medicinskom pregledu u Bologni.Kasnije tokom danas pridružit će se svojim novim kolegama. Bologna će Juventus platiti 2,4 milliona eura za pola ugovora ovog igrača.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Evo malo poređenja prodaja-kupovina do sad za ovaj prelazni rok:
Prodati-posuđeni:
Cristian Molinaro 3,8 mil
Domenico Criscito 6 mil
Sergio Almiron 2,6 mil
Lorenzo Ariaudo 1,3 mil
Sebastian Giovinco 1 mil
Cristian Poulsen 5,5 mil
Albin Ekdal 2,4
Ukupno: 22,6
Kupljeni-posuđeni:
Simone Pepe 2,6 mil
Leonardo Bunucci 15,5 mil
Marco Storari 4,5 mil
Jorge Martinez 12 mil
Marco Motta 0,5 mil
Ukupno: 35,1
Razlika između kupljeno-prodano je 12,5 miliona. Znači da smo iz budžeta kluba predviđenog za tansfere uzeli samo 12,5 miliona. E sad se postavlja pitanje koliki je taj budžet Juventusa
Pričalo se na početku da je 80 miliona, e kad bi bio 80 miliona onda ne bi imali problema uzmemo li u obzir da imamo igrača koje planiramo prodati i tu zaraditi još najmanje 15 miliona. Dolazimo do zaključka da ove sezone kad prodamo još ti par igrača nismo faktički ni dirali pare iz kluba predviđene za transfere, pa koliko ih bilo na raspolaganju. Možda Marotta ipak ima para u kasi, samo čeka nešto što nama nije jasno 
Prodati-posuđeni:
Cristian Molinaro 3,8 mil
Domenico Criscito 6 mil
Sergio Almiron 2,6 mil
Lorenzo Ariaudo 1,3 mil
Sebastian Giovinco 1 mil
Cristian Poulsen 5,5 mil
Albin Ekdal 2,4
Ukupno: 22,6
Kupljeni-posuđeni:
Simone Pepe 2,6 mil
Leonardo Bunucci 15,5 mil
Marco Storari 4,5 mil
Jorge Martinez 12 mil
Marco Motta 0,5 mil
Ukupno: 35,1
Razlika između kupljeno-prodano je 12,5 miliona. Znači da smo iz budžeta kluba predviđenog za tansfere uzeli samo 12,5 miliona. E sad se postavlja pitanje koliki je taj budžet Juventusa

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
S obzirom da smo proslogodisnju godinu zavrsili sa minusom od 5 miliona eura a ove ce biti i jos veci zato sto ne igramo u LP...to je jedan od razloga sto nema velikih transfera...naravno i stadion se pravi ne smijemo to zaboravit.
ma ima Juve para...al jbg pogresna transfer politika...
Veceras ocekujem da odbranimo proslogodisnji trofej
....da je pobjedit obje valjalo bi 
ma ima Juve para...al jbg pogresna transfer politika...

Veceras ocekujem da odbranimo proslogodisnji trofej

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★