mislim da nije svakome veliki plus to što je drugačiji od androida, neka ljudi pokušaju sve isprobati pa onda davati zaključke..QUARESMA 18<<< je napisao/la:kome krojim misljenje? kako mislis?viKK je napisao/la:kako kome, nemoj tu da oponašaš lenbias-a i nemoj drugima da krojiš mišljenjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da nije blizu, daleko je od androida, sto je ogroman plus
plus je ogroman sto je totalno drugaciji od androida
valjda tebi ne trebam govoriti o cemu tacno mislim .
heh
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa nije da ja sad nesto previse hvalim, nego govorim onako kako je, i mrzim kad neki ljudi pogresno to protumace sto hocu reci pa onda ispadnu ti takvi komentari kao ja krojim nekome misljenje, da mi je neko drugi rekao to, ne bih se toliko bunio, ali viK, momak se razumije takodjer u telefone, i ima zrelo misljenje o istim, i zbog toga sam malo ljuti, al nema vezeAlfredBorden je napisao/la:
ne daju ljudi hvalit lumiu i prozore, ko da im se radi o zivotu
ono sto sam htio reci, wp je fluidniji, stabilniji OS, i bolji za daily driver za razliku od androida
naravno i android ima prednosti, svakako od njih su glavne prednosti customizacija
ja trenutno nemam nekog posebno favorita, imam nekih sitnih problema s lumiom 1020, moguce je da se uskoro ponovim s nekim drugim telefonom, najvise me privlaci 1520, ali i novi iphone, vidjecemo kako se bude moglo izdrzati financijski, samo da je zdravlja, yebo ostalo
Ima li neko ove 2 look telefone. Jesu cemu po kvaliteti. Mislim da se ne kvare i tako. Rodica bi uzimala neki telefon a hoce da ima kameru i naprijed ( logicno zbog selfija
) al hajd. Kontam ovako nesto i nije lose za nje. Ne treba jako samo da je kamera ok i da je fin na izgled. I naravno da nije skupo.
Mia San Mia
Jel se iko susreto sa problemom da punjač koji ide u utičnicu ne puni a usb za komp puni mobitel?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Znaci da nije do mobitela. Nadji od nekog punjac pa probaj
-
Braveheart23
- Kontakt:
Prvi put kupujem sebi smartphone , pa konatam uzeti ovaj Galaxy S5 , ima li ga ko i kakav je?
I zna li neko kakav je u poredjenju sa Iphon-om 5s?
- BurningLegion
- Kontakt:
Prvi pa na S5.
Uzmi LG G3 ili HTC One M8.
-
Braveheart23
- Kontakt:
ma dugo sam se borio protiv tog smartphone ludila, pa et na kraju popustio...BurningLegion je napisao/la:Prvi pa na S5.Uzmi LG G3 ili HTC One M8.
a sto predlazes ta dva jesu li bolji od samsunga i iphona?
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa eto, meni osobno jesu. iPhone svakako ne bih, ne odgovara mi nikako zatvorenost sustava. Odlican mobitel, ali nije za mene.
Ja cu takodjer jedan od ta dva moba kad budem mijenjao One M7 ubrzo.
Ja cu takodjer jedan od ta dva moba kad budem mijenjao One M7 ubrzo.
Iphone klasa iznad za sve iako ga nemam i koristim samsung.
Ma sta god uzmes neces pogrijesiti, to su sve male razlike. Sve je napucano dosta.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Galaxy S5, odlican, ali nema smisla porediti s drugim OSom, kod tih stvari skontaj sta se tebi svidja a sta ne, pa se odluciBraveheart23 je napisao/la:Prvi put kupujem sebi smartphone , pa konatam uzeti ovaj Galaxy S5 , ima li ga ko i kakav je?
isto tako pogledaj reviewe na stranicama o tim telefonima pa vidi sta drugi kazu, meni se G3 najvise svidja zbog toga kako su uvalili 5.5inchi display u ono kuciste
samo gledam sad kod ovih android telefona, bloat koji proizvodjaci trpaju, pitam se samo dokle
Momci imam problem veliki. Naime, kupio sam neki moronski mobitel pod nazivom INTEX CLOUD X3 za koji vjerujem niko nije cuo sem ovog sto ga je sklopio. Najveci problem su poruke ovo ostalo skoro i da me ne zanima. Poruke ili kasne ili ne dodju nikako ili se ponavljaju. Recimo dodje na vrijeme poruka (u nekom normalnom roku od minute od kada je poslana) i dolazi ista ta svakih 15 minuta. I ovo neki smart phone. Ima li neko rijesenje slucajno?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nabavi novi. Po mogucnosti, neki za koji smo culi.A_d_0 je napisao/la:Momci imam problem veliki. Naime, kupio sam neki moronski mobitel pod nazivom INTEX CLOUD X3 za koji vjerujem niko nije cuo sem ovog sto ga je sklopio. Najveci problem su poruke ovo ostalo skoro i da me ne zanima. Poruke ili kasne ili ne dodju nikako ili se ponavljaju. Recimo dodje na vrijeme poruka (u nekom normalnom roku od minute od kada je poslana) i dolazi ista ta svakih 15 minuta. I ovo neki smart phone. Ima li neko rijesenje slucajno?
Znao sam.NYKnicks Fan je napisao/la:Nabavi novi. Po mogucnosti, neki za koji smo culi.A_d_0 je napisao/la:Momci imam problem veliki. Naime, kupio sam neki moronski mobitel pod nazivom INTEX CLOUD X3 za koji vjerujem niko nije cuo sem ovog sto ga je sklopio. Najveci problem su poruke ovo ostalo skoro i da me ne zanima. Poruke ili kasne ili ne dodju nikako ili se ponavljaju. Recimo dodje na vrijeme poruka (u nekom normalnom roku od minute od kada je poslana) i dolazi ista ta svakih 15 minuta. I ovo neki smart phone. Ima li neko rijesenje slucajno?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cesto mi se zna desiti (ne bas toliko cesto, ali ipak desi ponekad, recimo na svaku petnaestu poruku otprilike, kako kad) da poruka (SMS) koju posaljem ne dodje primaocu...meni znaci dodje izvjestaj o isporuci i sve to, al ne stigne primaocu..isto tako se nekad desi da kad posaljem poruku, ne dodje mi izvjestaj, i ja, kontajuci da se nije ni poslala, ponovim tu istu poruku, i onda zna doci 3 do cak 5 tih istih poruka primatelju 
Nekad bezveze ispadne nesporazum jer taj primatelj se naljuti kontajuci da mu/joj nisam odgovorio na poruku, a zapravo jesam, al mu/joj nije stigla..
Do cega bi ovo moglo biti ? Mobitel je HTC Desire 500, kupljen u telekomu, i kartica je telekomova, rezana kad sam uzeo telefon par dana prije nove godine ?
Hvala unaprijed
Nekad bezveze ispadne nesporazum jer taj primatelj se naljuti kontajuci da mu/joj nisam odgovorio na poruku, a zapravo jesam, al mu/joj nije stigla..
Do cega bi ovo moglo biti ? Mobitel je HTC Desire 500, kupljen u telekomu, i kartica je telekomova, rezana kad sam uzeo telefon par dana prije nove godine ?
Hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odlučio sam se napokon. Uzimam Xperiu Z Ultra.
Je l' ko imao telefon pa da mi kaže šta o njemu iz prve ruke. Gled'o, čit'o po jutubu sve, gsm arena i tako to.
Je l' ko imao telefon pa da mi kaže šta o njemu iz prve ruke. Gled'o, čit'o po jutubu sve, gsm arena i tako to.
Allegri je gospodin!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zasto Z Ultra, dobar je to telefon, ali telefon ustvari nije, to je gotovo pa tablet, da li ti to toliko treba uopste?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Uzmi bolan sta manje, valja priča na to i javljat se, a jos ga i u džep ugurat 
Velika mi ruka a i đasvi mi se. Znam da je velik al' jbga, sta se moze. Haman pa tablet ali eto.
Allegri je gospodin!