Joj Jordana i Griffina koje budale hahahaha.don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Klasicna jump shot ekipa,sa cijim stilom nema titule....To ponavljam cijelu sezonu. Ako i prodju zapad u finalu gube,ma protiv koga igrali...BIHfan je napisao/la:Evo Oklahoma sinoc izgubila, naravno sut ih nije isao kao protiv Bullsa i odmah poraz. O tome ja pricam, ljude je tu noc islo, a nas nije i zato su nas razvalili. Pa i New Jersey nas je razvalio jer ih je krenulo. Tolko o jakoj Oklahomi, da im ne igra Durant ko nama Rose redali bi poraze.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko je znacajan vidi se u cinjenici da pola lige tankira,ne bi li imali sto vece sanse...Smijesno,ali istinito.Donnie Darko je napisao/la:Davis je super poseban igrac, kao sto bi rekli ameri 'has franchise player written all over himself'. Nikad nisam ovoliko iscekivao nekog igraca u NBA, donekle su blizu jedino Oden i Durant tamo 2007.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nije samo zbog njega, ima tu i MKG, Drummond, Lamb, Beal, Barnes, ma strahota dobrih igraca ce biti u prvih 10, dok i ostatak koji bude izabran ce imati znacajne uloge u bliskoj buducnosti. Istina je da je borba za prvi pick mnogo neizvjesnija nego borba za prsten haha.NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko je znacajan vidi se u cinjenici da pola lige tankira,ne bi li imali sto vece sanse...Smijesno,ali istinito.Donnie Darko je napisao/la:Davis je super poseban igrac, kao sto bi rekli ameri 'has franchise player written all over himself'. Nikad nisam ovoliko iscekivao nekog igraca u NBA, donekle su blizu jedino Oden i Durant tamo 2007.![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bogami Houston dobi chicago dragic opet odlicna
Memphis dobi oklahomu,bice neugdan za svakog u playoffu
NEZALAGANJE je napisao/la:Klasicna jump shot ekipa,sa cijim stilom nema titule....To ponavljam cijelu sezonu. Ako i prodju zapad u finalu gube,ma protiv koga igrali...BIHfan je napisao/la:Evo Oklahoma sinoc izgubila, naravno sut ih nije isao kao protiv Bullsa i odmah poraz. O tome ja pricam, ljude je tu noc islo, a nas nije i zato su nas razvalili. Pa i New Jersey nas je razvalio jer ih je krenulo. Tolko o jakoj Oklahomi, da im ne igra Durant ko nama Rose redali bi poraze.
Brate ja to ovdje govorim, al niko da me shvati. Pod kosem nemaju nikakvu opasnost, 3 opcije u napadu i 4 se nekad ukljuci (su u mogucnosti da dadnu preko 10 poena), to je premalo. Mogu oni pobjedit neku slabiju ekipu ako ih ne ide sut, al jacu ekipu tesko, o tome ja pricam.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma imaju ljudi dovoljno da nas sve zabrinu i kao takvi su kandidati za titulu pa kako god mi mislili da imaju samo 2-3 opcije...pa 4biga nemamo ni mi puno opcija u napadu.. odnosno imamo ako Boozer igra i ako Dengu padne na pamet uzeti loptu od Rosa.....ma OKC je uz Bullse i Miami je glavi kandidat za titulu ove godine i u godinama koje dolaze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
okc ce postati ozbiljan kandidat za titulu kada tradeaju russa za vrecu krompira.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nista onda dajte vi OKC Blakea za Russa i ja vjerujem dace Lakersi za vas tad biti kandidati za titulu?.. za mene bi bili iskreno, a vjerujem i za vas navijace Lakersa.KK_Bosna je napisao/la:okc ce postati ozbiljan kandidat za titulu kada tradeaju russa za vrecu krompira.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Rekorderi sinoc
Koševi: Wesley Matthews (33)
Asistencije: Chris Paul (10)
Skokovi: Blake Griffin (16)
Ukradene lopte: Goran Dragic (4)
Blokade: Serge Ibaka (6)
Zbog istegnuća desne prepone naredne četiri utakmice u košarkaškoj NBA ligi propustit će razigravač branitelja naslova Dallasa Jason Kidd.
Počevši od večerašnje (utorak) utakmice protiv LA Clippersa Mavericksi će biti bez Kidda najmanje četiri utakmice.
Taman kada se na parket vratio Nikola Peković popisu ozlijeđenih košarkaša NBA momčadi Minnesote priključio se prvi razigravač Luke Ridnour koji je u utakmici kod Sacramenta uganuo gležanj.
Uz Rickyja Rubija, J.J. Bareu, te Michaela Beasleya koji nisu na raspolaganju treneru Ricku Adelmanu, ovo je novi udarac nadanjima Timberwolvesa da još mogu uhvatiti doigravanje.
Sigurno je zasad da Luke Ridnour neće konkurirati za utakmicu protiv Golden Statea u srijedu
Rekorderi sinoc
Koševi: Wesley Matthews (33)
Asistencije: Chris Paul (10)
Skokovi: Blake Griffin (16)
Ukradene lopte: Goran Dragic (4)
Blokade: Serge Ibaka (6)
Zbog istegnuća desne prepone naredne četiri utakmice u košarkaškoj NBA ligi propustit će razigravač branitelja naslova Dallasa Jason Kidd.
Počevši od večerašnje (utorak) utakmice protiv LA Clippersa Mavericksi će biti bez Kidda najmanje četiri utakmice.
Taman kada se na parket vratio Nikola Peković popisu ozlijeđenih košarkaša NBA momčadi Minnesote priključio se prvi razigravač Luke Ridnour koji je u utakmici kod Sacramenta uganuo gležanj.
Uz Rickyja Rubija, J.J. Bareu, te Michaela Beasleya koji nisu na raspolaganju treneru Ricku Adelmanu, ovo je novi udarac nadanjima Timberwolvesa da još mogu uhvatiti doigravanje.
Sigurno je zasad da Luke Ridnour neće konkurirati za utakmicu protiv Golden Statea u srijedu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
OKC ima 3 opcije u napadu za preko 10 poena.Više nego Bullsi,Lakersi,Mavsi jedino Spursi i Heat imaju 3 opcije kao i Thunder,ali Timmy nije na nekadašnjem nivou a Bosh je curica
Sinoć su izgubili od ekipe koja je jedna od ozbiljnijih u ligi samo 6 razlike koliko je Durant bio ispod svog prosjeka sinoć
Sinoć su izgubili od ekipe koja je jedna od ozbiljnijih u ligi samo 6 razlike koliko je Durant bio ispod svog prosjeka sinoć
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
SaltCityAttack je napisao/la:pa nista onda dajte vi OKC Blakea za Russa i ja vjerujem dace Lakersi za vas tad biti kandidati za titulu?.. za mene bi bili iskreno, a vjerujem i za vas navijace Lakersa.KK_Bosna je napisao/la:okc ce postati ozbiljan kandidat za titulu kada tradeaju russa za vrecu krompira.
misilm da bi ga kobe objesio o strop staplesa nakon 3. utakmice
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Vrijedna pobjeda Heata sinoć, nadam se nastavku pobjeda i večeras protiv Oklahome
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Don Nelson i Reggie Miller u kući slavnih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
da,igrali smo bez Wade i svakako da je i samim tim pobjeda jos vrjednija.Konacno nakon nekoliko slabih partija LeBron je sinoc proigraoSirAlexFerguson je napisao/la:Vrijedna pobjeda Heata sinoć, nadam se nastavku pobjeda i večeras protiv Oklahome
Veceras protiv OKC-a opet na svom parketu i ja mislim da ce Wade za veceras biti spreman.Bilo bi lijepo upisati novu pobjedu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Bilo bi lijepo slaviti protiv Oklahome, vjerujem da će Wade biti spreman, mislim da sinoć nije nastupio samo iz predostrožnosti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
ovaj orlando bez howarda je jedna kanta za razbijanje

- SaltCityAttack
- Kontakt:
zato Bullsi i imaju kredit, jer zato sto je Rose propustio 21 utakmicu,Deng 10 utakmica, Hamilton 38 utakmica,Watson 17 utakmica, Gibson 4 i td i tdsparsfan je napisao/la:ovaj orlando bez howarda je jedna kanta za razbijanje![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.