NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pa dobro ja bi volio da vas je 1000 i nemam ništa protiv,ali ako ovde ima 100 ljudi
..

Pobjeda je bolja od orgazma!
- nesvrstani
- Kontakt:
nema sanse da vas je bilo 100, al hajde nije ni bitno... nek vas je bilo 200 opet je 2-0 za nas
poz momcima sto su dosli 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

E nema vala ni 50 sigurno, jbg valjda znamo mi koliko nas je krenulo i koliko nas je stiglo na Tusanj, malo prebroj nije tesko doces do cifre 90-100 ljudi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fakat ima oko 90-100 ljudi ...ali onda gledam sjever i ja vjeurjem d aje onda bilo preko 10.000 gledalaca na ovoj utkamici..jer tamo nema stolica a sve je puno ko sibica
..jer kad ovdje ima eto 100njak ljudi onda dodjem do takvog nekog zakljucka da je cifra na staidonu puno veca nego to i mi mislimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Gorki stavio sliku onu prvu a tamo se lose vidi, lose je uslikano, ima 100 ljudi ali to nije ni bitno vazno je da smo ispostovali gostovanje i hvala Fukarama od srca pokazali su da su gospoda sto ne mogu reci za ljude sa zapada koji su nas gadjali kamenjem i psovali majku odmah na ulazu u stadion, dobacivali su svasta, da bi neki pojedinci na kraju utakmice sa zapada pozeljeli nam sretan put ali dobro sve se dobro zavrsilo i hvala jos jednom tuzlacima onim pravim a oni ce sebe prepoznati, da su ovakva sva gostovanja to bi bilo odlicno
Svi koji smo stajali na ulazu stadiona smo vas pozdravili kad ste izlaziliLloriS je napisao/la:Ma Gorki stavio sliku onu prvu a tamo se lose vidi, lose je uslikano, ima 100 ljudi ali to nije ni bitno vazno je da smo ispostovali gostovanje i hvala Fukarama od srca pokazali su da su gospoda sto ne mogu reci za ljude sa zapada koji su nas gadjali kamenjem i psovali majku odmah na ulazu u stadion, dobacivali su svasta, da bi neki pojedinci na kraju utakmice sa zapada pozeljeli nam sretan put ali dobro sve se dobro zavrsilo i hvala jos jednom tuzlacima onim pravim a oni ce sebe prepoznati, da su ovakva sva gostovanja to bi bilo odlicno
Najjača je rija kad jedan d.r.o.t govori drugom ma neće bit problema bolan ovi naši su ja mislim samo sa ovima i dobri ahahahahaaaha
Da zab sam to reci aplauz prilikom izlazka sa stadiona i cak su neki pojedinci i pive nudili nama ali policija nije dala da se zadrzavamohaver je napisao/la:Svi koji smo stajali na ulazu stadiona smo vas pozdravili kad ste izlaziliLloriS je napisao/la:Ma Gorki stavio sliku onu prvu a tamo se lose vidi, lose je uslikano, ima 100 ljudi ali to nije ni bitno vazno je da smo ispostovali gostovanje i hvala Fukarama od srca pokazali su da su gospoda sto ne mogu reci za ljude sa zapada koji su nas gadjali kamenjem i psovali majku odmah na ulazu u stadion, dobacivali su svasta, da bi neki pojedinci na kraju utakmice sa zapada pozeljeli nam sretan put ali dobro sve se dobro zavrsilo i hvala jos jednom tuzlacima onim pravim a oni ce sebe prepoznati, da su ovakva sva gostovanja to bi bilo odlicno
Najjača je rija kad jedan d.r.o.t govori drugom ma neće bit problema bolan ovi naši su ja mislim samo sa ovima i dobri ahahahahaaaha
Treba jednostavno ljude izbrojti pa ce se vidjetikolko ima, a mislim da je to moguce sa ovih slika izbrojati hehe.
ja sam izbrojao 97 hahha, ako nekome nije mrsko moze da izbroji.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 30 mar 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
haver je napisao/la:Najjača je rija kad jedan d.r.o.t govori drugom ma neće bit problema bolan ovi naši su ja mislim samo sa ovima i dobri ahahahahaaaha
terabajt je napisao/la:Treba jednostavno ljude izbrojti pa ce se vidjetikolko ima, a mislim da je to moguce sa ovih slika izbrojati hehe.
haver je napisao/la:Svi koji smo stajali na ulazu stadiona smo vas pozdravili kad ste izlaziliLloriS je napisao/la:Ma Gorki stavio sliku onu prvu a tamo se lose vidi, lose je uslikano, ima 100 ljudi ali to nije ni bitno vazno je da smo ispostovali gostovanje i hvala Fukarama od srca pokazali su da su gospoda sto ne mogu reci za ljude sa zapada koji su nas gadjali kamenjem i psovali majku odmah na ulazu u stadion, dobacivali su svasta, da bi neki pojedinci na kraju utakmice sa zapada pozeljeli nam sretan put ali dobro sve se dobro zavrsilo i hvala jos jednom tuzlacima onim pravim a oni ce sebe prepoznati, da su ovakva sva gostovanja to bi bilo odlicno
Nego, dragi "dečki" (ostao sam oduševljen kada sam čuo "dečki" od vas
Kada su u pitanju mahnite budale sa A tribine..oprostite im, ne znaju šta rade
I vrlo bitna stvar, oni ne znaju ništa o navijačkoj sceni osim da su Fukare fer samo sa zeničanima..te tako svakog drugog dočekuju na nož. Kako je tekma odmicala postajalo im je jasno da je sve OK
Drago mi je što ste uspjeli upasti jer vjerujte da u jednom trenutku malo falilo da izvisite zbog ove neočekivane luđačke posjete.
p.s. i fakat jel to neko od tuzlaka reko da vas nije bilo 100, a neko od vas sada broji tačkice da dokaže
tuzlanska Sloboda
Danas sam dobio DVD sa utakmicom i odgledao je u kompletu, sve sa vracanjem, zaustavljanjem i nekom mojom analizom.
Taktika Jedinstva - ocajna! Igraci kao da su im se noge odsjekle iako znam da su imali dobre psiholoske pripreme i da su pred polazak na Tusanj dobro motivisani.
Mislim da je trener Jedinstva najveci krivac za igru nakon koje je logican slijed stvari bio poraz, koji je zahvaljujuci Hamzabegovicu bio "samo" 2-0.
Zar je moguce da se Jaranovic, najbolji igrac lige u prosloj sezoni, ne vidi na ovoj utakmici? Zar je moguce da se Stojanov ne sastavi sa loptom? Zar je moguce da je koncentrisao sve na zaustavljanje Redzepija, dok su mu se Krpic i Mujkic setali prema golu kad i kako su htjeli (jedan ofsajd Krpica je neopravdano dosudjen, u prvom poluvremenu).
Pa da li je trener Jedinstva uradio ijednu analizu utakmica Slobode? Bio je u Lukavcu i gledao kako igraju, ali nije valjda ocekivao da ce istu igru igrati i na svom stadionu u derbiju sezone?!?
Ako izgubite titulu, izgubicete je zbog trenera.
Vidimo se u subotu.
Taktika Jedinstva - ocajna! Igraci kao da su im se noge odsjekle iako znam da su imali dobre psiholoske pripreme i da su pred polazak na Tusanj dobro motivisani.
Mislim da je trener Jedinstva najveci krivac za igru nakon koje je logican slijed stvari bio poraz, koji je zahvaljujuci Hamzabegovicu bio "samo" 2-0.
Zar je moguce da se Jaranovic, najbolji igrac lige u prosloj sezoni, ne vidi na ovoj utakmici? Zar je moguce da se Stojanov ne sastavi sa loptom? Zar je moguce da je koncentrisao sve na zaustavljanje Redzepija, dok su mu se Krpic i Mujkic setali prema golu kad i kako su htjeli (jedan ofsajd Krpica je neopravdano dosudjen, u prvom poluvremenu).
Pa da li je trener Jedinstva uradio ijednu analizu utakmica Slobode? Bio je u Lukavcu i gledao kako igraju, ali nije valjda ocekivao da ce istu igru igrati i na svom stadionu u derbiju sezone?!?
Vidimo se u subotu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hoces da kazes da ono nije bio ofsajd kad je Krpic prosao i golmana kad se mogao usetati u gol?..ne znam nevidi se preko TK bas najbolje da li jhe bio ofsajd ali ako si ti vidjeo to bolje usporeno potvrdi to 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samolukavac
- Kontakt:
Zlaja Jaranović nije prošao ni jednom kad ga je njegov dojučerašnji saigrač u Radničkom Mirhad Mehanović uštopao, znači nigdje Jareta nije biloZoom088 je napisao/la:Danas sam dobio DVD sa utakmicom i odgledao je u kompletu, sve sa vracanjem, zaustavljanjem i nekom mojom analizom.
Vidimo se u subotu.
Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 31 mar 2014, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo toSaltCityAttack je napisao/la:hoces da kazes da ono nije bio ofsajd kad je Krpic prosao i golmana kad se mogao usetati u gol?..ne znam nevidi se preko TK bas najbolje da li jhe bio ofsajd ali ako si ti vidjeo to bolje usporeno potvrdi to
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobro bila bi steta da je ostalo 0-0 a da je to dosudjeno, ali eto na svu srecu dobili smo 2-0, ali moglo je eto biti i 3 sto bi bilo puno bolje ..jos mi nije jasno kako nismo dali gol ono sa gol linije 2-3 puta izbijaju u jednoj akciji..mislim d ani golman nije bio na golu u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mirhad je odigrao fenomenalno. Ali ne mislim da je to razlog sto se Jare nije vidio. Nekako nije "gulio" onako kako on zna. I vecim dijelom igrao je po desnoj strani, tek nekad prije izmjene je otisao na lijevu stranu. Ali opet, nije isao prema naprijed nego je ulazio u sredinu sto nije njegov stil igre nikad bio.samolukavac je napisao/la:
Zlaja Jaranović nije prošao ni jednom kad ga je njegov dojučerašnji saigrač u Radničkom Mirhad Mehanović uštopao, znači nigdje Jareta nije bilo
-
samolukavac
- Kontakt:
Treba to Zlaja sve u Lukavac opet vratiti i napasti prvo mjesto naredne sezoneZoom088 je napisao/la:Mirhad je odigrao fenomenalno. Ali ne mislim da je to razlog sto se Jare nije vidio. Nekako nije "gulio" onako kako on zna. I vecim dijelom igrao je po desnoj strani, tek nekad prije izmjene je otisao na lijevu stranu. Ali opet, nije isao prema naprijed nego je ulazio u sredinu sto nije njegov stil igre nikad bio.samolukavac je napisao/la:
Zlaja Jaranović nije prošao ni jednom kad ga je njegov dojučerašnji saigrač u Radničkom Mirhad Mehanović uštopao, znači nigdje Jareta nije bilo
-
fukara1919
- Kontakt:
Ja koliko sam vidio, Jare je napadao po desnoj strani, a jucer na nasoj lijevoj strani je bi Halili. Migi je igrao na desnoj.samolukavac je napisao/la:Zlaja Jaranović nije prošao ni jednom kad ga je njegov dojučerašnji saigrač u Radničkom Mirhad Mehanović uštopao, znači nigdje Jareta nije biloZoom088 je napisao/la:Danas sam dobio DVD sa utakmicom i odgledao je u kompletu, sve sa vracanjem, zaustavljanjem i nekom mojom analizom.
Vidimo se u subotu.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.