FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ljudi mora i nase vrijeme doci...mislim da upravo dolazi 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
@čamac
Nema svrhe raspravljati s' nekim od koga si duplo stariji (predpostavljam). U ostalom, pokazat ćemo im narednog vikenda protiv Širokog kako se 'to' radi...
Nema svrhe raspravljati s' nekim od koga si duplo stariji (predpostavljam). U ostalom, pokazat ćemo im narednog vikenda protiv Širokog kako se 'to' radi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Samo je ovo bitno

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zamisli da nije bilo žice, ali neka, ovako je možda bolje... Neprocjenjivo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"DA SE NAJEŽIŠ" Kako Željo zna da usreći...nezna niko..Seyo_TM je napisao/la:
Samo je ovo bitno

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
A zamisli da sad moramo da čekamo dvije godine, ja se već naježioAYAN je napisao/la:"DA SE NAJEŽIŠ" Kako Željo zna da usreći...nezna niko..Seyo_TM je napisao/la:
Samo je ovo bitno

Nisam htio raspravljati, ali se pitarska balavurdija odmah upali i udaraju po meni lično bez ikakvih argumenata. Vrijeđaju kako stignu i to nije prvi put jer sam im razbio more mitova o Torpedu. Onda admini pošto ne mogu sa tim da se izbore brišu moje postove, prijete meni banom itd. Ja sam malo, provokativnije doduše, napisao samo svoje viđenje tekme i one jadne posjete. Nisam nikog lično vrijeđao. Problem je u tome što admini ne prave razliku između ličnog vrijeđanja i klupskog prepucavanja. Ispade da će se ovaj forum na kraju koriştiti za izljeve nježnosti, čestitanje, lijepe želje itd. dok će korisnici morati biti Jehovini svjedoci.Virtu4l je napisao/la:@čamac
ma treba se spustiti na zemlju,to je samo jedna utakmica..moze nam se sada desiti da izgubimo od sirokog(ne do Bog) i isto kao da nismo dobili u zenici,zato treba pricati realno,ali ponavljam ovo je samo jedna utakmica.Tek je pocetak
Ma nista spustanje, mi samo mozemo bolje igrati (nedaj boze povreda), tako da nam se vraca pobjednicki mentalitet! Puno je bitnije razbijanje sihira od ova tri boda, jer sada igraci znaju da mogu dobit na strani!
Znas i sam camac da kompleksi njihovi se nemogu izmjeriti
Uvijek ce oni biti mali policijski klubic
Znas i sam camac da kompleksi njihovi se nemogu izmjeriti

Uvijek ce oni biti mali policijski klubic

Kad se igra sledeca utakmica u koliko pocinje...i cijene karara ako neko moze da mi kaze da se pripremim
thx unaprijed

mB!
i mene to zanima , super himnabuja je napisao/la:zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd
svi na grbavicuuu
ti boju dao si nebu ti boju dao si moru za zelju...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
pošalji te meni preko PP msn adrese i ja ću vam poslatiBosnier je napisao/la:i mene to zanima , super himnabuja je napisao/la:zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd
svi na grbavicuuu

Otidjite na maniacs.org pa skinite sebi koju god zelite 

ovoj pjesmi ima 3425423432 godina

http://www.themaniacs.org po desnoj strani imate audioBosnier je napisao/la:i mene to zanima , super himnabuja je napisao/la:zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd
svi na grbavicuuu
pjesma se zove # Rodjen sa Zeljom da budem
I to nije himna već samo pjesma posvećena Željni mada ima takav šmek!
- ultra manijak
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:i mene to zanima , super himnabuja je napisao/la:zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd
svi na grbavicuuu
http://themaniacs.org/tm87/audio.html
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
hehe kako je lijepo kad željina mašina krene... ja inace pored hajduka volim zelju i docu vjerovatno na derbi ako mognem 

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
-
- Kontakt:
Hehehe......ma oni nas uvijek kopiraju....netreba nas cuditi ovo......Zeljo je institucija!!!
U subotu svi u DOLINU CUPOVA!!!!!
U subotu svi u DOLINU CUPOVA!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.