HvalaUnofficialpage je napisao/la:U utorak u 21h po našem je žrijeb.Raonffa je napisao/la:Kad izlazi žrijeb za IW?
Mislio sam da već sutra kreće turnir...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
HvalaUnofficialpage je napisao/la:U utorak u 21h po našem je žrijeb.Raonffa je napisao/la:Kad izlazi žrijeb za IW?
Ja se to ne bih usudio izjaviti ni za Tomu ili Aldinabhsport je napisao/la:Ljudi neka bude i zvanično. Ja sam Mirzu halalio.
On zadnjih 14 mjeseci samo nazaduje i kao njegov veliki fan nemam više nikakvih očekivanja.
Četvrtfinale nekog CH je maksimum.
Ma vjerojatno hoće nekad i ući u polufinale ali zbog spleta raznih okolnosti.Galion je napisao/la:Ja se to ne bih usudio izjaviti ni za Tomu ili Aldinabhsport je napisao/la:Ljudi neka bude i zvanično. Ja sam Mirzu halalio.
On zadnjih 14 mjeseci samo nazaduje i kao njegov veliki fan nemam više nikakvih očekivanja.
Četvrtfinale nekog CH je maksimum.![]()
Ne treba toliko pretjerivati, polufinale na Challengeru Mirza na dobar dan moze uvijek doci do polufinala.
Ovo je pravi primjer iz krajnosti u krajnost, ovdje se ide iz top 50 do cetvrtfinala Challengera.
Treba naci sredinu, 150 mjesto npr
Ako dodje ispod 180 ja ću se pozitivno iznenaditi.remA1 je napisao/la:@Uno je samo dao primjer. Niko od Mirze ne traži da uđe u top 30, nego da bude konstantan igrač koji će biti tu negdje oko 100. pozicije. Stan je jedini od njih imao kapacitet za to što je uradio, isto tako Mirza ima kapacitet da uđe među 120, i već je to pokazao. Mislim da će Mirza uskoro povezati 2,3 dobra turnira i vratiti se među 150.

Još 17 pozicija i glavni cilj će biti ispunjen, poslije toga može u penzijushminka je napisao/la:
Još 17 pozicija, da ga uslikamo i ne mora ništa više ni uraditi
Jeste, u ponoc!Virtu4l je napisao/la:Žrijeb za IW bi trebao biti nekad u ponoć po našem vremenu ako sam dobro shvatio.
Sharm El Sheikh 8Unofficialpage je napisao/la:a Aldin ne znam šta igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.