Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pisac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 02 okt 2013, 23:33

ahmic je napisao/la:Pisac,
ili me oci varaju ili i Aguero ima slicne karakteristike nasem Edinu,bar veceras...
Ne branim ga,al ne mozes reci da tip.ne trci
...
Ne mozes Aguera stavljati u isti kontekst sa njim. Aguero sutra ima mjesta i u Realu i u Barceloni.
Naravno da i Aguero ima losih utakmica, kao sto svaki igrac ima, ali Aguero je svjetska klasa, igrac koji sam igra i koji apsulutno sve zna. U boljoj ekipi njegova borbenost i znanje bi jos vise dosli do izrazaja.

Negredo je solidan napadac i nista vise od toga. Za ambicije kooje City ima, nedovoljno kvaliteta.
City ima dvije dobre devetke, ali niti jednu vrhunsku.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 okt 2013, 23:35

@Monolože, brate, idu mi na živce ovi neki novi klinci koji misle da su svu pamet svijeta pobrali. Ne samo kada je u pitanju Edin nego i sve ostalo. A đačke knjižice kriju ko zmija noge. Ovaj neki unaprijed naziva stokom sve koji će kritikovati Edina i još sam sebe citira, kao "jesam vam rek'o". Bezveze.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2013, 23:37

Monolog je napisao/la: Ne smiješ kritikovati Merlina, Džeku i Teletovića, čak i kad za to imaš materijala. :mrgreen:
A ni Papeta bgmi :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 23:40

pisac je napisao/la:Registrovao sam se samo da bih uputio par pitanja.
Do kad ce drugi igraci biti krivi zato sto je Dzeko los na terenu?
Do kad cete Dzekinu losu igru pravdati sa tim da su i ostali bili losi?
Je li ovo tema MC-a ili Dzeke?
Jesu li pojedini IKAD rekli da je Dzeko lose odigrao utakmicu?

Dzeko igra u ekipi koja pretendira na vrh, a takvoj ekipi ne treba napadac koji ceka da mu serviraju loptu da bi on dao gol. Pa to je mogao i Adebajor recimo. Vrhunskoj ekipi treba napadac koji je prevaga na terenu, napadac koji ce prelomiti utakmicu, uraditi nesto neocekivano, povuci i ostale igrace za sobom.
danasnji napadaci nisu ni blizu onih iz devedesetih godina. Danas se odbrana igra presingom napadaca na zadnju liniju. Kad ste vidjeli to Edin da radi?
Mandzukic, Levandovski, Pedro, Diego Costa, Samaras....
Nikakvi extra finiseri, nista posebno, ali ljudi ne staju 90 minuta.
U ovom trenutku Dzeko nije niti blizu igraca za top ekipu. Vjerovatno ce odraditi ugovor do kraja u MC-u, a onda ako ga Wolsburg bude zelio nazad, neka se udari nogom u guzicu.
:lol: :lol:
Sto se nisi registrovao nakon 4 gola u 7 utakmica da nam kazes sve ovo??
Kazes nisu krivi drugi igraci..Pa jel Dzekin posao i da igra u veznom redu i u napadu? Sta su radili veceras Nasri,Fernandinjo,Yaya? Jesu li mozda dali koji upotrebljiv pas Dzeki? Ili Agueru? Edin je napadac koji "zivi" od lopti veznjaka,takav je bio u Wolfsburgu..
Dzeko treba igrati i u odmbrani,i u vezi i zabijati golove,i praviti faulove..Jos da stane sa Hartom na liniju i to je to.. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 02 okt 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 okt 2013, 23:41

pisac je napisao/la:City ima dvije dobre devetke, ali niti jednu vrhunsku.
:!:
To bi otprilike bilo to. Mada, ne znam ni koga bi oni mogli dovesti da im nosi napad (uz Aguera, naravno). Falcao, Cavani, Ibrahimović, Lewandowski, RvP su čak i njima nemoguća misija. A, moraš priznati da Negredo i Džeko mogu napraviti dosta toga protivnicima. A, znamo svi da previše vrućih glava svlačionica ne može trpiti. :mrgreen: Ovako imaju mir u svlačionici, glavnog napadača (Aguero) i pomoćnu radnu snagu. Barem se zna hijerarhija i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 okt 2013, 23:42

A zasto bi uvijek Dzeko bio predmet bljuvanja? Sity je bio slab ili bolje reci ne dosljedan protivnik Bayernu... Dzeko nije imao ni lopti a valjda se nece vracati pored svoj gol po loptu.... Uzalud vam radovanje Dzeko ce i dalje da igra...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 okt 2013, 23:42

Sto se nisi registrovao nakon 4 gola u 7 utakmica da nam kazes sve ovo??
Kazes nisu krivi drugi igraci..Pa jel Dzekin posao i da igra u veznom redu i u napadu? Sta su radili veceras Nasri,Fernandinjo,Yaya? Jesu li mozda dali koji upotrebljiv pas Dzeki? Ili Augeru? Edin je napadac koji "zivi" od lopti veznjaka,takav je bio u Wolfsburgu..
Dzeko treba igrati i u odmbrani,i u vezi i zabijati golove,i praviti faulove..Jos da stane sa Hartom na liniju i to je to..
Tako je!
Svi su bili losi osim Dzeke.Pa fudbal je da se hoda.Ko jos trci?
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 02 okt 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 02 okt 2013, 23:42

Samo mi nije jasno cemu?
Niko nema nista protiv Dzeke, naravno. Svi bi mi voljeli da je bolji od Messia i Ronalda zajedno, ali nije.
Sa ovakvim stvarima samo stvarata averziju prema tom igracu.
Ako je dobar dobar je, cestitamo svi.
Ako je los, lose je, nije los zato sto su drug igraci losi. I Boze moj, bit ce bolji.
Ali pojedinim je izgleda Dzeko vazniji od rodjene matere.
Reci protiv Dzeke je isto kao udariti im na kucni budzet.
Postajes neprijatelj broj 1.

Samo me intresuje sta bi se pisalo i pricalo da je recimo Djokovic bosanac, ili recimo Ronaldo :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 okt 2013, 23:44

Dzeki treba diktator trener kao Magath ili Ciro..tad je Dzeko bio najbolji...sjetite se samo da je svjetski napadac Mahir Saglik vise puta poslao Dzeku pa klupu kad je Magath bio trener, jer Dzeko nije dovoljno se borio na terenu.

Sve od kad Magath nije trener Dzeki.. dijamant je sve vise i vise ljen
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2013, 23:45

Imao je i Negredo iste saigrace nazad kao i Dzeko pa je zabio. Jednostavno nije se covjek spojio sa loptom veceras, i zasluzio je kritike. Da mu se ovo prvi put desava, ne bih nista rekao, ali ovo mu se jako cesto desava.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 okt 2013, 23:46

Jednostavno, zajeb'o je misketa sa radijusom kretanja..taman da je 6 metara visok, on se mora vise trudit i trcat'..tolike pare zgrce i profesionalac je, a da ovo radi sto radi, za mene je sramota..

Jos kad maloprije procitah pocetak posta nekog lika u smislu "lako je negredu zabiti 10 min prije kraja kad je vec bilo 3:0" dalje nisam smio citati, neg sam umjesto toga iskoristio vrijeme za valjanje po podu :lol:

Pape je jedno vrijeme bio nedodirljiv na forumu, sveta krava, al je dzeko sada preuzeo primat :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 okt 2013, 23:46

Lijenost mu je najveći problem! On misli da je njegov posao samo davati golove, ne sjećam se kad je uklizao?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 okt 2013, 23:48

Koliko on ima ugovora još sa Cityem :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 okt 2013, 23:49

Jarane ovo nije tema Djokovic a ni Ronaldo... Idi na njihove teme pa komentarisi... Dzeko je nas i ovi nas drugi ne zanimaju uz svo postovanje... Al da pretjerujete to se vidi... Poslije svake malo losije tekme odmah je pljuvanje... Ne kazem d aje igrao bajno al reci mi ko je to igrao veceras od Sityja dobro. Niko...

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 02 okt 2013, 23:49

E što Džeko vidi prve postave, tamo negdje do aprila, i ja ću povalit' Lisu Ann.. Nažalost, ne može da se izbori protiv prosječnog napadača za mjesto u timu.
Željezničar za život cijeli!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 23:50

kad čovjek uporedi PSG i Man City .. i jedni i drugi puni para, a zapravo vidiš razliku u upravama, koliko PSG ima sposobnije ljude :D drama :D
legenda reala je napisao/la:Koliko on ima ugovora još sa Cityem :?: :?:
do jula 2015 :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 02 okt 2013, 23:51

Goalgetter je napisao/la:Imao je i Negredo iste saigrace nazad kao i Dzeko pa je zabio. Jednostavno nije se covjek spojio sa loptom veceras, i zasluzio je kritike. Da mu se ovo prvi put desava, ne bih nista rekao, ali ovo mu se jako cesto desava.
Nije. On je imao silvu iza sebe, za razliku od idiota nasrija.

Ne branim dzeku, lose je odigrao, ali vala ni negredo nije nista specijalno pokazao. silva mu pruzio situaciju i dao go. Dzeko nije imao situacije i to je to.
Mada, mora se biti svjestan da je bayern odigrao maestralnih 70 minuta, kako niko nece za dugo odigrati, za razliku od svih igraca citija koji se nisu mogli spojiti s loptom. Mislim da yaya veceras nije imao 10% tacnih dodavanja..
Pravda za flash-a!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 okt 2013, 23:53

Eno sada je dobar i Silva.Do prije tri sata bio neprijatelj br.1.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 02 okt 2013, 23:53

Batko je napisao/la:Lijenost mu je najveći problem! On misli da je njegov posao samo davati golove, ne sjećam se kad je uklizao?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Pa da se isprlja, jesi normalan :?:

Prije nije imao snage za 75 minuta, sad nema za 60 :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 okt 2013, 23:55

JTS je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Koliko on ima ugovora još sa Cityem :?: :?:
do jula 2015 :D
uh dugo to jbt :oops:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, denza, nebeskasila i 44 gosta.