Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Liga 10 je ubjedljivo najbolji izbor samo sto bez jake drzave nema ni jake lige koja bi pomogla obnoviti stadione kao sto to drzave rade u ostalim sredinama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BHTPL = Liga 10
Druga liga na teritoriji cijele država = liga 10 .
Možeš mislit' bi bila jaka druga liga
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ima nasa liga potencijala, samo sto to savez ne zna iskoristit... Yebiga, zasto ne bi mogli napraviti 2 ligu na podrucju cijele BiH. Savez je imao dosta para od Brazila i skoro pa nista nije potrosio na ovu ligu...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
1-4, Alen zabio golcinu za nasbarca_87 je napisao/la:mulina kerkez stojanovic saraba milenkovic ,svi ko od brda odvaljeni.
dodjose slobodi sjecam se slobodini igraci im bili do pasa gotov![]()
0:4 bez znojenja na tusnju (il je bilo 1:4)
premocna ekipa je stvarno bila
To si ti pobrkao nesto. U Trebinju je bilo 3:2 za Leotar, u Sarajevu 2:0 za Sarajevo.MortemHz je napisao/la: Nas su tad u Trebinju uzeli 4:1![]()
ali smo im se revansirali ovdje i pobijedili smo ih 3:0
Inace najbolja im je pobjeda bila prvo kolo protiv Bosne u Visokom. Bosna - Leotar 0:9. Medjutim tada je svako osim Celika Bosnu kantao
- themaniaks
- Kontakt:
Mislim da je to puno komplikovanije i da dodikovci nece nikad pristati na ovaj sistemSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ima nasa liga potencijala, samo sto to savez ne zna iskoristit... Yebiga, zasto ne bi mogli napraviti 2 ligu na podrucju cijele BiH. Savez je imao dosta para od Brazila i skoro pa nista nije potrosio na ovu ligu...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda sam fulio sezonu..do mene je onda.Hellas je napisao/la:To si ti pobrkao nesto. U Trebinju je bilo 3:2 za Leotar, u Sarajevu 2:0 za Sarajevo.MortemHz je napisao/la: Nas su tad u Trebinju uzeli 4:1![]()
ali smo im se revansirali ovdje i pobijedili smo ih 3:0
Inace najbolja im je pobjeda bila prvo kolo protiv Bosne u Visokom. Bosna - Leotar 0:9. Medjutim tada je svako osim Celika Bosnu kantao.
Leotar je tada bio kao neka Zvezdina filijala. U toj generaciji su na pozajmici bili golman Stojković, Slavoljub Đorđević, Purke Stojanović itd. Svakako, bio je to sasvim solidan tim... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel to nešto novo za licenciranje... Znaci,samo domaći kantonaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da po novom licenciranju ne mogu igrati u Zenici. Samo u svom kantonu, dakle Travnik.MortemHz je napisao/la:Ja bi volio Metalleghe vidjeti u PL. Jak i stabilan klub koji samo napreduje je potreban nasoj ligi a to su oni. Problem je stadion ali mogu igrati u Zenici dok ne srede svoj kao sto je i Mladost uradila.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Pitaristok
- Kontakt:
koliko je u ku.rcu engleski fudbal pokazuje da je lesterova prosjecna ekipa prva, kao kod nas prosjecna ekipa na diobi prvog mjesta
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ovo znaostaragarda je napisao/la:Jel to nešto novo za licenciranje... Znaci,samo domaći kantonaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da po novom licenciranju ne mogu igrati u Zenici. Samo u svom kantonu, dakle Travnik.MortemHz je napisao/la:Ja bi volio Metalleghe vidjeti u PL. Jak i stabilan klub koji samo napreduje je potreban nasoj ligi a to su oni. Problem je stadion ali mogu igrati u Zenici dok ne srede svoj kao sto je i Mladost uradila.
Prave multietničke želje.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas temu za ove gluposti i slike koje postavljas bingas. Postedi nas i nemoj usrati i ovu temu ziv biodejavu je napisao/la:Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od vas samih![]()
- FrantoBauzek
To sto egocentri poput ljudi iz administrativnog centra ne mogu da podnesu da je neko u ovom trenutku bolji i da pokazu postovanje, to vise govori o njima nego o nama.Pitaristok je napisao/la:koliko je u ku.rcu engleski fudbal pokazuje da je lesterova prosjecna ekipa prva, kao kod nas prosjecna ekipa na diobi prvog mjesta
Mada bit ce gusto, bilo je 0:3
Pitice idi u prepucavanja, pa se tamo razmotavaj. U ovoj rerni pita zagori u sekundi
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
Pitaristok
- Kontakt:
ako vec ne umijes voditi diskusiju nadji sebi ravnogFrantoBauzek je napisao/la:To sto egocentri poput ljudi iz administrativnog centra ne mogu da podnesu da je neko u ovom trenutku bolji i da pokazu postovanje, to vise govori o njima nego o nama.Pitaristok je napisao/la:koliko je u ku.rcu engleski fudbal pokazuje da je lesterova prosjecna ekipa prva, kao kod nas prosjecna ekipa na diobi prvog mjesta
Mada bit ce gusto, bilo je 0:3![]()
Pitice idi u prepucavanja, pa se tamo razmotavaj. U ovoj rerni pita zagori u sekundi
e cuj gluposti, grupa mu objavila saopstenje o ovome 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Bosni u Visokom uvalili 9 komadabarca_87 je napisao/la:basMortemHz je napisao/la:Jao kakvu je Leotar ekipu tad imao
mulina kerkez stojanovic saraba milenkovic ,svi ko od brda odvaljeni.
dodjose slobodi sjecam se slobodini igraci im bili do pasa gotov![]()
0:4 bez znojenja na tusnju (il je bilo 1:4)
premocna ekipa je stvarno bila
Ja bih cvajtu ipak na 12 klubova jer bi dva ulazila u visi rang, dva ispadala pa mi je nekako previse da od 10 klubova samo 6 ostane u istom rangu. S 12 bi ostajalo osam sto je ipak dvije trecine. Naravno, bez ikakvog kompromisa, samo liga na teritoriju kompletne drzave. Treci rang vec treba dijeliti, mozda cak i na cetiri grupe pa da kroz doigravanje dva napreduju.Besic je napisao/la:BHTPL = Liga 10
E sad se zamisli koliko ste vi u qurcu kad vas jedna takva ekipa masakrira, ta sto dijeli prvo mjesto a nije iz Engleske.Pitaristok je napisao/la:koliko je u ku.rcu engleski fudbal pokazuje da je lesterova prosjecna ekipa prva, kao kod nas prosjecna ekipa na diobi prvog mjesta
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da, samo se nadam da je to bila trenutna situacija,Skver je napisao/la:E sad se zamisli koliko ste vi u qurcu kad vas jedna takva ekipa masakrira, ta sto dijeli prvo mjesto a nije iz Engleske.Pitaristok je napisao/la:koliko je u ku.rcu engleski fudbal pokazuje da je lesterova prosjecna ekipa prva, kao kod nas prosjecna ekipa na diobi prvog mjesta
nego sam mislio na sve klubove uopste na fudbal u BiH ne samo na nas
dejavu je napisao/la:e cuj gluposti, grupa mu objavila saopstenje o ovome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.