Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Donnie Darko » 01 nov 2015, 03:25

mirzateletovicc je napisao/la:MIRZA SAD ILI NIKADA!!! Ova godina mu zadnja prilika da se pokaze i dokaze da je sposoban imati izmedju 15 i 20 bodova u prosjeku.
Sta ima izmedju 15 i 20

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 01 nov 2015, 03:28

Donnie Darko je napisao/la:
mirzateletovicc je napisao/la:MIRZA SAD ILI NIKADA!!! Ova godina mu zadnja prilika da se pokaze i dokaze da je sposoban imati izmedju 15 i 20 bodova u prosjeku.
Sta ima izmedju 15 i 20
mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 01 nov 2015, 04:55

Uniso je Mirza 9 minuta prije kraja utakmice.Šut 1-0. To je to. Utakmica izjednačena.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 nov 2015, 05:01

mirzateletovicc je napisao/la:Uniso je Mirza 9 minuta prije kraja utakmice.Šut 1-0. To je to. Utakmica izjednačena.
Nece ga sut .

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 01 nov 2015, 05:01

Izmedju time outa govorio je trener o Mirzi I reko da jos niije 100% spreman i da je bio bolestan i polako dolazi u formu

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 01 nov 2015, 05:03

Mirza igro 4 minute i vani.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 nov 2015, 05:58

Polako ljudine znatel kolko je sjebao oporavit se nakon plucne embolije a tek proslo 8 godina , i jos da ne pricam kako je tesko izdrzat ovaj tempo nakon 4 godine u nba....

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 03 nov 2015, 04:48

Sabah hahrula.Kako se?

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 03 nov 2015, 05:11

Ajde Mirzaaaaaaaaaaaa zaigrajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 03 nov 2015, 08:33

Bas si se naigrao u Sunsima. Propusti basket zbog njih a sad trunes na klupi bez poena. Nije mi te zao sekunde.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 03 nov 2015, 08:44

Shooter je napisao/la:Bas si se naigrao u Sunsima. Propusti basket zbog njih a sad trunes na klupi bez poena. Nije mi te zao sekunde.
Moracu biti iskren da mi je sad nekako svejedno igra li ili ne, inace pratim i gledam iskljucivo samo nase reprezentativce ali u pravom smislu te rijeci. Tako covjek doceka da ga popusti ljubav prema nekom igracu u kojeg se kleo ili recimo da gleda Bayern zbog Amerikanca pored zivog Hansa Djedovica.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 nov 2015, 10:40

Meni licno je jako zao Mirze sto prolazi kroz ovo sve, samo iz razloga sto je covjek dao do znanja da je probao razgovarati sa celnim ljudima iz sunsa, napravio preskonferenciju da proba objasniti ljudima u BiH, a ako cemo realno, da li je morao to uraditi? Ne, uradio je zato sto je htio, i tu ga postujem, i ne moze u isti kos sa ostalima. Sto se tice eurobasketa, sada ako gledam, zao mi je zbog njega sto nije nastupio iz razloga sto se ispostavilo da je upravu kada je rekao da bi tu imao utakmica i pokusao se vratiti te da neigranje na takmicarskom nivou u ozbiljnoj minutazi skoro od prosle zime mora ostaviti i fizicke i psihicke posljedice, a s druge strane mi nije krivo sto nije nastupio jer ne bi sigurno nista bolje prosli nego sto jesmo imajuci u vidu da je mozda u najlosijoj formi u karijeri kada se sve uzme u obzir.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 nov 2015, 10:51

Odlično je upoznao i grad i saigrače. :D

Još uvijek kad se probudim glkedam je li ugrao i kako jed igrao. Ali definitvno je da to više nije to, svima je malo ohladio i više ga niko ne gleda onako kako su ga gledali. Sve trojicu. Od njih najviše opravdanja ima Juka ali to je trebao na ljepši način upakovat, dok ova druga dvojica nisu imali veliki razlog da propuste EP.

Mirza je bio spreman u aprilu već da igra i igrao je tako da bolest i nije razlog ne igranja. Koliko igrača sami sebi plačaju osiguranje da za repku igraju ali kod naših igrača ima najmanje patriotizma.

Da je imalo konstantniji imao bi bolju karijeru, on može darti u jednom meču 44 poena a u drugom samo 4, nikad ne znaš na ćemu si sa njim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 nov 2015, 10:58

Unofficialpage je napisao/la: Da je imalo konstantniji imao bi bolju karijeru, on može darti u jednom meču 44 poena a u drugom samo 4, nikad ne znaš na ćemu si sa njim.
Upravo. Bolje je imati statistike od 10p po meču nego jednu dati 40 a dvije druge po 5. Na žalost njegov stil igre je takav da teško može imati konstantu u NBA (kad nekog natrpa iduću tekmu ga čuva neko ozbiljno i neko dobar) a niti ga treneri zbog toga ne računaju kao ozbiljnog igrača u prvoj postavi. U Americi i Kanadi ima milion igrača kao što je on, klasični šuter gdje sve živi i umire sa šutem. On i Sonny Weems dvije zadnje rupe na sviralu. Užasne minute, poeni, procenti...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 nov 2015, 11:21

Ukoliko se ne moze nametnuti u ovakom rosteru sunsa , onda zaista europa je slijedeca stanica u prilog mu ide i to sto ima godinu dana ugovora i to je to. Nadam se nekom preokretu u njegovoj igri ali nakon 3 godine igranja u nba nedopustivo je da svake godine bori za minute... Steta , ali eto generalno svima su ohladili kosarkaski barem ovi koji su izostali ovo ljeto ja mu sve najbolje zelim i uvijek cu samo jednsotavno vise mi nije to to ocekivao sam vise od svega posebno od njega ovako za 2 godine ce biti kasno ja mislim... Neka mu je sa srecom uvijek cu popratit box score ali ovo je stvarno razocaravajuce , a poznvajuci njega on ce radje ko glupan nametat se preko treninga nego lijepo ukoliko se nista ne promjeni u narendih 15 ak utakmica traziti trade i to je to...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2015, 13:46

moj Tele, šta si dočekao :roll:

trebao je prihvatit' ugovor Kingsa na 2 god :mrgreen:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 nov 2015, 14:51

Unofficialpage je napisao/la:Odlično je upoznao i grad i saigrače. :D

Još uvijek kad se probudim glkedam je li ugrao i kako jed igrao. Ali definitvno je da to više nije to, svima je malo ohladio i više ga niko ne gleda onako kako su ga gledali.
to je to, objasnio! ;)
evo uzimajući samo njegovu NBA karijeru, svaku njegove utakmicu sam željno iščekivao, bezbroj puta ostao budan do sitnih sati, nenaspavan proveo dan... ali sad, sve kao da je u vodu palo.. e moj mirza, šta ti uradi :puke:

kao što kažeš, i ja ujutro pogledam box score, i vidim kako je odigrao... nadam se da će nekako vratit moje povjerenje.. ali teško, kada jedini igrač u kojeg si se kleo, tako te iznevjeri... i želim mu da nastavi sa ovakvim igrama, jer neigranjem može više da se zbliži sa saigračama :wave: :wave: :wave:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 03 nov 2015, 14:58

Shooter je napisao/la:Bas si se naigrao u Sunsima. Propusti basket zbog njih a sad trunes na klupi bez poena. Nije mi te zao sekunde.
Dobice on minute.. To nije upitno.
Nije propustio EB zbog njih nego zato sto nije htio da igra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 03 nov 2015, 15:17

Pozz za Mirzu sa pjesmom od Sase Matica-Lagala je grade :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.