sreca pa romagnoli hoce samo u milan preci, tako da ce ga htjeli - ne htjeli morati pustiti ovamo, pogotovo jer im ionako trebaju te pare. cao zdravo dovidjenja.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cuj Roma prihvatila ponudu Napolija od 25 miliona za Romagnolija, a nasu identicnu ponudu odbili. Bas su romi.
sreca pa romagnoli hoce samo u milan preci, tako da ce ga htjeli - ne htjeli morati pustiti ovamo, pogotovo jer im ionako trebaju te pare. cao zdravo dovidjenja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vise mi taj Romagnoli i Roma idu na jetru ko da je Thiago Silva. Preskup će biti kako god da okreneš.
I still believe (Ibra)
BTW Meskalin ko još u Split ide na more
I still believe (Ibra)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Suljo Suljkan Muntari ode u Arabiju da zaradjuje crni hljeb sa svojom bracom
a jes mu i crn kad godisnje dobije 7.5M ugovor karijere eheh
@LuizAdriano_9: "I asked Pato for advice, and he told me to stay calm. He also told me that Milan is a big family." Bravo Pato
@LuizAdriano_9: "I asked Pato for advice, and he told me to stay calm. He also told me that Milan is a big family." Bravo Pato
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki 
embrace the chaos
Kako prenosi L'Equipe, Milan će dovesti Abdennoura kada Mr.Bee potpiše ugovor o stjecanju 48% dionica kluba. "Rossoneri" su već doveli 2 ne-europska igrača i trenutno ne mogu dovesti Tunižana. Ali plan je da jedan od Bacca/Adriano uzme italijanski pasoš kako bi se stvorilo mjesto za Abdennoura u ekipi
da li je ovo moguce?
da li je ovo moguce?
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoceManuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
FORZA MILAN!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
_forzamilan_ cura nije jos nikako bila u Splita, pa samo joj ispunio zelju_forzamilan_ je napisao/la:Vise mi taj Romagnoli i Roma idu na jetru ko da je Thiago Silva. Preskup će biti kako god da okreneš.
I still believe (Ibra)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 28 jul 2015, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nekih 15-17 M bi bila premija, ali eto kakvo je vrijeme doslo pa svakakvi panjevi vrijede po 20-ak M
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Naravno da je previse,pa jedan Benatija koji je vec bio dokazan je otisao za skoro slicne pare u Bajern a Romanjoli da vrijedi ko on.Nema sanse.Jeste da je mlad i to stoji al ovo je fakat nerealna cijena al kad ljudi daju te pare za njega sta briga i mene i tebe.Ne izbijaju nama pare iz dzepa.Champion1 je napisao/la:pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoceManuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
Zato mi i nije jasno gdje je zapelo jer Roma bi trebala biti prezadovoljna sa 25miliona, a ne ovako pokusavaju navuci jos 5 miliona a znaju i sami da ne vrijedi toliko, na kraju bi im se moglo odbiti o glavu i da nasi odustanu.. ovo sto za Napoli pisu da je isto ponudio mislim da je patka i ako ima istine igrac hoce samo u Milan i ne bi trebalo praviti tu probleme..nadajmo se pozitivnom ishodu.
FORZA MILAN!
Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti.Manuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
Imamo mi pare u Vidu Destra, Ljajica, Doumbie. Samo ih nest tesko isplatiti.
embrace the chaos
Ma vidis da tu trojicu nece niko pa hoce da prodaju Milanu Romanjolija i prodat ce ga definitivno.Umjesto njega ce ili vratiti Sculija ili Toloja i to je to.Denno je napisao/la:Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti.Manuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki![]()
Imamo mi pare u Vidu Destra, Ljajica, Doumbie. Samo ih nest tesko isplatiti.
Jedva cekam da ode u Milan jer je i izjavio da zeli da tamo da igra i vjerujem da ce do kraja sedmice biti novi igrac Milana.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tako ce na kraju vjerovatno i biti.
Pa evo citam da Garcia pritisce upravu da sto prije dovedu Dzeku tako da ce vjerujem prodati Romagnolija kroz desetak dana, tu im je zagarantovanih 25 miliona u dzepu s kojim bi krenuli na Dzeku. A cekati da se neko smiluje i kupi Gervinha ili Destra, ma to okaci macku o rep, ko zna da li ce doci do toga.
Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok.
Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenu
ako je istina to oko pasosa, bilo bi to dobro rijesiti sto prije i makar ga u januaru dovesti jer ko zna kakve cemo sanse imati za dovodjenje iduce sezone - vjerovatno nikakve
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikani
tako da bi bilo uletiti sto prije.
Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok.
Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenu
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikani
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
9rope11 je napisao/la:Pa evo citam da Garcia pritisce upravu da sto prije dovedu Dzeku tako da ce vjerujem prodati Romagnolija kroz desetak dana, tu im je zagarantovanih 25 miliona u dzepu s kojim bi krenuli na Dzeku. A cekati da se neko smiluje i kupi Gervinha ili Destra, ma to okaci macku o rep, ko zna da li ce doci do toga.
Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok.![]()
Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenuako je istina to oko pasosa, bilo bi to dobro rijesiti sto prije i makar ga u januaru dovesti jer ko zna kakve cemo sanse imati za dovodjenje iduce sezone - vjerovatno nikakve
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikanitako da bi bilo uletiti sto prije.
To ja govorim sto mogu dovoditi zimi igrače bez prisitka zbog lige pravaka kako to inače biva...
Onaj ko je gledao pripremne utakmice, mogao je vidjeti koliko potencijala ima i Rodrigo Ely, momak visok, pozrtvovan, zvijer u igri glavom i u prekidima je mozda i najveca opasnost bio. Takvim momcima moras davati prostora u timu, inace ih bespotrebno i dovodis.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
I meni se cinio kao dobar u ovim pripremnim utakmicama, ali bilo bi previse upariti Romagnolija i njega. Prebalavo i prezeleno za ekipu koja cilja na top 3, da bog sacuva.
Radije onda neka Mexes igra, a ovaj ponekad uleti.
Radije onda neka Mexes igra, a ovaj ponekad uleti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zato dovodjenje drugog stopera nije prioritet. Mexes i Romanjoli mogu biti solidan par,dok Paleta,Ely i Zapata nisu los izbor za klupe. Dobro,Zapata manje vise,ali Rodrigo bi trebao dobiti zapazenu minutažu. I meni djeluje ok i nebi volio da ga puste.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 28 jul 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!
Saravi veceras na klupi za Monaco protiv Young Boysa u kvalifikacijama LP.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.