Cernica je napisao/la:Prvo da se nayebem majke svim derbi navijacima koji su danas ostali kuci da gledaju tekmu preko tv-a(ne odnosi se na one koji zive van Mostara) . Usta vam se poserem picke jedne nemojte vise nikad na utakmicu doc. Ima nas 300-400 koji ne gledaju protivnika nego su tu radi jedine ljubavi. Puuu gamad jedna. O utakmici![]()
kapa do poda za borbu i za sveti mostarski crveni dres. Onako se bori za petokraku ljubi vas pastrmka pa i Reljica koji me odusevio danas. Svi brato do jednog. Isto da se nayebem majke svima onima koji sunnjaju u postenje Veleza. Napusite nam se qurca i znajte da cemo vas sve izyebat kad nam dođete na megdan. Igranje tecno brzo pozrtvovano i facom na kopacku. Ponosan brato do bola. Rang rođenja djeteta. Hvala vam Rođeni i idemo do kraja pošteno. Nama stranka ne naređuje kako da igramo. Mi igramo za mostarsku RAju. FORZAAAA
Brato dolaze nam i Zeljo i zrinsky a vama dolaze ova dva plus Široki gdje ste u najboljoj poziciji. Vas je problem pritisak navijaca na igrace kad odigraju nulu a ne da izgube. Samo podrška i skinite taj teret s njih garantujem ti da cete poderat sve do krajaRuleHz je napisao/la:Svaka cast rodjeni na pobijedi, apsolutno zasluzeno. Nadigrali ste sirokog.
Onaj Haurdic![]()
Da se i one nase balerine bore za SVETI GRB ko vasi...
Opet ste nam otvorili puteve ka tituli, i opet sve na nama.
Krivo mi je sto vi ove godine necete u evropu , bas bi vas volio gledati.
Sretno u nastavku![]()
Brate oprostio im se Borac 1:2 kada smo izgubili , plate redovne i najvece u ligi , imaju sta pozele , a mi hocemo samo rezultate , vazda se u Sarajevu igralo pod pritiskom , sad ko to ne moze izdrzati nek odma ide iz SEHERA !Cernica je napisao/la:Brato dolaze nam i Zeljo i zrinsky a vama dolaze ova dva plus Široki gdje ste u najboljoj poziciji. Vas je problem pritisak navijaca na igrace kad odigraju nulu a ne da izgube. Samo podrška i skinite taj teret s njih garantujem ti da cete poderat sve do krajaRuleHz je napisao/la:Svaka cast rodjeni na pobijedi, apsolutno zasluzeno. Nadigrali ste sirokog.
Onaj Haurdic![]()
Da se i one nase balerine bore za SVETI GRB ko vasi...
Opet ste nam otvorili puteve ka tituli, i opet sve na nama.
Krivo mi je sto vi ove godine necete u evropu , bas bi vas volio gledati.
Sretno u nastavku![]()
Brato hvalacollector je napisao/la:kapa do poda i za pobjedu a i za pristup vasih igraca![]()
maksuz pozdrav za pastrmku![]()
i halalite sto pisem na ovoj temi
Od tebe ocekujem javno izvinjenje za ove napisane hinjske nebuloze. Nebi hijena ovakav post sastavilapastore je napisao/la:Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...
Ovo danas raje i još nekih 100-200 koji iz objektivnih razloga nisu mogli doći su paćenici koji vole Velež kao svoje najmilije.Cernica je napisao/la:Brato tako je usta im se popišam. Valjda kontali izgubit cemo,prodano,kisa,ima na tv-u. Neopisivo kad onih 300-400 najvjernijih na kraju pa i dede od 70 godina zapjevaju ALEEE ALEEE VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALEE ALEE
Ma brato dok mognem puzat ici cu pa da smo sesta liga.
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
A brato priča se promijenila,mi više ne prodajemo utakmice već se plaća nama da pobjeđujemo samo se mjenja onaj što plaća,nekad Sa nekad Široki itd...tepsija je napisao/la:Nama ova 3 boda ne znače ništa,nisu nam značila ni prošle sezone protiv Želje...i zbog toga mi je najviše drago.Što se ne prodajemo,što igramo za sebe,ni za kog drugog.Ove sezone nas je koštala pichkasta igra u gostima,i to protiv osjetno slabijih ekipa.Sad kao da gledam,mlatnuće nas Slavija,pa ćemo Zrinku da karnemo.Nasretniji bih bio,sve pobjede do kraja,ali previše smo skloni oscilacijama.Kad nas svi otpišu,mi se dižemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.