Samo što to većina ili ne vidi ili ne želi da vidi.1922VFC1981 je napisao/la:Iako ima propusta u nasem klubu evidentno je da se dizemo,to morate priznati![]()

Samo što to većina ili ne vidi ili ne želi da vidi.1922VFC1981 je napisao/la:Iako ima propusta u nasem klubu evidentno je da se dizemo,to morate priznati![]()
Sada čitam komentare na fb i bukvalno cijela BiH čestita VELEŽu na pobjedi i na poštenju.rodjenisa je napisao/la:Neznam tacno,ali mi se cini da je ovoj ekipi dobro dosla promjena trenera,bar na ovim domacim utakmicama ekipa je odlicno reagovala,mada i dobar dio tekme kontra Olimpica je to dobro izgledalo.Posebna prica je ovo oko dusmanskih podmetanja u pogledu nase postene igre.I sve se mi nesto nekom pravdamo,a evo drugu godinu za redom skidamo sve ekipe iz vrha....mrs upi zdu ma terinu svi puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reljić je danas letio kao pčela, bukvalno ga nisu mogli zaustaviti. Ja sada garantujem da nam samo fale 3 igrača i imali bi tim za sami vrh, a kada bi ginuli na svakoj tekmi, bili bi kao slavni BMW iz 70-ih godina prošlog vijeka. Do nas je brato, do nas.Cernica je napisao/la:@emilin brato Reljic za ne prepoznat danas. Kako se momak borio. Ako sam dobro upratio on je povukao onu akciju kod gola gdje je gurno Haurdicu a ovaj Janku. Da hoce ovako nastavit bilo bi drama. Kako opali po faci onog iz Širokog što ga je polomioodma mu budala vrati
Izvinjavam se ako ce to sta promjeniti,ali fakat koji god sam forum posjetio i ovi moji sto studiraju dole samo pricaju dao im velez,prodali ovo ono,nista lose nisam mislio nego samo prenjeo ono sto se pricalo.Drago mi je da su svi pogrijesili a najvise zbog sarajva,mada mi i ne zasluzujemo titulu,danas borba na terenu igraca veleza ,igra i drugarstvo treba da se snimi na cd i svakom igracu sarajeva dati da gleda dnevno 3 puta.sa ovom igrom mi nemozemo ni do evrope a kamo li do titule,jedino da se sta promjeni a sanse opet postoje nakon ovog danasnjeg susreta u kojem ste pokazali muda.vidjet cemo u ovoj sedmici odnosno u srijedu cemo otpasti definitivno ako ne dobijemo ,ako uzmemo onda u subotu opet se nadat necemu ili da bas proigraju kao u jesen sto su igrali kad je kodro dosao.Cestitke rodjeni i zrinjskom se osvetite za vikendCernica je napisao/la:Od tebe ocekujem javno izvinjenje za ove napisane hinjske nebuloze. Nebi hijena ovakav post sastavilapastore je napisao/la:Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...
Brato Pastrmka razumjem te u potpunosti i sramota je da nije bilo vise navijaca u Vrapčićima, jer za Velez se ne navija, za Velez se zivi. Nadam se da ce ih biti u narednim kolima jer oni to zaista zasluzuju.Cernica je napisao/la:Brato tako je usta im se popišam. Valjda kontali izgubit cemo,prodano,kisa,ima na tv-u. Neopisivo kad onih 300-400 najvjernijih na kraju pa i dede od 70 godina zapjevaju ALEEE ALEEE VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALEE ALEE
Ma brato dok mognem puzat ici cu pa da smo sesta liga.
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
Ma brato , nemam nista protiv njega, nego se on danasnjim komentarima na televiziji deklarisao ko gnjidarodjenisa je napisao/la:Mojne buraz na Slavena.
Slaven je pravi momak,gospodin od glave do pete
U postenje Rodjenih nisam ni sekunde sumnjao. Cestitam ! Pozz za RAju, posebno brata @cernicabelosevic28 je napisao/la:Pozz RAja. Ne osvrcite se na ove sto vas unaprijed optuzuju za neke mutne radnje. Ja vam zelim puno srece protiv Sirokog, o postenju necu, jer znam da ce Rodjeni ''zapeti'' kao bilo protiv koga da igraju, sve ostalo je stvar srece... Opet kazem, nadam se da cete nadigrati Siroki, i zbog vas, a Bgm i zbog nasPozz
Baka je dogovorio do kraja sezone znaci i dalje ima one sto je reko da ce na ljeto vjerovatno doci,ne treba nam Musa zna se koga je vodioammarc je napisao/la:RAja, sta mislite o Musi kao novom treneru? Sigurno jedan od najboljih trenera u BiH, nase je dijete, gospodin. Kad vec Baka ode u Listicu, mislim da je on najbolja roba na trzistu.
1922VFC1981 je napisao/la:Baka je dogovorio do kraja sezone znaci i dalje ima one sto je reko da ce na ljeto vjerovatno doci,ne treba nam Musa zna se koga je vodioammarc je napisao/la:RAja, sta mislite o Musi kao novom treneru? Sigurno jedan od najboljih trenera u BiH, nase je dijete, gospodin. Kad vec Baka ode u Listicu, mislim da je on najbolja roba na trzistu.![]()
Jašta je bolan povuče Reljić ko Bale i onda je dade Haudiću ovaj do Janka i gool.Bolan tačno ispred mene opali laktom onog čini mi se Ćorić da je.Yebo te Avdo će napraviti igrača od njegaCernica je napisao/la:@emilin brato Reljic za ne prepoznat danas. Kako se momak borio. Ako sam dobro upratio on je povukao onu akciju kod gola gdje je gurno Haurdicu a ovaj Janku. Da hoce ovako nastavit bilo bi drama. Kako opali po faci onog iz Širokog što ga je polomioodma mu budala vrati
Baka je veci strucnjak od njega i bio je zvijezda u nasem klubu za razliku od Musepravnik87 je napisao/la:Pa koga je Baka vodio ????1922VFC1981 je napisao/la:Baka je dogovorio do kraja sezone znaci i dalje ima one sto je reko da ce na ljeto vjerovatno doci,ne treba nam Musa zna se koga je vodioammarc je napisao/la:RAja, sta mislite o Musi kao novom treneru? Sigurno jedan od najboljih trenera u BiH, nase je dijete, gospodin. Kad vec Baka ode u Listicu, mislim da je on najbolja roba na trzistu.![]()
Petak tikva first half gud sekund no gud
Cim sam procitao da je Musa dobio otkaz dosao sam da vidim na nas PDF jel ko tu mogucnost spomenuo.
Jedini trener kona koji se uvijek gospodski odnosio prema velezu i nije prodavao nacionalizam i fasizam.
Sto se mene tice Musa bujrum, pa da s musom deremo jarca dogodine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.