Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 16 mar 2013, 19:25

Kolega Bonus(ako si ti ripper skontaćeš fol),kad god neko kaže fudbaler gnom svi će skontat da je riječ o mesiu,a kad kažeš fudbaler kopitar meni prvo napamet padne puyol ;) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 16 mar 2013, 19:27

MARCELO je napisao/la:López, Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Ronaldo, Kaká, Arbeloa, Modrić, Higuaín i Morata.
Edit:Ne odnosi se ono konkretno na trosenje milki,vec na to sto real biva redovno prozivan kao killer igraca, a stvar je u samim njima,sto ne podnose pritisak,ili sto se prerano odluce za dolazak u real,ili sto jednostavno nemaju tu kvalitetu.A prilike dobiju,to je sigurno.
e pa jbg, ne može svak' biti konstanta ko Zidan, Ronaldo, onaj juda Figo itd....moraš negdje rizikovati sa transferom.
I šta ima ko reci o nekakvom "ubijanju igraca" :?:
Lyon je dobio 35 milki za Benzemu, mogu se samo udarati nogom u pakaš od srece. Kome su ga mogli složiti za te pare u tim godinama :?:
Milan 70 milki za Kaku.
yebeni River Plate dobio 12 mil. za 20-godišnjeg Higuaina....kome bi ga mogli složiti za te pare u tim godinama :?:

Fol killeri igraci, a ne gleda se koliko su se ti klubovi oparili na tim transferima i gdje bi bili sad da tamo ostali, to jest na kojem nivou.
To su otrcane price.

@Madridist...jest da Puyol ima grivu :P :mrgreen: ali nema nogu konjsku kao portugalski kopitar....cinjenica jbg :D :P
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 16 mar 2013, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2013, 19:28

andro234 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Ne moram ja nista reci!
Ovo sve govori 180 utakmica(100) golova za Madrid.Veoma LOS IGRAC :roll:
Ma najlošiji :roll:
Al dobro većina ih nije navijala za Real dok Jose i/ili Ronaldo nisu došli tu :D
ja navijam za Real od 2002 i pamtim onu sezonu 06-07 kad je Higuain zabio za pobjedu protiv Espanyola kao i Espanyolovih 2-2 na Nou Campu i tad sam ga smatrao buducnosti Reala ali stvarno je zalosno sto radi zadnje 2 sezone,daj mi jedan razlog zbog cega bi on trebao ostat
Zato što nema logike mijenjati pola ekipe u jednom prelaznom roku.Higuain je u ovom trenutku bolji igrač od Benzeme,pogotovo je bolji igrač za uloge koju će imati onaj koji od njih dvojice ostane kad dođe Cavani ili Falcao a to je uloga grijača klupe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 mar 2013, 19:28

slika

Pravo interesantan sastav. Ovo će biti trpanje Kake i Ronalda, a možda i Morata zabije koji gol.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 mar 2013, 19:29

Bitno da se razumijemo ;) :lol: .
Don Alfredo Di Stefano

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 16 mar 2013, 19:31

MARCELO je napisao/la:López, Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Ronaldo, Kaká, Arbeloa, Modrić, Higuaín i Morata.
Edit:Ne odnosi se ono konkretno na trosenje milki,vec na to sto real biva redovno prozivan kao killer igraca, a stvar je u samim njima,sto ne podnose pritisak,ili sto se prerano odluce za dolazak u real,ili sto jednostavno nemaju tu kvalitetu.A prilike dobiju,to je sigurno.
bas me zanima kako ce to izgledat s Ramosom i Varanom na stoperu te Pepeom na zadnjem veznom (sjecam se one utakmice u finalu kupa da je maestralno odigrao na toj poziciji)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 mar 2013, 19:33

andro234 je napisao/la:
bas me zanima kako ce to izgledat s Ramosom i Varanom na stoperu te Pepeom na zadnjem veznom (sjecam se one utakmice u finalu kupa da je maestralno odigrao na toj poziciji)
Ma moze protiv Majorke i Casillasa stavit na tu poziciju. :mrgreen:
Znaci bez Xabija,Khedire,Ozila,i Di Marije.
Ocekujem pobjedu sa dva i vise golova razlike.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 mar 2013, 19:35

@bonus ,izgleda da me ne razumijes.Ne msm na maticne klubove tih igraca nego na real,na to sto vecina real proziva kako unistava igrace,i kako im ne daje priliku.

Samo da pepe ne preuzme alonsovu f-ju slanja dugih lopti kao sto ima obicaja.Kako god,drago mi je sto je gonzo svejedno dobio priliku.Vjerovatno mu treba jedna dobra tekma da procepi,samo je mi nikad docekat.
Sretno zmajevi!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 mar 2013, 19:36

M4kaveli je napisao/la: A ubacivanjem Adana od kojeg je Iker s jednom rukom bolji.
Kaka zivi bas fino od stare slave vec godinama u Madridu.
Osim ako mislis da je 10 miliona malo ?
Adan nije zamijenio ikera jer je kvalitetniji nego da bi se Ikeru dalo do znanja da suviše nonšalantno pristupa utakmicama i doprinosi razdoru u ekipi.

Nemoj bukvalno da shvataš riječ "živi", to kad sam izustio mislio sam na igranje u momčadi, Kaka ne igra jer nije u formi, i svakako da si upravu glede njega.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 mar 2013, 19:39

Sveti je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: A ubacivanjem Adana od kojeg je Iker s jednom rukom bolji.
Adan nije zamijenio ikera jer je kvalitetniji nego da bi se Ikeru dalo do znanja da suviše nonšalantno pristupa utakmicama i doprinosi razdoru u ekipi.

Nemoj bukvalno da shvataš riječ "živi", to kad sam izustio mislio sam na igranje u momčadi, Kaka ne igra jer nije u formi, i svakako da si upravu glede njega.
Toga sam svjestan, ali Iker nije bio jedini koji je nosalantno pristupao.
Bas se sjecam da je i Cristiano u tom periodu bio u maloj krizi pa su neki pisali zasto njega ne ostavi na klupi itd itd ..
A znamo zasto je to tako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 16 mar 2013, 19:42

http://www.caughtoffside.com/2013/03/16 ... d-striker/" onclick="window.open(this.href);return false;
nek ode valjda cemu tamo bit bolje

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 mar 2013, 19:44

M4kaveli je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

Bas se sjecam da je i Cristiano u tom periodu bio u maloj krizi pa su neki pisali zasto njega ne ostavi na klupi itd itd ..
A zašto kanto?Prosvijetli nas mudrošću i odgovorom ooo sveznajući magu modernog fudbala.
Ti ko da si Irina Shiyuk il kako već pa iznosiš tajne iz svlačionice ko fufa sara carbonero.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 mar 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 16 mar 2013, 19:44

M4kaveli je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

Ronaldo na klupi :lol:
kriza jer 2 utakmice nije gol zabio?
Iker je cilu sezonu lose branio i nako 2 utakmice sjedenja na klupi do ozljede mislim da goga nije primio

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 mar 2013, 19:45

M4kaveli je napisao/la:
Da, ali je stvar u tome da je Ronaldo nezamjenjiv u ovom Madridu, dok Iker koliko toliko jeste (lopez je dokaz), te mu u prilog nikako nisu išle loše partije i činjenica da je procentualno najviše šuteva u ligi završilo iza njegovih leđa. Naravno to ne znači da Ronaldo može da radi šta god želi u timu, ali ruku na srce čak i tada kad je bio u krizi bio je glavna karika ekipe.
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 16 mar 2013, 19:46

MARCELO je napisao/la:@bonus ,izgleda da me ne razumijes.Ne msm na maticne klubove tih igraca nego na real,na to sto vecina real proziva kako unistava igrace,i kako im ne daje priliku.

Samo da pepe ne preuzme alonsovu f-ju slanja dugih lopti kao sto ima obicaja.Kako god,drago mi je sto je gonzo svejedno dobio priliku.Vjerovatno mu treba jedna dobra tekma da procepi,samo je mi nikad docekat.
Ma shvatio sam ja i to...mada je i to šuplja prica o "ubijanju igraca".
Gledaj to cisto poslovno.
Perez: Halo Lyon, koliko košta taj vaš omladinac Benzema?? izjasnite se
- 35 miliona
- Daj ga vamo, jesmo li se dogovorili za cifru?' jesmo...rukujemo se gospodski...i sad je MOJ...e pošto je moj ja ga mogu sad kastrirati javno na nekom madriskom trgu jer je MOJ - može mi se....šta nekog boli q šta ja radim sa SVOJIM igracima, ako se on ne žali (a ne žali se ni onaj sa kraja klupe jer prima platu kako ni zamisliti ne može u Lyonu, Getafeu, Lensu itd).
Hocu reci, to su price bezveze.
Uvijek Real istresao opake cifre za pojacanja, jako cesto fulao...ali je i pogađao dosta puta sa transferima (Varane je zadnji primjer, i to jeftino doveden)...a o tome niko ne prica.
Killeri igraca su i ostali klubovi, ništa drugaciji od Reala ;) to je sasvim normalno u današnjem fudbalu.
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 16 mar 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 mar 2013, 19:48

Sveti je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Da, ali je stvar u tome da je Ronaldo nezamjenjiv u ovom Madridu, dok Iker koliko toliko jeste (lopez je dokaz), te mu u prilog nikako nisu išle loše partije i činjenica da je procentualno najviše šuteva u ligi završilo iza njegovih leđa. Naravno to ne znači da Ronaldo može da radi šta god želi u timu, ali ruku na srce čak i tada kad je bio u krizi bio je glavna karika ekipe.
Samo je fazon sto tada Mourinho nije imao Lopeza nego limitiranog Adana. ;)
A Iker bi trebao imati veci status od svih igraca u Realu pa tako i od Cristiana.
Ali trener portugalac .. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 mar 2013, 19:51

Trener portugalac ti hinja.
Don Alfredo Di Stefano

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 mar 2013, 19:52

M4kaveli je napisao/la:Samo je fazon sto tada Mourinho nije imao Lopeza nego limitiranog Adana. ;)
A Iker bi trebao imati veci status od svih igraca u Realu pa tako i od Cristiana.
U Realu ako nešto ne štima zamijeni se nečim novim (boljim), zato Barcelona mora strepiti svaki put kad neka ekipa opuca po golu onog šarlatana Valdesa. Drže se nekih principa koji će ih na kraju koštati nekih pacerskih golova.
Znači, činjenica je da je Iker ovu sezonu dosta puta kiksao i mora biti svjestan da nije nezamjenjiv (koliko mi god on bio drag i koliko god bio velik u onome što radi).
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 mar 2013, 19:53

M4kaveli je napisao/la:
Nije istina, Adan je dosta dobar golman koji nema potrebnog iskustva i koji je jednostavno gurnut u vatru. Da nije dobar golman ne bi bio rezerva u madridskom gigantu. Lopez je doveden da zamijeni kasiljasa, a i kvalitetniji je od Adana pa zato sada i brani.

Činjenica da su oba portugalci nema veze s tim da je ronaldo nezamjenjiva karika u realu.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 mar 2013, 19:57

Sveti je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Nije istina, Adan je dosta dobar golman koji nema potrebnog iskustva i koji je jednostavno gurnut u vatru. Da nije dobar golman ne bi bio rezerva u madridskom gigantu. Lopez je doveden da zamijeni kasiljasa, a i kvalitetniji je od Adana pa zato sada i brani.

Činjenica da su oba portugalci nema veze s tim da je ronaldo nezamjenjiva karika u realu.
Isto tako je i cinjenica da bi Mourinho prije stavio Ikera na klupu nego Cristiana.
Ha ja.
Ali dosta vise o tome.
Sad ce tekma, valja vam se zagrijati. :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.