Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
De Ceglie se povrijedio, možda je zbog toga i izašao u subotu ranije, mislim da niko nije pisao, spominje se pauza od mjesec dana.
Peluso? Ne znam šta da mislim, u zadnjoj utakmici je odigrao solidno, ali ipak nije isto igrati Seriju A i LP, nema on tog iskustva, ali nadam se da neće napraviti neku kardinalnu grešku, možda je i bolje malo poštedjeti Asamoaha, da se ne desi kakva povreda, jer momak je imao težak put, a i odigrao je mnogo utakmica u zadnjih 20-tak dana.
Peluso? Ne znam šta da mislim, u zadnjoj utakmici je odigrao solidno, ali ipak nije isto igrati Seriju A i LP, nema on tog iskustva, ali nadam se da neće napraviti neku kardinalnu grešku, možda je i bolje malo poštedjeti Asamoaha, da se ne desi kakva povreda, jer momak je imao težak put, a i odigrao je mnogo utakmica u zadnjih 20-tak dana.
Tvoji stavovi o svemu što ima i najmanje veze sa BL su dobro poznati, pa ni neću ulaziti u ikakvu raspravu s tobom.Hypnose je napisao/la:Krampa i taj prvi a jos veca krampa je ta ubleha iz Poljske........ mada je nama Rudnevs nekada davno zabio hat-trick na bivsem stadionu, al' kad smo bili u cirkus situaciji..........KSIVLE je napisao/la:Dobro Artem trpa. kažu novi Lewandowski.pendjercity je napisao/la: U formi je neki, manje poznati, Artems Rudnevs...![]()
![]()
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sve stoji, ali ne bih se uopšte igrao sa ovim dvobojem, moraju najbolji igrati, a Peluso tu nema šta tražiti.Padovan je napisao/la:.... možda je i bolje malo poštedjeti Asamoaha, da se ne desi kakva povreda, jer momak je imao težak put, a i odigrao je mnogo utakmica u zadnjih 20-tak dana.
Jedino dobro je što bi igrao beka, a makar zna centrirati za razliku i od Lichta, Isle, PDC-a, bar mislim da to bolje radi, iako na beku kod nas praktično da nije igrao.
No, tu je on ako zaškripi, bitno je da je dostupan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobar je Peluso, za sada je opravdao moja očekivanja, ali protiv Celtica nam je ključna utakmica - pogotovo ovo gostovanje. Već sam nekoliko puta naveo da nema potrebe da se brinemo za ligu, te da je upravo ova utakmica protiv Celtica presudna za ovu sezonu. Bilo bi lijepo ukoliko bi Asamoah igrao, barem jedno poluvrijeme.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Conte: "Asamoah nam se jučer priključio. Bilo bi previše za njega da igra u utorak. Trenirat će s nama i bit će spreman za Romu."
Problem je što smo imali i previše pehova u zadnje vrijeme, zbog toga me strah malo zbog Ase, ali bitno da je on tu, i ukoliko bude potrebno sigurno da će on zaigrati, ipak Conte je tu da procjeni situaciju.
Problem je što smo imali i previše pehova u zadnje vrijeme, zbog toga me strah malo zbog Ase, ali bitno da je on tu, i ukoliko bude potrebno sigurno da će on zaigrati, ipak Conte je tu da procjeni situaciju.
Da, sada pročitah, kaže Conte da odbija svaku mogućnost igranja Ase, mada nisam siguran koliko će Peluso izdržati, a nemamo alternativa lijevo pa možda i odigra neki minut.
U svakom slučaju nam valja odigrati srcem sutra, vrlo je bitno odbiti napade u prvih 20-tak minuta u grotlu Celtic parka, a zato nam treba odbrana na nivou zadnjeg meča.
U svakom slučaju nam valja odigrati srcem sutra, vrlo je bitno odbiti napade u prvih 20-tak minuta u grotlu Celtic parka, a zato nam treba odbrana na nivou zadnjeg meča.
#MaxOUT
#MaxOUT

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovaj sastav je po meni ok, i treba Asa da odmori malo, neka ga na klupi, može ući ako se ukaže potreba.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni je sastav taman kako sam ocekivao, do sad je Peluso bio puno bolji od De Ceglie-a i mislim da je momak solidan back up za Seriju A tako da na ljeto kad bude trebalo birati izmedju njega i Paola, definitivno Paolo treba da ide.
Kad nam se vraca Chiello?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Bit ce spreman za revans protiv Celtica........caseres je napisao/la:Meni je sastav taman kako sam ocekivao, do sad je Peluso bio puno bolji od De Ceglie-a i mislim da je momak solidan back up za Seriju A tako da na ljeto kad bude trebalo birati izmedju njega i Paola, definitivno Paolo treba da ide.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko mi nađe ovo u HD-u, ima šta hoće, u pitanju je meč sa Chelseom.

#MaxOUT
#MaxOUT
Sutra 2 komada i da ste mirni u revansu
Onda mozete u koji prelaz napraviti
Edit
Evo Pogba ovo je najvece https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3381_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit
Evo Pogba ovo je najvece https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3381_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 11 feb 2013, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
Hehe @burza .. valjalo bi dva komada mada ni 1:1 ne bi bilo loše...
Po meni neće tu biti mnogo golova, mada nikad se ne zna, možda Matri skine drugu kopačku
Po meni neće tu biti mnogo golova, mada nikad se ne zna, možda Matri skine drugu kopačku
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Burza, ma znam i ja search-ati preko google-a iste/slične slike, ali rekoh možda neko ima sa ovih anonimnijih sajtova.
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije mu ja msm bitna velicina, a kvaliteta vidis ista. A pretpostavljam da on hoce da se vide salovi. Ovo je raster pixel, kakav je uslikan takav je, jedino msm da se mogu neki efekti ubaciti.don_burza je napisao/la:Sutra 2 komada i da ste mirni u revansu
Edit
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Poslije ovog hita:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajteri Juventusa imaju novi hit
, ovo bi im čak mogla biti i HIMNA (ukoliko nešto krene po zlu).
[youtube][/youtube]
(šale mala
)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajteri Juventusa imaju novi hit
[youtube][/youtube]
(šale mala
Oplakah na ovu prvu.
Himna januara za svakog Juventina.
#MaxOUT
#MaxOUT
I Peluso je suspendovan za naredno kolo (Roma), ovo mu je bio 12 (10+2) zuti karton ove sezone, a ima i 2 crvena 
Gledam ove slike sa večerašnjeg treninga, atmosfera u ekipi je odlična
Gledam ove slike sa večerašnjeg treninga, atmosfera u ekipi je odlična
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Napokon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.