RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

uNbx
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la uNbx » 20 apr 2015, 08:50

Dzaba je tavima ista govorit. :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 13:24

Ma lik puko k'o karpusa! :facepalm: :rol:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 apr 2015, 14:34

Predrag Jurić !

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 apr 2015, 17:38

Postao/la KenoRob dana 20 apr 2015, 16:02

citam na temi pitara kod njih isticu ugovori Bandovicu, Bilbiji i Kovacevicu i navodno nece produzit....uzet ovu trojicu dzbera i onda pokusat ukrast rodjenima 1-2 igraca od ovih Hebibovic, Hajdarevic, Blagojevic, Jankovic, Maletic(bek)....ostavit nasi najbolji 10-12 igraca, uvest jos 2 najbolja juniora i eto respekt ekipa za narednu sezonu

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 apr 2015, 17:49

1922VFC1981 je napisao/la:Postao/la KenoRob dana 20 apr 2015, 16:02

citam na temi pitara kod njih isticu ugovori Bandovicu, Bilbiji i Kovacevicu i navodno nece produzit....uzet ovu trojicu dzbera i onda pokusat ukrast rodjenima 1-2 igraca od ovih Hebibovic, Hajdarevic, Blagojevic, Jankovic, Maletic(bek)....ostavit nasi najbolji 10-12 igraca, uvest jos 2 najbolja juniora i eto respekt ekipa za narednu sezonu

Da Celik uzme Anija Hebibovica :urnebes: vela havle :rol:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 17:50

1922VFC1981 je napisao/la:Postao/la KenoRob dana 20 apr 2015, 16:02

Ovaj mora da se šali? :roll: Pa svi ovi igrači su pod ugovorom, a uskoro kreću razgovori o produžetku sa onima, kojima ističe ovog ljeta, a velike su šanse da Ani ostane još jedno vrijeme kod nas...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 apr 2015, 17:55

Brato nedamo Blagojevica nema tih para. Ako treba s puskama cemo ga sacuvat ljubi ga pastrmka u onu čelenku :tokralju:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 17:57

Cernica je napisao/la:Brato nedamo Blagojevica nema tih para. Ako treba s puskama cemo ga sacuvat ljubi ga pastrmka u onu čelenku :tokralju:
Velagić je isto najavio da je prioritet ostanak našeg Ćele i Anija, a pored njih razgovarat će se i sa Maletom da barem ostane još jednu sezonu, pošto nas je zadužio svojim igrama. ;)

EDIT: Mirza Ćemalović se oporavio, tako da već sada imamo jasniju sliku za narednu sezonu. Bit će odlazaka, ali i dolazaka. sve se radi u tišini, kako i dolikuje Veležu, dok će dolasci novih igrača zavisiti od želja novog trenera. Samo polahko raja, bez obzira na osporavanja ova trenutna uprava radi punom parom, bez obzira na podmetanja...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 apr 2015, 17:59

Maletic ako bude zelio da igra jos jednu sezonu ostaje u Velezu. Treba ga pokusat nagovorit svim silama. Ova iduca sezona nam je vazna pravo
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 apr 2015, 18:00

Cernica je napisao/la:Brato nedamo Blagojevica nema tih para. Ako treba s puskama cemo ga sacuvat ljubi ga pastrmka u onu čelenku :tokralju:
Blagoje samo u Evropu moze iz Veleza,Mostarski Roben ljubi ga brat.Ovoj ekipi dovesti 3-4 igraca uz afirmaciju mladih koja je vec pocela i eto dobre ekipe sposobne za vece stvari
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 18:03

Cernica je napisao/la:Maletic ako bude zelio da igra jos jednu sezonu ostaje u Velezu. Treba ga pokusat nagovorit svim silama. Ova iduca sezona nam je vazna pravo
Sam Mrkva je rekao da postoji obostrana želja i kod lkuba i kod njega da barem odradi još jednu sezonu, jer će nam njegovo iskustvo biti možda ključno u borbi za veće ciljeve slijedeće sezone.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 18:07

rodjenisa je napisao/la:
Blagoje samo u Evropu moze iz Veleza,Mostarski Roben ljubi ga brat.Ovoj ekipi dovesti 3-4 igraca uz afirmaciju mladih koja je vec pocela i eto dobre ekipe sposobne za vece stvari
To je i sam izjavio, a pored toga rekao je da nema ništa protiv da i dalje ostane u VELEŽU. Zavolio naš klub, džaba nije sve ni u parama. :thumbup: :clap:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 apr 2015, 20:24

Navodno da je Janković od iduće sezone u Olimpicu, i ne toliko provjerena informacija (od strane navijača Sarajeva iz Mostara) ali kad već ove mahalske, pa eto da se zna o čemu se priča :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 apr 2015, 20:43

jos da nam se oko vrati
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2015, 20:46

shaman7 je napisao/la:Navodno da je Janković od iduće sezone u Olimpicu, i ne toliko provjerena informacija (od strane navijača Sarajeva iz Mostara) ali kad već ove mahalske, pa eto da se zna o čemu se priča :lol:
još nam to treba da ode...

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 20 apr 2015, 20:50

Neće nigdje Janko, šta vam je.29 godina, voli Mostar i Velež, nema šanse po meni da ode.I Mrkva je izjavio neki dan da je sa njim sve dogovoreno te da ostaje u nas :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 apr 2015, 21:00

Crvena1981Armija je napisao/la:Neće nigdje Janko, šta vam je.29 godina, voli Mostar i Velež, nema šanse po meni da ode.I Mrkva je izjavio neki dan da je sa njim sve dogovoreno te da ostaje u nas :kafa:
Neznam ni sta iznosi dezinformacije javno na forum :wtf:
Janka je bitna karika u nasem lancu i jedan od onih na koga nasi ozbiljno racunaju za narednu sezonu.Ja kolko znam ova ekipa ce se samo nadograditi,iduca sezona ce biti izazovna po mnogo cemu i nije pametno da mi koji se deklarisemo kao navijaci stvaramo konfuziju i iznosimo dezinformacije

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 apr 2015, 21:31

rodjenisa je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Neće nigdje Janko, šta vam je.29 godina, voli Mostar i Velež, nema šanse po meni da ode.I Mrkva je izjavio neki dan da je sa njim sve dogovoreno te da ostaje u nas :kafa:
Neznam ni sta iznosi dezinformacije javno na forum :wtf:
Janka je bitna karika u nasem lancu i jedan od onih na koga nasi ozbiljno racunaju za narednu sezonu.Ja kolko znam ova ekipa ce se samo nadograditi,iduca sezona ce biti izazovna po mnogo cemu i nije pametno da mi koji se deklarisemo kao navijaci stvaramo konfuziju i iznosimo dezinformacije
A druže, za men je Janković najodaniji igrač Veleža uz Maletića i simpatišem ga nenormalno, kao i moje kompletno društvo koje prati Velež. Samo kažem kakvu sam informaciju dobio od navijača Sarajeva, istih onih koji su mi prenijeli još par nekih stvari koje su se ispostavile kasnije tačnim. Možda je to bilo "Olimpic traži Jankovića" pa malo i u uveličanoj formi preneseno meni, pa on odbio. Ja se naježim lično kad vidim Janku sa ženom i sinom, jer vidi se da je čovjek velikog srca i s ponosom hoda kroz Mostar. Nadam se da griješim i volio bih ga gledati kao potpuno oporavljenog u dresu Veleža :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 apr 2015, 21:36

Izvini @shamane jesam li ja tebe dobro razumio-----navijaci Sarajeva iz Mostara
Ako je tako malo mi objasni bgt,nisam znao za tu grupaciju u Mostaru

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 apr 2015, 21:40

rodjenisa je napisao/la:Izvini @shamane jesam li ja tebe dobro razumio-----navijaci Sarajeva iz Mostara
Ako je tako malo mi objasni bgt,nisam znao za tu grupaciju u Mostaru
Pa hajde, nazvat ćemo ih simpatizerima ipak, iz Bosne su na faksu ovdje i idu na utakmice kad god su u prilici :) .

Nebitno, nećemo dalje o ovome, rado bih izbrisao komentar da me niste citirali, žao mi je što se svaka povezanost sa našim klubom odnosno zainteresiranost za našeg igrača oslovi sa "dezinformacijom" . Neću reći da im vjerujem, ni da bi volio da Janka ode, naprotiv hocu titulu u Mostaru iduce godine sa novim trenerom i Jankovićem.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 13 gostiju.