Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
KAKO MI NEMAMO SREĆE?! KAKOOOOOOOOOOOOOO?!
DVIJE ČISTE PRILIKE U 95. MINUTI!
1. Carroll ošuta i golman bot skide prstima
2. AGGER OŠUTA GLAVOM I NEKI NEGRITO SA GOL LINIJE SKIDE!
Maxi zaslužuje da igra sljedećih pet, ako nas je iko spasio onda je to on.
DVIJE ČISTE PRILIKE U 95. MINUTI!
1. Carroll ošuta i golman bot skide prstima
2. AGGER OŠUTA GLAVOM I NEKI NEGRITO SA GOL LINIJE SKIDE!
Maxi zaslužuje da igra sljedećih pet, ako nas je iko spasio onda je to on.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
STVARNO MI JE OVO VISE DOZLOGRDILO, PA, ONAJ GOLMAN JE IMAO ODBRANA KAO U RUKOMETU....KAKVI SU OVO VISE MALERI,NIKAKO MI NIJE JASNO

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
uživanje vas čitati kako kukate...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Stvarno ne mogu da vjerujem sta frajer izvadi Carrollu,i posle toga s gol linije izbacuju loptu.
Imali smo priliku da se priblizimo Chelziu na bod,al nista.Cudna smo ekipa....
Imali smo priliku da se priblizimo Chelziu na bod,al nista.Cudna smo ekipa....

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
KAKO BAŠ DA SVAKI GOLMAN NA ANFIELDU IMA UTAKMICU KARIJERE? KAKO?!
Haj sad počnite opet onu priču nemamo sreće, golmani krivi, ako nam je potrebna sreca da pobijedimo Blackburn na Anfieldu, onda smo stvarno jadni !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
nevjerovatno, zaista nevjerovatno!
nemam šta prigovoriti timu jer su igrali vrlo dobro ali kako sreća može ovako maziti sve "manje" klubove na anfieldu? zaslužili smo pobjedu, po ko zna koji put, ali čudesni golmani i čudesna nesreća su tu da nam oduzmu više od 10-ak bodova (samo na anfieldu).
još jednom, ne mogu prigovoriti nijednom igraču, s obzirom da su svi igrali onako kako najbolje znaju (downing me oduševio sa popriličnom konstantnošću na desnoj strani). ostaje mi jedino nada da će suarezovo odsustvo nekako pomoći timu... da će biti manje nesreće, da će biti manje sebičnosti, više vjere u sebe i sl.
sljedeća utakmica u petak (
), protiv newcastlea, na anfieldu. šta da kažem osim da očekujem sensational krula. 
nemam šta prigovoriti timu jer su igrali vrlo dobro ali kako sreća može ovako maziti sve "manje" klubove na anfieldu? zaslužili smo pobjedu, po ko zna koji put, ali čudesni golmani i čudesna nesreća su tu da nam oduzmu više od 10-ak bodova (samo na anfieldu).
još jednom, ne mogu prigovoriti nijednom igraču, s obzirom da su svi igrali onako kako najbolje znaju (downing me oduševio sa popriličnom konstantnošću na desnoj strani). ostaje mi jedino nada da će suarezovo odsustvo nekako pomoći timu... da će biti manje nesreće, da će biti manje sebičnosti, više vjere u sebe i sl.
sljedeća utakmica u petak (

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- reds_forever
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Haj sad počnite opet onu priču nemamo sreće, golmani krivi, ako nam je potrebna sreca da pobijedimo Blackburn na Anfieldu, onda smo stvarno jadni !
Ja sam realista po tom pitanju, ja kad lose igramo, ja to kazem..Ali ovo danas je fakat bilo tragicno, pa napadali smo non-stop, covjece kad drugi igraju protiv ovakvih hinja i za odvratnu igru dobiju 3 boda...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
jednostavno se pare ulozile u lose igrace, ovo je samo posljedica toga. ja mislim da u ovoj sezoni ovom blekburnu niko nije dao manje od dva gola, a mi kao nemamo srece
smjeshno

nema potpisa
normalno da nam je potrebna, ebo ti svo znanje ovog svijeta ako nemaš sreće, evo naprimjer kao mi. svaku utakmicu smo zaslužili pobjedu ove sezone (izuzev jedne), ali lopta neće u gol.Stivi_Dzi je napisao/la:Haj sad počnite opet onu priču nemamo sreće, golmani krivi, ako nam je potrebna sreca da pobijedimo Blackburn na Anfieldu, onda smo stvarno jadni !
U zadnjih 6 utakmica samo dvije pobjede. Zadnje dvije bez pobjede!! Protiv Wigana i Blackburna, dvije ekipe koje se bore za opstanak. To bi MORALO biti 6 bodova a Liverpool je osvojio samo dva.
Shvatam pehove ali ako se kuci ne moze dati 3-4 gola zadnjem na tabeli, onda je to vec nesto drugo.
Treba pitati trenera kad ce i koliko odgovornosti preuzeti na sebe.
Ja sam 100% siguran da bi vec daavno pocela prica o treneru ali da je trener neko sa strane.
Shvatam pehove ali ako se kuci ne moze dati 3-4 gola zadnjem na tabeli, onda je to vec nesto drugo.
Ja sam 100% siguran da bi vec daavno pocela prica o treneru ali da je trener neko sa strane.
Ne znaju, nesposobni su i kraj priče !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
I konkurent Newcastle je pobjedio danas 0:2 Boltona, naravno konkurent za Europsku ligu, tako da će biti zanimljivo do kraja sezone, nadam se da Stoke City neće pobjediti danas, zato jer se opasno približavaju.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja bi prije pitao onoga ko je odlucio da se dovede panj za 35mil funti, normalni ljudi bi za te pare doveli igraca(e) koji bi do sad sigurno 10-15 golova dali, a ne grijali klupuSamoZeljo je napisao/la:U zadnjih 6 utakmica samo dvije pobjede. Zadnje dvije bez pobjede!! Protiv Wigana i Blackburna, dvije ekipe koje se bore za opstanak. To bi MORALO biti 6 bodova a Liverpool je osvojio samo dva.
nema potpisa
E moj Rafa sad kada te nema
....

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- the scouser
- Kontakt:
To je to. Jesmo nesretni i sve to, ali ovakve timove trebamo u prvom poluvremenu voditi sa dva,tri gola razlike. Njima je i jedan Bolton dva gola U GOSTIMA dao, i s mirom priveo utakmicu, a mi u 94. minuti stižemo rezultat i ibretimo se šta smo fulili. OK, fkt su bile dvije 100% šanse, ali do tada je utakmica trebala biti riješena već 100 puta.SamoZeljo je napisao/la: Shvatam pehove ali ako se kuci ne moze dati 3-4 gola zadnjem na tabeli, onda je to vec nesto drugo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
Possession
Liverpool50%Blackburn50%
Attempts on target
Liverpool13Blackburn2
Attempts off target
Liverpool15Blackburn3
Corners
Liverpool9Blackburn2
Fouls
Liverpool5Blackburn15
Liverpool50%Blackburn50%
Attempts on target
Liverpool13Blackburn2
Attempts off target
Liverpool15Blackburn3
Corners
Liverpool9Blackburn2
Fouls
Liverpool5Blackburn15
Ma znas sta, uzmi vala da su najgori na svijetu, ali bi i takvi uvalili gol sa ovakvim napadanjem... I da, Gerrard je super odigrao za pocetak, ali opet mi nije jasno zasto Bellamy ne dobija vise minuta na terenu...Admir_Sa je napisao/la:jednostavno se pare ulozile u lose igrace, ovo je samo posljedica toga. ja mislim da u ovoj sezoni ovom blekburnu niko nije dao manje od dva gola, a mi kao nemamo srecesmjeshno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, još uvijek vas kladionice smatraju izrazitim favoritima kontra Svraka.
Dobro je dokle god je tako.
Danas nisam gled'o Liverpool, no iznenadih se ovim rezultatom. Ok, uvijek protiv slabijih ekipa Liverpoola yebe rezalizacija, al' Blackburn je ekipa koja prima poput prosječne ukrajinske prostitutke.
Ništa, još jednom su se nepotrebno prosuli bodovi i to je to. Ništa novo kada je Liverpool u pitanju. U petak je prva utakmica narednog kola kontra Njukaša.
Mogli bismo i tu svjedočiti nekoj pobjedi gostiju uz razbranjenog Krula i neumoljivog Senegalca. 

Dobro je dokle god je tako.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- King Kenny
- Kontakt:
Bill Shankly: "If you don't support us when we draw or lose, don't support us when we win".
Utakmica ko i prethodne
,mi napadamo al hlopta
nece u go da ga yebes
...bice bolje,vrijeme samo vrijeme... 
Utakmica ko i prethodne

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.