Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema za kraj
Odlicno drugo poluvrijeme.
Odmah se primjetio ulazak Ozila,i odmah njegove dvije asistencije.
Modric...
Svaka cast,opet je zabio golcinu.
Kakvo proigravanje Xabija kod petog gola.
Sve u svemu dobro je ide se dalje.
Hala Madrid!
Odmah se primjetio ulazak Ozila,i odmah njegove dvije asistencije.
Modric...
Kakvo proigravanje Xabija kod petog gola.
Sve u svemu dobro je ide se dalje.
Hala Madrid!
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlično drugo poluvreme. Modrić iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, te pokazuje da vredi svaki euro koji je uprava dala za njega. On i Xabi će biti fantastičan tandem iduće sezone. Higuain pa reci dobar, iako ne može da dadne gol kad je golman na golu.
Cristiano hoće sve nešto na silu, ali ne ide nikako, očekivao sam večeras od njega jedan hattrick, ali šta je tu je. Sve u svemu fina partija naših momaka. Idemo dalje!

- KapioFootball
- Kontakt:
Ugasio sam stream poslije prvog pluvremena, sad provjerio rezultat kad ono 5 - 2 O.o
Stvarno sam bio razocaran u igru u 1. poluvremenu, al nzm kako su odigrali 2. pretpostavljam odlicno, s obzirom na rezultat
Stvarno sam bio razocaran u igru u 1. poluvremenu, al nzm kako su odigrali 2. pretpostavljam odlicno, s obzirom na rezultat
HALA MADRID!!!
lijepo od modrica sto je konacno poceo igrati fudbal u dresu real madrida
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je stanje na Hrvatskim portalimaLenBias je napisao/la:lijepo od modrica sto je konacno poceo igrati fudbal u dresu real madrida
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne otvara mi se rtl teletekst sutra 
Higuain treba ići
Naljutio me kad doda Benzu na kraju,trebao je zabiti ono da bude trojka,al haj nek pokuša probuditi međeda nekako
Naljutio me kad doda Benzu na kraju,trebao je zabiti ono da bude trojka,al haj nek pokuša probuditi međeda nekako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
normalno da treba ici i jos da budemo sretni sto smo nekome uspjeli uvaliti taj odron od napadaca 
Što se Lukica razgoropadio aman zaman.
On je uz Ronalda najbolja kupovina Reala u zadnjih 10 godina.Da ga je kako namamiti u Bayern.
Jedan od kandidata za zlatnu loptu.legenda reala je napisao/la:
Kakvo je stanje na Hrvatskim portalima
Dzoni je napisao/la: Odmah se primjetio ulazak Ozila,i odmah njegove dvije asistencije.!
On je uz Ronalda najbolja kupovina Reala u zadnjih 10 godina.Da ga je kako namamiti u Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovo je i meni upalo u oci 
Ja još ne mogu da vjerujem da ovo neko dovodi u pitanje...LBJ MVP je napisao/la:
PIPITA GRANDE MADRIDISTA!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Gonzo nam bas otezava situaciju s ovim
Ako dodje do rastanka ,bice jako bolan...
Nego jel ono bilo jednom price da on ide prosle godine,pa su mu se na proslavi titule svi igraci potpisali na majici ili je bio neko drugi u pitanju ,nesto se ne sjecam??
Ako dodje do rastanka ,bice jako bolan...
Nego jel ono bilo jednom price da on ide prosle godine,pa su mu se na proslavi titule svi igraci potpisali na majici ili je bio neko drugi u pitanju ,nesto se ne sjecam??
Sretno zmajevi!!
I Ko rece Pipita los a! gde ste sad?

Njegovo srce kuca za ovaj klub,a ovi sto bi ga otjerali nek mucnu glavom malo

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa dobro prijatelju nije da je neki spektakl priredio veceras.emir18 je napisao/la:I Ko rece Pipita los a! gde ste sad?
Zabio je dvaput,al fakticki na prazan gol.Na onakvu asistenciju Ozila bi pogodili i ti i ja.
Nemoj me krivo shvatit ne govorim ovim da bi ja volio da ode,da ga se otjera.
Uvijek sam najvise cijenio,i uvijek cu,one koji su najduze u Realu.Pisali smo nedavno i ja sam naveo Casillasa i Ramosa kao najdraze igrace Reala.Ni Pipita dakako nije daleko od toga.
Ali nesto se mora desit,ili ce on proigrat ili ce morati da ide.
Ja se nadam da do ove druge opcije nece doci,i ako neko bude morao ici da ce to biti Benzema.Bolje on nego Pipita.
Jer u slucaju da dodje na ljeto neki napadac (Cavani ili neko drugi) bit ce potreban neko kome nece biti ponizenje da sjedi na klupi (ukoliko mu trener tako odredi),neko ko razumije potrebe kluba neko ko prije svega voli Real Madrid.
da jos jednom podcrtam volio bih da ostane.
Dobro ljudi malo realnosti.
Higuaine je 2 puta zabio ali oba puta na prazan gol (svaka cast sto je bio na pravom mjestu) ali to ne mjenja moje misljenje da treba otic.
Meni je isto on drazi od Benzeme i vidi se da je veliki Madridista ali i to ne znaci da je igrac za Real.
Ako u ostatku sezone procvijeta i donese nam LP onda cu sa zadovoljstvom promjeniti misljenje.
Inace Jese Rodriguez ima 14 golova u 26 utakmica za castillu,oni su trenutno 15.,5 boda iznad zone ispadanja.
Jucer su izgubili na gostovanju kod Las Palmasa 2-0.
Higuaine je 2 puta zabio ali oba puta na prazan gol (svaka cast sto je bio na pravom mjestu) ali to ne mjenja moje misljenje da treba otic.
Meni je isto on drazi od Benzeme i vidi se da je veliki Madridista ali i to ne znaci da je igrac za Real.
Ako u ostatku sezone procvijeta i donese nam LP onda cu sa zadovoljstvom promjeniti misljenje.
Inace Jese Rodriguez ima 14 golova u 26 utakmica za castillu,oni su trenutno 15.,5 boda iznad zone ispadanja.
Jucer su izgubili na gostovanju kod Las Palmasa 2-0.
pipita u svom zivotu nije zabio bitan gol protiv nekog velikog protivnika, puni ove klubove sto nemaju za hljeba a kada je bitno sterilan da ne moze biti vise, od svih njegovih losih partija najvise mi je ostao u sjecanju lyon prije nekoliko godina kada nije mogo gola pogodit ali je opet bio nevjerovatno sebican i naravno tada real zbog njega, velikog klasnog igraca, nije prosao dalje, to sto vi takvih stvari ne zelite da se sjetite i ne zelite realno sagledati stvari oko njega je vas problem, neka je on u srcu najveci madridista ikada on moze slobodno da ide iz kluba, valjda cemo da uspjeti nekome uvaliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.