Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- EnricoDandolo
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Ko ne skače, mrzi Madrid.

Pa pišu po direktivi broja 1, šta ti nije jasno?Lillard je napisao/la:Pa ajde da likovi nisu smarali o Ronaldu i da je bolji od Messija, znaju oni koji su, sad obrnuta priča, Modrić i Kroos glavni. E jbem te živote
-
Bundesliga
- Kontakt:
Atletico nije morao zabiti u Madridu jer Juve gubi kuci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- LlullSergio
- Kontakt:
Sumnjam da je to iko mislio.Jack je napisao/la:Ma ne, Modric i Kroos su napravili karijeru Ronaldu ko Nazif Gljiva Šerifu
Ali mu je svakako lakse igrati sa njima nego sa Matuidijem i Betancurom.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nisu mu napravili karijeru, niti je to iko napisao ovdje, ali da mu fale - e pa fale kralju.
Al' eto, sad ima svoju ''familiju'', nek se moli Bogu da preko noci nauce da igraju lopte.
Al' eto, sad ima svoju ''familiju'', nek se moli Bogu da preko noci nauce da igraju lopte.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
EnricoDandolo je napisao/la:Ko ne skače, mrzi Madrid.![]()
![]()
![]()
atletico ako ove godine ne skine reala neće nikad
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek jeste stariji ali je imao karijeru i prije Rala. Sigurno mu je nisu pravili Carrick, Anderson i Hargreaves.Nail for Real je napisao/la:Ma jok jarane, eto Khedira i Pjanic su isti nivo, nema tu neke velike razlike, evo Cristiano pocijepao veceras, uopste mu nije falio Realov vezni red...
Real-Juventus se ne moze porediti, ima Real jos aduta za LP pored Modrica i Krossa. Sve su to bitni djelici slagalice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 feb 2019, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima li 10 dana kako su primili 3 komada na svom terenu?MElloo je napisao/la:a vala ako ovaj Atleti dobiju 3 razlike najbolji su tim ikadKAd si vidio cholomajmune da primaju 3 gola
Ma Juventus sa ovim Allegrijem nema šta da traži protiv jačih ekipa, čovjek je obična neznalica koja konta da mu je dovoljno 0-0 da prođe dalje. Kod 1-0 čovjek im govori nemojte žuriti, lagano. Gori od Mourinha. Juve ima toliko potencijala u napadu, a on ih svojom taktikom ubija, ovo nije ekipa koja zna da se brani protiv jačih ekipa. To mu može proć u Italiji, ali čim dođe bolji tim odmah su donji. Atletico će im i u revanšu zabiti gol, možda ih i dobiju kad se ovi otvore i napadu. Uglavnom, jedini spas za Juve je da Maxx ode.
Vidi ih 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Samo sto je igrao pod mozda i najvecim trenerom ikadtuzlak1987 je napisao/la:Covjek jeste stariji ali je imao karijeru i prije Rala. Sigurno mu je nisu pravili Carrick, Anderson i Hargreaves.Nail for Real je napisao/la:Ma jok jarane, eto Khedira i Pjanic su isti nivo, nema tu neke velike razlike, evo Cristiano pocijepao veceras, uopste mu nije falio Realov vezni red...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko je ovdje napisao da su mu karijeru izgradili Modric i Kroos?tuzlak1987 je napisao/la:Covjek jeste stariji ali je imao karijeru i prije Rala. Sigurno mu je nisu pravili Carrick, Anderson i Hargreaves.Nail for Real je napisao/la:Ma jok jarane, eto Khedira i Pjanic su isti nivo, nema tu neke velike razlike, evo Cristiano pocijepao veceras, uopste mu nije falio Realov vezni red...
FALE MU VRHUNSKI VEZNJACI.
Joj likova.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa normalno da mu fale kad je Rejal apsolutno bolja ekipa. Na svakoj poziciji. Bar kroz zadnje 3 godine. Lakse je igrati s boljim igracima.
To isto kad govorimo za Messija da ne moze bez Xavija i Inieste. Naravno da moze, pa trpa po 50 golova i vise od kada su otisli. Ali da je bilo lakse sa njima- naravno da jeste, imao si igraci koji su savrseno odgovarali tom sistemu. Ne znam u cemu je problem da se to shvati?
To isto kad govorimo za Messija da ne moze bez Xavija i Inieste. Naravno da moze, pa trpa po 50 golova i vise od kada su otisli. Ali da je bilo lakse sa njima- naravno da jeste, imao si igraci koji su savrseno odgovarali tom sistemu. Ne znam u cemu je problem da se to shvati?
27.10.2020
Allegri ko da je izgubio u italijanskom kupu 2 : 1 i ima revanš
Atletico? They played well and the referee has directed the game well. We need to play better in Turin, thinking first of the championship.
"The goals? It can happen, they are very good at these situations.
"Simeone's gesture? It does not bother me, here it is always like that, you had to keep fighting."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa isto kao kada bi sada recimo Modric otisao u Inter i da neko dodje i napise "a vidi ga gdje mu je sada Ramos, nema ga da zabije glavom u 94". A ustvari Interu treba 10 igraca i trener. Nije niko toliko dobar da sam igra. Koliko je bitan Modric, Kroos bili su bitni i Ramos, Marcelo, Casemiro.Nail for Real je napisao/la:Ko je ovdje napisao da su mu karijeru izgradili Modric i Kroos?tuzlak1987 je napisao/la:Covjek jeste stariji ali je imao karijeru i prije Rala. Sigurno mu je nisu pravili Carrick, Anderson i Hargreaves.Nail for Real je napisao/la:Ma jok jarane, eto Khedira i Pjanic su isti nivo, nema tu neke velike razlike, evo Cristiano pocijepao veceras, uopste mu nije falio Realov vezni red...
FALE MU VRHUNSKI VEZNJACI.
Joj likova.
Opraste na ruke sa portugalskom kopitom
Možda se veceras klonirao u 11 primjeraka na terenu ili je ipak igrao FC Juventus
samo o njemu smarate.
Pa ti kralju kažeš da su oni njega pravili boljim. To je nebuloza.
Ronaldo je milion bitnih golova za Real sam izmislio pa na kraju dana i te famozne makazice.
Eto sad nakon jedne utakmice protiv ove ciganije njemu fale Modrić i Kroos a tamo Real gubi od Đirone
Ronaldo je milion bitnih golova za Real sam izmislio pa na kraju dana i te famozne makazice.
Eto sad nakon jedne utakmice protiv ove ciganije njemu fale Modrić i Kroos a tamo Real gubi od Đirone
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Problem je nastao kad si Alegriju doveo Ronalda umjesto 4 stopera.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti ces druge price u Torinu. Problem je nastao oko 70" minute kada je pomislio da je ok da se vraca sa 0:0 nazad.Marvin je napisao/la:Nije on nista planirao pred Torino. Dosao,vidio,izgubio.tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobiti ce Juventus u Torinu. To ce biti druga prica. Mora sada Allegri da im skine omcu oko vrata, na njegovu zalost. To je nesto slicna situacija kao kod Mourinha. Narednu utakmicu pusta sve niz vodu, radi stvari koje nikada ne radi jer nije planirao da izgubi 2:0 pred Torino.
Normalno da jesu, zato i kazem da je Rejal jaci na svakoj poziciji. Pa covjek ulazio u sansu svake 2 minute. Nekad i ranije.
I znao sam da ce se ovo dogodit jos na ljeto. Da ce ispasti protiv prvog jaceg tima u LP. Iskren da budem, sokirao me njegov odlazak, pogotovo nakon osvajanja LP. Porez, ego i Mendes. Eh. Nece on dugo u Juventusu, mozda jos sezonu-dvije i pravac Amerika, Kina ili gdje da uzme lovu.
I znao sam da ce se ovo dogodit jos na ljeto. Da ce ispasti protiv prvog jaceg tima u LP. Iskren da budem, sokirao me njegov odlazak, pogotovo nakon osvajanja LP. Porez, ego i Mendes. Eh. Nece on dugo u Juventusu, mozda jos sezonu-dvije i pravac Amerika, Kina ili gdje da uzme lovu.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 21 feb 2019, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa valjda si skontao da Modric i Kroos predstavljaju citav vezni red Reala koji ga je hranio sve ove godine? Meronimija, dio predstavlja cjelinu.
Fali mu sistem iz Reala koji je slobodan i fluidan, tj formacija 433 koju su koristili a koju je Karlo uveo i njom osvojili sve zivo, samo im je trebalo da se izbalansira to a to su dobili prvo sa Alonsom pa kasnije i Kroosom i Casemirom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.