A kad su te osobe djeca od 10, 11 i 12 godina pa onda dobijemo drustvo kakvo imamo danas, gdje su im uzori narkodileri, prostitutke i kriminalci.Otelo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:51
TikTok koliko znam, ne koristim, ima najbolje user iskustvo po pitanju preferensi. Nauci brzo sta ti se svidja i samo ti to izbacuje.
Facebook Watch mi je isto dobar, stalno mi izbacuje sport, inserte iz serija, neke znanstvene stvari i slično. Ono što me ne zanima oznacim da me ne zanima i nema puno problema.
Najgori mi je YouTube, potpuno su ga uništili. Kad slušaš muziku nakon tri pjesme te vrati na one stare, stalno iste sadržaje pokazuje, a domaći trending je debilski.
Sto se reklama tice, takodjer opcija 'ne prikazuje ovaj sadržaj "i gotovo. Sve je do osobe i onog što prati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nek ih roditelji odgajaju i paze šta gledaju. Boli me qrac za njima. Šta bih ja trebao ignorisati sve dobro na društvenim mrežama jer tamo neko turne djetetu od 12 godina tablet u ruke i ne zanima ga sta dijete gleda?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:05A kad su te osobe djeca od 10, 11 i 12 godina pa onda dobijemo drustvo kakvo imamo danas, gdje su im uzori narkodileri, prostitutke i kriminalci.Otelo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:51
TikTok koliko znam, ne koristim, ima najbolje user iskustvo po pitanju preferensi. Nauci brzo sta ti se svidja i samo ti to izbacuje.
Facebook Watch mi je isto dobar, stalno mi izbacuje sport, inserte iz serija, neke znanstvene stvari i slično. Ono što me ne zanima oznacim da me ne zanima i nema puno problema.
Najgori mi je YouTube, potpuno su ga uništili. Kad slušaš muziku nakon tri pjesme te vrati na one stare, stalno iste sadržaje pokazuje, a domaći trending je debilski.
Sto se reklama tice, takodjer opcija 'ne prikazuje ovaj sadržaj "i gotovo. Sve je do osobe i onog što prati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Oni koji su toliko glupi da nasjednu na razne tik tok izazove i ne zasluzuju da zive
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
nidje veze ovo u Sa sto se desilo dijete 11,12 godina, nesretan slucaj al utjecajem tiktok-a, a opcenito u svijetu mislim djeca te izazove furaju i bude nesretnih slucajeva pa me zato cudi da nisu zabranili ...
Zadnja izmjena: bob, dana/u 04 okt 2021, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne možeš ti ni psa svakome dati, kakav retard
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Ako netko pogine s autom, neces zabraniti voznju automobilabob je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:20nidze veze ovo u Sa sto se desilo dijete 11,12 godina, nesretan slucaj al utjecajem tiktok-a, a opcenito u svijetu mislim djeca te izazove furaju i bude nesretnih slucajeva pa me zato cudi da nisu zabranili ...
Djecu treba kontrolirati, pogotovo one podvodljive
🔹
fakt
Mada se ni ova djeca ne kontrolisu od roditelja tako da..
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 04 okt 2021, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Đe si delinjo druže stari
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
kakav si
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne može dijete sa 11 ili 12 godina razmišljati kao odrasli.
A često njihovi roditelji ne znaju ni šta je tik tok ili instagram i ostalo a kamoli da kontrolišu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Standardno. Škola se ganja, piskaram po forumu i tako. Kod tebe?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A zasto ne znaju ??rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:33Ne može dijete sa 11 ili 12 godina razmišljati kao odrasli.
A često njihovi roditelji ne znaju ni šta je tik tok ili instagram i ostalo a kamoli da kontrolišu.
Reci cu ti ja,zato sto je lakse danas kupiti mu laptop i mobitel samo da te ne smara i ne pegla.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Itekako da moze. Ne pricamo o dojenčadima, u tim godinama se vec drkario_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:33Ne može dijete sa 11 ili 12 godina razmišljati kao odrasli.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Biće da si i njega blokirao