Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 13 avg 2010, 18:46

juventus 0244 je napisao/la:Evo malo poređenja prodaja-kupovina do sad za ovaj prelazni rok:

Prodati-posuđeni:

Cristian Molinaro 3,8 mil
Domenico Criscito 6 mil
Sergio Almiron 2,6 mil
Lorenzo Ariaudo 1,3 mil
Sebastian Giovinco 1 mil
Cristian Poulsen 5,5 mil
Albin Ekdal 2,4

Ukupno: 22,6

Kupljeni-posuđeni:

Simone Pepe 2,6 mil
Leonardo Bunucci 15,5 mil
Marco Storari 4,5 mil
Jorge Martinez 12 mil
Marco Motta 0,5 mil
na ovo dodaj lanzafame 5 mil i paolucii 3.5 mil e to je jos 8.5 znaci razlika je 21 mill
Ukupno: 35,1

Razlika između kupljeno-prodano je 12,5 miliona. Znači da smo iz budžeta kluba predviđenog za tansfere uzeli samo 12,5 miliona. E sad se postavlja pitanje koliki je taj budžet Juventusa :?: Pričalo se na početku da je 80 miliona, e kad bi bio 80 miliona onda ne bi imali problema uzmemo li u obzir da imamo igrača koje planiramo prodati i tu zaraditi još najmanje 15 miliona. Dolazimo do zaključka da ove sezone kad prodamo još ti par igrača nismo faktički ni dirali pare iz kluba predviđene za transfere, pa koliko ih bilo na raspolaganju. Možda Marotta ipak ima para u kasi, samo čeka nešto što nama nije jasno :?:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2010, 18:51

ovako na prvi pogled nešto mi nije jasno čuj prodali giovinca za 1 milion, a još nije baš da je imao neku platu u juventusu, pa to su ga bukvalno poklonili, a tamo nekog martineza platili 12 m, pa zar stvarno neko u upravi juvea misli da je martinez 12 puta bolji od sebe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 avg 2010, 18:57

tony-mortale je napisao/la:ovako na prvi pogled nešto mi nije jasno čuj prodali giovinca za 1 milion, a još nije baš da je imao neku platu u juventusu, pa to su ga bukvalno poklonili, a tamo nekog martineza platili 12 m, pa zar stvarno neko u upravi juvea misli da je martinez 12 puta bolji od sebe
Nije on prodat, on je otisao na posudbu sa mogućnošću otkupa polovine ugovora na kraju sezone za 3 miliona.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 avg 2010, 22:17

Jao Ronaldinha doktora al koji je kloc onaj Amauri sta promasi kad se sudarise golman i onaj odbrambeni igrac...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 avg 2010, 22:20

Amelia dobro brani za Milan.Roni dao dobar gol, Juve bolji no Milan zabio gol iz jedne šanse.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 avg 2010, 22:27

Diego 1:1, i oni hoće njega da orodaju....

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 13 avg 2010, 22:49

Amauri je kloc najveci :evil: :evil: :evil:
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 avg 2010, 22:58

Znaci u ovom trenutku je Juve dosta jaci od MilANA I MOGLO BI BITI NESTO OD NIIH ove sezone nisam gledo protiv Intera ali u duelu sa Milanom Juve je bio puno bolji...Sissoko ubjedljivo najjaci igrac Juveta a poslije njega velemajstor Diego ali samo kako je lucidno pokuso dodat ono nogom iza fdruge noge sjecam se da je igracima Siene prodo taj isti fazon vec jednom i ako njega prodaju mogu se komotno otpisat iz borbe za Scuadeto, mislio sam da je onaj Lanzafame najveca kanta ali BOGAMI nije kako lagano bez gledanja proturi unazad loptu za Diega koji je bolje reagirao nego li Amauri ili Jakinta kad bi bili u onoj situaaciji za Pepeta netreba trositi rijeci lik je jedno 3-4 puta samo primio loptu a jos plus fulo penal, Juve ce ove godine biti najjaci na sredini ali samo ako ostane Diego koji je prolazio Milaneze kao da ih nema, samo imam zelju da jednog dana vidim Ronaldinha u dreasu Juveta ali samo da igra zajedno u tandemu sa Diegom i ALEXOM vjerujem da bi imali ubjedljivo najjacu navalu s tim kad bi Diego igro poluspica....

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 avg 2010, 23:00

Arogantni je napisao/la:Znaci u ovom trenutku je Juve dosta jaci od MilANA I MOGLO BI BITI NESTO OD NIIH ove sezone nisam gledo protiv Intera ali u duelu sa Milanom Juve je bio puno bolji...Sissoko ubjedljivo najjaci igrac Juveta a poslije njega velemajstor Diego ali samo kako je lucidno pokuso dodat ono nogom iza fdruge noge sjecam se da je igracima Siene prodo taj isti fazon vec jednom i ako njega prodaju mogu se komotno otpisat iz borbe za Scuadeto, mislio sam da je onaj Lanzafame najveca kanta ali BOGAMI nije kako lagano bez gledanja proturi unazad loptu za Diega koji je bolje reagirao nego li Amauri ili Jakinta kad bi bili u onoj situaaciji za Pepeta netreba trositi rijeci lik je jedno 3-4 puta samo primio loptu a jos plus fulo penal, Juve ce ove godine biti najjaci na sredini ali samo ako ostane Diego koji je prolazio Milaneze kao da ih nema, samo imam zelju da jednog dana vidim Ronaldinha u dreasu Juveta ali samo da igra zajedno u tandemu sa Diegom i ALEXOM vjerujem da bi imali ubjedljivo najjacu navalu s tim kad bi Diego igro poluspica....
Ma od kog ste vi jaci? MI bez 2-3 ponajbolja igraca i opet meda nemozete. Bojim se da nema LP kod vas ni iduce sezone.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 avg 2010, 23:04

A_d_0 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Znaci u ovom trenutku je Juve dosta jaci od MilANA I MOGLO BI BITI NESTO OD NIIH ove sezone nisam gledo protiv Intera ali u duelu sa Milanom Juve je bio puno bolji...Sissoko ubjedljivo najjaci igrac Juveta a poslije njega velemajstor Diego ali samo kako je lucidno pokuso dodat ono nogom iza fdruge noge sjecam se da je igracima Siene prodo taj isti fazon vec jednom i ako njega prodaju mogu se komotno otpisat iz borbe za Scuadeto, mislio sam da je onaj Lanzafame najveca kanta ali BOGAMI nije kako lagano bez gledanja proturi unazad loptu za Diega koji je bolje reagirao nego li Amauri ili Jakinta kad bi bili u onoj situaaciji za Pepeta netreba trositi rijeci lik je jedno 3-4 puta samo primio loptu a jos plus fulo penal, Juve ce ove godine biti najjaci na sredini ali samo ako ostane Diego koji je prolazio Milaneze kao da ih nema, samo imam zelju da jednog dana vidim Ronaldinha u dreasu Juveta ali samo da igra zajedno u tandemu sa Diegom i ALEXOM vjerujem da bi imali ubjedljivo najjacu navalu s tim kad bi Diego igro poluspica....
Ma od kog ste vi jaci? MI bez 2-3 ponajbolja igraca i opet meda nemozete. Bojim se da nema LP kod vas ni iduce sezone.
Gdje nismo jaci Milan se nije vidio do gola Ronaldinha a poslije jos gori bili kad je Juve kreno prema golu cast Ronaldinhu al ako je ono taj Alegrijev Milan onda jedan konkurent manje sad i Romu nesmatram konkurentom jer je 5 komada fasovala od Olimpiakosa, doduse imali ste ako nista vise ofsajda od Juveta onaj Borielo novi Inzagi...

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 13 avg 2010, 23:05

gdje je onaj martinez,covjek 12mil a minute dosad nije odigrao :( :( :(
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 avg 2010, 23:06

Ma kakvi vi ba. Nama je Pato citav napad skoro a on nije igrao, jos tu dodas T.Silvu i Boatenga koji u ponedjeljak potpisuje i dobijes opet u 2 utakmice 6-0 za Milan. A zanima me podatak da li je Ronaldinho u svakoj utakmici protiv Juventusa dao gol?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 avg 2010, 23:08

A_d_0 je napisao/la:Ma kakvi vi ba. Nama je Pato citav napad skoro a on nije igrao, jos tu dodas T.Silvu i Boatenga koji u ponedjeljak potpisuje i dobijes opet u 2 utakmice 6-0 za Milan. A zanima me podatak da li je Ronaldinho u svakoj utakmici protiv Juventusa dao gol?
Vidjet cemo se mi u Seriji A, ovako bezveze samo pises, poslije utakmice na San Siru cemo pricati ;).

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 avg 2010, 23:09

Same as last year. Nisam gledao al koliko sam cuo odbrana katastrofa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 avg 2010, 23:10

IKSS je napisao/la:gdje je onaj martinez,covjek 12mil a minute dosad nije odigrao :( :( :(
Ja mislim da se jos nije oporavio skroz od povrede, pa nece da rizikuju.

FC Ljuta Krajina

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 13 avg 2010, 23:11

Adinjo je napisao/la:Same as last year. Nisam gledao al koliko sam cuo odbrana katastrofa.
ma krateri u odbrani,al Amelia ih spasio nekoliko puta
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 avg 2010, 23:14

Adinjo je napisao/la:Same as last year. Nisam gledao al koliko sam cuo odbrana katastrofa.
Ako se ovo markirano odnosilo na moj komentar u vezi vidimo se na San Siru, to je tvoje misljenje da nemamo sanse, a moje je da imamo sanse i za vise od pobjede nad Milanom ;)

FC Ljuta Krajina

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 13 avg 2010, 23:21

Ja mislim da ovom cijelom timu samo fali jedan napadac kao sto je dzeko,ako bi diego otisao onda bi andrea poli bio odlicna zamjena za njega 8-) 8-) 8-)
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 avg 2010, 23:28

juventus 0244 je napisao/la:
Ako se ovo markirano odnosilo na moj komentar u vezi vidimo se na San Siru, to je tvoje misljenje da nemamo sanse, a moje je da imamo sanse i za vise od pobjede nad Milanom ;)

Nije druze, nego kazem krenuli gdje smo stali. Nista novo. Kazem nisam gledao, ali od nekih juventina sam dobio sms-ove koje ne ulijevaju nadu za boljim danima.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 avg 2010, 00:14

Pa ovi iz vaše uprave su za ''Jagomira'' ako žele prodati Diega za mizernih 16 mil € :shock: ....Iako je ovo večeras bilo manje-više revijalnog karaktera, čovjek je pokazao klasu....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.