Za playoff bi bilo uredu dat prednost ovim bolje plasiranim
P.S.Još ne mogu da vjerujem sa Boltonom igram i nisam među najlošijim
EDIT:Siguran sam u PO i to sa treće pozicije tek sad vidio tabele
BOLTON DOMINIRA
Moderator/ica: Padovan
ja cu biti maximalno ozbilja,nisam los igrac da se zna,ali tek cu moci za jedno 15 dana,pa dali je to problemjasko_juve je napisao/la:jarane vrati se na prethodnu stranicu foruma i vidices " more " klubova bez vlasnika,tako da ima mjesta,samo moras bit ozbiljan ako ces igrati..opet cemo se dogovorit,sta kako,jer nas sad redovnih ima 21,znaci nepar..tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mozeli mi neko odgovoriti![]()
zar ti je toliko tesko prelistati zadnje dvije-tri stranice ove teme?DaRtAnJaN je napisao/la:n javlja se menadzeri totenhema, sportinga, ajaxa... sta da radim, hocu bodove
Nema na službenoj, tako da nisam znao.Donnie Darko je napisao/la:atletico sevilla je odigrano.
Evo tek sam sad vidio, nisu bile slike postavljene nego samo link od slike i rezultat.Donnie Darko je napisao/la:ima, postavio je majestic
naravnoady91 je napisao/la:U pravu si nemoze talijan biti uspjesan u engleskoj, ancceloti je mozda pokvario chealsie, ko mancini city sa onom ekipom on talasata!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam znao da PES ligu igra i Mancini!ady91 je napisao/la:U pravu si nemoze talijan biti uspjesan u engleskoj, ancceloti je mozda pokvario chealsie, ko mancini city sa onom ekipom on talasata!!!!!!!!!!!!!!!
Meni je dobar, a Shollym nisam ni igro tak da ne znam.đreds je napisao/la:Jel bolji od Shollym patcha ?
Sad ćemo probati počeo sam sam skidanjem i hvala za link.Unforgotten je napisao/la:Meni je dobar, a Shollym nisam ni igro tak da ne znam.đreds je napisao/la:Jel bolji od Shollym patcha ?
Moj je savjet da ga instaliraš jer ne zauzima puno (sve ukupno sa svim stadionima oko 1 GB) a baš su sve dobro napravili i ima dosta novih timova
yeah rightsamir_tm87 je napisao/la:jes da je malo nerealno da si ti ispred mene i da je anderson cak 4, a frajer igra i bolje i ljepse(jasko_juve) od svih nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.