Još jedan turski đetić iz Gelzenkirhena, vjerovatno se s Mešom, uz ganjanje lopte, igro i ''ta-ta''geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Der Mann für die entscheidenden Tore.
igrao je u drugoj bunde ligi drugu polusezonu prosle godine...pa je igrao prosle godine vise standardan nego sto nije...evo reci cu opet ako igraci tipa mandzukica i lovrena kostaju po 8-9 miliona a jake tekme u zivotu odigrali nisu onda i ilkay moze za 10 bez vecih problema...zalosno je koliko se bundesliga potcjenjuje a njemacka repka se naprosto izivljavala nad 'najjacima' tokom ljetaHare_BvB je napisao/la:Još jedan turski đetić iz Gelzenkirhena, vjerovatno se s Mešom, uz ganjanje lopte, igro i ''ta-ta''geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.....Ja sam prije 20-tak dana čit'o da će u ''Aspirindžije'' 100%, ali čim se javio ''Bill'' Hopp, uprava ''Der Cluba'' se malo pohasila pa je digla ''malo'' cjenovnu živu na cenera
![]()
....Aj, jest mali i FCB-u dao gol, veliki je talenat, ali ova cijena od cenera je malo previše, ipak u nogama ima tek 20-tak partija u Bundesci, i mislim da bi bio prevelik rizik toliko iskihati, ja bi ga ipak još malo stavio na ''REC'', barem još ovu polusezonu pa onda odlučio da li je Ilkay toliko vrijedan
U potpunosti se slažem u vezi podcjenjenosti Bundeske, a i ako uzmemo kao referentnu virjednost transfere Mandžukića, Lovrena ili Berga, onda je Gundoganova vrijednost sigurno 10-15 mil €.....Ali ja sam to gledao iz ugla transfera između samih bundesligaša, a najviše se sam fokusirao na transfere koje radi BVB u zadnjih 5-6 godina, jer u pomenutom razdoblju nikad nije izdvojeno više od 5 mil € za dovođenje igrača, a moramo priznati da je dovedeno par zaista kvalitetnih igrača, pa mi je stoga malo čudno da je neko voljan iskihati toliko za Gundogana...gruezi je napisao/la:igrao je u drugoj bunde ligi drugu polusezonu prosle godine...pa je igrao prosle godine vise standardan nego sto nije...evo reci cu opet ako igraci tipa mandzukica i lovrena kostaju po 8-9 miliona a jake tekme u zivotu odigrali nisu onda i ilkay moze za 10 bez vecih problema...zalosno je koliko se bundesliga potcjenjuje a njemacka repka se naprosto izivljavala nad 'najjacima' tokom ljetaHare_BvB je napisao/la:Još jedan turski đetić iz Gelzenkirhena, vjerovatno se s Mešom, uz ganjanje lopte, igro i ''ta-ta''geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.....Ja sam prije 20-tak dana čit'o da će u ''Aspirindžije'' 100%, ali čim se javio ''Bill'' Hopp, uprava ''Der Cluba'' se malo pohasila pa je digla ''malo'' cjenovnu živu na cenera
![]()
....Aj, jest mali i FCB-u dao gol, veliki je talenat, ali ova cijena od cenera je malo previše, ipak u nogama ima tek 20-tak partija u Bundesci, i mislim da bi bio prevelik rizik toliko iskihati, ja bi ga ipak još malo stavio na ''REC'', barem još ovu polusezonu pa onda odlučio da li je Ilkay toliko vrijedan
Ma čim se ovolika hajka digla u vezi njega, i čim ga pola Bundeske želi u svojim redovima, onda je sigurno vrijedan tih para, pa ako je neko od menadžera siguran da njegov kvalitet već sada vrijedi 10 mil € ne vidim razloga da ga ne dovede u svoj tim...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
mogli ste onda i dodati Napoli Wolfsburg 2-1CeMa je napisao/la:01.08.Klare je napisao/la:Evo pratim rezultate ovih prijateljskih utakmica:
Palermo-Bochum 2:2
Dortmund-Manchester city 3:1
Hamburger-Chelsea 2:1 i još znam za nekoliko vrlo dobrih rezultata, ali se ne mogu sjetiti
Ovo mora da nešto znači u korist Bundeslige
E.Frankfurt-Chelsea 2:1
B. M`Gladbach-Liverpool 1:0
31.07.
Bochum-Getafe 4:2
K`lautern-Auxerre 3:1
30.07.
St.Pauli-R.Santander 3:0
@Dabar jeli wolfsburg napravio dobar rezultat 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Hehe, bitno je da je on uočio loš rezultat.CeMa je napisao/la:@Dabar jeli wolfsburg napravio dobar rezultat
Vom Jäger zum Gejagten
Palermo-Eintracht Frankfurt 1:2
Evo ovo im je samo jedan od dobrih rezultata u nizu u ovim prijateljskim utakmicama. Eintracht je sigurno jedan kvalitetan i stabilan Bundesligaš. Prošle sezone su bili vrlo dobri, a ove mislim da bi mogli biti jedno od prijatnijih iznenađenja i izboriti neko od mjesta koje vodi u Evropu.
Evo ovo im je samo jedan od dobrih rezultata u nizu u ovim prijateljskim utakmicama. Eintracht je sigurno jedan kvalitetan i stabilan Bundesligaš. Prošle sezone su bili vrlo dobri, a ove mislim da bi mogli biti jedno od prijatnijih iznenađenja i izboriti neko od mjesta koje vodi u Evropu.
pa dobro kad bi imali bajramovica onog u staroj formi bilo bi im puno lakse...ali realno imaju tim za sredinu tabele...
Bundesliga protiv Serie A, nastavak borbe za treću poziciju ili četvrtog predstavnika u Ligi prvaka može početi.
Werder Bremen - Sampdoria. Veoma interesantan susret, gdje vjerovatno ni jedna strana nije zadovoljna sa žrijebom.
Prvi susret se igra u Bremenu.
Werder Bremen - Sampdoria. Veoma interesantan susret, gdje vjerovatno ni jedna strana nije zadovoljna sa žrijebom.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Haman cu i ja jednom "navijati" za Werder,al' ne znam kako ce amer to podnijetigeronimo je napisao/la:Bundesliga protiv Serie A, nastavak borbe za treću poziciju ili četvrtog predstavnika u Ligi prvaka može početi.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Poznavajući njega, i on će garant.bistrikboy je napisao/la:Haman cu i ja jednom "navijati" za Werder,al' ne znam kako ce amer to podnijetigeronimo je napisao/la:Bundesliga protiv Serie A, nastavak borbe za treću poziciju ili četvrtog predstavnika u Ligi prvaka može početi.![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ne radi se o mrznji ali mi nikad nesto nisu legli,ne znam sto,valjda im dresovi ruzni.Lijepo ih je gledati,igraju atraktivno ali meni ima i drazih ekipa iz BL.Doduse ovaj put cu biti na njihovoj strani,ovo je vec malo finale kada je 4.-to mjesto za LP u pitanju.geronimo je napisao/la:Poznavajući njega, i on će garant.bistrikboy je napisao/la:Haman cu i ja jednom "navijati" za Werder,al' ne znam kako ce amer to podnijetigeronimo je napisao/la:Bundesliga protiv Serie A, nastavak borbe za treću poziciju ili četvrtog predstavnika u Ligi prvaka može početi.![]()
Prvi susret se igra u Bremenu.Razumijem njegovu mržnju nasuprot Werderana ali tvoju??
Sretno Schaffu i Pizzi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To je sigurno, ove sezone su baš bljak. Još malo pa bi ušili one stare Bochumove (papagajske) za vrijeme Wosz-ovog igranja u tom klubu.bistrikboy je napisao/la: Ma ne radi se o mrznji ali mi nikad nesto nisu legli,ne znam sto,valjda im dresovi ruzni.Lijepo ih je gledati,igraju atraktivno ali meni ima i drazih ekipa iz BL.Doduse ovaj put cu biti na njihovoj strani,ovo je vec malo finale kada je 4.-to mjesto za LP u pitanju.
Sretno Schaffu i Pizzi
Ja sam oduševljen načinom njihovog igranja i prezentovanja BL na međunarodnoj sceni.
Čeka se dolazak Brazilca u njihove redove (Wesley ili tako nešto) dok mladi Arnautović već pravi pizdarije. Kakve, ne znam. Ali čitam da ga Schaaf nešto kažnjava i Fringsovu izjavu da je vrlo arogantan.
Haman baš liči na Ibrahimsona.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Sjeti se samo Bayerna iz 1996 i njhovih dresovageronimo je napisao/la:To je sigurno, ove sezone su baš bljak. Još malo pa bi ušili one stare Bochumove (papagajske) za vrijeme Wosz-ovog igranja u tom klubu.bistrikboy je napisao/la: Ma ne radi se o mrznji ali mi nikad nesto nisu legli,ne znam sto,valjda im dresovi ruzni.Lijepo ih je gledati,igraju atraktivno ali meni ima i drazih ekipa iz BL.Doduse ovaj put cu biti na njihovoj strani,ovo je vec malo finale kada je 4.-to mjesto za LP u pitanju.
Sretno Schaffu i Pizzi
Ja sam oduševljen načinom njihovog igranja i prezentovanja BL na međunarodnoj sceni.
Čeka se dolazak Brazilca u njihove redove (Wesley ili tako nešto) dok mladi Arnautović već pravi pizdarije. Kakve, ne znam. Ali čitam da ga Schaaf nešto kažnjava i Fringsovu izjavu da je vrlo arogantan.
Haman baš liči na Ibrahimsona.
http://www.stickerfreak.de/Grafiken/Tri ... 96-a-2.jpg
Ma svakako da odlicno predtsavljaju BL,pored Bayerna su najkonstantniji u zavrsnicama euro takmicenja.Schaff je meni strasno drag tip,nesto se sve nadam da ce naslijediti Low-a za 2-4 godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja ga se skroz slabo sjecam dok je bio u FCB ali iz Gladbacha ga se jako dobro sjecam.Znam da je nekom zabio golcinu dok je igrao u FCB,mozda Lauternu nisam siguran ali golcina prava.Jel ono Marcel fulio penal u finalu protiv Jugoslavije?geronimo je napisao/la:I Marcel Witeczeka u njemu.![]()
Cak 12 bundesligasa zbog prevelikog interesa obustavilo prodaju godisnjih karata!
Ako misliš na čileansku generaciju '87, ja mislim da jeste. Nije nikad napravio durchbruch, prosječan igrač.bistrikboy je napisao/la:Ja ga se skroz slabo sjecam dok je bio u FCB ali iz Gladbacha ga se jako dobro sjecam.Znam da je nekom zabio golcinu dok je igrao u FCB,mozda Lauternu nisam siguran ali golcina prava.Jel ono Marcel fulio penal u finalu protiv Jugoslavije?geronimo je napisao/la:I Marcel Witeczeka u njemu.![]()
Pred susret sa Dancima Löw pozvao samo 8 igrača koji su bili učesnici SP, novajlije u timu Elfa su Sascha Riether (WOB) I Marco Reus (BMG).
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:
Cak 12 bundesligasa zbog prevelikog interesa obustavilo prodaju godisnjih karata!
Ovo mi se svidja. Preveliki interes. To je nesto sto je tesko zamisliti u drugim ligama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Geronimo i Bistrikboy
Znao sam da ste iskusni(ne, ne mislim u tom kontekstu
), ali nisam znao da ste fanatici do te mjere kada je bundeska u pitanju.
Helem, nadam se da će ekipa koja igra najljepši fudbal u Njemačkoj u posljednjih nekoliko sezona, očitati lekciju Sampdoriji i tako se plasirati u grupnu fazu CL.
Znao sam da ste iskusni(ne, ne mislim u tom kontekstu
Helem, nadam se da će ekipa koja igra najljepši fudbal u Njemačkoj u posljednjih nekoliko sezona, očitati lekciju Sampdoriji i tako se plasirati u grupnu fazu CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vidim da se dosta pisalo dok sam bio odsutan. Naravno da cu navijati za "Smetljare" kada je Evropa u pitanju, no ukoliko Njemacka zeli preteci konacno Italiju, moraju i druge ekipe osim Bayerna, HSV-a i Werder-a poceti igrati na Evropskoj sceni.
Jos bih se zahvalio Loewu na potezu sto je postedio igrace s SP-a, "napora" zvanog Danska.
Jos bih se zahvalio Loewu na potezu sto je postedio igrace s SP-a, "napora" zvanog Danska.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.