FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bad_boy
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bad_boy » 02 jun 2010, 18:59

Zike ti jos nisi dobio ban,haj dobro,da znam kako se treba ponasat na forumu,mozes psovat forum itd al neces bana dobit :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2010, 19:04

Majke mi nije mi jasno kako je nekoga stid svoga prvog imena!
Eto nama je prvo ime Gorki pa se ponosimo! Mi smo Fukare pa se ponosimo!
Torpedo je ime kojim se ponosila cijela Istocna komunisticka Evropa, zasto se oni stide nije mi jasno nikada niti ce mi biti!
To je isto kada bi se mi ljutili kada nas neko zovne Fukare! Sami smo si dali ime.
I vi ste si dali sami ime Torpedo po uzoru na Staljinove klubove, rezimske!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 19:05

Probisvjet je napisao/la:Majke mi nije mi jasno kako je nekoga stid svoga prvog imena!
Torpedo je ime kojim se ponosila cijela Istocna komunisticka Evropa, zasto se oni stide nije mi jasno nikada niti ce mi biti!
To je isto kada bi se mi ljutili kada nas neko zovne Fukare! Sami smo si dali ime.
Sramota ih onog režima zna se na koji sad idu :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2010, 19:06

Zike_HzSa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znam da bi volio da smo ispali,nije lako 2 puta kad te neko na..zi :D mozda bi tad i dosli do titule da nema Slobode u ligi,al ne ide vam :lol: ne bih da se raspravljam sa tobom,ako ti se ne svidja ne komentarisi ;)

@Probisvjet

Vidis da se odmah naloze kad im kazes Torpedu(to im je prvo ime kluba,i ne vidim razlog zasto se bune),vidis da je vec reko protiv foruma al i dalje pise,moze mu se oprostit jer je navijac Sarajeva,da je neko drugi,odmah bi dobio ban od 7 ili mjesec dana.

hahahha ipak sam ja fin clan foruma , al' me nekad iznervirate , kao npr sad ;)
Ako cemo tepap jedni drugima , onda da i mi vama smislimo nesto :P
Necemo ovo druga liga , nije to za vas :)
Vi nama tepajete dvogledici, durbincici... :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 02 jun 2010, 19:06

Probisvjet je napisao/la:Majke mi nije mi jasno kako je nekoga stid svoga prvog imena!

Nije brate da se stidimo , nego sto bi to pisao , kad imamo pravo ime kluba !
To Torpedo vise ne postoji tako da nema potrebe da se pise ! :lol:
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 jun 2010, 19:09

I mene to zanima,zasto se stide prvog imena kluba,i mi smo se zvali Gorki pa sta ??? Bas me zanima kakva ce biti presuda protiv saveza za mjesec dana :D dal ce opet biti povlacenja za rukav od strane saveza.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2010, 19:18

Plakace, plakace ko male bebe! Lopovi! Dosta je bilo handrenja kluba iz Tuzle! :twisted:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 19:22

Probisvjet je napisao/la:Plakace, plakace ko male bebe! Lopovi! Dosta je bilo handrenja kluba iz Tuzle! :twisted:
Joj kad se okupe u KP Domu Zenica Fanatikosi, Robijaši, Manijaci, Fukare.... i kad Munibu ispa´ne sapun :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2010, 23:36

Frutek je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Plakace, plakace ko male bebe! Lopovi! Dosta je bilo handrenja kluba iz Tuzle! :twisted:
Joj kad se okupe u KP Domu Zenica Fanatikosi, Robijaši, Manijaci, Fukare.... i kad Munibu ispa´ne sapun :twisted:
Taj Munib jos nije u zatvoru :evil: bas me zanima kakva ce biti presuda u ovom slucaju,al sad ce Munib i kompanija,da vrse pritisak na Sloboduu u ovih mjesec dana.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 23:41

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Taj Munib jos nije u zatvoru :evil: bas me zanima kakva ce biti presuda u ovom slucaju,al sad ce Munib i kompanija,da vrse pritisak na Sloboduu u ovih mjesec dana.
Imam ja strpljenja :twisted:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2010, 09:00

Ma ne treba popustati ionako smo u dugovima, nek znaju da se sa nama nije za-je-ba-va-ti!

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 03 jun 2010, 09:31

Raja opusteno malo,cestitke Slobodi sto su ostali u ligi!!Nema sta,mi mislim na FKS,po mom misljenju mislim da smo trebali dobiti 3 boda iz Tuzle ve c ujutro poslije prve odigrane tekme,nismo greska saveza,Olimpika,Slobode, a na kraju i nas sto smo pristali na odigravanje druge tekme jel.Nema potrebe da se stalno raspravljamo,vrijeđamo.Na kraju ljudi nas dobiju 2 puta i mi hocemo bodove,**** ako smo bili sigurni u postenje saveza ili pravdu nisu ni trebali igrati.Pozz,i opusteno..sljedece sezone ako bog da,mi titulu napadamo!!I Torpedo,nema potrebe da se stidimo tog imena!Pozdrav Fukarama ipak smo na njihovoj temi

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 10:37

Počeli su postavljati neku metalnu konstrukciju valjda krovnu ili nesto slično :mrgreen:

slika

valjda je to ta konstrukcija

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 03 jun 2010, 10:55

SUTRA RAZGOVOR GLAVASA I CELIKA......
samo celik ale samo celik ale

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 11:38

bilino polje je napisao/la:SUTRA RAZGOVOR GLAVASA I CELIKA......
Prvo razgovor Šabovića i Glavaša :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2010, 11:45

bilino polje je napisao/la:SUTRA RAZGOVOR GLAVASA I CELIKA......
Daj ba slikaj i postavi sliku :shock:

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 12:00

Dok čekaju isplatu, nogometaši Slobode pozajmljuju novac

Sezona je završena, Sloboda je ostala u ligi, a igrači još čekaju svoje zaslužene plaće i naknade. Dakako i treneri, pa i oni u omladinskom pogonu koji su ovih dana održali sastanak na kome su tražili uplati doprinosa za zdravstveno i penziono osiguranje.
Pojedini igrači, koji su na Tušanj došli u prelaznom roku, nisu isplaćeni po ugovorima, a neki od njih već su napustili Tuzlu.

Jedan od igrača, koji je došao iz susjedne države, nije imao novac da plati hotelski račun, zbog čega su mu zadržali pasoš. Stotinjak eura posudio je od jednog tuzlanskog ugostitelja, obećao mu je vratiti novac za sat, a u međuvremenu je prije pet dana napustio Tuzlu!
I drugi je nogometaš posudio novac, ali za popravku automobila. Očekivao je da će mu novac za popravku dati u Slobodi, s obzirom da mu duguju veću svotu. Vratio se u mjesto odakle je došao, nadajući se da će mu Sloboda izmiriti dugovanja!
Vlatko Glavaš čeka povratak iz SAD predsjednika Saliha Šabovića, radi pregovora o ostanku na Tušnju. U međuvremenu, njegovi posrednici su stupili u kontakt sa Čelikom i najavili mogućnost da Glavaš u idućoj sezoni vodi momke s Bilina Polja.
- Imam zaista dosta ponuda, ali bih najradije ostao u Slobodi i samo ako će se boriti za Europu – ponavlja Glavaš u medijima, ne otkrivajući odakle dolaze sve te silne ponude.
Ugovor koji je imao u Slobodi prilično je veliki za mogućnosti tuzlanskog kluba. Nezvanično se doznaje da će mu za ostanak na Tušnju ponuditi četrdesetak posto manju mjesečnu plaću, pa ako voli Slobodu – prihvatit će!
Sve je još otvoreno, s obzirom da su pripreme za novu sezonu planirane za 26. juni.

A ja budala ponado se da se nesto promjenilo na bolje jest al na k****.
--Pametnij popusta--

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2010, 12:05

armin90 je napisao/la:Dok čekaju isplatu, nogometaši Slobode pozajmljuju novac

Sezona je završena, Sloboda je ostala u ligi, a igrači još čekaju svoje zaslužene plaće i naknade. Dakako i treneri, pa i oni u omladinskom pogonu koji su ovih dana održali sastanak na kome su tražili uplati doprinosa za zdravstveno i penziono osiguranje.
Pojedini igrači, koji su na Tušanj došli u prelaznom roku, nisu isplaćeni po ugovorima, a neki od njih već su napustili Tuzlu.

Jedan od igrača, koji je došao iz susjedne države, nije imao novac da plati hotelski račun, zbog čega su mu zadržali pasoš. Stotinjak eura posudio je od jednog tuzlanskog ugostitelja, obećao mu je vratiti novac za sat, a u međuvremenu je prije pet dana napustio Tuzlu!
I drugi je nogometaš posudio novac, ali za popravku automobila. Očekivao je da će mu novac za popravku dati u Slobodi, s obzirom da mu duguju veću svotu. Vratio se u mjesto odakle je došao, nadajući se da će mu Sloboda izmiriti dugovanja!
Vlatko Glavaš čeka povratak iz SAD predsjednika Saliha Šabovića, radi pregovora o ostanku na Tušnju. U međuvremenu, njegovi posrednici su stupili u kontakt sa Čelikom i najavili mogućnost da Glavaš u idućoj sezoni vodi momke s Bilina Polja.
- Imam zaista dosta ponuda, ali bih najradije ostao u Slobodi i samo ako će se boriti za Europu – ponavlja Glavaš u medijima, ne otkrivajući odakle dolaze sve te silne ponude.
Ugovor koji je imao u Slobodi prilično je veliki za mogućnosti tuzlanskog kluba. Nezvanično se doznaje da će mu za ostanak na Tušnju ponuditi četrdesetak posto manju mjesečnu plaću, pa ako voli Slobodu – prihvatit će!
Sve je još otvoreno, s obzirom da su pripreme za novu sezonu planirane za 26. juni.

A ja budala ponado se da se nesto promjenilo na bolje jest al na k****.
Bagra je to!!! :o

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2010, 12:09

Nista novo,jos cujem da bi se Mesanovic trebao vratit u Slobodu :evil: sve po starom u FK Sloboda,Sabovici kradu,nacelnik ni da pomogne oko sporta u gradu,odrzava neke promocije knjiga itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 12:14

harry_90 je napisao/la:Nista novo,jos cujem da bi se Mesanovic trebao vratit u Slobodu :evil: sve po starom u FK Sloboda,Sabovici kradu,nacelnik ni da pomogne oko sporta u gradu,odrzava neke promocije knjiga itd.
Ma evo nesto kontam, ja mislim da on ni nemoze nista ovim lopovima iz Slobode i da namjerno im nepomaze da nebi imali sta da kradu STOKA.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.