UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Smith - Rakić je borba koju treba zabilježiti. Postoje samo sumnje oko Smitha da mu ova borba dolazi prebrzo, iz zadnje je izašao polomljen i oštećen pa da je trebao napraviti veću pauzu.
Hajmooo!

U koliko pocinje?
Ovo sa sub/ned
Ovo sa sub/ned
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam koliko Gustafsson može zapravo u teškoj kategoriji. Werdum bi trebao biti lagan posao, jer je stilski dobra borba za njega i Werdum je izgledao blago rečeno katastrofalno u prošloj borbi, ali ne vidim Gustafssona kao prijetnju nijednom od ovih top kondendera u teškoj.
Uh Werdum ce biti motivisan ovu borbu bukvalno kao što je bio motivisan za onu u brazilu jer ako i ovo propadne nema njega nigdje u bilo kakvih razgovorima.Donnie Darko je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:18Ne znam koliko Gustafsson može zapravo u teškoj kategoriji. Werdum bi trebao biti lagan posao, jer je stilski dobra borba za njega i Werdum je izgledao blago rečeno katastrofalno u prošloj borbi, ali ne vidim Gustafssona kao prijetnju nijednom od ovih top kondendera u teškoj.
Chimaev 

Donnie Darko je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:18Ne znam koliko Gustafsson može zapravo u teškoj kategoriji. Werdum bi trebao biti lagan posao, jer je stilski dobra borba za njega i Werdum je izgledao blago rečeno katastrofalno u prošloj borbi, ali ne vidim Gustafssona kao prijetnju nijednom od ovih top kondendera u teškoj.

Ovo je friško leglo trenutno, i ovo pokazuje ko je Werdum i da se budala nije zajeb.avao u prvoj rundi u prošloj borbi riješio bi ga lakše nego šveđanina trenutno.
Till katastrofa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nikad u životu gori nastup komentatora nisam vidio nego ova dvojica sad na fight channelu na meču Whittaker - Till.
Kakvo svršavanje na Tilla, od "Till je za klasu bolji u stojci" u trenucima kad Till ne radi apsolutno ništa i Whittaker kontroliše borbu, do "Till je bio za klasu bolji, ali Whittaker je spremniji" na kraju kad je jasno bilo da će Whittaker uzeti. Do, na kraju borbe, govori Till je uzeo drugu rundu, hajd prvo se zajebo pomiješao govori Till je bio bolji drugu, onda grafiku izbaci Whittaker 40 udaraca a Till 5, 40-5, lik samo čvrsto uzima svoj stav govori vidimo razliku veliku, ali Tillovi udarci su bili jaki bio je onaj lakat njegova runda
Prva runda izjednačena Whittaker pogodio više ali Till ga srušio laktom, hajd Tillova runda čisto. Ovaj svršava kao da je 10-7. Druga Whittaker srušio njega, i pogodio skoro 10 puta više udaraca, lik govori pa eto moguće da je Whittaker uzeo, moguće da je 1-1, blizu je ali vrlo moguće da je Whittaker uzeo drugu
Nekad u trećoj četvrtoj rundi Whittaker kontroliše borbu, uzima rutinski runde, Till ne baca skoro ništa jer ga je ovaj kontrirao dobro par puta i uništio mu prednju nogu, lik govori Till kontroliše borbu, samo mali problem je što ne baca ništa
Jaka kontrola.
Inače, retardirani komentatori na stranu, solidna borba. Whittaker puno strpljiviji i smireniji večeras nego u prošloj borbi. Pametan nastup od njega. Till je bio vrhunski defanzivno.
Kakvo svršavanje na Tilla, od "Till je za klasu bolji u stojci" u trenucima kad Till ne radi apsolutno ništa i Whittaker kontroliše borbu, do "Till je bio za klasu bolji, ali Whittaker je spremniji" na kraju kad je jasno bilo da će Whittaker uzeti. Do, na kraju borbe, govori Till je uzeo drugu rundu, hajd prvo se zajebo pomiješao govori Till je bio bolji drugu, onda grafiku izbaci Whittaker 40 udaraca a Till 5, 40-5, lik samo čvrsto uzima svoj stav govori vidimo razliku veliku, ali Tillovi udarci su bili jaki bio je onaj lakat njegova runda

Prva runda izjednačena Whittaker pogodio više ali Till ga srušio laktom, hajd Tillova runda čisto. Ovaj svršava kao da je 10-7. Druga Whittaker srušio njega, i pogodio skoro 10 puta više udaraca, lik govori pa eto moguće da je Whittaker uzeo, moguće da je 1-1, blizu je ali vrlo moguće da je Whittaker uzeo drugu

Nekad u trećoj četvrtoj rundi Whittaker kontroliše borbu, uzima rutinski runde, Till ne baca skoro ništa jer ga je ovaj kontrirao dobro par puta i uništio mu prednju nogu, lik govori Till kontroliše borbu, samo mali problem je što ne baca ništa

Inače, retardirani komentatori na stranu, solidna borba. Whittaker puno strpljiviji i smireniji večeras nego u prošloj borbi. Pametan nastup od njega. Till je bio vrhunski defanzivno.
Ja sam u pola borbe smanjio ton.
Auuu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 jul 2020, 05:43Nikad u životu gori nastup komentatora nisam vidio nego ova dvojica sad na fight channelu na meču Whittaker - Till.
Kakvo svršavanje na Tilla, od "Till je za klasu bolji u stojci" u trenucima kad Till ne radi apsolutno ništa i Whittaker kontroliše borbu, do "Till je bio za klasu bolji, ali Whittaker je spremniji" na kraju kad je jasno bilo da će Whittaker uzeti. Do, na kraju borbe, govori Till je uzeo drugu rundu, hajd prvo se zajebo pomiješao govori Till je bio bolji drugu, onda grafiku izbaci Whittaker 40 udaraca a Till 5, 40-5, lik samo čvrsto uzima svoj stav govori vidimo razliku veliku, ali Tillovi udarci su bili jaki bio je onaj lakat njegova runda![]()
Prva runda izjednačena Whittaker pogodio više ali Till ga srušio laktom, hajd Tillova runda čisto. Ovaj svršava kao da je 10-7. Druga Whittaker srušio njega, i pogodio skoro 10 puta više udaraca, lik govori pa eto moguće da je Whittaker uzeo, moguće da je 1-1, blizu je ali vrlo moguće da je Whittaker uzeo drugu![]()
Nekad u trećoj četvrtoj rundi Whittaker kontroliše borbu, uzima rutinski runde, Till ne baca skoro ništa jer ga je ovaj kontrirao dobro par puta i uništio mu prednju nogu, lik govori Till kontroliše borbu, samo mali problem je što ne baca ništaJaka kontrola.

Ja ne vjerujem da gledate s tonom doduše meni je kompjuter uz tv odma pa pretežno gledam nešto drugo dok traju borbe, al' opcenito i da nisam nema šanse da bi upalio.
Upaljen mi je zvuk samo za ove najvece evente..
Conor, Khabib i slicno kad Rogan komentariše.
Ako je istina stvarno da je tvrdio za drugu pa to je tragedija vrijedna otkaza ja mirne glave kad sam gledao drugu isti momenat sam vidio da je to to za Tilla da nema više snage.
Lik je sigurno imao neke pare na Tillu nema tu puno filozofije.

Chimaev je zivotinja
Imao je taj komentator još izvala. Tipa kako ne razumije zašto Mckee čestita Chimaevu koji ga je upravo razbio. U fazonu zašto bi pružio ruku nekome ko te prebio. Isto ga je maltene nazvao glupim što je eto dozvolio obaranje jer je morao znati da je ovome to jedina taktika. 
Tu negdje sam i upalio stream.

Tu negdje sam i upalio stream.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
I Nova Srbija prenosi UFC, probajte tamo ubuduce. Jos se moze vratiti unazad.
Khamzat dobija i treću borbu, u augustu. 

Khabib opet priziva borbu sa GSP a po prvi put i Dana White kaže da je otvoren za tu opciju
"At the end of the day, the Conor McGregor (rematch), I know Conor has wanted that fight since the last one (in October 2018)," White said. "That's a fight to make, but I don't know. We'll see how this plays out. Sure, (I would be open to St-Pierre) if it's his last fight. This guy's been great to the company, great to the sport. I like Khabib a lot. I would do anything Khabib wanted to do."
"At the end of the day, the Conor McGregor (rematch), I know Conor has wanted that fight since the last one (in October 2018)," White said. "That's a fight to make, but I don't know. We'll see how this plays out. Sure, (I would be open to St-Pierre) if it's his last fight. This guy's been great to the company, great to the sport. I like Khabib a lot. I would do anything Khabib wanted to do."
Ma voz za Khabib vs GSP je prosao, u ovom trenutku ta borba ne bi imala nikakvog smisla. Khabib u apsolutnom prajmu dok bi GSP u trenutku borbe vjerovatno imao i 40 god a prethodnu bi odradio skoro 4 godine ranije. Ne znam za vas ostale ali meni to nema nikakvog smisla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma GSP je u treningu bukvalno isto onoliko vremena koliko i ostali u njegovoj diviziji.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:53Ma voz za Khabib vs GSP je prosao, u ovom trenutku ta borba ne bi imala nikakvog smisla. Khabib u apsolutnom prajmu dok bi GSP u trenutku borbe vjerovatno imao i 40 god a prethodnu bi odradio skoro 4 godine ranije. Ne znam za vas ostale ali meni to nema nikakvog smisla.
Kaze i on sam gleda borbe i prica kako može ovog ili onog pobjediti i onda ode kuci adrenalin opadne i shvati da je uradio sve što je mogao da mu ne vrijedi riskirati poput likova poput Usmana.
Ako je nešto sigurno protiv Khabiba ne bi bio rizik jer svakako ogromna vecina smatra da je Khabib ispred Đorđa.
Vidjecemo treba prvo proci prvu prepreku tek onda cemo vidjeti ima li muda GSP da se vrati protiv ovog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.