Vidio sam i ja, al vrlo losu pijacarsku kopiju (dvije linije umjesto tri)IlPrincipe je napisao/la:Ja sinoć u gradu (Zenica) vidio momka nosi ovaj dres novi, sad odkud mu .. pitaj Boga
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Bitno je da on napadne prvo, a sto ne čita uopste ...sagitarius je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Jel' treba biti zuto-plav sa zvijezdicama, pa da ga obucemo naopako?BadrHari je napisao/la:Razumijem ja šablon i sve to, ali nigdje veze crna![]()
Prelijep dres bi bio kad bi preovladavale plava i bijela ( zavisno gostujuci i domaci ) a detalji bili zlatni.
Ne sad šare neke zlatne, nego tek poneki sitni šmekerski detalji
Jesi ti corav, citas li sta je momak napisao? Sitni detalji, znas li ti sta su detalji?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
sorry, nisam ga pitao gdjekokakolas je napisao/la:Jestamaji, gdje je u Londonu taj tvoj jaran kupio dres?
inače, što više razmišljam sve više mi se čini da ovo sa adidasom nije optimalno
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Meni svejedno ali mnogi Adidasovi dresovi , ne mogu politi ovima u kojima igra A reprezentacija danas 
Nego mnaksuz dodoh na forum da ostavim komentar za dres. Haj sto je Legea za koju niko ziv ne zna, haj sto i na oko nisu lijepi i to bi ja moga prezvakati. Al sto neudobno izgledaju, pogotovo sorcevi, to je cudo jedno. Nego Adidasbavarian_bk je napisao/la:Meni svejedno ali mnogi Adidasovi dresovi , ne mogu politi ovima u kojima igra A reprezentacija danas
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bitno je da su suci iz PL dobili adidas opremu 
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
I sad će doć neki debil i reći 'ooj ljubičasti nam dresovi' 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- plavalokomotiva
- Kontakt:
To sam i ja primjetio, i vec se dugo kanim da pitam nesto. Zar su oni smjeli imati tu Adidas opremu na sebi s obzirom da smo jos uvijek pod ugovorom Legee ?Forestt je napisao/la:Bitno je da su suci iz PL dobili adidas opremu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Smjeli su,zato sto to nije bila zvanična utakmica u okviru NS BiHplavalokomotiva je napisao/la:To sam i ja primjetio, i vec se dugo kanim da pitam nesto. Zar su oni smjeli imati tu Adidas opremu na sebi s obzirom da smo jos uvijek pod ugovorom Legee ?Forestt je napisao/la:Bitno je da su suci iz PL dobili adidas opremu
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Jeste, bili su u plavim Legeinim dresovima i to me zbuniloForestt je napisao/la:Smjeli su,zato sto to nije bila zvanična utakmica u okviru NS BiHplavalokomotiva je napisao/la:To sam i ja primjetio, i vec se dugo kanim da pitam nesto. Zar su oni smjeli imati tu Adidas opremu na sebi s obzirom da smo jos uvijek pod ugovorom Legee ?Forestt je napisao/la:Bitno je da su suci iz PL dobili adidas opremu.Jesi vidio jučer da su na finalu Kupa nosili Legeuu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Jos samo trebaju srediti Brazuca lopte i klubovima u PL, ionako je onaj ugovor s Telecomom istekao 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mene zanima kakav će biti grb saveza na trening opremi, naljepnica ne ide na duxe, trenerke i jakne. I ovaj logo je prevelik, da je veličine kao unutrašnji bijeli krug, bio bi perfektan.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dres je ljep i ljepsi od Lege-e, zaista, bez ikakve sumnje i dodatne diskusije. Medjutim, 85 eura, za ovu heat-tehnologiju i obican materijal, koji na pijaci mozes dobiti, je zaista mimo svake pameti. Da nije eto taj PRVI, koji simbolise to prvo SP, ne bih ja ovo uzeo ama nikada.
Ja imam kod kuce od Dzeke crni Man City dres, narucio iz Engleske za 89.99 EUR, postavicu vam razliku kvaliteta naspram bh dresa (cim ga dobijem) koji kosta 5 eura manje, pa neka svako sam odluci.
Ja imam kod kuce od Dzeke crni Man City dres, narucio iz Engleske za 89.99 EUR, postavicu vam razliku kvaliteta naspram bh dresa (cim ga dobijem) koji kosta 5 eura manje, pa neka svako sam odluci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ja sam kupijo svoj od http://www.sport.com" onclick="window.open(this.href);return false; i stavio stari grb zato sto uopste nevolim onaj novi / dres je super / materijal je 100000% bolji od legea dresova, znam zato sto hi imam 3.

- DonCorleone
- Kontakt:
Eto ovaj sa pijace je ljepsi od originala, jer ima manji grb plus usiven, dakle djeluje vrijednije. Strasno, a ljudi kesiraju ovde u Becu jedan za drugim po 85 EUR (nije da nemam, ali cost-utility comparison je u minusu, definitivno).
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ti mozda neznas citat....??
ovo nije sa pijace ovo je original CONDIVO 14 dres, samo sto sam stavijo stari grb na njega
ovo nije sa pijace ovo je original CONDIVO 14 dres, samo sto sam stavijo stari grb na njega
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa stim i jest sa pijace (kopija) bolan, ali ne kazem nista, bolje izgleda nego original.BosLink je napisao/la:ti mozda neznas citat....??
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], tuzlanskinacin i 57 gostiju.