Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jan 2010, 19:59

Odavno jedan mladi nogometaš u Španiji nije privukao toliko pažnje na sebe kao osamnaestogodišnji vezista Racing Santandera Sergio Canales koji je sjajnim igrama ove sezone natjerao velike klubove da krenu u utrku za njim.

Barcelona, Chelsea, Arsenal i Manchester City su prethodnih dana najavili dovođenje mlade zvijezde u svoje redove, ali prema informacijama koje su danas poslijepodne došle iz Španije čini se da je pobjednik utrke poznat.
Real Madrid nije dopustio da mu ispred nosa igrača uzmu engleski klubovi, kao ni mrska Barcelona. Poseban gubitak za Madrid predstavljala bi činjenica da je madridski klub godinama imao sjajne odnose sa Racingom iz kojeg su stizali mnogi igrači, a veliki broj mladih igrača iz Realove škole išao je i još uvijek ide na posudbu u Racing. Prema tome Barcelona nije imala mnogo šansi u utrci s Realom.

Prema pisanju španskih medija transfer Canalesa u Madrid iznosi 10 miliona eura, ali će Canales do kraja ove sezone ostati u dresu Racinga. Odštetu će podijeliti Deportivo i Racing koji imaju po 50 posto vlasništva nad mladim igračem.

Ukoliko se ova informacija pokaže tačnom, popularnost Florentina Pereza će još više porasti. Bogati predsjednik Reala je u presjedničkoj kampanji istakao kako neće u klub dovoditi samo velike zvijezde nego i mlade španske talente jer to je bila dugogodišnja politika madridskog kluba kroz bogatu historiju.
šta nije službeno ja vjerujem ovim sa ss.ba koje je on pojačanje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:45

Wolverine je napisao/la:ako predje, bit ce jednu godinu u realu, nece nista pokazat, ustvari nece prilie dobit. a onda ce ga jednu godinu poslati na posudbu u neki drugi spanski klub. zatim ce ga opet vratit, i on opet nista nece pokazat. onda ce ga prodat. vec vidjena prica.
de nabroj pet igraca s kojima se je to desilo :roll:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 jan 2010, 20:47

upropastice ga real kao i vecinu igraca sto upropasti sada da ne nabrajam ..... :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 jan 2010, 20:47

ja znam za soldada i negreda :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 jan 2010, 20:48

Casillas je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:ako predje, bit ce jednu godinu u realu, nece nista pokazat, ustvari nece prilie dobit. a onda ce ga jednu godinu poslati na posudbu u neki drugi spanski klub. zatim ce ga opet vratit, i on opet nista nece pokazat. onda ce ga prodat. vec vidjena prica.
de nabroj pet igraca s kojima se je to desilo :roll:
nije ima se desilo isto, jer su iz realove skole, ali evo ti soldado kao najbolji primjer.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 jan 2010, 20:49

owen :shock:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:51

-Barcelona- je napisao/la:ja znam za soldada i negreda :)
Kakav Negredo matere ti? Covjek je iz Reala otisao u Almeriju kao omladinski igrac, onda kad je stekao iskustvo vracen je u Real samo za vrijeme predsezone, i Real ga je iskoristio kako bi smanjio deficit...uopste ga nisu imali namjeru koristiti sto je i sam Negredo izjavio, tako da on otpada..

Citajte sta je covjek napisao, bice godinu dana i nece dobiti prilike ;)

Soldado je igrao jednu sezonu u Realu, dobio je priliku, nije ju iskoristio, otisao na posudbu, i kod njega je bio slican slucaj kao kod Negreda.. iskoristila su ga kad su ga vratili iz Osasune da smanje deficit i dali ga Getafeu, tacnije prodali ga

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:57

CRNI_SA je napisao/la:owen :shock:
Kakav sad Owen... govorimo o ovim mladim igracima za koje Wolverine tvrdi da ni prilike ne dobivaju, a sad mi kaze primjer soldado i vjerovatno nije znao da je taj momak dobio dosta sansi

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:59

Evo sta nam kaze Canales :D
Sergio Canales: I Can't Imagine Leaving Racing Santander
The 18-year-old Real Madrid target says he is only thinking about his current club...
Real Madrid target Sergio Canales has pledged his future to current club Racing Santander.

The youngster is currently the talk-of-the-town across Europe after recent performances have seen become one of the hottest young talents on the continent, attracting the attention of a number of the biggest clubs in the world including Chelsea, Barcelona and Real Madrid.

Despite being free to talk to any club he desires due to the fact that his current contract is set to expire this summer, the 18-year-old has admitted that his current team are the only side on his mind right now.

"Right now my preference is for Racing. They are the ones who have given me the confidence to play and make my debut at 18-years-old. Without ruling out anything, in the situation that I am in, I'm happy here," Canales is quoted in Marca as saying.

The Racing man went on to admit that he had been “somewhat surprised” by the massive media coverage surrounding him of late but confirmed he wouldn’t be getting carried away.

He told the press conference that while he has been "flattered" by all the attention he has been receiving, he was staying "calm" and admitted he "still has lots to learn".
I da jos dodam da nista nece biti od De la Redovog povratka. Otkako je kolabirao u Irunu, on nije ni jednom zaigrao profesionalni nogomet, te se samo jednom pojavio na prijateljskoj utakmici punoj poznatih faca. Steta, srce mu ne dozvoljava da igra, a Real ce mu isplacivati odredjenu svotu svake godine. Osim toga, De la Red bi trebao biti jedan od pomocnih trenera Castille

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 jan 2010, 21:05

Casillas je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:owen :shock:
Kakav sad Owen... govorimo o ovim mladim igracima za koje Wolverine tvrdi da ni prilike ne dobivaju, a sad mi kaze primjer soldado i vjerovatno nije znao da je taj momak dobio dosta sansi
imas li podatak koliko je utakmica poceo od prve minute od ovih koje je igrao, a prema wikipuediji to je 16 utakmica?

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 jan 2010, 21:30

Casillas je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:ja znam za soldada i negreda :)
Kakav Negredo matere ti? Covjek je iz Reala otisao u Almeriju kao omladinski igrac, onda kad je stekao iskustvo vracen je u Real samo za vrijeme predsezone, i Real ga je iskoristio kako bi smanjio deficit...uopste ga nisu imali namjeru koristiti sto je i sam Negredo izjavio, tako da on otpada..

Citajte sta je covjek napisao, bice godinu dana i nece dobiti prilike ;)

Soldado je igrao jednu sezonu u Realu, dobio je priliku, nije ju iskoristio, otisao na posudbu, i kod njega je bio slican slucaj kao kod Negreda.. iskoristila su ga kad su ga vratili iz Osasune da smanje deficit i dali ga Getafeu, tacnije prodali ga
ma mislio sam za negreda da je sjajan igrac al nije dobio prilike u realu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 14 jan 2010, 21:35

Negredo je samo solidan igrac i nista vise :roll:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 jan 2010, 21:38

eto nek je ovaj vise. kako ja vidim igra na poziciji koju u realu igra kaka. tako da ce tesko sansu dobit.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 jan 2010, 22:10

Wolverine je napisao/la:eto nek je ovaj vise. kako ja vidim igra na poziciji koju u realu igra kaka. tako da ce tesko sansu dobit.
on ima 18g a vise voli da igra po krilima uz linju....mali je nada jos kad je imao 12g BARCA ga je htjela u omladinsku skolu npr kao Messi sto je dosao a njegovi rodtlj.nisu dopustili jer u Racingu imaju jednu dobru omladinsku skolu i puno je igraca iz njihovih juniora izraslo u standardne Spanjolske klubovima i prije a i sada :mrgreen: :mrgreen: sergio canales je buducnost ne zvijezda on jos mora da napraduje u igri a uz Realove zvijezde KAKA,CR moze jos vise da usavrsi se :lol: :lol:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 14 jan 2010, 22:46

Xabi Alonso se oporavio :D
Evo ga prosao dan bez povreda sta ce to bit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2010, 23:47

koliko je povrijeđeno igrača u Realu ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2010, 23:51

MElloo je napisao/la:Xabi Alonso se oporavio :D
Evo ga prosao dan bez povreda sta ce to bit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije, ima jos 9 minuta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 15 jan 2010, 00:26

GunnerS je napisao/la:koliko je povrijeđeno igrača u Realu ?!
Pepe do kraja sezone, Ruud jos par sedmica, Higuain tri sedmice, VDV dvije do tri sedmice

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 15 jan 2010, 11:00

Real nudi Canalesu 6 miliona za 6 godina, s mogucnoscu povecanja za 100 do 200%, zavisno od onog koliko pruzi, te ta granica koju mora dostici za povecanje plate stoji u ugovoru koji zasad nije skroz poznat...Skoro smo ga doveli, ali ce igrati tek od ljeta

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 jan 2010, 11:05

Casillas je napisao/la:Real nudi Canalesu 6 miliona za 6 godina, s mogucnoscu povecanja za 100 do 200%, zavisno od onog koliko pruzi, te ta granica koju mora dostici za povecanje plate stoji u ugovoru koji zasad nije skroz poznat...Skoro smo ga doveli, ali ce igrati tek od ljeta
znači već je u realu 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.