FK Sarajevo (opšte diskusije)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Oj sto mozete i srati. I jedni i drugi i treci i peti. Pravite price, a nemate informacije.
Celik!3,2,2.
- Evolution87
- Kontakt:
laz, raja koja je krenula za vogoscu je vracena.fedeltafrotta je napisao/la:laz, bruku raje je iz grada otislo u vogoscu jer su dobili dojavu da su tamo lehovi, kakva crna murija vidis da su se tek sad angazovalicollector je napisao/la:e moje budale pricate a veze nemate, raja iz vogosce se tukla sa ovim huliganima i pokazala se kako treba, a ekipe iz grada nisu mogle proci preko Kobilje glave
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nije tacno to sto pricas mozda se spustila raja sa KG, al neki momci jedva sa autima prosli pa ti pricaj sta hocesfedeltafrotta je napisao/la:laz, bruku raje je iz grada otislo u vogoscu jer su dobili dojavu da su tamo lehovi, kakva crna murija vidis da su se tek sad angazovalicollector je napisao/la:e moje budale pricate a veze nemate, raja iz vogosce se tukla sa ovim huliganima i pokazala se kako treba, a ekipe iz grada nisu mogle proci preko Kobilje glave
jbt pricas koliko je proslo, a na snimku nasih 50 momaka koji su dole na crti
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Anomni brani cast drzave.anonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()
Nije mi drago, već je žalosno što ne znate braniti ni grad, a ni našu državu.

Numquam Desistemus!
Kako si samo jadananonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()
Nije mi drago, već je žalosno što ne znate braniti ni grad, a ni našu državu.
Ni ne zasluzujes nista vise nego da u tom smradu zivis
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Ne znaš ti šta je SarajevoConvicts1988 je napisao/la:Spustite se
pitaj ga za udarni trans robijasa koji je nestao u sred zenice

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kakva je trenutna situacija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je zalosno. Sve ovo. Iz vise razloga naravno i tek sad sam nazalost vidio i shvatio da ne mogu vjerovati nasim navijackim skupinama i da nama jos mnogo mnogo treba da se popnemo na stepenicu ozbiljnih navijackih skupina, kao sto su Lehovci. Zasto?
Trazimo previse izgovora, hvatamo se neceg sto uopste nije bio navijacki sukob (napad na lehovce u centru). U tom obracunu su ucestvovali 5-6 lehovih navijaca i bar 15 pitara te gradjana Sarajeva, i onda nas nije stid da kazemo "dobili po picki". To je izgovor, to nije bio navijacki sukob i niko ali niko ga kao takvog nece okarakterisati.
Drugi izgovor je "Vogosca je daleko, Vogosca nije Sarajevo". Prije dva dana se znalo da poljaci dolaze u hotel Sunce u VG.Gdje je ta navijacka organizacija? Gdje je to pokazivanje zuba poljacima i razbijanje glava u pravom navijackom sukobu? Hocete da kazete da je vas ovaj ispad poljaka u vogosci iznenadio. Lazete sebe pa onda mene i sve ostale. Ja prvi sam znao da ce se ovo desiti, ali nisam u tom svijetu i ne vidim se u tome da razbijene glave visim na KUM-u. Ali vi koji se vidite tako, koji ste se furali sve vrijeme kako cete pojesti poljake, gdje ste vi tu? Gdje ste vi da date pocetni udarac? Sve sto slusam veceras su izgovlri. Organizacija 0, n. skupine 0, te svi moramo priznati da smo na dosta nizem levelu od ovih neandertalaca.
Nadam se sutra da ce me obje navijacke skupine pobiti u mojim tvrdnjama i da ce mi zacepiti usta. Ovo veceras je veliki poraz za navijacku scenu u Sarajevu. Sutra ako ste vec u tom fazonu, pokazite se u boljem svjetlu a ne hvatajte se toga "dobili su oni svoje u centru". To je jadno.
Sretno sutra obje skupinama i uradite to za sta mislite da ste sposobni ili jednoatavno se spustite na zemlju i smatrajte da jos toga morate nauciti.
Trazimo previse izgovora, hvatamo se neceg sto uopste nije bio navijacki sukob (napad na lehovce u centru). U tom obracunu su ucestvovali 5-6 lehovih navijaca i bar 15 pitara te gradjana Sarajeva, i onda nas nije stid da kazemo "dobili po picki". To je izgovor, to nije bio navijacki sukob i niko ali niko ga kao takvog nece okarakterisati.
Drugi izgovor je "Vogosca je daleko, Vogosca nije Sarajevo". Prije dva dana se znalo da poljaci dolaze u hotel Sunce u VG.Gdje je ta navijacka organizacija? Gdje je to pokazivanje zuba poljacima i razbijanje glava u pravom navijackom sukobu? Hocete da kazete da je vas ovaj ispad poljaka u vogosci iznenadio. Lazete sebe pa onda mene i sve ostale. Ja prvi sam znao da ce se ovo desiti, ali nisam u tom svijetu i ne vidim se u tome da razbijene glave visim na KUM-u. Ali vi koji se vidite tako, koji ste se furali sve vrijeme kako cete pojesti poljake, gdje ste vi tu? Gdje ste vi da date pocetni udarac? Sve sto slusam veceras su izgovlri. Organizacija 0, n. skupine 0, te svi moramo priznati da smo na dosta nizem levelu od ovih neandertalaca.
Nadam se sutra da ce me obje navijacke skupine pobiti u mojim tvrdnjama i da ce mi zacepiti usta. Ovo veceras je veliki poraz za navijacku scenu u Sarajevu. Sutra ako ste vec u tom fazonu, pokazite se u boljem svjetlu a ne hvatajte se toga "dobili su oni svoje u centru". To je jadno.
Sretno sutra obje skupinama i uradite to za sta mislite da ste sposobni ili jednoatavno se spustite na zemlju i smatrajte da jos toga morate nauciti.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- pravnik1981
- Kontakt:
bilo je i srba vcrs sa ovim vjerovatno u dobrim su oni odnosima...
-
- Kontakt:
dobro onda mene laze drugEvolution87 je napisao/la:laz, raja koja je krenula za vogoscu je vracena.fedeltafrotta je napisao/la:laz, bruku raje je iz grada otislo u vogoscu jer su dobili dojavu da su tamo lehovi, kakva crna murija vidis da su se tek sad angazovalicollector je napisao/la:e moje budale pricate a veze nemate, raja iz vogosce se tukla sa ovim huliganima i pokazala se kako treba, a ekipe iz grada nisu mogle proci preko Kobilje glave

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Danas je preko 50 manijaka bilo sa na citav dan.
Ovi u TZ su mirni za sad 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha

kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Inače ova grupa što bježi od Pojaka se slučajno zadesila na ulici valjda sa teravije.breskva je napisao/la:Saurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
Vogošćani bez i jednog obilježja grupe Horde Zla ili FK Sarajevo. *
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evolution87 je napisao/la:laz, raja koja je krenula za vogoscu je vracena.fedeltafrotta je napisao/la:laz, bruku raje je iz grada otislo u vogoscu jer su dobili dojavu da su tamo lehovi, kakva crna murija vidis da su se tek sad angazovalicollector je napisao/la:e moje budale pricate a veze nemate, raja iz vogosce se tukla sa ovim huliganima i pokazala se kako treba, a ekipe iz grada nisu mogle proci preko Kobilje glave
Brate, nemoj pricat ako ne znas. Bili su mnogi momci iz podgrupa(vidio svojim ocima) al da su falili mnogi falili su
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 14 jul 2015, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajde, provocirali ste danima, po raznim stranicama, sad istrpite, borite se .
A ja navijam za Sarajevo sutra svakako !
A ja navijam za Sarajevo sutra svakako !
Ne vec obespravljeni radnici.Saurman je napisao/la:Inače ova grupa što bježi od Pojaka se slučajno zadesila na ulici valjda sa teravije.breskva je napisao/la:Saurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
Vogošćani bez i jednog obilježja grupe Horde Zla ili FK Sarajevo. *
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- sagitarius
- Kontakt:
Kur*is se ko da su ga Horde kupili a ne strumfovi, smiri dozivljajeBernardBarnjak je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ne znaš ti šta je SarajevoConvicts1988 je napisao/la:Spustite se
pitaj ga za udarni trans robijasa koji je nestao u sred zenice![]()

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ono što sam ja sinoć govorio i ono što sam svojim očima već sinoć vidio, jedan vaš me napade kako mi ne smijemo gradom hodati.Orton je napisao/la:Danas je preko 50 manijaka bilo sa na citav dan.
Evo @convicts i @anonymous šta je Sarajevo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Svaka im čast, ako je istinito naravno!Orton je napisao/la:Danas je preko 50 manijaka bilo sa na citav dan.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], HariTz, NazorUso, nedimmmm1337 i 28 gostiju.