Ako cemo iskreno nije velika razlika izmedju Berberovica i Papca po kvaliteti, ali dok jednog vazda napadaju ovog drugog maltene mole da se vrati kao spasioc. Ne znamo cijeniti ono sto imamo.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma pusti transfermarkt, igra za Tel Aviv.CeMa je napisao/la:jeli moze meni neko reci gdje tacno igra haris medunjaninna transfermarkt pise da je u maccabi haifa, a na wikipediji u maccabi tel aviv
http://www.transfermarkt.co.uk/en/haris ... 30666.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
Fakat ni Papetu nesto nije previse sjeo,bas a kako neko rece zbog frljavih mu nabacaja.Na pripremama bas njega je zapalo za nabacaje sa desne strane,jedno vrijeme ili ide u kukuruze ili neni hatidji u pendjere.Ali on i nije krilo vec bek i to klasicni desni bek.U defanzivnim zadacima je bio sasvim dobar ,grize,uporan i nepusta protivnika bas tako lako a to ako nista drugo makar za jaku klupu u repci se itekako trazi.calcio je napisao/la:Meni je zao sto se Dzemo oprasta, ali pomalo ga i shvatam da mu je dokurcilo ako cita ove forume gdje se vazda napada i kritikuje. Skonto covjek da tek kad se igrac oprosti pocnu ga cijeniti i moliti da se vrati (Salihamidzic i Papac na primjer).![]()
![]()
Ako cemo iskreno nije velika razlika izmedju Berberovica i Papca po kvaliteti, ali dok jednog vazda napadaju ovog drugog maltene mole da se vrati kao spasioc. Ne znamo cijeniti ono sto imamo.
uzmimo primjer marija gomeza covjek igra na kasikicu ispred njega igra podlski i klose losiju sezonu imali i covjek poslije sp ode da trenira individualno da bi im mogo parirati a nasi odmah nece da igrajuAdinjo je napisao/la:Sto se u nas igraci znaju naljutiti za sitnicu![]()
...pa koji vam je vise, igrate za sveti dres, upamtite vec jednom...umjesto da vam bude drago sto se uopste pozvani, vi odma nos nebu pod oblake...Ovako nesto kod drugih zemalja ne prolazi tako lako. Debel razlog ti treba da se ne odazoves, i oprostis od repke kad ti je qurcu ceif..
![]()
![]()
Ovi Poljaci,gori hadalji nego mi.Ubise ih karabatacisteve-o je napisao/la:gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!
Bravo majstore.Sta je tek Fabregas trebao..Ova odluka Berberovica mi je nekako hinjasta pravo.Safetu govori docu i onda u po frke novinarima javi da nece doci.NIdje veze.NE radi se to takotax je napisao/la: uzmimo primjer marija gomeza covjek igra na kasikicu ispred njega igra podlski i klose losiju sezonu imali i covjek poslije sp ode da trenira individualno da bi im mogo parirati a nasi odmah nece da igraju
ok ne moras
veze im kopacke na poluvremenu.....gruezi je napisao/la:senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...
jedan od prijasnjih golova
@harishpharishp je napisao/la:Ovi Poljaci,gori hadalji nego mi.Ubise ih karabatacisteve-o je napisao/la:gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!
A Bunozi start iz ''snova'' zaradio dupli zuti i svlacionica u 83 minuti
sad gledam na transfermarktu i pise da je rodjen u Jablanici, neam pojma jeli to ova ili ona kod Maglaja odakle su misketovi roditeljigruezi je napisao/la:senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...
jedan od prijasnjih golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.