Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la calcio » 28 jul 2010, 21:28

Meni je zao sto se Dzemo oprasta, ali pomalo ga i shvatam da mu je dokurcilo ako cita ove forume gdje se vazda napada i kritikuje. Skonto covjek da tek kad se igrac oprosti pocnu ga cijeniti i moliti da se vrati (Salihamidzic i Papac na primjer). :mrgreen: :mrgreen:
Ako cemo iskreno nije velika razlika izmedju Berberovica i Papca po kvaliteti, ali dok jednog vazda napadaju ovog drugog maltene mole da se vrati kao spasioc. Ne znamo cijeniti ono sto imamo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 jul 2010, 22:14

meni je on uvijek bio dobar,nije ga iso centarsut ali je uvijek zapinjo ko bik i nikad nije bilo izgubljene lopte steta sto nece igrat nit sjedit na klupi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 jul 2010, 22:30

jeli moze meni neko reci gdje tacno igra haris medunjanin :?: na transfermarkt pise da je u maccabi haifa, a na wikipediji u maccabi tel aviv
http://www.transfermarkt.co.uk/en/haris ... 30666.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
:mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jul 2010, 22:53

CeMa je napisao/la:jeli moze meni neko reci gdje tacno igra haris medunjanin :?: na transfermarkt pise da je u maccabi haifa, a na wikipediji u maccabi tel aviv
http://www.transfermarkt.co.uk/en/haris ... 30666.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
:mrgreen:
Ma pusti transfermarkt, igra za Tel Aviv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 04:41

calcio je napisao/la:Meni je zao sto se Dzemo oprasta, ali pomalo ga i shvatam da mu je dokurcilo ako cita ove forume gdje se vazda napada i kritikuje. Skonto covjek da tek kad se igrac oprosti pocnu ga cijeniti i moliti da se vrati (Salihamidzic i Papac na primjer). :mrgreen: :mrgreen:
Ako cemo iskreno nije velika razlika izmedju Berberovica i Papca po kvaliteti, ali dok jednog vazda napadaju ovog drugog maltene mole da se vrati kao spasioc. Ne znamo cijeniti ono sto imamo.
Fakat ni Papetu nesto nije previse sjeo,bas a kako neko rece zbog frljavih mu nabacaja.Na pripremama bas njega je zapalo za nabacaje sa desne strane,jedno vrijeme ili ide u kukuruze ili neni hatidji u pendjere.Ali on i nije krilo vec bek i to klasicni desni bek.U defanzivnim zadacima je bio sasvim dobar ,grize,uporan i nepusta protivnika bas tako lako a to ako nista drugo makar za jaku klupu u repci se itekako trazi.
Prekontajem da ce i on prekontati i opet se vratiti u repku.ionako smo u defanzivi u behutu.
P.S to za usporedbu si totalno u pravu,kvaliteta skoro istih.Sa razlikom sto je Papac malo veci profesionalac isto kao i sto je veca hinja.
Jako bezobrazno od njega,ako makar nece da se javi na poziv.Niti mu je Piplica a niti Pape kriv,sto mu je iljo ''prolio corbu na njega''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 11:55

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 29 jul 2010, 17:02

Istina je ovo što kaže Džemo, pa evo čitam u novinama da Pape hoće da proba Medunjanina na poziciji lijevog bočnog, a ima Jahića i Mujdžu koji mogu igrati na obje strane. Ovaj je po eksperimentisanju gori od Bake...

mirzinhoz
Kontakt:

Post Postao/la mirzinhoz » 29 jul 2010, 17:05

Alispahic na desni bek,ima brzinu,tehniku,zna centrirat..... :?: :?:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 jul 2010, 17:27

Sto se u nas igraci znaju naljutiti za sitnicu :o :o ...pa koji vam je vise, igrate za sveti dres, upamtite vec jednom...umjesto da vam bude drago sto se uopste pozvani, vi odma nos nebu pod oblake...Ovako nesto kod drugih zemalja ne prolazi tako lako. Debel razlog ti treba da se ne odazoves, i oprostis od repke kad ti je qurcu ceif.. :evil: :evil: :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 jul 2010, 17:30

Adinjo je napisao/la:Sto se u nas igraci znaju naljutiti za sitnicu :o :o ...pa koji vam je vise, igrate za sveti dres, upamtite vec jednom...umjesto da vam bude drago sto se uopste pozvani, vi odma nos nebu pod oblake...Ovako nesto kod drugih zemalja ne prolazi tako lako. Debel razlog ti treba da se ne odazoves, i oprostis od repke kad ti je qurcu ceif.. :evil: :evil: :evil:
uzmimo primjer marija gomeza covjek igra na kasikicu ispred njega igra podlski i klose losiju sezonu imali i covjek poslije sp ode da trenira individualno da bi im mogo parirati a nasi odmah nece da igraju
ok ne moras
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jul 2010, 20:50

Madunjanin za 1:0 iz penala 8-)
Tracy McGrady!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 jul 2010, 20:51

gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 21:46

steve-o je napisao/la:gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!
Ovi Poljaci,gori hadalji nego mi.Ubise ih karabataci :lol:
A Bunozi start iz ''snova'' zaradio dupli zuti i svlacionica u 83 minuti :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 jul 2010, 01:51

tax je napisao/la: uzmimo primjer marija gomeza covjek igra na kasikicu ispred njega igra podlski i klose losiju sezonu imali i covjek poslije sp ode da trenira individualno da bi im mogo parirati a nasi odmah nece da igraju
ok ne moras
Bravo majstore.Sta je tek Fabregas trebao..Ova odluka Berberovica mi je nekako hinjasta pravo.Safetu govori docu i onda u po frke novinarima javi da nece doci.NIdje veze.NE radi se to tako

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 jul 2010, 06:26

berberovicu nemas kvalitet ni za klupe zato suti i jeavljaj se...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 jul 2010, 06:28

senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...

jedan od prijasnjih golova

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 30 jul 2010, 09:14

gruezi je napisao/la:senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...

veze im kopacke na poluvremenu.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jul 2010, 12:56

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:gordan bunoza od pocetka za wislu veceras!
Ovi Poljaci,gori hadalji nego mi.Ubise ih karabataci :lol:
A Bunozi start iz ''snova'' zaradio dupli zuti i svlacionica u 83 minuti :roll:
@harishp
sta mislis da ga je Safet sad pozvao ovako friskog da igra za kvalifikacije. Pa da nam ovako zaradi te zute :evil: , kako bi strucnjaci pljuvali po Safetu. Isto kao sto je Ciro zvao tog jakog stopera iz nase lige protiv Slovenije i jadnik nas samo za dva gola zezno.
Ima Bunoza talent al ga je trema spucala 100%.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 30 jul 2010, 13:11

gruezi je napisao/la:senad lulic prekljucer standardan za young boyse iz berna protiv fenera u ligi prvaka..igra veznog...

sad gledam na transfermarktu i pise da je rodjen u Jablanici, neam pojma jeli to ova ili ona kod Maglaja odakle su misketovi roditelji :D a inace ima ovdje lulica, moze bit da je odavde :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 30 jul 2010, 13:13

cuj Miske iz Maglaja? Zar nije gore negdje iz Krajine?? I cudio sam se uvijek jer je pravi srednjebosanski tip.... :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.