Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2011, 18:16

YNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema :( ....
;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2011, 18:17

King Kenny je napisao/la:Bill Shankly: "If you don't support us when we draw or lose, don't support us when we win".

Utakmica ko i prethodne :mrgreen: ,mi napadamo al hlopta :mrgreen: nece u go da ga yebes :lol: ...bice bolje,vrijeme samo vrijeme... :mrgreen:
slažem se fadile, slažem se :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 26 dec 2011, 18:18

SamoZeljo je napisao/la:U zadnjih 6 utakmica samo dvije pobjede. Zadnje dvije bez pobjede!! Protiv Wigana i Blackburna, dvije ekipe koje se bore za opstanak. To bi MORALO biti 6 bodova a Liverpool je osvojio samo dva.
Shvatam pehove ali ako se kuci ne moze dati 3-4 gola zadnjem na tabeli, onda je to vec nesto drugo.

Treba pitati trenera kad ce i koliko odgovornosti preuzeti na sebe.
Ja sam 100% siguran da bi vec daavno pocela prica o treneru ali da je trener neko sa strane.
Potpis na ovaj post.Mi ne smijemo govoriti "nemamo sreće" uvijek kad ne ostvarimo željeni rezultat.

Ne smatram trenera glavnim problemom napad je užasan ove godine. Carroll grije klupu Suarez postaje vrlo arogantan svojim prodorima koji završavaju u gol autu itd. Ja iskreno ne znam kakve korake treba poduzet ovdje da se stanje promijeni.Dok ostali timovi trpaju ovima po 3-4 gola mi se vadimo u 95 tražimo neke golove.Radi toga mi je pomalo i drago što je Blackburn izvukao bod.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2011, 18:22

Normalno da ćemo vjerovatno svi biti uz Liverpool, ali ovo što se dešava je očajno.
Norwich, Swansea, Blackburn. + 6 bodova više smo morali imati. :?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 dec 2011, 18:23

Nisu igraci Liverpoola mnoge stvari u glavi rascistili. Vjerovatno ih i KD slabo motivise. Pa jbt Fergie stavi Valenciju kao desnog beka,carrick stoper,berbatov nije igrao nepamtim a onda u 2 utakmice zabije 4 gola.

Sve je to do pripreme igrace.

Dobro je rekao "SamoZeljo"...da vam je neko drugi na klupi vec sada bi se osula paljba po njemu...mozda vjerovatno i ranije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 dec 2011, 18:25

Necemo imati srece sve dok se Andy ne osisa :lol: ,ne znam zasto Maxi ne pocinje svaku utakmicu izgleda da je on taj egzekutor koji nam je potreban... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 dec 2011, 18:25

Pa ovo je smiješno da najslabijoj ekipi u ligi ne možemo, ne samo pobjediti, već postići 2+ pogodka. Sve nade za LP su ugašene nakon ovog kola. Chelsea kiksa, naravno i Liverpool kiksa. Jedini igrač koji je zaslužio prolaznu ocjenu je svakako Downing, odlična utakmica od njega, al' to nije bilo dovoljno. Odbrana, pa eto solidna, Skrtel iz odbrane, svakako najbolji, ostali vrlo loši, Enrique me je razočarao. Adam, katastrofa, šta se dešava sa njim? Henderson, isto kao i Adam. Gerrard, solidan, za vrijeme koje je igrao. Suarez vrlo vrlo loš, nevjerovatno koliko je to sebičan igrač. Carroll, pa mislim da ovo nije bilo nedostatak sreće, već Carroll nije uspio da iskoristi dvije 1000% šanse, kao i protiv Norwicha. Kenny, stvarno, šta reći za njega, sigurno da nije najbolje rješenje da ode sa klupe u ovom periodu, al' stvarno ne znam. Veliku svotu novca je dobio, mogao je uraditi i dovesti najbolje igrače za taj novac. Doveo je poprilično dobre igrače, al' nakon tog uloženog novca se očekuje da ćemo biti konkurenti za LP a ne za Europsku ligu. Sve u svemu, bye bye Champions League.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 dec 2011, 18:26

Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoni
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Aston Villa 1-3
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo ti ovdje još http://www.statto.com/football/teams/li ... /2009-2010 . Zaista treba sjest i plakati za čovjekom koji je gubio od Portsmoutha u vrijeme kada isti nisu imali marke da jednu od drugu trljaju.Rezultate protiv Arsenala, Chelsea i sl. nisam ni lijepio, ovo su čisto timovi protiv kojih je trebalo da dominiramo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2011, 18:31

dobro je drzimo korak za vodecim cityem :D
nisam ni ocekivao danas nista vise od boda. kako je tako... treba se nadati da ce nekad biti bolje.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2011, 18:33

fera je napisao/la:dobro je drzimo korak za vodecim cityem :D
nisam ni ocekivao danas nista vise od boda. kako je tako... treba se nadati da ce nekad biti bolje.
To si ti ispehirao onim "X" na kladionici. :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 dec 2011, 18:33

majestic24 je napisao/la:
Dobro je rekao "SamoZeljo"...da vam je neko drugi na klupi vec sada bi se osula paljba po njemu...mozda vjerovatno i ranije.
Ma sa Hodgsonom i Rafom smo igrali ruzno, pa mi nisu bila toliko neobicna ovakva razocarenja...Sa Kingom igramo, pokusavamo, ali opet nece...Ne kazem ja da on ne pravi greske, narocito kasni sa izmjenama, ali evo, nek kaze neko da bi radije da gleda onaj Liverpool iz prosle i pretprosle sezone, taj po meni nije normalan... Uostalom,mnogi forumasi nisu ocekivali nestoo posebno od ove sezone ,tako da mi je malo cudno kad vidim koliko se kritikuje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 dec 2011, 18:43

the scouser je napisao/la:
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo ti ovdje još http://www.statto.com/football/teams/li ... /2009-2010 . Zaista treba sjest i plakati za čovjekom koji je gubio od Portsmoutha u vrijeme kada isti nisu imali marke da jednu od drugu trljaju.Rezultate protiv Arsenala, Chelsea i sl. nisam ni lijepio, ovo su čisto timovi protiv kojih je trebalo da dominiramo.
naravno gleda se samo ona zadnja Rafina sezona...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 dec 2011, 18:46

YNWA je napisao/la:
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo pogledaj na ovom linku sezonu 2007/2008. Reading,West Ham,Birmingham...Jedino je sezona 08/09 fenomenalna, i svaka mu čast na toj sezoni. Inače Rafu gotivim i poštujem, ali "e moj rafa sad kada te nema" zvuči degutantno, posebno kad je trenutno na klupi KK, s kojim igramo tri puta ljepše nego što smo dugo s Rafom igrali, a rezultati su tu negdje.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 dec 2011, 19:12

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoni
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo pogledaj na ovom linku sezonu 2007/2008. Reading,West Ham,Birmingham...Jedino je sezona 08/09 fenomenalna, i svaka mu čast na toj sezoni. Inače Rafu gotivim i poštujem, ali "e moj rafa sad kada te nema" zvuči degutantno, posebno kad je trenutno na klupi KK, s kojim igramo tri puta ljepše nego što smo dugo s Rafom igrali, a rezultati su tu negdje.
Sa tim rezultatima mi smo svake sezone igrali LP, a sad to mozemo samo sanjati...

KK-a postujem i koliko to sad cudno zvucalo on i dalje ima moju podrsku, jer je legenda Liverpoola, nisam ocekivao mnogo od ove sezone, ali moram reci da nisam zadovoljan onime sto je uradio dosad, i ne znam zasto se spominje da smo bolji sad nego prosle i pretprosle sezone, jer gori ne mozemo biti, a velika je razlika u uslovima koje su imali ROy i Rafa i tim sezonama i koje sad ima KK...

Kao sto vec napisa, jos uvijek KK ima moju podrsku, najvise zbog toga sto je legenda Liverpoola, i sto dosad igra nije bila losa, ali kako vrijeme prolazi igramo sve gore i gore, i da je neko drugi na klupi, sigurno bi navijaci vec sad trazili ostavku...

Drago mi je sto se kapiten vratio, i on mi ulijeva nadu da ce stvari krenuti na bolje, jer od ovih ostalih veznjaka nema koristi...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 dec 2011, 19:13

Benitez 2004-2005 nakon 18 utakmica: 8 4 6 28:20 28 bodova;
Benitez 2005-2006 nakon 18 utakmica: 12 4 2 26:9 40 bodova;
Benitez 2006-2007 nakon 18 utakmica: 9 4 5 26:15 31 bod;
Benitez 2007-2008 nakon 18 utakmica: 10 6 2 33:12 36 bodova;
Benitez 2008-2009 nakon 18 utakmica: 11 6 1 27:12 39 bodova;
Benitez 2009-2010 nakon 18 utakmica: 8 3 7 34:25 27 bodova;
Hogdson 2010-2011 nakon 18 utakmica: 6 4 8 21:23 22 boda.
King 2011-2012 nakon 18 utakmica: 8 6 3 21:14 31 bod.

Da, obavezno treba vratiti Beniteza, ne znam šta uprava toliko čeka :lol:
King nas jeste koštao bodova ali nismo mi ni navikli na bolje :cry: Iznova i iznova pravi greške, ali neka ga na klupi do kraja sezone. Ubacuje protiv Sunderlanda Flanagana a na klupi sjedi Kelly, Carrol postiže golove protiv Exetera i Evertona i onda ostaje na klupi, Bellamy gol i asistenija protiv Ville i onda hajd momak na klupu da bi igrao invalid Maxi, izmjena Carrol out a Kuyt u igru protiv Fulhama, igranje Spearinga protiv Fulhama a Shelvey na klupi, istu grešku pravi sa Shelveyom kao i sa Carrolom jer je momak odigrao odličnu utakmicu protiv Ville i sada naravno sjedi na klupi. Očito je da onaj ko se pokaže najbolji on ide na klupu :roll:
Adam i Henderson trebaju od odmoriti, jer nigdje nijednog ni drugog u posljednje dvije uakmice, ali naš trener to ne shvata.
Da se ovom priliko zahvalim Adamu što nas je koštao bodova protiv Wigana i Blackburna, kao i veoma glupom Suarezu. Za njega ide posebna poruka, jedva čekam da ti ban stupi na snagu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 26 dec 2011, 19:19

Dođem kući nikakav čitav dan mi je naopak i imam šta i vidjeti - novi kiks Liverpoola i to protiv posljednjeplasiranog Blackburna. :roll:
Pošto nisam bio u prilici da gledam utakmicu, a iz vaših prethodnih postova sam mogao shvatiti da smo i danas bolje stajali na terenu, no po ko zna koji puta nas je sreća napustila? Jedina pozitivna stvar jeste povratak kapitena i u narednom periodu Liverpool će biti mnogo jači za njega. Opet negativni komentari na igru Adama, nije valjda ponovo odigrao loše? Ne ide ovo na dobro, umjesto da iskoristimo kikseve nekih od glavnih konkurenata za Ligu Prvaka mi ponovo kiksamo i to protiv ni manje ni više jedne od najgorih ekipa u Premier ligi ove sezone.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 dec 2011, 19:22

Bulaznite. Kakav Benitez. Upravo je njegova krivica što ne igramo LP već par sezona, prvo je ispao u grupi sa Lyonom,Fiorentinom i Debrecenom (svi imali realno slabiji tim od nas), zatim pored tada slabijeg Tottenhama izgubio četvrto mjesto. Da ne pričam o tome da nam je taktika bila na nivou "nabij pa ko stigne,stigne". Ta je sezona bila katastrofalna, i zbog loših igara te sezone i dan danas ispaštamo.
Benitez svoje trenerske vještine trenutno dokazuje na klupi onog... kako se zove...jbga ne mogu da se sjetim. Ugl zayeban tim pravo, prvenstveno jer ih Rafa vodi, gaze sve pred sobom.

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 26 dec 2011, 19:45

Dalglish je institucija,al' rezultati sigurno da nisu najbolji,a ko te pita za igru kad je protiv Blackburna 1:1
na semaforu.Nadam se da cemo se popravit',i da cemo ove prilike realizovati. :D
Protiv Svraka sad ako ne pobijedimo,a o porazu da ne govorim, nema nas nigdje..
...In Kenny we trust... :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 dec 2011, 19:56

I tako iz sezone u sezonu. Nadam se ovom, nadam se onom... Šta će sutra biti? Nadam se da ćemo ostati u ligi?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2011, 19:58

Admir_Sa je napisao/la:jednostavno se pare ulozile u lose igrace, ovo je samo posljedica toga. ja mislim da u ovoj sezoni ovom blekburnu niko nije dao manje od dva gola, a mi kao nemamo srece :roll: smjeshno
O ovom sam već pisao ali kažu da ih to provocira :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.