YNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema....

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
YNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema....
slažem se fadile, slažem seKing Kenny je napisao/la:Bill Shankly: "If you don't support us when we draw or lose, don't support us when we win".
Utakmica ko i prethodne,mi napadamo al hlopta
nece u go da ga yebes
...bice bolje,vrijeme samo vrijeme...
Potpis na ovaj post.Mi ne smijemo govoriti "nemamo sreće" uvijek kad ne ostvarimo željeni rezultat.SamoZeljo je napisao/la:U zadnjih 6 utakmica samo dvije pobjede. Zadnje dvije bez pobjede!! Protiv Wigana i Blackburna, dvije ekipe koje se bore za opstanak. To bi MORALO biti 6 bodova a Liverpool je osvojio samo dva.
Shvatam pehove ali ako se kuci ne moze dati 3-4 gola zadnjem na tabeli, onda je to vec nesto drugo.
Treba pitati trenera kad ce i koliko odgovornosti preuzeti na sebe.
Ja sam 100% siguran da bi vec daavno pocela prica o treneru ali da je trener neko sa strane.
Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoniYNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema....
To si ti ispehirao onim "X" na kladionici.fera je napisao/la:dobro je drzimo korak za vodecim cityem![]()
nisam ni ocekivao danas nista vise od boda. kako je tako... treba se nadati da ce nekad biti bolje.
Ma sa Hodgsonom i Rafom smo igrali ruzno, pa mi nisu bila toliko neobicna ovakva razocarenja...Sa Kingom igramo, pokusavamo, ali opet nece...Ne kazem ja da on ne pravi greske, narocito kasni sa izmjenama, ali evo, nek kaze neko da bi radije da gleda onaj Liverpool iz prosle i pretprosle sezone, taj po meni nije normalan... Uostalom,mnogi forumasi nisu ocekivali nestoo posebno od ove sezone ,tako da mi je malo cudno kad vidim koliko se kritikuje...majestic24 je napisao/la:
Dobro je rekao "SamoZeljo"...da vam je neko drugi na klupi vec sada bi se osula paljba po njemu...mozda vjerovatno i ranije.
naravno gleda se samo ona zadnja Rafina sezona...the scouser je napisao/la:Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoniYNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema....
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Aston Villa 1-3
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo ti ovdje još http://www.statto.com/football/teams/li ... /2009-2010 . Zaista treba sjest i plakati za čovjekom koji je gubio od Portsmoutha u vrijeme kada isti nisu imali marke da jednu od drugu trljaju.Rezultate protiv Arsenala, Chelsea i sl. nisam ni lijepio, ovo su čisto timovi protiv kojih je trebalo da dominiramo.
Evo pogledaj na ovom linku sezonu 2007/2008. Reading,West Ham,Birmingham...Jedino je sezona 08/09 fenomenalna, i svaka mu čast na toj sezoni. Inače Rafu gotivim i poštujem, ali "e moj rafa sad kada te nema" zvuči degutantno, posebno kad je trenutno na klupi KK, s kojim igramo tri puta ljepše nego što smo dugo s Rafom igrali, a rezultati su tu negdje.YNWA je napisao/la:naravno gleda se samo ona zadnja Rafina sezona...the scouser je napisao/la:Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoniYNWA je napisao/la:E moj Rafa sad kada te nema....
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
Evo ti ovdje još http://www.statto.com/football/teams/li ... /2009-2010 . Zaista treba sjest i plakati za čovjekom koji je gubio od Portsmoutha u vrijeme kada isti nisu imali marke da jednu od drugu trljaju.Rezultate protiv Arsenala, Chelsea i sl. nisam ni lijepio, ovo su čisto timovi protiv kojih je trebalo da dominiramo.
Sa tim rezultatima mi smo svake sezone igrali LP, a sad to mozemo samo sanjati...the scouser je napisao/la:Evo pogledaj na ovom linku sezonu 2007/2008. Reading,West Ham,Birmingham...Jedino je sezona 08/09 fenomenalna, i svaka mu čast na toj sezoni. Inače Rafu gotivim i poštujem, ali "e moj rafa sad kada te nema" zvuči degutantno, posebno kad je trenutno na klupi KK, s kojim igramo tri puta ljepše nego što smo dugo s Rafom igrali, a rezultati su tu negdje.YNWA je napisao/la:naravno gleda se samo ona zadnja Rafina sezona...the scouser je napisao/la: Neki od rezultata postignutih u Rafinoj zadnjoj sezoni
Liverpool-Birmingham 2-2
Birmingham-Liverpool 1-1
Liverpool-Fulham 0-0
Fulham-Liverpool 3-1
Blackburn-Liverpool 0-0
Wigan-Liverpool 1-0
Sunderland-Liverpool 1-0
Portsmouth-Liverpool 2-0
Hull-Liverpool 0-0
O ovom sam već pisao ali kažu da ih to provociraAdmir_Sa je napisao/la:jednostavno se pare ulozile u lose igrace, ovo je samo posljedica toga. ja mislim da u ovoj sezoni ovom blekburnu niko nije dao manje od dva gola, a mi kao nemamo srecesmjeshno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.