Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2016, 17:30

Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 mar 2016, 17:37

MortemHz je napisao/la:Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
Čuj što se ljuti... :D
Pa pitao si zašto ne igra u Hrvatskoj ako je hrvatski klub, a ja sam ti odmah napisao da ta riječ 'hrvatski' nema veze sa geografskom odrednicom. Znači može igrati u Burkini Faso, a biti hrvatski klub, ili meksikanski... Valjda kontaš o čem pričam... :D Slažem se da su ti prefiksi glupi i bespotrebni, ali nisu nelegitimni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 mar 2016, 18:23

MMM je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Meni ne smetaju grbovi, ali bi izbacio nacionalne predznake iz imena... Hrvatski sportski klub Zrinjski .... :roll: :facepalm:
A smeta li ti Bošnjačka gimnazija. :nene:
Vjeruj da nije. Kao ni Hrvatsko kulturno društvo napredak, ni Srpsko gradjansko vijece... Ali mi je odredjivanje 'nacionalnosti' klubova, u najmanju ruku- neobicno. Recimo, mozda bi razumio da samo hrvati igraju za vas, ali ovako.... :think: Ali, to sam samo ja... nema potrebe da raspravljamo nasiroko.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 24 mar 2016, 18:35

Cocaine je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Cocaine

Nemas ti sta cekat mene ili ne cekat, moj klub je prozivio sta je prozivio,izaso je jos jaci i nikad se vise nece ponovit crni period ,a ti i taki se tjesite da cemo past ,al gledacete nam u ledja iduci 100 godina a to te boli vise nego ista !
Koliko cemo vam gledati u leđa ne zavisi od tebe i mene nego od izbora do izbora. Ako cemo u gledanja u leđa ono u pravom smislu vi ste 50 godina iza nas. Haj komsija neda mi se vise dokazivat ti da je mlijeko bijelo. Zivio
Mislim ipak da je Zrinjski bio prvak prije dvije godine kad HDZ nije bio na vlasti.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 24 mar 2016, 18:41

MortemHz je napisao/la:Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
Ne znaš ni ti šta si htjeo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 18:44

uNbx je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)
Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.
Imamo i mi svoj HNK Zrinjski.
https://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Zrinski_Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Duff

Post Postao/la Duff » 24 mar 2016, 18:53

uNbx je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)
:thumbup:
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2016, 18:57

Probisvjet je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.
Nema ovog kluba vise, bio godinu dvije i rasformirao se..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 19:02

tuzlak1987 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.
Nema ovog kluba vise, bio godinu dvije i rasformirao se..
Znam al' eto. Nisu mogli naci malo para da funkcionise. Bilo je tu dobrih momaka koji su igrali. bilo je i roma.
Nadam se da ce opet izroniti nas tuzlanski Zrinjski. :salut: :bih:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 mar 2016, 20:40

MMM je napisao/la:
cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota. :hmmmmm:

slika
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2016, 20:57

FrancescoTotti je napisao/la:
MMM je napisao/la:
cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota. :hmmmmm:

slika
slika
volej broj 2 :urnebes: ...ovo su doduse vise makazice :urnebes: :urnebes:...cuj,gorcina u kadlakovom pisanju :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 mar 2016, 21:07

MMM je napisao/la:

slika
slika
Da ti nisi onaj klon sto je bio neko vrijeme na forumu "haus" sjebal se lik. Provaljen si. Znas onu staru sa broda ST-Bari "veceras ga pushi toti" sa Hajduk Roma, kad su tovari prebili Rim. Vespa, maska, noz.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 mar 2016, 21:25

Samoo ultra Vaticanooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2016, 21:27

uNbx je napisao/la:Samoo ultra Vaticanooo
Kod nas se vecina klubova svakako ponasa kao da su od Vatikana poslani. Nitko poreza ne placa :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 mar 2016, 21:28

Čuj on provaljen. To što ti je spuc'o argument to ništa jel'. Mani eskivaže.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 24 mar 2016, 21:29

MMM je napisao/la:

slika
slika
Možda si ti moj Totti po prirodi začuđen ali ovaj cadillac nikad ništa o sportu nije napisao. :nene: I usput nisam iz ŠB.

High

Post Postao/la High » 24 mar 2016, 21:32

:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 mar 2016, 21:45

hahaha eki kapacitet grbavice 12 tisuca

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Derdiyok » 25 mar 2016, 01:51

:urnebes:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 mar 2016, 02:22

Probisvjet je napisao/la: Znam al' eto. Nisu mogli naci malo para da funkcionise. Bilo je tu dobrih momaka koji su igrali. bilo je i roma.
Nadam se da ce opet izroniti nas tuzlanski Zrinjski. :salut: :bih:
Najstariji klub u Tuzli :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []