Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čuj što se ljuti...MortemHz je napisao/la:Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
Pa pitao si zašto ne igra u Hrvatskoj ako je hrvatski klub, a ja sam ti odmah napisao da ta riječ 'hrvatski' nema veze sa geografskom odrednicom. Znači može igrati u Burkini Faso, a biti hrvatski klub, ili meksikanski... Valjda kontaš o čem pričam...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vjeruj da nije. Kao ni Hrvatsko kulturno društvo napredak, ni Srpsko gradjansko vijece... Ali mi je odredjivanje 'nacionalnosti' klubova, u najmanju ruku- neobicno. Recimo, mozda bi razumio da samo hrvati igraju za vas, ali ovako....MMM je napisao/la:A smeta li ti Bošnjačka gimnazija.SlevinKelevra je napisao/la:Meni ne smetaju grbovi, ali bi izbacio nacionalne predznake iz imena... Hrvatski sportski klub Zrinjski ....![]()
Mislim ipak da je Zrinjski bio prvak prije dvije godine kad HDZ nije bio na vlasti.Cocaine je napisao/la:Koliko cemo vam gledati u leđa ne zavisi od tebe i mene nego od izbora do izbora. Ako cemo u gledanja u leđa ono u pravom smislu vi ste 50 godina iza nas. Haj komsija neda mi se vise dokazivat ti da je mlijeko bijelo. ZivioGradKamena je napisao/la:Cocaine
Nemas ti sta cekat mene ili ne cekat, moj klub je prozivio sta je prozivio,izaso je jos jaci i nikad se vise nece ponovit crni period ,a ti i taki se tjesite da cemo past ,al gledacete nam u ledja iduci 100 godina a to te boli vise nego ista !
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ne znaš ni ti šta si htjeo.MortemHz je napisao/la:Ne ubacuj mi one rijeci koje nisam napisao, ko je rekao da je to problem? Zrinjski dolazi iz Mostara a to je grad u BiH i on predstavlja nasu drzavu, ja sam samo o tome pricao a ne o nekom predznaku i ko sve navija za njih, ne zanima me to. Neka stave sta god hoce ispred i neka navija citava europa za njih sto se mene tice. Njima sve najbolje kao i ostalim klubovima u BiH jer svi mi idemo naprijed i pokusavamo popraviti ovu jadnu ligu pa da bi se u buducnosti mogli vise radovati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.uNbx je napisao/la:To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
Imamo i mi svoj HNK Zrinjski.
https://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Zrinski_Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
uNbx je napisao/la:To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema ovog kluba vise, bio godinu dvije i rasformirao se..Probisvjet je napisao/la:Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.uNbx je napisao/la:To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
- Probisvjet
- Kontakt:
Znam al' eto. Nisu mogli naci malo para da funkcionise. Bilo je tu dobrih momaka koji su igrali. bilo je i roma.tuzlak1987 je napisao/la:Nema ovog kluba vise, bio godinu dvije i rasformirao se..Probisvjet je napisao/la: Ovo je jedino tacno i ispravno shvatanje HŠK.
Nadam se da ce opet izroniti nas tuzlanski Zrinjski.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MMM je napisao/la:Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota.cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
volej broj 2FrancescoTotti je napisao/la:MMM je napisao/la:Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota.cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Da ti nisi onaj klon sto je bio neko vrijeme na forumu "haus" sjebal se lik. Provaljen si. Znas onu staru sa broda ST-Bari "veceras ga pushi toti" sa Hajduk Roma, kad su tovari prebili Rim. Vespa, maska, noz.FrancescoTotti je napisao/la:MMM je napisao/la:Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota.cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Samoo ultra Vaticanooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kod nas se vecina klubova svakako ponasa kao da su od Vatikana poslani. Nitko poreza ne placauNbx je napisao/la:Samoo ultra Vaticanooo
Čuj on provaljen. To što ti je spuc'o argument to ništa jel'. Mani eskivaže.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Možda si ti moj Totti po prirodi začuđen ali ovaj cadillac nikad ništa o sportu nije napisao.FrancescoTotti je napisao/la:MMM je napisao/la:Joj cadillac toliko je gorčine u tvom pisanju da to nije normalno ni sekunde. Šta je tebe toliko tralo u životu? Uzmi bola kakvu tabletu, nije sramota.cadillac je napisao/la: Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
uNbx je napisao/la:Samoo ultra Vaticanooo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Pitaristok
- Kontakt:
hahaha eki kapacitet grbavice 12 tisuca
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
uNbx je napisao/la:Samoo ultra Vaticanooo
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Najstariji klub u TuzliProbisvjet je napisao/la: Znam al' eto. Nisu mogli naci malo para da funkcionise. Bilo je tu dobrih momaka koji su igrali. bilo je i roma.
Nadam se da ce opet izroniti nas tuzlanski Zrinjski.![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.